2009 Aralık Anneleri

selamm kızlaarrr. ay çıldırıcam yoğunluktan yaw uzak kaldım sizlerden açıyorum bir ara okurum yazarım diye ama nerdee bugün ayberkimle geldik büroya okuluna gittik karne aldı büyük paşam tekrar döndük beraber öğle yemeği yedik mcdonaldsta şimdi de büroda bilg. oynuyor. bugün bütün yasaklar çöpte küçük sıpamda evi annemle kardeşimin başına yıkma çabalarıyla meşgul. valla bu çocuk gün geçtikçe başedilmez oluyor allah yardımcımız olsun. sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım.

aynen canım bizimkide .. hergün oyuncak çantası boşaltılıyo en dibine kadar bakılıyoo yeni bişey varmı diye sonrada hepsi ortada brakıp gidiyoo .. sıkıldı çocuklar haklılarda .. evde çıkarmadığım bi iki oyuncak var ben şimdilik onları çıkarmayı düşünüyorum ama bu legolarıda alıcam .. oynar bunlarla da

öp onu benim için hayırlı uğurlu olsun karnesi canım paşamın

benim evde öyle oyuncak kalmadı da ondan satın alcam
bu arada kızlar hepsi buradada daha erken biliyorum ama teknosada fiyatı 3 haneliydi (150ye yakın bir şey hatırlıyorum sanki)
ben şimdiden alıyorum kenara atıcam tavsiye ederim

iyiyim nevracım sen nasılsın? sağol teyzesi darısı afacan kardeşlerinin başına inşallah
ay valla bilmiyorum ama benimkinin arpası fazla geliyor kesin diyorum ya hiç oyuncakla oynamak yok uyandığı andan gece uykusuna yattığı ana kadar evin bir ucundan bir ucuna dip köşe gezip ne kadar kurcalanacak devrilecek dökülecek şey varsa hallediyor bir güzel.dolap kapaklarını bağladım kulplarıyla profillerini kırdı tekmeleyerek kapıları kapatıyoruz hiç olmazsa bir odayı kırsın döksün diye bu seferde kapıları tekmeliyor ay ne yapcem bilmiyorum valla yaramaz ötesi birşey oldu bu çocuk:26:

Son düzenleme:

sağol canım hemencikl öptüm o da sana öpücük yolladı

yok anacım almıycam artık oyuncak falan bütün evi oyuncak etti kendine para biriktirmem lazım berkay büyüyene kadar evde sağlam eşya kalmayacak hepsini yeniden değiştiricez bu gidişle

güle güle giysin öykü kuzucuğu
sağol teyzesi
burak paşamda iyi günlerde giysin.

Bige teyzesi sağolsun hepimizi ayakkabılandırdı

selam
paşamı öp benim için annesi
karnenizi aldınız ne güsel
Bizede o günleri göstersin rabbim

senin zıpanın kesin arpası fazla geliyor müzeyyencim
vay canavar vay
evi talan ediyor hım:86:

hepsi aynı demekki bunların.. dolaplara ,çekmecelere çocuk kiliti taktık. kilitleri söküyoo . başka yere yapıştırıyoo ..bi de yalıyoo arkasını bi daha yapışmasın diye .. haylaz biliyorda herşeyi .. kapılarımız hep kapalı salonda yaşıyoruz zaten ama nerde heryer teklemeniyo bizde de.. rabbim koruyo valla hepsini .. işimiz zorlaşıyoo gittikçe

güzelmiş ama evde yer kalmadı artıkın yaa . her yer oyuncakk

ama bununla ayberk de oynayabilir tvye falan da bağlanıyor evladiyelik yani
ah kuduruk paşa yaaaa nasıl bezdirdiyse artık

Ben oyuncak alamıyorum yasaklıyım eşim kızdı bana heryer oyncak doldu diye en son laptıopla kapanışı yaptım hem dakkada bir soruyor benzini faturaları ben ödüyorum ne kadar kenara para koydun diye dün baktım 8 ayda 500tl koymuşum bir bilse oyacak beni ne yapayım ben birikim yapamıyorum yemek için kazanıyorum o parayı dimi

bige senin para biriktirme ve zengin olup hiçbirimizi tanımama planın ne oldu şeker

biriktiriyorum güzelim ama geçen ay 300 lira acil ihtiyaç çıktı oraya yamadım
bu ay 50€ yeğenime vericem kalanıyla altın alıcam
bakalım önümüzdeki 50 yıl içinde sizi ya zengin olduğum için tanımıycam ya alzheimer nedeniyle :111:

dur biraz daha güleyim az geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…