olmaz ki öyle... hem bana uymaz hem de döner beni vurur o iş
yetiştirirsin sen yarında var daha
kapat kk'yı
yarın akşama kadar iznin hayalini kur
o motivasyonla bir hamlede biter
yetiştirirsin sen yarında var daha
kapat kk'yı
yarın akşama kadar iznin hayalini kur
o motivasyonla bir hamlede biter
ayyyyy çok darlandım saatte geçmiyor
gerçi bugün ben 5 te çıkacağım
kayınvalide doktora gidecek 6 da randvusu var
bende gidip büyük bir zevkle çocuklarımı devralacağım
yetiştiremem canım bugünkü bitmek üzere (araya yine başka iş girdi hala bitemedi)
yeni gelen 5 sayfa karınca duası büyüklüğünde resmi gazete metni artı sayfasını saymadım ama en az 30 sayfalık bir müfredat tablosu bir de ayrıca daha az acil 30 sayfalık felsefe dersi anlatımı var :111: hepsi fransadaki felsefe derslerine ilişkin :86: sokrates mi döver platon mu görüciiiiz
kk'yı da kaparsam hepten pert olurum nilgün arada 2 dakika olsun kafamı başka şeye döndürmezsem sürmenaja 1 kalıyor
şaka biryana bak önünde yarın 16:00'ya kadar zaman var cnm
bu süre zarfında bir iş daa gelsin onu dahi aradan çıkartısrsın sen.
bak nilgünüm nasıl motive ediyor seni
yessssssss
yetiştiremem canım bugünkü bitmek üzere (araya yine başka iş girdi hala bitemedi)
yeni gelen 5 sayfa karınca duası büyüklüğünde resmi gazete metni artı sayfasını saymadım ama en az 30 sayfalık bir müfredat tablosu bir de ayrıca daha az acil 30 sayfalık felsefe dersi anlatımı var :111: Hepsi fransadaki felsefe derslerine ilişkin :86: Sokrates mi döver platon mu görüciiiiz
Kk'yı da kaparsam hepten pert olurum nilgün arada 2 dakika olsun kafamı başka şeye döndürmezsem sürmenaja 1 kalıyor
yeni gelen 5 sayfa karınca duası büyüklüğünde resmi gazete metni artı sayfasını saymadım ama en az 30 sayfalık bir müfredat tablosu bir de ayrıca daha az acil 30 sayfalık felsefe dersi anlatımı var :111: hepsi fransadaki felsefe derslerine ilişkin :86: sokrates mi döver platon mu görüciiiiz
kk'yı da kaparsam hepten pert olurum nilgün arada 2 dakika olsun kafamı başka şeye döndürmezsem sürmenaja 1 kalıyor
seni anlamak için tercümana gerek yok cnm benimbirde kendimi motive edebilsem
çok darlanığım bu ara
darlanığımda nasıl bir kelimeyse
ama sen anladın meralim demi
benimde benimdene diyeyim
yinede yetiştireceğinden eminim
walla laf olsun diye demiyorum, yarın akşama bitirirsin diye bir his geldi içime
iş masada balık gibin yatıyor zaten melikemaman hadi bacım çoook kolay gelsin ben daraldım burada sen sayarken ama sen altından kalkarsın canım benim ister izni düşün ister işi masaya yatır kendini motive et bize fazla takılma haftaya acısını çıkarırız
ne diyeyim
yinede yetiştireceğinden eminim
walla laf olsun diye demiyorum, yarın akşama bitirirsin diye bir his geldi içime
aman hadi bacım çoook kolay gelsin ben daraldım burada sen sayarken ama sen altından kalkarsın canım benim ister izni düşün ister işi masaya yatır kendini motive et bize fazla takılma haftaya acısını çıkarırız
allah kolaylık versin tatlım
inş sular seller gibi akıp giderde tüm metinleri bitirirsin bir çırpıda
allah hepinizden razı olsun bacılar
nilkünüm yarın akşama makina olsam onların hepsini bitiremem annem... resmi gazete kısmını bitirsem bana yeter... baktığında 5 sayfa bir şey değil gibi (gerçi resmi gazetenin karakterlerini bilirsin) ama metinler çok ağır oluyor neyse bakalım öbür işin kaldı 20 satırı onu bitireyim de şu 27 dakikada hele öbürüne de yarın bakıciiiz
bu bittiSıradakiii :94:
bu bittisıradakiii :94:
hadi f tiplerim :89: Ay yok fitaminlerim öperim topunuzu
Yarın görüşürüssss
Nilgüüüüüüüüüüüün
gökkuş paşam 14. Ayıda devirdi bir çırpıda demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?