nevra oyuncaklarını saklayıp dönüşümlü veriyorum ama ona rağmen artık hemen hemen hiçbir oyuncağı ilgisini çekmiyor :111: yeni şeyler gerek yaş grubuna uygun evdekiler hem küçük yaş grubuna hitap ediyor hem doydu:121:
bi de burada buldum
NOPER LEGO - Caka Toys EitimAralar ANAOKULU MALZEMELER-KRE MALZEMELER-ANAOKULU MOBLYALARI-OKUL NCES ETM ARALARI-ANAOKULU MASA SANDALYELER-ANAOKULU DOLAPLARI-ANAOKULU OYUNCAKLARI
yok canım yaa boğazına kaçacak kadar küçük değil. varsa bile vermeyiz şimdi küçük parçaları büyük olanlarla oynar .
bak burada da zgn Oyuncak - rnler
360 parçası 70 TL[/QUOT
şimdi bunları yutmazmı bizimkiler versek eline?
ismide noper kaktüs lego olarak geçiyoo.. bige hemen siparişverme başka siteler de de buluyorum ..araştır bence
selamm kızlaarrr. ay çıldırıcam yoğunluktan yaw uzak kaldım sizlerden açıyorum bir ara okurum yazarım diye ama nerdeebugün ayberkimle geldik büroya okuluna gittik karne aldı büyük paşam tekrar döndük beraber öğle yemeği yedik mcdonaldsta şimdi de büroda bilg. oynuyor. bugün bütün yasaklar çöpte küçük sıpamda evi annemle kardeşimin başına yıkma çabalarıyla meşgul. valla bu çocuk gün geçtikçe başedilmez oluyor allah yardımcımız olsun. sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım.
müzeyyen naber nasılsın canım . maşallah ayberk paşamıza .. oyy hakkı onun boşver . küçük canavar demek kuduruyo evde .. valla büyüdükçe çok daha fena oluyorlar .
geçen akşam konsolun üzerine uzanıyoo . kendi resmini alıp öpüyoo geri koyuyoo .. megolaman oğlum benim . çok seviiyo kendisini ..
selamm kızlaarrr. ay çıldırıcam yoğunluktan yaw uzak kaldım sizlerden açıyorum bir ara okurum yazarım diye ama nerdeebugün ayberkimle geldik büroya okuluna gittik karne aldı büyük paşam tekrar döndük beraber öğle yemeği yedik mcdonaldsta şimdi de büroda bilg. oynuyor. bugün bütün yasaklar çöpte küçük sıpamda evi annemle kardeşimin başına yıkma çabalarıyla meşgul. valla bu çocuk gün geçtikçe başedilmez oluyor allah yardımcımız olsun. sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım.
aynen canım bizimkide .. hergün oyuncak çantası boşaltılıyo en dibine kadar bakılıyoo yeni bişey varmı diye sonrada hepsi ortada brakıp gidiyoo .. sıkıldı çocuklar haklılarda .. evde çıkarmadığım bi iki oyuncak var ben şimdilik onları çıkarmayı düşünüyorum ama bu legolarıda alıcam .. oynar bunlarla da
ismide noper kaktüs lego olarak geçiyoo.. bige hemen siparişverme başka siteler de de buluyorum ..araştır bence
müzeyyen naber nasılsın canım . maşallah ayberk paşamıza .. oyy hakkı onun boşver . küçük canavar demek kuduruyo evde .. valla büyüdükçe çok daha fena oluyorlar .
geçen akşam konsolun üzerine uzanıyoo . kendi resmini alıp öpüyoo geri koyuyoo .. megolaman oğlum benim . çok seviiyo kendisini ..
öp onu benim için hayırlı uğurlu olsun karnesi canım paşamın
benim evde öyle oyuncak kalmadı da ondan satın alcam
bu arada kızlar hepsi buradada daha erken biliyorum ama teknosada fiyatı 3 haneliydi (150ye yakın bir şey hatırlıyorum sanki)
ben şimdiden alıyorum kenara atıcam tavsiye ederim
sağol teyzesigüle güle giysin öykü kuzucuğu
selamselamm kızlaarrr. Ay çıldırıcam yoğunluktan yaw uzak kaldım sizlerden açıyorum bir ara okurum yazarım diye ama nerdeeBugün ayberkimle geldik büroya okuluna gittik karne aldı büyük paşam Tekrar döndük beraber öğle yemeği yedik mcdonaldsta şimdi de büroda bilg. Oynuyor. Bugün bütün yasaklar çöpte Küçük sıpamda evi annemle kardeşimin başına yıkma çabalarıyla meşgul. Valla bu çocuk gün geçtikçe başedilmez oluyor allah yardımcımız olsun. Sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım.
senin zıpanın kesin arpası fazla geliyor müzeyyencimiyiyim nevracım sen nasılsın? Sağol teyzesi darısı afacan kardeşlerinin başına inşallah
Ay valla bilmiyorum ama benimkinin arpası fazla geliyor kesin diyorum ya hiç oyuncakla oynamak yok uyandığı andan gece uykusuna yattığı ana kadar evin bir ucundan bir ucuna dip köşe gezip ne kadar kurcalanacak devrilecek dökülecek şey varsa hallediyor bir güzel.dolap kapaklarını bağladım kulplarıyla profillerini kırdı tekmeleyerekKapıları kapatıyoruz hiç olmazsa bir odayı kırsın döksün diye bu seferde kapıları tekmeliyor ay ne yapcem bilmiyorum valla yaramaz ötesi birşey oldu bu çocuk:26:
iyiyim nevracım sen nasılsın? sağol teyzesi darısı afacan kardeşlerinin başına inşallah
ay valla bilmiyorum ama benimkinin arpası fazla geliyor kesin diyorum ya hiç oyuncakla oynamak yok uyandığı andan gece uykusuna yattığı ana kadar evin bir ucundan bir ucuna dip köşe gezip ne kadar kurcalanacak devrilecek dökülecek şey varsa hallediyor bir güzel.dolap kapaklarını bağladım kulplarıyla profillerini kırdı tekmeleyerekkapıları kapatıyoruz hiç olmazsa bir odayı kırsın döksün diye bu seferde kapıları tekmeliyor ay ne yapcem bilmiyorum valla yaramaz ötesi birşey oldu bu çocuk:26:
öp onu benim için hayırlı uğurlu olsun karnesi canım paşamın
benim evde öyle oyuncak kalmadı da ondan satın alcam
bu arada kızlar hepsi buradada daha erken biliyorum ama teknosada fiyatı 3 haneliydi (150ye yakın bir şey hatırlıyorum sanki)
ben şimdiden alıyorum kenara atıcam tavsiye ederim
sağol teyzesi
burak paşamda iyi günlerde giysin.
Bige teyzesi sağolsun hepimizi ayakkabılandırdı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım hemencikl öptüm o da sana öpücük yolladı
yok anacım almıycam artık oyuncak falan bütün evi oyuncak etti kendine para biriktirmem lazım berkay büyüyene kadar evde sağlam eşya kalmayacak hepsini yeniden değiştiricez bu gidişle
Ben oyuncak alamıyorum yasaklıyım eşim kızdı bana heryer oyncak doldu diye en son laptıopla kapanışı yaptım hem dakkada bir soruyor benzini faturaları ben ödüyorum ne kadar kenara para koydun diye dün baktım 8 ayda 500tl koymuşum bir bilse oyacak beni ne yapayım ben birikim yapamıyorum yemek için kazanıyorum o parayı dimi
bige senin para biriktirme ve zengin olup hiçbirimizi tanımama planın ne oldu şeker
biriktiriyorum güzelim ama geçen ay 300 lira acil ihtiyaç çıktı oraya yamadım
bu ay 50 yeğenime vericem kalanıyla altın alıcam
bakalım önümüzdeki 50 yıl içinde sizi ya zengin olduğum için tanımıycam ya alzheimer nedeniyle :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?