he kııııı
rabbim uzun ömürler versin, hepimizinkine
yarında sıra sizde inşallah maşallah
ah kızlar ahh dün sabaha karşı nazın titremesine uyandım. ateşini bi ölçtüm 39.8.. hemen soydum.. mendil yıkadım koltuk altlarına koydum tabi soğuk soğuk değince benim kuzu başladı ağlamaya alıp alıp mendilleri yere atmaya.. sonra ılık suyla duş aldırdık ilaç verdik..
ah kızlar ahh dün sabaha karşı nazın titremesine uyandım. ateşini bi ölçtüm 39.8.. hemen soydum.. mendil yıkadım koltuk altlarına koydum tabi soğuk soğuk değince benim kuzu başladı ağlamaya alıp alıp mendilleri yere atmaya.. sonra ılık suyla duş aldırdık ilaç verdik..
sonuç dün gece ateşini düşürücez derken kız çok fena grip oldu sanırım üşüttükoff ya...
sibelcim çok ama çok geçmiş olsun cnmsağol pelincim.. uykusunda sürekli ağlıyo çok fena sıçrıyo.. ateşi yok çok fazla ama fena grip..
of bnde hiç beceremedim bu idrar alma işinizeynep hanımın 2 gündür idrarını veremiyoruz. bugün saatlerce hastanedeydik. sürekli kayıp duruyo tatıkları meret hiç işe yarıyacak miktar elde edemedik yapmadığım şey kalmadı. yarın yine deniycem. bide şu torbayı bide ben bantlıycam kaymasın diye.sinir oldum iyice. olmazsa da olmasın artık ya
sonuç dün gece ateşini düşürücez derken kız çok fena grip oldu sanırım üşüttükoff ya...
zeynep hanımın 2 gündür idrarını veremiyoruz. bugün saatlerce hastanedeydik. sürekli kayıp duruyo tatıkları meret hiç işe yarıyacak miktar elde edemedik yapmadığım şey kalmadı. yarın yine deniycem. bide şu torbayı bide ben bantlıycam kaymasın diye.sinir oldum iyice. olmazsa da olmasın artık ya
zeynep hanımın 2 gündür idrarını veremiyoruz. bugün saatlerce hastanedeydik. sürekli kayıp duruyo tatıkları meret hiç işe yarıyacak miktar elde edemedik yapmadığım şey kalmadı. yarın yine deniycem. bide şu torbayı bide ben bantlıycam kaymasın diye.sinir oldum iyice. olmazsa da olmasın artık ya
Herkse günaydınn .. bugünde bitsin hemde çok çabukk ....
çok işim var bugünde işlerimin başındayımm.. görüşürük..
bu arada günaydın
hay allah ya... çok geçmiş olsun sibel inşallah bugün daha iyidir üşütüp grip oldu demişsin ama ateşli çocuk kolay kolay üşütmüyor (geçen hafta 3 gün sadece bezle gezdirdim ben umutu allaha şükür bir şey olmadı) o büyük ihtimalle hastalıktan kaynaklı ateş yükselmiştir ve şimdi hastalık devam ediyordur
kimdi hatırlamıyorum da "soğuk soğuk bezlerdense annenin şefkatli elleri daha önemli ateş düşürücüdür ben çocuğuma bez koymak yerine ılık suyla ıslattığım ellerimle okşayarak ateşini düşürüyorum daha da huzurlu oluyor" demişti ünlü bir hatun, ben de ilk günden beri öyle yapıyorum ağlamıyor hiç olmazsa... bir de duş aldırırken ateşi 39sa, suyu 36.8 falan gibi ölçerek hazırlıyorum serinletecek kadar düşük olsun ama şoka sokacak kadar soğuk olmasın hesabı... ayaklarına dökerek başlıyoruz şarkılar türküler oyun havalarıyla yukarı doğru çıkıyoruz banyoda niye girdik diye ağlayan çocuk ateşli olup duş aldığında duş bitti diye ağlıyor bu işte bir terslik varonun dışında ateş yükseldiğinde el ve ayaklar buz kesiyor, kan gövde ve kafaya toplandığı için, hafif hafif masajla el ve ayağa kanı geri getirmek de ateşin rahatsızlığını biraz olsun azaltıyor aklınızda olsun benim sıpa sık ve yüksek ateşleniyor ya onun için anlatıyorum, allah hiçbirimize gerektirmesin bu bilgileri ama
bu arada günaydın
günaydın canımm
rabbim bi daha yaşatmasın ne umutuma ne de sana ..
ay ne güzeeeeeeeel bigeeeehastalık değil de kıymet lütfeeeeeeeen
günaydın güzelim
canım günaydın
aynen çok işim var ama napayım benim elemana kalacak gayrı sabahtan müdürüme yolunu yaptım zati
bi d e HAFTAYA TATİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLL:92: :118: :124: :122:
rabbim umut paşam değil kimseye ateş ve ateşli hastalıklar göstermesin birdaha:116:hay allah ya... çok geçmiş olsun sibel inşallah bugün daha iyidir üşütüp grip oldu demişsin ama ateşli çocuk kolay kolay üşütmüyor (geçen hafta 3 gün sadece bezle gezdirdim ben umutu allaha şükür bir şey olmadı) o büyük ihtimalle hastalıktan kaynaklı ateş yükselmiştir ve şimdi hastalık devam ediyordur
kimdi hatırlamıyorum da "soğuk soğuk bezlerdense annenin şefkatli elleri daha önemli ateş düşürücüdür ben çocuğuma bez koymak yerine ılık suyla ıslattığım ellerimle okşayarak ateşini düşürüyorum daha da huzurlu oluyor" demişti ünlü bir hatun, ben de ilk günden beri öyle yapıyorum ağlamıyor hiç olmazsa... bir de duş aldırırken ateşi 39sa, suyu 36.8 falan gibi ölçerek hazırlıyorum serinletecek kadar düşük olsun ama şoka sokacak kadar soğuk olmasın hesabı... ayaklarına dökerek başlıyoruz şarkılar türküler oyun havalarıyla yukarı doğru çıkıyoruz banyoda niye girdik diye ağlayan çocuk ateşli olup duş aldığında duş bitti diye ağlıyor bu işte bir terslik varonun dışında ateş yükseldiğinde el ve ayaklar buz kesiyor, kan gövde ve kafaya toplandığı için, hafif hafif masajla el ve ayağa kanı geri getirmek de ateşin rahatsızlığını biraz olsun azaltıyor aklınızda olsun benim sıpa sık ve yüksek ateşleniyor ya onun için anlatıyorum, allah hiçbirimize gerektirmesin bu bilgileri ama
günaydın kızlar
yok hastalık şükür rutin kontrol işte ama veremezsekte kalıcak artık napıyım kaç tane torba heba ettim bunun için
7,30 tan beri ayaktayız. dün kurufasulye yedik. zeynebe dokundu sanırsam gaz olarak geri döndü. benim meme uçları yine yara oldu ya emzirmemeye çalışıyorum accık geçsin diye zeynep vızıldayıp duruyo vermeyince nasıl olcak bilmiyorum.
herkes iyidir inş. bige iyi tatiller olsun şekerim sana umudunla güzel günler geçir inş. kızlaaaaar size de kolay gelsin son iş gününüz 2 gün evdesiniz kuzularınızla ohhh sefanız olsun
zeyno rahat vermiyo kaçtım ben hepinizi öpüyor bebelerinizi mıncıklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?