2009 Aralık Anneleri

Ben bakmayali gecmis baya bir gecmis o yuzdwn hic bakmamak en iyisi bizim ayakkabilar tam oldu 24 de olabilirmis 23 tamtamina yani ama zatrn seneye kalacak degil ya sıkmıyor ayagini o yuzden problem yok ama gercekten super rahat bisey hafif cok belli tekrar bigecim ayagina saglik gifip aldn tesekkur ederiz tekrardan cnm arkadasim

doktordan geldik su çiçeğimizi olduk kuzum yıktı hastaneyi çok ağladı sonra dr a kan testini sordum indik kan vermeye çok ağladı içim gitti elinin üstünden aldılar yavrum bütün eli kan oldu çıktı meşe ne dese nereden uyduruyormuşum bunları dr bile şaşırmış ben kan tahlilini sorunca evet dedim bayılıyorum kızımın canın yakacaklar diye sırf o yüzden istedim dedim off ki offf
neyse kan değerleri güzel çıktı kansızlık yokmuş bazı değerlerde sapma var onlar neden dedim ufak bir enfeksiyon olabilir üşütmüştür burnu filan tıkanabilir dedi rahatladım limdi uyudu kuzum gözleri kıpkırmızı içim gitti
zaten sonuçları göstermek için odaya girdiğimiz gibi çığlık attı hemen babasıyla çıktılar

Gecmis olsun neyseki temiz cikmis bende artk hic gtmek istmyrm daha odaya girince dr u gorunce basliyor ciglik cigliga aglamaya melike ihlamur falan icir onlem almaya basla kanda cikinca buyuk ihtimal biriki gune hastalanyrlar insallah olmazda sen onlemini al

herkese selam bizde dr gittik ya dr hem su cicegi hemde hepatit a vurdu kızlar varmı vurduran hepatit a yı ilk doz bu dedi 2. ci agustostaymıs .boyumuz 78 kilo 10.350hı bide devite 2 yasına kadar devam dedi baska vitaminede gerek yok dedi aslında ben cinko falan istedim ama yokkk dedi bende kendim alacam eczaneden

haklısın canım ıhlamur deneyim bakayım sevecekmi neyse portakalı filan seviyor gerçi görünürde yok bir rahatsızlığı
gerçekten sıkıcı eşimde asrabayı sanayiye götürdü dün ikaz ışığı yandı titriyor araba bilmiyorum nesi varsa artık

çinko ne için tatlım bize de birşey demedi gerçi sormazsam söylemiyor
yanlız dr bile anladı benim evlenene kadar emzireceğimi kan değerleri gayet güzel aynı şekilde beslemeye devam dedi dedim sadece emiyor güldü
kan ilacını sordum arasıra unutuyorum dedim devam edin bir süre daha dedi
size de çok geçmiş olsun canım bize hepatit a bilmiyorum yapılmadı
boyumuz 72cm kilo 9450

Eda masallah bize hepatit a ya 2 yasinda yada suciceginden 1 ay sonra dedi yani 1 asi arasinda 1 ay olmali demisti sucicegi 13 aylikken oldu 14 aylikken hastaydi diye hepatit ayi vurduramadim bu ay gtcem ama mina cok aglyck diye geciktiriyrm 2 doz dgride 6 ay sonra aslinda gdp halletsem mina dahada buyuyp ortalgi daha yikmadan ii olacak bizim dr herseyden yiyorsa ek hicbirsey vermyrm ben dedi Vitamin sordgmda gelisimide ii grek yok dedi

Bu arada sizede gecmis olsun eda mina uyandi ben ciktm iihaftasonlari...

tesekkür ederiz pelin drates yapabilir dedi insallah olmaz valla ikisini aynı anda yaptı neyse vardır bir bildigi melikecigim cinko faydalı diyorlar ama seninki emiyo bizde olmadıgı için ek vermek istiyorum

Melike çok geçmiş olsun minik turtaya içimiz gidiyor onlar ağladıkça ama inşallah sadece böyle rutin kontroller için gerekir bu işlemler.
Ufak tefek sapmalar bizimkinde de çıkmıştı önemsememişti dr.
Bugun cok sıkıcı hic vakit gecmek bilmedi havada soguk hemde cook
Evet yav ne sıkıcı bir gündü biz bütün gün digitürkü bekledik özellikle belirtmiş olmama rağmen öğlene kadar gelin diye akşam beşti geldiklerinde eve bağladılar bizi hiçbir yere çıkamadık.
Eda size de geçmiş olsun hepatit a iki yaşında dedi dr bize ama yeni uygulamaya göre bir yaşından sonra da vurulabiliyormuş diye duymuştum.
Su çiçeğini de 15.ayda vurduracağım ben.

Hala yokkk
Kocis yarin is icin iskenderuna gidiyo persembe gelecek oglus iyi Ben iyiyim hepinizi optum Sabah okuyacaklara simdiden gunaydin:)

günaydın arkadaşlaaaar
herkeze güzel, sağlıklı ve bol uykulu bir hafta sonu diliyorum

geçmişi 2 dk okudumçünkü geçmiş yooookkk:97:

bende önümüzdeki ay hepatit a aşını yaptırmayı planlıyorum pelincim.
bencede geciktirmeden hallet tatlım.

herkese günaydın yiğit bey 6 da uyandı 1 saat önce kahvaltısını yaptı ve şimdi uyudu.bakalım kaç dakika uyuycak umarım herkes iidir

bigeeee günaydın cnm.
ayakkabılarımız tam oldu cnm. 24 bile olabilirmiş ama çok rahat oldu cnm.
kalın çorapla çırt çırt kısmı tam kapanmıyor ama normal çorapla cuk oldu.
kesene ayaklarına sağlık.
gittin bizim için oaralara kadar

öykü cicilerine bayıldı desem asla yalan olmaz
yeminle giydirdik resmen ayakları yerden kesildi. o nasıl havadır, o nasıl zıplamalardır hayret edersin görsen bige. cicilerin nerede kızım diyoruz ayakkabılartını gösteriyor sıpatekrar çok teşekkür ederiz teyzezi.

maşallah zeynep' e .. ee hadi gözünüz aydın tahlillerinizin de temiz çıkmış .. aşınızda sorun çıkmamıştır inşll.

maşallah zeynep' e .. aşınızda sorun çıkmamıştır inşll. bizde bu ay yaptıracaz..

Hala yokkk
Kocis yarin is icin iskenderuna gidiyo persembe gelecek oglus iyi Ben iyiyim hepinizi optum Sabah okuyacaklara simdiden gunaydin:)

selam nazan . iyi olmanıza çok sevindim. görüşemiyoruz .. allah kavuştursun bu arada..

Herkese günaydın .. ne oldu yaa hafta sonu kimse girmemiş kk' ya .. geçmiş filan yok ..
işler yoğun malum hafta başı ... : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…