2009 Aralık Anneleri

olmaz ki öyle... hem bana uymaz hem de döner beni vurur o iş

yetiştirirsin sen yarında var daha
kapat kk'yı
yarın akşama kadar iznin hayalini kur
o motivasyonla bir hamlede biter

şaka biryana bak önünde yarın 16:00'ya kadar zaman var cnm
bu süre zarfında bir iş daa gelsin onu dahi aradan çıkartısrsın sen.

bak nilgünüm nasıl motive ediyor seni

yetiştirirsin sen yarında var daha
kapat kk'yı
yarın akşama kadar iznin hayalini kur
o motivasyonla bir hamlede biter

yetiştiremem canım bugünkü bitmek üzere (araya yine başka iş girdi hala bitemedi)
yeni gelen 5 sayfa karınca duası büyüklüğünde resmi gazete metni artı sayfasını saymadım ama en az 30 sayfalık bir müfredat tablosu bir de ayrıca daha az acil 30 sayfalık felsefe dersi anlatımı var :111: hepsi fransadaki felsefe derslerine ilişkin :86: sokrates mi döver platon mu görüciiiiz
kk'yı da kaparsam hepten pert olurum nilgün arada 2 dakika olsun kafamı başka şeye döndürmezsem sürmenaja 1 kalıyor

ayyyy sen anlatırken ben yoruldum
tek misin??????

şaka biryana bak önünde yarın 16:00'ya kadar zaman var cnm
bu süre zarfında bir iş daa gelsin onu dahi aradan çıkartısrsın sen.

bak nilgünüm nasıl motive ediyor seni

birde kendimi motive edebilsem
çok darlanığım bu ara

darlanığımda nasıl bir kelimeyse
ama sen anladın meralim demi

aman hadi bacım çoook kolay gelsin ben daraldım burada sen sayarken ama sen altından kalkarsın canım benim ister izni düşün ister işi masaya yatır kendini motive et bize fazla takılma haftaya acısını çıkarırız

allah kolaylık versin tatlım
inş sular seller gibi akıp giderde tüm metinleri bitirirsin bir çırpıda

birde kendimi motive edebilsem
çok darlanığım bu ara

darlanığımda nasıl bir kelimeyse
ama sen anladın meralim demi
seni anlamak için tercümana gerek yok cnm benim
bende anladım herkezlerde anladı seni

hiç çalışasım yok benimde bugün

ne diyeyim
yinede yetiştireceğinden eminim
walla laf olsun diye demiyorum, yarın akşama bitirirsin diye bir his geldi içime
benimde benimde

iş masada balık gibin yatıyor zaten melikem

F VİTAMİNeden hepsi birbirinden bu kadar farklı benim arkadaşlarımın?

Neden bazıları hatta marjinal?

Biri arkadaşımsa diğeriyle nasıl anlaşabiliyorum? Neden kimse anlayamıyor?

Galiba onların hepsi içimdeki çok farklı "ben"leri gün ışığına çıkarıyor da ondan.

Biriyle uslu, kibar kız oluyorum.

Diğeriyle şakalar yapıyorum.

Biriyle oturup ciddi ciddi konuşuyorum.

Diğeriyle saçma sapan şeylere kıkırdıyorum.

Biriyle oturup çay içiyorum.

Diğeriyle dans ediyorum.

Birinin derdini dinleyip öğüt veriyorum.

Diğerinin bana verdiği öğütleri dinliyorum.

Hepsi bir bulmacanın parçaları sanki, tamamlayınca ortaya bir hazine çıkıyor. Arkadaş hazinesi!

Beni bazen benden daha iyi anlayan, iyi günümde, kötü gönümde beni yalnız bırakmayan arkadaşlarım...

Hepsi farklı günlerde aldığım rengarenk anti-depresanlarım sanki.

Mehmet Öz'den yeni bir şey daha öğrendim. Arkadaşlar sağlık için de faydalıymış.

Şaka değil! F vitamini diyor Mehmet Öz arkadaşlar için.

(F "Friends"den geliyor.) F vitaminin sağlığımıza faydaları say say bitmiyormuş...

Yapılan araştırmalara göre güçlü sosyal iletişim içerisinde olanlarda depresyona girme ve ölümcül krizlerin oluşma riski azalıyormuş. Düzenli F vitamini kullanmak sizi gerçek yaşınızdan 30 yaş daha genç hâle getirebiliyormuş. Dostluğun sıcaklığı stresi azaltıyor, gergin olduğunuz zamanlarda bile kan damarlarınızda pıhtılaşma ve kalp krizi geçirme riskiniz yüzde 50 azalıyormuş.

Yaşasın!!Bilmeden yıllardır ne çok vitamin depolamışım vücudumda.

Neymiş, arkadaşlara çok önem vermeye, mümkün olduğunca çok bağlantıda kalmaya, beraber her şeyin komik bir tarafını bulmaya devam.... Gülerken ağzımızı kocaman açmayı da unutmuyoruz, uçuşan bütün F vitaminlerini yutuyoruz (!)

ne diyeyim
yinede yetiştireceğinden eminim
walla laf olsun diye demiyorum, yarın akşama bitirirsin diye bir his geldi içime

allah kolaylık versin tatlım
inş sular seller gibi akıp giderde tüm metinleri bitirirsin bir çırpıda

allah hepinizden razı olsun bacılar
nilkünüm yarın akşama makina olsam onların hepsini bitiremem annem... resmi gazete kısmını bitirsem bana yeter... baktığında 5 sayfa bir şey değil gibi (gerçi resmi gazetenin karakterlerini bilirsin) ama metinler çok ağır oluyor neyse bakalım öbür işin kaldı 20 satırı onu bitireyim de şu 27 dakikada hele öbürüne de yarın bakıciiiz

o zaman sen işini bilirsin diye kıvırayım

bilmem mi gazeteyi, annem danıştaydan emekli küçükken sobada yakmak için getirirdi eski tarihli olanlarından :86:

hadi F tiplerim :89: ay yok fitaminlerim öperim topunuzu
yarın görüşürüssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…