zeynep hanımın 2 gündür idrarını veremiyoruz. bugün saatlerce hastanedeydik. sürekli kayıp duruyo tatıkları meret hiç işe yarıyacak miktar elde edemedik yapmadığım şey kalmadı. yarın yine deniycem. bide şu torbayı bide ben bantlıycam kaymasın diye.sinir oldum iyice. olmazsa da olmasın artık ya
hay allah ya... çok geçmiş olsun sibel inşallah bugün daha iyidir üşütüp grip oldu demişsin ama ateşli çocuk kolay kolay üşütmüyor (geçen hafta 3 gün sadece bezle gezdirdim ben umutu allaha şükür bir şey olmadı) o büyük ihtimalle hastalıktan kaynaklı ateş yükselmiştir ve şimdi hastalık devam ediyordur
kimdi hatırlamıyorum da "soğuk soğuk bezlerdense annenin şefkatli elleri daha önemli ateş düşürücüdür ben çocuğuma bez koymak yerine ılık suyla ıslattığım ellerimle okşayarak ateşini düşürüyorum daha da huzurlu oluyor" demişti ünlü bir hatun, ben de ilk günden beri öyle yapıyorum ağlamıyor hiç olmazsa... bir de duş aldırırken ateşi 39sa, suyu 36.8 falan gibi ölçerek hazırlıyorum serinletecek kadar düşük olsun ama şoka sokacak kadar soğuk olmasın hesabı... ayaklarına dökerek başlıyoruz şarkılar türküler oyun havalarıyla yukarı doğru çıkıyoruz banyoda niye girdik diye ağlayan çocuk ateşli olup duş aldığında duş bitti diye ağlıyor bu işte bir terslik varonun dışında ateş yükseldiğinde el ve ayaklar buz kesiyor, kan gövde ve kafaya toplandığı için, hafif hafif masajla el ve ayağa kanı geri getirmek de ateşin rahatsızlığını biraz olsun azaltıyor aklınızda olsun benim sıpa sık ve yüksek ateşleniyor ya onun için anlatıyorum, allah hiçbirimize gerektirmesin bu bilgileri ama
ay ne güzeeeeeeeel bigeeee
çok kıskandım ben seni
rabbim umut paşam değil kimseye ateş ve ateşli hastalıklar göstermesin birdaha:116:
günaydın kızlar
yok hastalık şükür rutin kontrol işte ama veremezsekte kalıcak artık napıyım kaç tane torba heba ettim bunun için
7,30 tan beri ayaktayız. dün kurufasulye yedik. zeynebe dokundu sanırsam gaz olarak geri döndü. benim meme uçları yine yara oldu ya emzirmemeye çalışıyorum accık geçsin diye zeynep vızıldayıp duruyo vermeyince nasıl olcak bilmiyorum.
herkes iyidir inş. bige iyi tatiller olsun şekerim sana umudunla güzel günler geçir inş. kızlaaaaar size de kolay gelsin son iş gününüz 2 gün evdesiniz kuzularınızla ohhh sefanız olsun
ah kıymet ah 12. ay kontrolümüzde dr bizden de istedi genel kontrol olarak biz de henüz almayı başamış değiliz. sapık gibi gidip hastaneden bi dolu poşet alıyoruz durmadan evde ya kayıyo ya onu takınca saatlerce yapmıyo nası olcak bilmiyorum..
allah kimseye göstermesin valla. aynen bigecim bende elimle masaj yaparak sürüyorum ama benim ellerim sürekli çok sıcak olduğu için hemen ısınıyo.. dr da senin gibi dedi sen üşütmemişsin dedi o zaten hastalıktan aynı virüs ateşini yükselten gribe yol açar dedi.
dün gece sabaha kadar hiç uyumadık.. yine bi ara ateşimiz 39 du. sabah erkenden doktora gittik. ilaç zaten vermişti aynen devam dedi.. (ibufenle katarin he bide supravit) burnunu temizle bol bol dedi tıkanırsa kulağa vurabilir allah korusun dedi. okadar. ben yine işe gidemedim. bu gidişle zaten beni kapının önüne koyucaklar iş sorunum kökten hallolmuş olcak.
kuzum benimah kıymet ah 12. ay kontrolümüzde dr bizden de istedi genel kontrol olarak biz de henüz almayı başamış değiliz. sapık gibi gidip hastaneden bi dolu poşet alıyoruz durmadan evde ya kayıyo ya onu takınca saatlerce yapmıyo nası olcak bilmiyorum..
allah kimseye göstermesin valla. aynen bigecim bende elimle masaj yaparak sürüyorum ama benim ellerim sürekli çok sıcak olduğu için hemen ısınıyo.. dr da senin gibi dedi sen üşütmemişsin dedi o zaten hastalıktan aynı virüs ateşini yükselten gribe yol açar dedi.
dün gece sabaha kadar hiç uyumadık.. yine bi ara ateşimiz 39 du. sabah erkenden doktora gittik. ilaç zaten vermişti aynen devam dedi.. (ibufenle katarin he bide supravit) burnunu temizle bol bol dedi tıkanırsa kulağa vurabilir allah korusun dedi. okadar. ben yine işe gidemedim. bu gidişle zaten beni kapının önüne koyucaklar iş sorunum kökten hallolmuş olcak.
inşallah güzel murlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçiririsin kuzunla cnm.amin canım
çatla da patla diycem kesin tatsız geçicek onun için efendiye bağlayayım
ama meralim elbet senin de kuzunla geçireceğin tatillerin olacak diyeyiym ben
Günaydın kızlar sibelciğim çok geçmiş olsun güzel gözlü kuzuma hiç kıyamam hemen atlatır canım onlar daha dayanıklılar
bir daha hastalanmasın bebişler
inşallah güzel murlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçiririsin kuzunla cnm.
çatlamam patlamam aslada kıskanmam seni
konu çacuklar olduğu zaman akan sular durur bigecim
günaydın canımmmmmmmmm
bir dosyayı daha bitirmiş olmanın iç huzuruyla :126:Gidiyorum ardından Yapıyorum ve dönüp şu menşur resmi gazeteye başlıyorummmmmmm :111:
Herkeslere afiyet olsun verenlere süt olsun afiyet dileyenlere süt duası edenlere teşekkür olsun
bir dosyayı daha bitirmiş olmanın iç huzuruyla :126:gidiyorum ardından yapıyorum ve dönüp şu menşur resmi gazeteye başlıyorummmmmmm :111:
herkeslere afiyet olsun verenlere süt olsun afiyet dileyenlere süt duası edenlere teşekkür olsun
selam herkeseee
evimi sildim süpürdüm çamaşırımı yıkadım astım bavulumu hazırladım oğluşumu yıkadım uyuttum geldim napıyomuuuuuz
sibelim çok geçmiş olsun canım nazar boncuğumuza
nasıl geçti dün iş yerinde bişey dediler mi? :26:
yeter benden bu kadar başım ağrıdı bir işi daha bitirdim gerisini de not yazdım elemana yaptırtıcam idareciler bu kadar çalışmamalı di mi
oh oh maşallah sana yasmincimselam herkeseee
Evimi sildim süpürdüm çamaşırımı yıkadım astım bavulumu hazırladım oğluşumu yıkadım uyuttum geldim napıyomuuuuuz
Sibelim çok geçmiş olsun canım nazar boncuğumuza
nasıl geçti dün iş yerinde bişey dediler mi? :26:
ayıpsa ne söylüyon şikerim:100:canım hoşgeldin
yine atom karınca günündesin maşallahLütfen dikkat et kendine ve göbüştekine
Sağlıkla gidip dönün arkadaşım ben de bugün 1 hafta izne çıkıyom aiptir sölemesi
işler ah işlerben geldim ama kimseler yokk .. :82:
bende varım ama yazamadımkiyok canım herkes çalışmaya daldı sadece ben varım
sen bir kahve ve mutluluk çubuğundan iç tatlımyeter benden bu kadar başım ağrıdı bir işi daha bitirdim gerisini de not yazdım elemana yaptırtıcam idareciler bu kadar çalışmamalı di mi
oh oh maşallah sana yasmincim
güzel bir haftasonu diliyorum size
ayıpsa ne söylüyon şikerim:100:
işler ah işler
şu aralar hepimizde bir yoğunluk varhayırdır inşallah:126:
bende varım ama yazamadımki
sen bir kahve ve mutluluk çubuğundan iç tatlım
ben ayıp severim de ondan sölüyom şikerim :86:
kahve içiyorum zaten geç 30 dakika geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?