Gecmis olsun neyseki temiz cikmis bende artk hic gtmek istmyrm daha odaya girince dr u gorunce basliyor ciglik cigliga aglamayadoktordan geldik su çiçeğimizi olduk kuzum yıktı hastaneyi çok ağladı sonra dr a kan testini sordum indik kan vermeye çok ağladı içim gitti elinin üstünden aldılar yavrum bütün eli kan oldu çıktı meşe ne dese nereden uyduruyormuşum bunları dr bile şaşırmış ben kan tahlilini sorunca evet dedim bayılıyorum kızımın canın yakacaklar diye sırf o yüzden istedim dedim off ki offf
neyse kan değerleri güzel çıktı kansızlık yokmuş bazı değerlerde sapma var onlar neden dedim ufak bir enfeksiyon olabilir üşütmüştür burnu filan tıkanabilir dedi rahatladım limdi uyudu kuzum gözleri kıpkırmızı içim gitti
zaten sonuçları göstermek için odaya girdiğimiz gibi çığlık attı hemen babasıyla çıktılar
Gecmis olsun neyseki temiz cikmis bende artk hic gtmek istmyrm daha odaya girince dr u gorunce basliyor ciglik cigliga aglamayamelike ihlamur falan icir onlem almaya basla kanda cikinca buyuk ihtimal biriki gune hastalanyrlar insallah olmazda sen onlemini al
herkese selam bizde dr gittik ya dr hem su cicegi hemde hepatit a vurdu kızlar varmı vurduran hepatit a yı ilk doz bu dedi 2. ci agustostaymıs .boyumuz 78 kilo 10.350hı bide devite 2 yasına kadar devam dedi baska vitaminede gerek yok dedi aslında ben cinko falan istedim ama yokkk dedi bende kendim alacam eczaneden
Bu arada sizede gecmis olsun eda mina uyandi ben ciktm iihaftasonlari...
Melike çok geçmiş olsun minik turtaya içimiz gidiyor onlar ağladıkça ama inşallah sadece böyle rutin kontroller için gerekir bu işlemler.doktordan geldik su çiçeğimizi olduk kuzum yıktı hastaneyi çok ağladı sonra dr a kan testini sordum indik kan vermeye çok ağladı içim gitti elinin üstünden aldılar yavrum bütün eli kan oldu çıktı meşe ne dese nereden uyduruyormuşum bunları dr bile şaşırmış ben kan tahlilini sorunca evet dedim bayılıyorum kızımın canın yakacaklar diye sırf o yüzden istedim dedim off ki offf
neyse kan değerleri güzel çıktı kansızlık yokmuş bazı değerlerde sapma var onlar neden dedim ufak bir enfeksiyon olabilir üşütmüştür burnu filan tıkanabilir dedi rahatladım limdi uyudu kuzum gözleri kıpkırmızı içim gitti
zaten sonuçları göstermek için odaya girdiğimiz gibi çığlık attı hemen babasıyla çıktılar
Evet yav ne sıkıcı bir gündü biz bütün gün digitürkü bekledik özellikle belirtmiş olmama rağmen öğlene kadar gelin diye akşam beşti geldiklerinde eve bağladılar bizi hiçbir yere çıkamadık.Bugun cok sıkıcı hic vakit gecmek bilmedi havada soguk hemde cook
Eda size de geçmiş olsun hepatit a iki yaşında dedi dr bize ama yeni uygulamaya göre bir yaşından sonra da vurulabiliyormuş diye duymuştum.herkese selam bizde dr gittik ya dr hem su cicegi hemde hepatit a vurdu kızlar varmı vurduran hepatit a yı ilk doz bu dedi 2. ci agustostaymıs .boyumuz 78 kilo 10.350hı bide devite 2 yasına kadar devam dedi baska vitaminede gerek yok dedi aslında ben cinko falan istedim ama yokkk dedi bende kendim alacam eczaneden
Eda masallah bize hepatit a ya 2 yasinda yada suciceginden 1 ay sonra dedi yani 1 asi arasinda 1 ay olmali demisti sucicegi 13 aylikken oldu 14 aylikken hastaydi diye hepatit ayi vurduramadim bu ay gtcem ama mina cok aglyck diye geciktiriyrm 2 doz dgride 6 ay sonra aslinda gdp halletsem mina dahada buyuyp ortalgi daha yikmadan ii olacak bizim dr herseyden yiyorsa ek hicbirsey vermyrm ben dedi Vitamin sordgmda gelisimide ii grek yok dedi
bu ne sevgigünaydın işe geldim montumu çıkarmadan kk yı açtım
herkese günaydın yiğit bey 6 da uyandı 1 saat önce kahvaltısını yaptı ve şimdi uyudu.bakalım kaç dakika uyuycak umarım herkes iidir
doktordan geldik su çiçeğimizi olduk kuzum yıktı hastaneyi çok ağladı sonra dr a kan testini sordum indik kan vermeye çok ağladı içim gitti elinin üstünden aldılar yavrum bütün eli kan oldu çıktı meşe ne dese nereden uyduruyormuşum bunları dr bile şaşırmış ben kan tahlilini sorunca evet dedim bayılıyorum kızımın canın yakacaklar diye sırf o yüzden istedim dedim off ki offf
herkese selam bizde dr gittik ya dr hem su cicegi hemde hepatit a vurdu kızlar varmı vurduran hepatit a yı ilk doz bu dedi 2. ci agustostaymıs .boyumuz 78 kilo 10.350hı bide devite 2 yasına kadar devam dedi baska vitaminede gerek yok dedi aslında ben cinko falan istedim ama yokkk dedi bende kendim alacam eczaneden
Hala yokkk
Kocis yarin is icin iskenderuna gidiyo persembe gelecekoglus iyi Ben iyiyim hepinizi optum Sabah okuyacaklara simdiden gunaydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?