2009 Aralık Anneleri

2 orta 1 sade hadi bana müsadeeeeeeeeeeee :80: :79:
sefkililer kününde görüşürüsssssssssss
bebelere kendinize ve istediğiniz herkese çok iyi bakın öpüldünüzzzzzz

2 orta 1 sade hadi bana müsadeeeeeeeeeeee :80: :79:
sefkililer kününde görüşürüsssssssssss
bebelere kendinize ve istediğiniz herkese çok iyi bakın öpüldünüzzzzzz

güle güle canım . gönlünce bir tatil geçir oğluşunla .
öptüm seni ve umut paşamızı

kaldı 1,5 saat :84:

dün öğleden sonra gidince işe konuşamadık bugün de gidemedim bu gidişle direkt çkışımı vercekler (nerdeee o günler keşke)

sen hala işlere devam yani yine yolculuk sanırım hadi bakalım iyi hsonları.

canım hoşgeldin
yine atom karınca günündesin maşallah lütfen dikkat et kendine ve göbüştekine
sağlıkla gidip dönün arkadaşım ben de bugün 1 hafta izne çıkıyom aiptir sölemesi

oo bigecim yakalayamadım seni ama hadi bakalım kuduruk paşayla süper bi hafta geçirin..

kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum.. ah bu bebişler amma hasta oldular yahu.. yaz gelsin artık kurtulalım hastalıklardan..

Herkese selamlar ebruuuuuu safak kaccc .Naz kuzusu hastaymıs cok gecmiş olsun kızlar idrar torbasını sabah uyurken takın ilk idrarı uyanınca yaparlar bide farkına varmaz orda poset oldugu.Bige izne cıkmıs bendeee gidecem bu haftadan sonra 1 haftalıgına Mersineeeee Anacıgımın kollarına hafta sonu gezecez kısmetse foruma gidece arkadasla bide bebeler zabdederiz umarım su gidipt
e akuvaryuma giden varmı bizim bebeler anlarlarmıki kendim için gitmiyeyim ben zati giremem gibi geliyor kapalı yer benim deniz altı fobim var bogulacam sanıyorum su yeni yapılan marmarayada binemem zati

Şafak 10 Eda
Dün telefon ettiler, ayın 14'ünde başlarsa tam maaş alır diye buyurmuş baş müdürlük o yüzden salı değil de pazartesi başlıyorum.
Sen de Mersin'e gidiyormuşsun ha ana kucağına ohh bol bol gez dinlen ne güzel bu arada rapor mu alıyorsun yıllık izninden mi kullanıyorsun?

sibel banka işini hallettik canım pazartesi para hesaba geçer eşim ibanı hatalı yazmış biraz gecikmeli oldu kusura bakma naza da geçmiş olsun bu arada meliste hasta grip öksürüyo 2 haftadır öksürüğü geçmedi gitti Allah şifa versin tüm hasta kuzulara.

ala ala 15 nde maas almıyoruzmu biz nie 14 de baslıyacaksınki .Canım ben yıılık izinden alıyorum rapor alsam beni afaroz ederler laboratuvar cadı kazanı ah ah 4 yıldır calısıyorum bitek hamileligimin 32.haftasıydı mazaret izni aldım diye etmediklerini bırakmadılar .Kural şuu kadınların cok oldugu heleki 40 yas üstü evlenmemiş cocugu olmayan bide evlenip ayrılmısların bol oldugu yerde calısmıyacaksın kacacaksınnnnnnnnnnnn.Bu arada ilk GÜNaYDIN benden olsun bugün hava günesliii yuppiiiiiiiiii eda zeyno gezmeye giderrrrrrrrrrrr

ohhhhhhh gezin eda ana kız ne güzel ben kızı anneanneye bıraktım işimin başındayım günaydın herkese

selam kızlar hava çok güzel oğluşumu biraz dışarı çıkarayım diyorum parka gidelim hava alsın
ama bi yandan da üşütürüm diye korkuyorum:89:

tamam canım acelesi yok zaten. sizede çok geçmiş olsun bebişler hemencik iyileşsin..

herkese günaydın bu arada.. off hava günlük güneşlik ama naz hasta enginde yok evde oturmaca mızmızlanmaca

tamam canım acelesi yok zaten. sizede çok geçmiş olsun bebişler hemencik iyileşsin..

herkese günaydın bu arada.. off hava günlük güneşlik ama naz hasta enginde yok evde oturmaca mızmızlanmaca

boşver keşke evde olsam da tüm gün çıkamasam işteyim fenalık bastı şimdi gidip kuşun gazetesini değiştireceğim manyak bu adam manyak

boşver keşke evde olsam da tüm gün çıkamasam işteyim fenalık bastı şimdi gidip kuşun gazetesini değiştireceğim manyak bu adam manyak

ıyyy orası öyle canım işte olmaktansa herhangi bi yerde olmayı tercih ederim.. hiç olmazsa kuzumlayım..

benim yöneticiler listemde ekli facede onları kıllandırıyorum melike :)) durmadan soruyolarmış arkadaşlarıma gerçekten iştenmi çıkıcak filan diye eğleniyorum kendi kendime işte:)

saçlarımı kahverengiye boyatıp kısacık kestirdim sanırsam gerçekten depresyonun diplerindeyim..

Sibel hemen foto ekle lutfen bende her pazar boyatacagim dİyorum ama pisman olurum diye vazgeciyorumm cesaret gelsin banada koyultmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…