sevgi makarna haşla koy önüne cnm
çatalla ez ver ağzına
benimkide öylede strese girmeden yavaş yavaş alıştır cnm
bizdede hala robot kullanılıyor. tek yiğit değil bu durumda olan ama sen böyle kendini harap ettikçe sana zarar geliyor ve sinir küpüne dönüyorsun.
sevdiği şeyler neler mesele onlar ile başla.
öykü yavaş yavaş alışmaya başlıyor bakalım pütürlere
hayır yok
maşallah sana şekerim
allah daha çok versin, bereketli olsun
e akışlar sana gelsin o vakit
valla ne güzel demişsin bunun üzerine biz ne desek yerini bulmayacak
meraaaaaaaaaal hatırlıyor musun öykü ve umut'a kuskus ve pilav deniyorduk telefonda rapor veriyorduksevgi raporlar hep şöyleydi "iki tek pirinç yuttu sonra iki avuç kustu!!!" "5 kuskus yedi 1 litre kustu!!!" ömür törpüsü bunlar sevgisi olmasa çekilecek nane değil de bir gülümsemesi her şeyi unutturuyor işte
amin canım sağolasın sen naptın sözde biriktirecektin :82:
mersüüüüüüüüüü
yöntem geliştirdim nilgünüm... öğlen dışarı çıkıyorum ya misal arkadaşa bir şey alıyorum... kredi kartından alıyorum, arkadaş borcunu verince o para hoooooop kumbaraya... kredi kartı nasılsa ödeniyor o nakitler bana birikim oluyorbir cepten diğer cebe gibi duruyor ama şaka maka birikmiş :44:
selam burcuHerkeslere gunaydin..Eylulde hasta cok fena grip oldu dun gece de ateslendi yemek yemiyoruz hic . Ac kanina geziyor artik. Bu kadar mizmiz oldugu bi donem sanirim hic yoktu. Disleri patliyor . Onun verdigi huysuzluk ayri gripten ayri. Dislerimi sıkar halde buluyorum bazen kendimi. Basim catliyor resmen.
Bu arada Eylül ayakkabi ile yurumuyor kesinlikle istemiyor ayaginda. Ayakkabi varsa emekliyor yoksa yurume cabalarinda.
Dunurum Umuduma da gecmis olsun.
günaydın, herkese iyi haftalar dilerim.
Bige senin paşa her diş çıkardığında oluyor böyle, ALLAh beterinden saklasın, geçmiş olsun.
sevgi, sen yine bi izmir mi yapsan ne????
kızlar sadece bu deil sanırım sinirimi bozan biçok sey var ne yazıkki mutlu deilim mutsuzluğum yiğite de yansıyo çocuk iice hırçın oldu mutlu etmek için mutlu olmak gerekiyo sabrım sıfır ağlayarak geziom herkes bişey dio kimi bi arkadas var 6 yasında oğlu hala püre yiyo diyo bazısı alışmaz artık diyo eşim de yardımcı olmuo çıldırcamsadece uyumak istiyom yamak saati gelince içim kararıo eşimle aramızda ii.gercekten ii davranıo her istediğimi yapıo ama olmayan bişey var bu yaptıklarını bi başka kadına kocası yapsa belki çok çok mutlu olur herhaftasonu yemeğe çıkaraır yiğite evde oldugu sürece o bakar bana sen dinlen der ama olmayan bişey var gecmişte yaptıkları sanırım bana şiddet bile uygulamıştı bikaç kez unutamıorum olmuyo gerçi ona sı-orsan tokat bikaç elkaldırma şiddet deil neren morardı noldu ki diyo du bide üstüne.izmirede bırakmıo annemlerin ev klimalı bizim kaloriferli orada üşür diyo kaldım yani
ay ne uzun oldu kusura bakmayın tutamadım kendimi
meraaaaaaaaaal hatırlıyor musun öykü ve umut'a kuskus ve pilav deniyorduk telefonda rapor veriyorduksevgi raporlar hep şöyleydi "iki tek pirinç yuttu sonra iki avuç kustu!!!" "5 kuskus yedi 1 litre kustu!!!" ömür törpüsü bunlar sevgisi olmasa çekilecek nane değil de bir gülümsemesi her şeyi unutturuyor işte
amin canım sağolasın sen naptın sözde biriktirecektin :82:
QUOTE]
evet yaaaaaa çok şükür pirinç yutuyor artık
daha dile dişe dokunur şeylerde yiyor sıpam ama ara ara böh dediğide oluyor
dün akşam gene eşim başlasdı çok harcıyoruz kenara koyalım diye hemen benim surat düştü çünkü harcayan ben kenara koyan o oluyor taş bana geliyor neden dedim eee kenarda para olsun lazım olunca harcarız ben dedim o işi baştan yapıyorum dedim baştan harcıyorum ohhhh miss gibi ne bir borcumuz var ne ödememiz var neden kemer sıkıyoruz onu anlamadım ben 30 sene böyle rahat yaşadım 1 günde değişemem neyse güldü geçti yapamıyorum ne zaman birikim yapmaya kalksam biriktiremeden harcıyorum
neticeye bak sen neticeye
başarıya ulaşmış mı? e ulaşmış
o yüzden yöntem önemli değil
selam burcu
selam nilgün
evet yaaaaaa çok şükür pirinç yutuyor artık
daha dile dişe dokunur şeylerde yiyor sıpam ama ara ara böh dediğide oluyor
bige hanım kumbaramda henüz birşey yok
ama kızım için her ay 50 tl kenara atıyorum
bu sayılırmı sayılmazmı
bir daha sorarsa "ruhum morardı" de bakalım onun neresi morarıyor sevgi!!! alla alla tokat dayak değil öyle mi!!!
bak güzelim evet eşin çoooooooook büyük eşeklik etmiş ve şu an ne yapsa gönlünü alamıyor olabilir, bunun ruhunda açtığı yaraları ancak tahmin edebilirim ama bunların HİÇBİRİNİN SORUMLUSU YİĞİT DEĞİL... o yüzden onunla ilgilenirken dünya üzerinde sadece yiğit ve sen varmışsın gibi ondan önce sonra hiçbir şey yokmuş, hiç olmamış gibi yaklaşman gerek. çok zor biliyorum ama ben yolunu öyle buldum, onca stressin üzüntünün içinde baktım hep gerginim, hep dişlerimi sıkıyorum, hep sesim yükselmeye meğilli yeni yöntemim bu. umut'a yaklaştığım anda geçmiş 18 aralık 2009'dan başlıyor ve sadece onunla olan anlarla sınırlı, bu süre zarfında ne eş var, ne kaynana, ne ana, ne baba... evet umut hala dayanılmaz derecede kuduruk ama en azından hastalık dışında mızıltısı kalmadı... oyunumu oynuyorum evladımı mutlu ediyorum kalkıp iş yaparken babasına veya kızdıran kimse yine suratımı asmaya devam ediyorum... oscara talibim bu yılannelik bunun için zor işte, göbek bağı kesilse de bağımlılık bitmedi çünkü... 9 ay taşımakta ne var?
otur güzelce düşün sevgi sen eşini affettin mi? affetmek istiyor musun? dürüstçe cevabını ver, affetmeye karar verdiğin noktada da bir daha geriye bakma artık... sil gitsin... temcit pilavı gibi o konuya dönme... silemiyorsan da affettim deme eksini artını değerlendir şapkanı önüne koy hesabını yap ve bir karara var, uygula ve asla da pişman olma.
akşam yayla çorba verdimbenimki hala pirinç yemiyor... şunu keşfettim dilinin üzerinde ısıramayacağı veya ısırmak için uğraşacağı kadar küçük bir şey olunca midesi kalkıyor misal büyücek ekmek ısırıyor ve onu çiğneyip yutabiliyor ama minik (mercimek kadar mesela) ekmek verdiğinde öğürüyor :111:
:44: kumbarayla ilgisi olmadığı için sayılmaz demek durumundayım
:44: kumbarayla ilgisi olmadığı için sayılmaz demek durumundayım
karara varmak kolayda yiğite kıyamıyom babasıyla harika bi diyoloğu var istemiyorum boşanmış anne babası olsun babasından ayrı büyüsün hem zor gelio yeni bi düzen cesaret edemiyorum.babası işten biraz gec gelse mızıklanıo onu görünce gözlerindeki mutluluğu görünce benim mutluluğumun pek bi önemi kalmıyıo
neyse herkesei sıktım çok saol benle konuştuğun ve akıl verdiğin için
cnm yiğitte 2 azı diş üstüste çıkarıyo biri patladı öbürü patlamak üzere...bizim 37.5 gecmedi ilaç vermedim ama çok mızmız iştahsız bende moral sıfır bunalımdayım resmen yardımcı olacak bi allahın kulu yok eşim hariç ama oda bensiz bakamazki tekbasıma biyere çıkmak öle bi lüls ki benm için yiğit asla ağznı açmıo yemeğe sadece televizyona dalarsa...katı şeyler almıyo ısırmayı bilmiyo taneli şeylerden midesi kalkıo kusuyo çok zor durumdayım umutsuzluğa düşüyorum ağlıorum aç bırakıorum belki ister diye yinede açmıo delircem yamin ederim kilosu ii ama pirinç unu yüzünden kestim pirinç ununu yatmadan meyve veriom sadece kızlar napsam yok hemen eliyle itiyo elimi
süper bunlar ya allahım bu yaşta bu büyüklük kompleksi napcaz nevra biz bunlarla
soranlara selam olsundaha önce birikim bir yana eksi bakiyeyle ayı kapatan bennnnnnnnnnn
ocak ayı hesabımı kapatıyorum
toplam 248,80 biriktirdim (aralıktan da az bir bakiyem vardı)
110 lira (50€yeğenime harçlık
120 lira (internette ankara'da 117 lira diyor çeyrek fiyatını) benim çeyreğim (İLK ÇEYREĞİM)
18,80 lira şubata devir
Herkeslere gunaydin..Eylulde hasta cok fena grip oldu dun gece de ateslendi yemek yemiyoruz hic . Ac kanina geziyor artik. Bu kadar mizmiz oldugu bi donem sanirim hic yoktu. Disleri patliyor . Onun verdigi huysuzluk ayri gripten ayri. Dislerimi sıkar halde buluyorum bazen kendimi. Basim catliyor resmen.
Bu arada Eylül ayakkabi ile yurumuyor kesinlikle istemiyor ayaginda. Ayakkabi varsa emekliyor yoksa yurume cabalarinda.
Dunurum Umuduma da gecmis olsun.
günaydın, herkese iyi haftalar dilerim.
Bige senin paşa her diş çıkardığında oluyor böyle, ALLAh beterinden saklasın, geçmiş olsun.
sevgi, sen yine bi izmir mi yapsan ne????
karara varmak kolayda yiğite kıyamıyom babasıyla harika bi diyoloğu var istemiyorum boşanmış anne babası olsun babasından ayrı büyüsün hem zor gelio yeni bi düzen cesaret edemiyorum.babası işten biraz gec gelse mızıklanıo onu görünce gözlerindeki mutluluğu görünce benim mutluluğumun pek bi önemi kalmıyıo
neyse herkesei sıktım çok saol benle konuştuğun ve akıl verdiğin için
akşam yayla çorba verdim
pirinç yerine aşurelik buğdaylar varsa göce deriz biz ona onunla yaptım vitamini fazla olsun diye bende severim. içinede sarımsakdas koydum mis gibi
hanım hiç böğürmesen yadi teyzesi
çubuk krakere bayılıyor:))))
mesela mu u çatalla ezip veriyorum artık
bu bile büyük ilerleme bizim için
banka kumbarası yaaaaa
elimin altında olunca ben harcıyorum cnm
ama yeni bir kumbara edineyim senin güzel hatırın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?