ben ayıp severim de ondan sölüyom şikerim :86:
Kahve içiyorum zaten geç 30 dakika geç
2 orta 1 sade hadi bana müsadeeeeeeeeeeee:80: :79:
Sefkililer kününde görüşürüsssssssssss
Bebelere kendinize ve istediğiniz herkese çok iyi bakın öpüldünüzzzzzz
2 orta 1 sade hadi bana müsadeeeeeeeeeeee:80: :79:
sefkililer kününde görüşürüsssssssssss
bebelere kendinize ve istediğiniz herkese çok iyi bakın öpüldünüzzzzzz
selam herkeseee
evimi sildim süpürdüm çamaşırımı yıkadım astım bavulumu hazırladım oğluşumu yıkadım uyuttum geldim napıyomuuuuuz
sibelim çok geçmiş olsun canım nazar boncuğumuza
nasıl geçti dün iş yerinde bişey dediler mi? :26:
canım hoşgeldin
yine atom karınca günündesin maşallahlütfen dikkat et kendine ve göbüştekine
sağlıkla gidip dönün arkadaşım ben de bugün 1 hafta izne çıkıyom aiptir sölemesi
yasemin kuzuumm sen 55 tl mi yatırdın? niye fazla yatırdın?
Şafak 10 EdaHerkese selamlar ebruuuuuu safak kaccc .Naz kuzusu hastaymıs cok gecmiş olsun kızlar idrar torbasını sabah uyurken takın ilk idrarı uyanınca yaparlar bide farkına varmaz orda poset oldugu.Bige izne cıkmıs bendeee gidecem bu haftadan sonra 1 haftalıgına Mersineeeee Anacıgımın kollarına hafta sonu gezecez kısmetse foruma gidece arkadasla bide bebeler zabdederiz umarım su gidipt
e akuvaryuma giden varmı bizim bebeler anlarlarmıki kendim için gitmiyeyim ben zati giremem gibi geliyor kapalı yer benim deniz altı fobim var bogulacam sanıyorum su yeni yapılan marmarayada binemem zati
Şafak 10 Eda
Dün telefon ettiler, ayın 14'ünde başlarsa tam maaş alır diye buyurmuş baş müdürlük o yüzden salı değil de pazartesi başlıyorum.
Sen de Mersin'e gidiyormuşsun ha ana kucağına ohh bol bol gez dinlen ne güzel bu arada rapor mu alıyorsun yıllık izninden mi kullanıyorsun?
selam kızlar hava çok güzel oğluşumu biraz dışarı çıkarayım diyorum parka gidelim hava alsın
ama bi yandan da üşütürüm diye korkuyorum:89:
sibel banka işini hallettik canım pazartesi para hesaba geçer eşim ibanı hatalı yazmış biraz gecikmeli oldu kusura bakma naza da geçmiş olsun bu arada meliste hasta grip öksürüyo 2 haftadır öksürüğü geçmedi gitti Allah şifa versin tüm hasta kuzulara.
tamam canım acelesi yok zaten. sizede çok geçmiş olsun bebişler hemencik iyileşsin..
herkese günaydın bu arada.. off hava günlük güneşlik ama naz hasta enginde yok evde oturmaca mızmızlanmaca
boşver keşke evde olsam da tüm gün çıkamasam işteyim fenalık bastı şimdi gidip kuşun gazetesini değiştireceğim manyak bu adam manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?