meral
28.01.2011 14.18.13 BOZÜYÜK ŞUBESİNE ULAŞTI. KARGO TESLİM EDİLMEK ÜZERE KURYE HAKAN TUNCAY'E ZİMMETLENDİ.
bozüyük bilecik değil mi yahu :44:
BOZÜYÜK ŞUBESİ
Telefon 0228 315 83 11-0228 315 83 31
Adres Yeni mahİsmet İnönü Cd. No: 100/B Bozüyük / BİLECİK
anaaa öykücüğüm papuçları Türkiye' yi dolaşıyoo
taksi atv mi vardıoyuncağın adını ver şekerim anasayfasını açıyo
heyecanlandım bendeeeeyedin canım , gezdimde geldimm.. ohh iyi oldu valla .. dışarıda hayat var ..
dimi çok fena
ay kıyamaz da hiç canımm
çikolata yiyorum . isteyen var mı ???
nereden buldum . linkini versene ..
hoşgeldinn canımmm
bige bizimkide gelmiş. anne aç giydir dedim . giydirecek bakalım .. annem çok beğendi yalnız. tekrar çok teşekkür ederim.
gelir birazdanankara firmasıymış üstelik verdikleri adres mağaza mıdır acaba :44:
mngye verdim kuzum işin komik yani paketleri teslim aldı ambar tesellüm fişi kesti ve faturayı getirdiği zaman ödeyeceğimi söyledi ama para almaya gelmedi dolayısıyla elimizde takip numarası yok
ben de yidim çikolata
giydirsin inşallah olsun da rahat etsin paşa iyi günlerde kullanın
meral arayıp takip no aldım hemen bakıyorum şeker
bizim şirkete bozüyük şube getiriyor cnmmeral
28.01.2011 14.18.13 BOZÜYÜK ŞUBESİNE ULAŞTI. KARGO TESLİM EDİLMEK ÜZERE KURYE HAKAN TUNCAY'E ZİMMETLENDİ.
bozüyük bilecik değil mi yahu :44:
BOZÜYÜK ŞUBESİ
Telefon 0228 315 83 11-0228 315 83 31
Adres Yeni mahİsmet İnönü Cd. No: 100/B Bozüyük / BİLECİK
anaaa öykücüğüm papuçları Türkiye' yi dolaşıyoo
ankara firmasıymış üstelik verdikleri adres mağaza mıdır acaba :44:
mngye verdim kuzum işin komik yani paketleri teslim aldı ambar tesellüm fişi kesti ve faturayı getirdiği zaman ödeyeceğimi söyledi ama para almaya gelmedi dolayısıyla elimizde takip numarası yok
mrb kızlar . nasılsınız. ben pek iyi deilim. dün annem bana doğum günü sürprizi yaptı hastalandı. acile kaldırdık. çok üzüldüm hala kendimde deilim.kalp çarpıntısı yüksek tansiyon vardı. şimdi iyi ama her dakka bişi olacakmış gibi tetikte duruyorum.rabbim onların acısını bize göstermesin. bugün de sebzegilin doğum günü .arka arkaya doğmuşuksizlerde ne var ne yok
minikent canım .. zeka, eğitim , spor grubunun içinde , bowling setinin hemen yanındaki ..
şehir kurardım ben bunlarla , küçük mekanik adamlarım orada yaşardı..
heyecanlandım bendeeee
gelir birazdan
mng geç geliyor bana
bizim şirkete bozüyük şube getiriyor cnm
biz şirket bozüyüke daha yakın
bozüyükle 8 km
eskişehirle 40 km mesafe var aramızda
gelir ama birazdan bigecim sağol cnm benim
şanslı pabuçlar
bu arada siteye bakıyorum da .. öteki daha güzledi be yaww..
benimd aklım onda kaldı .
bi de burada buldum
NOPER LEGO - Caka Toys EitimAralar ANAOKULU MALZEMELER-KRE MALZEMELER-ANAOKULU MOBLYALARI-OKUL NCES ETM ARALARI-ANAOKULU MASA SANDALYELER-ANAOKULU DOLAPLARI-ANAOKULU OYUNCAKLARI
ismide noper kaktüs lego olarak geçiyoo.. bige hemen siparişverme başka siteler de de buluyorum ..araştır bence
bak burada da http://ozgunoyuncak.com/Default.asp?Mn=urunler&Ub=legolar
360 parçası 70 TL
cıks benim yoktu bundan :97:
bir tane daha oyuncak buldum hemen siparişini versem mi diyorum
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=303251&productId=oyunge71161
bilmem legolar daha iyi gibi geldi bana
ne yalan söyleyeyim öyle hakikaten be nevracım :78: o griler hakikaten çok şık duruyor ama rastlarsam gittiğimde alır yollarım sana
kuzum sağolasın
ben kaktüs kısmını yazmadan lego noper diye arattım o çıkmıştı bunların markası mı farklı acaba ama 360 parça 70+kdv neerde 208 parça 211 lira nerde
bu özgün oyuncaktan alışveriş yapan oldu mu?
anaaaaaaaam ankara firmasıymışşşş
legoları her halükarda alcam ki :86:
bi de burada buldum
NOPER LEGO - Caka Toys EitimAralar ANAOKULU MALZEMELER-KRE MALZEMELER-ANAOKULU MOBLYALARI-OKUL NCES ETM ARALARI-ANAOKULU MASA SANDALYELER-ANAOKULU DOLAPLARI-ANAOKULU OYUNCAKLARI
ismide noper kaktüs lego olarak geçiyoo.. bige hemen siparişverme başka siteler de de buluyorum ..araştır bence
bak burada da zgn Oyuncak - rnler
360 parçası 70 TL[/QUOT
şimdi bunları yutmazmı bizimkiler versek eline?
çok şükür bizim cicilerde geldi
hmm senin yine para harcayasın geldi demekki ..
benimde var bu aralar ama tutuyom kendimi .. ama bu legolar süpermiş. çocukluğumu hatırladım ..
sonra şu mini şehiri alırım ..
şimdi bunları yutmazmı bizimkiler versek eline?
en küçük parçalar bile tam ağızlarının ölçüsünde olmalı (çocukluğumdan hatırladığım kadarıyla) en kötü ihtimalle ayıklayıp büyükler verilir şimdilik :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?