Benim de vardı bunlardan bayılırdım aynen şimdi olsa yine oynarım.
Bir de tahta bloklarım vardı kırmızı arabanın içinde renkli tahta bloklardan, bulursam onlardan Canberk'e mutlaka alacağım, bir de mekanik adamlarım vardı kızılderili çadırları, atları, kayıkları bir arada satılırdı adamların saçları çıkabiyordu hatırlayan var mı yaa ben bayılıyordum onlara ama artık yok sanırım ah bir bulsam Canberk büyüdüğünde birlikte oynarız ne güzel olur.
mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
oyuncakçılarda görüyorum ben bunlardan playmobilmiş markası da
üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.
ebru nasılsın canım . canberk napıyoo .. ben hatırlıyorum onları vardı bendede çok pynardım .. almak lazım çocuklara ..
tülaycım annene çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyoeum . getirme aklına kötü şeyler..
İYİKİ DOĞDUN TÜLAYYYY
MUTLU YILLAR SANA , MUTLU YILLARA SANAAA..
tülaycım eşininde d.günü kutlu olsun .. tüm sevdiklerinzle , kızınızla nice , mutlu , uzun , sağlıklı yılar diliyorum size ..
evet bunlarda kepçe elli adamlar ..
annane çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorum .. anne de çok geçmiş olsun .. rabbim tez zamanda şifasını versin canımm
ebru nasılsın canım . canberk napıyoo .. ben hatırlıyorum onları vardı bendede çok pynardım .. almak lazım çocuklara ..
tülaycım annene çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyoeum . getirme aklına kötü şeyler..
İYİKİ DOĞDUN TÜLAYYYY
tülaycım eşininde d.günü kutlu olsun .. tüm sevdiklerinzle , kızınızla nice , mutlu , uzun , sağlıklı yılar diliyorum size ..
evet bunlarda kepçe elli adamlar ..
annane çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorum .. anne de çok geçmiş olsun .. rabbim tez zamanda şifasını versin canımm
üzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.
gömlek yada hırka canımne alcan? :82:
teşekkür ederim nevracım çok saoltülaycım annene çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyoeum . getirme aklına kötü şeyler..
İYİKİ DOĞDUN TÜLAYYYY
o geceki yaramazlığından sonra ben olsam bende gözlerimi üzerinden ayırmazdım paşamınHer daim meraklı her yaramaz gibi de artık bir sn bile yalnız bırakamıyoruz korkudan
ne alcen cicim?saol canım teşekkrüederim
saol bilgecim . bugünlerde iyi bakalım . şurdan ne bulamda iş çarşıya inem acep. hediye almam lazım
hoşgeldin sefalar getirdinben geldimm
çok geçmiş olsunüzülme fazla iyi düşün iyi olcak dua et. büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. benim anamda kanser ama ,anane hastanede anne ananeye bakıyo şuan. hayat işte napçan. 3 kardeşler teyzem gece bakıyo, dayı çalışıyor diye kokmaz bulaşmaz şanslı..., annem orda mecbur.allahım iyişeştiriversin inşallah ta çabucak hepimiz iyi olalım. duaya ihtiyaç var.
mersi şekerimgeldim geldim şükür iyimisin meral nasıl yavrun
ben ösledimözlemediniz mi..
hazır kimde varki:26:Amin sağol. Arkadaşlar bir arkadaşım isim listesi yapıp bana gönderebilirmi.Nick- isim şeklinde. Ben çok az isim biliyorum ve hatırımda zor kalıyor .bunu çok özür dileyerek soruyorum.
kız çok fenasınsen:89:kararsızım
Sağol Nevra iyiyiz işte ne yapalım şimdi b.çekmeceye gidiyoruz işe başlamaya az kaldı ya her güne bir program koyuyoruz o yüzden sonra bitti gitti işte haftanın 6 günü iş.
Sizler nasılsınız Burak Paşa nasıl özledim yakışıklıyı.
kararsızım
hazır kimde varki:26:
kız çok fenasınsen:89:
Kızlarrrr gelebildim nihayet işten dolayı bige teşekkür ederim papiler geldi güzeller ellerine sağlık
geçmişe bakamadım var mı birşey depo sayımı yaptık yeni bitti patron aradı kızı evde sıkılmış gelecekmilş offf sıkıcı bir tiptir kendüleri iş yaptırın dedi
şeker nereden buldunbulduuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
180 parçalık 62 liraaaaaaaa
hemmen siparişşşşşşşş
oy güzel sağlıklı günlerde kullansın cimcimeKızlarrrr gelebildim nihayet işten dolayı bige teşekkür ederim papiler geldi güzeller ellerine sağlık
geçmişe bakamadım var mı birşey depo sayımı yaptık yeni bitti patron aradı kızı evde sıkılmış gelecekmilş offf sıkıcı bir tiptir kendüleri iş yaptırın dedi
öycüye gelmedi teyzesi:26:hoşgeldin ben de onu düşünüyodum kimsenin papileri gitmedi mi diyecektim ki lego derdine düştüm :97:
hoşgeldin sefalar getirdin
yedinmi mamanı
kız çok fenasınsen:89:
ay kıyamam ya ge ge
ay şekerler yedim yedim
şimdi bir ağırlık var üstümde
gözlerim açılmak istemiyor
bulduuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
180 parçalık 62 liraaaaaaaa
hemmen siparişşşşşşşş
Kızlarrrr gelebildim nihayet işten dolayı bige teşekkür ederim papiler geldi güzeller ellerine sağlık
şeker nereden buldun
link versene
oy güzel sağlıklı günlerde kullansın cimcime
bige benimki gelmedi bacım
aras kargoyamı vermiştin:26:
öycüye gelmedi teyzesi:26:
kargo firmasına bir sorayım nerde pabucumuz diye:82:
çikolata yiyorum . isteyen var mı ???
bige bizimkide gelmiş. anne aç giydir dedim . giydirecek bakalım .. annem çok beğendi yalnız. tekrar çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?