2009 Aralık Anneleri

valla zeynep te bayıldı çünkü çok rahat çıkarabiliyor

iyi günlerde giysin pelincim :114:

bizim hepatit a birinci doz 2 yaşında ikinci doz da doğal olarak altı ay sonrası 2,5 yaşında
ben neden böyle farklar oluyor diye sordum "aşı firmaları daha küçük yaşa da satabilir miyizi denedi ha sakıncası yok ama bence doğrusu 2-2,5 yaş o yüzden o zaman yapıcaz" dedi bir de zaten ergenlik öncesinde olsa dahi çok çok hafif seyredermiş bu hastalık 2-2,5 yaştan önce de neredeyse farkedilmeden biter gidermiş o yüzden arka arkaya canını yakmanın lüzumu yok demişti :94:
bize d-viti de kestirdi ferro sanolü de :44:

gerçekten sıkıcı eşimde asrabayı sanayiye götürdü dün ikaz ışığı yandı titriyor araba bilmiyorum nesi varsa artık

üşümüştür :111:

Eda size de geçmiş olsun hepatit a iki yaşında dedi dr bize ama yeni uygulamaya göre bir yaşından sonra da vurulabiliyormuş diye duymuştum.
Su çiçeğini de 15.ayda vurduracağım ben.

bizimkiler aynı kafada demek ki bizim de su çiçeği 15 ay :126:

Hala yokkk
Kocis yarin is icin iskenderuna gidiyo persembe gelecek oglus iyi Ben iyiyim hepinizi optum Sabah okuyacaklara simdiden gunaydin:)

günaydııın

günaydın arkadaşlaaaar
herkeze güzel, sağlıklı ve bol uykulu bir hafta sonu diliyorum

geçmişi 2 dk okudumçünkü geçmiş yooookkk:97:

günaydın da bacım ne haftasonu dilemesi :111: das ist pazartesi you know? :122:

herkese günaydın
berbat bir haftasonu geçirdim cuma öğleden sonra umut'un ateşi çıkmaya başlamış eve gittiğimde öğrendim bu sabah çıkarken hala ateşi vardı ama daha az tabii allaha bin şükür... bugün öğle saatlerinde 72 saat dolacak inşallah her şey düzelecek... neden olduğunu bilmiyorum bu kez 39'u iki kez falan gördük sanırım dişten oldu iki tane köpek dişi çıkardık herhalde bu kez dişten sonra ateşleneyim dedi benim oğlum cuma 17.30dan bu yana tekrar hamile gibiydim ama bu kez bebe dışarda versiyon sürekli mız mız vız vız... kucaklayacakmışım... memeye yatırmaya çalışıyorum bırakıcam sanıp tırnaklarını omzuma geçiriyo falan süperdi yani :105: hiçbir surette şurup içmedi :120: doktoru da biz de fitil sevmediğimiz halde 38i geçince yallah fitil oooooy oyyyyyyyy

günaydın işe geldim montumu çıkarmadan kk yı açtım

bu ne sevgi aaaaaaaaahhhhhhhhhh bu ne ızdıraaaaaaaap

herkese günaydın yiğit bey 6 da uyandı 1 saat önce kahvaltısını yaptı ve şimdi uyudu.bakalım kaç dakika uyuycak umarım herkes iidir

sevgi umarım uzun uyur yiğit paşa sen de biraz keyif yaparsın :126:

canım benim yaaaaaaa sağlıkla eskitsinler ben yenilerini yollarım
rica ederim kuzum nolcak

valla zeynep te bayıldı çünkü çok rahat çıkarabiliyor

nevra alıntımı almamış bu forum
nevracım
benim de işim çok üstelik bu hafta yalnız çalışıyorum yani işe gelmek zorundayım (

Son düzenleme:

cnm yiğitte 2 azı diş üstüste çıkarıyo biri patladı öbürü patlamak üzere...bizim 37.5 gecmedi ilaç vermedim ama çok mızmız iştahsız bende moral sıfır bunalımdayım resmen yardımcı olacak bi allahın kulu yok eşim hariç ama oda bensiz bakamazki tekbasıma biyere çıkmak öle bi lüls ki benm için yiğit asla ağznı açmıo yemeğe sadece televizyona dalarsa...katı şeyler almıyo ısırmayı bilmiyo taneli şeylerden midesi kalkıo kusuyo çok zor durumdayım umutsuzluğa düşüyorum ağlıorum aç bırakıorum belki ister diye yinede açmıo delircem yamin ederim kilosu ii ama pirinç unu yüzünden kestim pirinç ununu yatmadan meyve veriom sadece kızlar napsam yok hemen eliyle itiyo elimi

çok çok geçmiş olsun bigecim.. canım kıyamam yaa kimbilir nasıl canı yanıyordur o dişler çıkarken .. inşll düşer ateşide gelmiş geçmiş olur .. inşll diştendir. evle konuşunca haber verirsin canım

bigecim bizim de patilerimiz çok güzel oldu ..boydan biraz büyük ama sorun değil rahat rahat giyiyyoo .. değişik geldiği için eli sürekli patilerinde arada çıkartıo bana uzatıyoo bende bak bunları bige teyzen gönderdi bunlar delikanlı patiği çıkarma sakın sadece bebekler çıkarırmış dedim .. işe yarıyoo arada unutup tekrar deniyo çıkarmayı ben yeniliyorum lafımı .. hafta sonumuz böyle geçti.

size de geçmiş olsun sevgicim
yalnız çıkamıyorsan şöyle bir üçkağıt yapabilirsin, eşinle birlikte avmye götürün eşin pusetle gezdirirken artık çocuğun dayanma süresine göre 15 dakika mı olur 30 dakika mı sen tek başına gez sonra onlarla tekrar buluş hasbelkader pusette uyursa o süre zarfında yine yalnız turla falan polyannacılık oynıycaz yapacak bir şey yok sevgi bulduğumuz fırsatı en büyük ödül gibi görüp öyle mutlu olucaz çıldırmamak için
aç kalırsa bir süre sonra yiyecektir ama tv karşısına alıştırma. biliyorum yemediği için çaresizlikten yapıyorsun ama yemek yediğinin farkına varmıyor ki o zaman. ben sitede milyon kez söyledim carlos gonzales diye bir adamın "çocuğum yemek yemiyor" diye bir kitabı var mutlaka oku şimdi çözemezsen sonra hiç çözemezsin bu sorunu. bebelerin çoğu çubuk krakere bayılıyor koy önüne onu kendi kendine yemeye çalışırken yavaş yavaş alışır yiğit paşa da. benimki de öyle pütürlü falan yemiyor hala her yemeğini blenderdan geçiriyorum bizimkinin de huyu bok napayım ama canı isterse önüne koyduğum şeyi kütür kütür yiyor eşek sıpaları kafa buluyorlar bizimle ya

bu arada umut paşasının ateşi 37.2 imiş halihazırda :81:

süper bunlar ya allahım bu yaşta bu büyüklük kompleksi napcaz nevra biz bunlarla

canım bilmio ki onun yendiğini anlamıo çubuk krakeri ve yiğiti bi odaya koy açlıktan ölse yine yemez bilmio allahım çıldırcam yeminle naptımsa yok midesi bulanıo bige çok zor durumdayım ya inan yaşama hevesim kalmadı belki abartıo diceksizin ama yaşayan bilir bazen ona yemek yedirmeye çalısırken ağlıom sinirimden onada bağırmaya başladım psikolojim hiç ii deil çocuğun kinide bozcam
buarada burda alışveriş merkezi yok küçük bi migros var her hafta tek gittiğimiz yer ora offfff

soranlara selam olsun daha önce birikim bir yana eksi bakiyeyle ayı kapatan bennnnnnnnnnn

ocak ayı hesabımı kapatıyorum
toplam 248,80 biriktirdim (aralıktan da az bir bakiyem vardı)
110 lira (50&#8364 yeğenime harçlık
120 lira (internette ankara'da 117 lira diyor çeyrek fiyatını) benim çeyreğim (İLK ÇEYREĞİM )
18,80 lira şubata devir

müdürüm çay demlemiş çay ocağının sobasını yakmış çağırdı gittim birer çay içtik ohhhhhhhh herkese böyle müdür arada deli etsede sabahları çok iyi oluyor sıcak çay

sevgi zor canım çeken bilir ben artık savaşı bıraktım mememi istiyor al sana meme diyorum ama çoooook şükür maşallah nazarım değmesin akşamları yavaş yavaş başladı çorba içmeye sabah kahvaltı olarak sadece kaşar ekmek kaşarı aşırı seviyor ama masada oturmayacak dolaşacak bitince gelecek atacağım ağzına gene gezecek araya araya bulunuyor sevdiği şeyler ben beyaz peynir yesin diye zorlarken bir baktım şaşkın kaşarı severmiş

araba üşümüş lafına çok güldüm eve gidiyorum hararet yükselmiyor kalorıfer buz gibi ben titriyorum asraba titriyor meğersem ateşlemenin bişeyi bozulmuş gitti bakımı 80 tl sıkışmış onu alınca rahatladı

ahhh dün gece gece kazık yedim aracın mtv si son günüymüş kredi kartından yatıracağız internetten eşim taksit olur dedi ben kahraman kovboy ben yatırırım dedim aldım kk çektim kendi kartımdan cart tek çekim 260 hani taksit dedim meğer yapmıyormuş resmen battım

ne dalga geçiyosun beeeeeeee
evet biliyoz bugün pazartesi ve ben iyi bir hafta dileyecekken haftasonu diyivermişim

umut paşama çok geçmiş olsun cnm benim.
inş bu kadarla atlatır paşam
sende dikkat et kendine cnm
keyifsiz oldukalrında kucakdan inmiyorar evet
bizimkide beni bırakıp gideceksin korkusuyla yanınmdan biran olsun ayrılmıyor.
yavrum canım kızım benimannesinin kara kuzusu çok üzülüyorum bu durumuna ama herşey onun için
göbek bağımız kesilmememişdi senle diyorum gülüyor deli kızım benim.

abartıyo demiycem ne kadar sinir bozucu olabileceğini çok iyi biliyorum benimki de çok zorluktan sonra şu an daha iyi inan günlerce aç gezdi sadece memeyle yaşadı ama azim ve her şeye rağmen sükunetle oluyor.
yalvarırım yiğite bağırma sevgi, sonuçta annesi sensin ve senin çektiğin vicdan azabı eminim ki her şeyden fazladır ama nolursun bağırma çocuğa... zaten sonucunu görüyorsun işte, yemek olayı savaşa dönüşmüş durumda belli ki ve çocuk bu şartlar altında yemeye yönelmeyecek bilakis kaçacak çünkü gerginlik, gözyaşı, yüksek ses tonu görüyor yemek söz konusu olduğunda. her seferinde ağlamadığını, her seferinde bağırmadığını biliyorum yanlış anlamadım merak etme, hepsinin endişelenmen dolayısıyla olduğunu da adım gibi biliyorum, evladının yemesini istiyorsun sadece, iyi olsun istiyorsun, her anne gibi... senden ricam biraz gözlemler misin sakin sakin şarkı söyleyip oyun oynadığın gün nasıl yiyor, ağladığın gün nasıl yiyor? zaten çözümü kendin bulacaksın bunu gözlemlediğinde...
pşşşşşttttttt yiğit paşa sen de üzme anneyi be oğlum hadi koç mis gibi mamalar hazırlıyor annen sana ye de annen de mutlu olsun sen de güzel güzel büyü

ya kızlar kk da problemmi var cevapları göremiyorum

bu durumda sorun yok cevabımızı da göremeyeceksin ki :44:

Herkeslere gunaydin..Eylulde hasta cok fena grip oldu dun gece de ateslendi yemek yemiyoruz hic . Ac kanina geziyor artik. Bu kadar mizmiz oldugu bi donem sanirim hic yoktu. Disleri patliyor . Onun verdigi huysuzluk ayri gripten ayri. Dislerimi sıkar halde buluyorum bazen kendimi. Basim catliyor resmen.
Bu arada Eylül ayakkabi ile yurumuyor kesinlikle istemiyor ayaginda. Ayakkabi varsa emekliyor yoksa yurume cabalarinda.
Dunurum Umuduma da gecmis olsun.

Son düzenleme:
günaydın, herkese iyi haftalar dilerim.

Bige senin paşa her diş çıkardığında oluyor böyle, ALLAh beterinden saklasın, geçmiş olsun.

sevgi, sen yine bi izmir mi yapsan ne????

ben salak gibi yarım sayfa yazı yazdım umut paşaya geçmiş olsunu unuttum inşallah hemen düşer ateşi resmen bizim sınırımızı test ediyor bu çocuklar annenin lafı çok doğru yaşlanmak için sebep lazım
maşallah sen bu hızla yakında dönersin köşeyi

sağolasın dünürüm kuzuma da geçmişler olsun ikisi üstüste gelmiş hay allah ya
sen de tükenmişsindir artık benim de gözlerim yanıyor başım ve sırtım zaten benim değil ama bugünümüze şükür diyorum... işim çok aklım evde ama evde olunca da ben de senin gibi dayanma sınırımda dolaşıyorum bu ne yaman çelişki annem modundayım
biz decathlon'dan patik aldık dünürcüm, ayakkabı gibi ama değil kaç gramdır? 5? 10? öyle bir şey tüy gibi ve ayağı çorap gibi sarıyor belki onunla denemek lazım, pelin de aldı görüştüğünüzde eylüle giydirip bir dene istersen alıp sana da yollarım

sevgi makarna haşla koy önüne cnm
çatalla ez ver ağzına
benimkide öylede strese girmeden yavaş yavaş alıştır cnm
bizdede hala robot kullanılıyor. tek yiğit değil bu durumda olan ama sen böyle kendini harap ettikçe sana zarar geliyor ve sinir küpüne dönüyorsun.
sevdiği şeyler neler mesele onlar ile başla.
öykü yavaş yavaş alışmaya başlıyor bakalım pütürlere

ya kızlar kk da problemmi var cevapları göremiyorum
hayır yok

maşallah sana şekerim
allah daha çok versin, bereketli olsun

e akışlar sana gelsin o vakit

valla ne güzel demişsin bunun üzerine biz ne desek yerini bulmayacak

size de geçmiş olsun, ne diyeyim, ALLAH güç kuvvet versin sana
çabuk atlatın

ohhhhşşşşşşş iyi başlamışın haftaya melike :111: gacırt sesi eşliğinde olmuş şekerim

sağolasın güzelim
yok dalga değil de şeşi beş bakarken senin de kafanının bin beş yüz olmasına barnak atmadan şeedemedim :111:

günaydın, herkese iyi haftalar dilerim.

Bige senin paşa her diş çıkardığında oluyor böyle, ALLAh beterinden saklasın, geçmiş olsun.

sevgi, sen yine bi izmir mi yapsan ne????

canım sağol amin
maşallah nilgünüm bu kez daha iyiyiz sadece bir kere 39,2yi gördük hep 38-38.5 arasında takıldı bu kez allahım sevindiğim şeye bak yaaaaa

sağol canım benim
valla bu hızla köşeyi mi dönerim yakında yaşlanır mıyım bilmiyorum melike... yani yaşlanma hızımla birikim hızımı kıyaslarsak benim birikimimi değerlendirmek için mezar taşımı atm şeklinde yaptırmam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…