2009 Aralık Anneleri

ah kıymet ah 12. ay kontrolümüzde dr bizden de istedi genel kontrol olarak biz de henüz almayı başamış değiliz. sapık gibi gidip hastaneden bi dolu poşet alıyoruz durmadan evde ya kayıyo ya onu takınca saatlerce yapmıyo nası olcak bilmiyorum..

allah kimseye göstermesin valla. aynen bigecim bende elimle masaj yaparak sürüyorum ama benim ellerim sürekli çok sıcak olduğu için hemen ısınıyo.. dr da senin gibi dedi sen üşütmemişsin dedi o zaten hastalıktan aynı virüs ateşini yükselten gribe yol açar dedi.

dün gece sabaha kadar hiç uyumadık.. yine bi ara ateşimiz 39 du. sabah erkenden doktora gittik. ilaç zaten vermişti aynen devam dedi.. (ibufenle katarin he bide supravit) burnunu temizle bol bol dedi tıkanırsa kulağa vurabilir allah korusun dedi. okadar. ben yine işe gidemedim. bu gidişle zaten beni kapının önüne koyucaklar iş sorunum kökten hallolmuş olcak.

ay ne güzeeeeeeeel bigeeee
çok kıskandım ben seni

rabbim umut paşam değil kimseye ateş ve ateşli hastalıklar göstermesin birdaha:116:

amin canım
çatla da patla diycem kesin tatsız geçicek onun için efendiye bağlayayım
ama meralim elbet senin de kuzunla geçireceğin tatillerin olacak diyeyiym ben

teşekkürler canım
gaz sorunsalınıza zeynoya verdiğin kuru fasulyelerin kabuklarını ayıklamak ve fasulyeyi ısladığın suyu mutlaka döküp haşlamak için koyduğun yeni suya 1 çay kaşığı kadar toz zencefil çok az da kimyon atmak suretiyle çözüm olabileceğimi düşünüyorum

olsun elinin nemi yeter sibelcim yanına ılık su dolu bir kap koy saçlarına vs vs bilirsin işte
doktor ilan edicem yakında kendimi :94: esas bu hastalıktan sonra iyileştiği aşamada kalın giydirip terlemesine ve terin sırtında kurumamasına dikkat etmek şart asıl tehlikeli dönem o dönem bence
çok geçmiş olsun sibelcim ya allah beterinden esirgesin ama bil diye söylüyorum biz umutta 41i gördük aylardan eylüldü sabahın 5inde tek bodyle ankara ayazında balkona çıkardım çaresiz
ben de dün bu kız görüşme yapacaktı noldu ki diye düşünüyordum

Günaydın kızlar sibelciğim çok geçmiş olsun güzel gözlü kuzuma hiç kıyamam hemen atlatır canım onlar daha dayanıklılar
bir daha hastalanmasın bebişler

kuzum benim
inş ilaçlar etkisi hemen gösterirde hemencik toparlar naz.
senin iş ne olacak aslına bakarsan bende merak ediyorum cnm.

amin canım
çatla da patla diycem kesin tatsız geçicek onun için efendiye bağlayayım
ama meralim elbet senin de kuzunla geçireceğin tatillerin olacak diyeyiym ben
inşallah güzel murlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçiririsin kuzunla cnm.
çatlamam patlamam aslada kıskanmam seni
konu çacuklar olduğu zaman akan sular durur bigecim

inşallah güzel murlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçiririsin kuzunla cnm.
çatlamam patlamam aslada kıskanmam seni
konu çacuklar olduğu zaman akan sular durur bigecim

inşallah canım
bilmez olur muyum ama işte ben de ne zaman büyük heveslerle bir şeye başlasam kursakta kalır onun için hiç heves yapmamaya çalışıyorum

günaydın canımmmmmmmmm

günaydın kanarya :86:

bir dosyayı daha bitirmiş olmanın iç huzuruyla :126: gidiyorum ardından yapıyorum ve dönüp şu menşur resmi gazeteye başlıyorummmmmmm :111:
herkeslere afiyet olsun verenlere süt olsun afiyet dileyenlere süt duası edenlere teşekkür olsun

afiyet olsun çalışkan bacım bol bol süt olsun kalori olmasın afiyet bal şeker olsun

afiyet olsun
bol boooooooool süt olsun

selam herkeseee
evimi sildim süpürdüm çamaşırımı yıkadım astım bavulumu hazırladım oğluşumu yıkadım uyuttum geldim napıyomuuuuuz

sibelim çok geçmiş olsun canım nazar boncuğumuza
nasıl geçti dün iş yerinde bişey dediler mi? :26:

canım hoşgeldin
yine atom karınca günündesin maşallah lütfen dikkat et kendine ve göbüştekine
sağlıkla gidip dönün arkadaşım ben de bugün 1 hafta izne çıkıyom aiptir sölemesi

yeter benden bu kadar başım ağrıdı bir işi daha bitirdim gerisini de not yazdım elemana yaptırtıcam idareciler bu kadar çalışmamalı di mi

yeter benden bu kadar başım ağrıdı bir işi daha bitirdim gerisini de not yazdım elemana yaptırtıcam idareciler bu kadar çalışmamalı di mi

helal olsun canım tabii ya idareciler bu kadar çalışmamalı gerçi müdürlerde depo stok saymamalı ammaaaaaaaaaa

oh oh maşallah sana yasmincim
güzel bir haftasonu diliyorum size

canım hoşgeldin
yine atom karınca günündesin maşallah Lütfen dikkat et kendine ve göbüştekine
Sağlıkla gidip dönün arkadaşım ben de bugün 1 hafta izne çıkıyom aiptir sölemesi
ayıpsa ne söylüyon şikerim:100:
ben geldim ama kimseler yokk .. :82:
işler ah işler
şu aralar hepimizde bir yoğunluk varhayırdır inşallah:126:

yok canım herkes çalışmaya daldı sadece ben varım
bende varım ama yazamadımki
sen bir kahve ve mutluluk çubuğundan iç tatlım

ben ayıp severim de ondan sölüyom şikerim :86:
kahve içiyorum zaten geç 30 dakika geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…