2009 Aralık Anneleri

ebru nasılsın canım . canberk napıyoo .. ben hatırlıyorum onları vardı bendede çok pynardım .. almak lazım çocuklara ..

tülaycım annene çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyoeum . getirme aklına kötü şeyler..

İYİKİ DOĞDUN TÜLAYYYY
MUTLU YILLAR SANA , MUTLU YILLARA SANAAA..

tülaycım eşininde d.günü kutlu olsun .. tüm sevdiklerinzle , kızınızla nice , mutlu , uzun , sağlıklı yılar diliyorum size ..

oyuncakçılarda görüyorum ben bunlardan playmobilmiş markası da

evet bunlarda kepçe elli adamlar ..

annane çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorum .. anne de çok geçmiş olsun .. rabbim tez zamanda şifasını versin canımm

Amin sağol. Arkadaşlar bir arkadaşım isim listesi yapıp bana gönderebilirmi.Nick- isim şeklinde. Ben çok az isim biliyorum ve hatırımda zor kalıyor .bunu çok özür dileyerek soruyorum.

Sağol Nevra iyiyiz işte ne yapalım şimdi b.çekmeceye gidiyoruz işe başlamaya az kaldı ya her güne bir program koyuyoruz o yüzden sonra bitti gitti işte haftanın 6 günü iş.

Sizler nasılsınız Burak Paşa nasıl özledim yakışıklıyı.

çok geçmiş olsun canım. kanser kelimesi duyunca diiken diken oluyorum. o kadar çok içimize girdiki artık. grip gibi yayılmaya başladı ne yazıkkı. abimin eşi 25 yaşında vefat etti bağırsak kanseri yüzünden. eltim 27 yaşında oda göğüs kanseri ne yazıkkı. rabbim herkezin şifasını versin

gömlek yada hırka canım
teşekkür ederim nevracım çok saol

Her daim meraklı her yaramaz gibi de artık bir sn bile yalnız bırakamıyoruz korkudan
o geceki yaramazlığından sonra ben olsam bende gözlerimi üzerinden ayırmazdım paşamın

saol canım teşekkrüederim

saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım
ne alcen cicim?
hoşgeldin sefalar getirdin
yedinmi mamanı

çok geçmiş olsun
kimin kime bakacağı tabi belli olmuyor
rabbim tüm hasatalara şifa versin

geldim geldim şükür iyimisin meral nasıl yavrun
mersi şekerim
öyküm iyi maşallah
canavar ve geveze
dünya iyimi peki?
özlemediniz mi..
ben ösledim
Amin sağol. Arkadaşlar bir arkadaşım isim listesi yapıp bana gönderebilirmi.Nick- isim şeklinde. Ben çok az isim biliyorum ve hatırımda zor kalıyor .bunu çok özür dileyerek soruyorum.
hazır kimde varki:26:
kız çok fenasınsen:89:

valla zor canım yaa .. biz alıştık tabi sabah bırakıp çıkmaya ki o bile zor geliyoo bana .. çünkü artıkın anlıyorlar . bu sabah uyandı biz çıkmadan , kapıdan çıkıyoruz geldi kucağıma .. oda gelecekmiş bizle , zorla verdim anneme .. senin için daha zor inşl zorlanmadan atlatırsınız bu dönemi

biz iyiyiz çok şükür .. burak tam gaz kudurukluğa devam evde ellenmeyen ,, karıştırılmayan yer kalmadı .. herşeyimiz ortada artık .. bizde sizi özledik valla . görüşelim bi ara .

bulduuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
180 parçalık 62 liraaaaaaaa
hemmen siparişşşşşşşş

Kızlarrrr gelebildim nihayet işten dolayı bige teşekkür ederim papiler geldi güzeller ellerine sağlık
geçmişe bakamadım var mı birşey depo sayımı yaptık yeni bitti patron aradı kızı evde sıkılmış gelecekmilş offf sıkıcı bir tiptir kendüleri iş yaptırın dedi

hoşgeldin ben de onu düşünüyodum kimsenin papileri gitmedi mi diyecektim ki lego derdine düştüm :97:

hemmen siparişşşşşşşş
şeker nereden buldun
link versene
oy güzel sağlıklı günlerde kullansın cimcime
bige benimki gelmedi bacım
aras kargoyamı vermiştin:26:
hoşgeldin ben de onu düşünüyodum kimsenin papileri gitmedi mi diyecektim ki lego derdine düştüm :97:
öycüye gelmedi teyzesi:26:
kargo firmasına bir sorayım nerde pabucumuz diye:82:

hoşgeldin sefalar getirdin
yedinmi mamanı

kız çok fenasınsen:89:

yedin canım , gezdimde geldimm.. ohh iyi oldu valla .. dışarıda hayat var ..
dimi çok fena

ay kıyamam ya ge ge

ay kıyamaz da hiç canımm

ay şekerler yedim yedim
şimdi bir ağırlık var üstümde
gözlerim açılmak istemiyor

çikolata yiyorum . isteyen var mı ???

hemmen siparişşşşşşşş

nereden buldum . linkini versene ..

hoşgeldinn canımmm

bige bizimkide gelmiş. anne aç giydir dedim . giydirecek bakalım .. annem çok beğendi yalnız. tekrar çok teşekkür ederim.

ankara firmasıymış üstelik verdikleri adres mağaza mıdır acaba :44:

mngye verdim kuzum işin komik yani paketleri teslim aldı ambar tesellüm fişi kesti ve faturayı getirdiği zaman ödeyeceğimi söyledi ama para almaya gelmedi dolayısıyla elimizde takip numarası yok

çikolata yiyorum . isteyen var mı ???

bige bizimkide gelmiş. anne aç giydir dedim . giydirecek bakalım .. annem çok beğendi yalnız. tekrar çok teşekkür ederim.

ben de yidim çikolata
giydirsin inşallah olsun da rahat etsin paşa iyi günlerde kullanın

meral arayıp takip no aldım hemen bakıyorum şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…