ah be nilgünüm çok geçmiş olsun allahım sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını
hem ablan hem arkadaşın
ablanın olağan bir durummuş bak, ikizleri var demek
kaç aylık oldular kızmı erkekmiler ilk hamileliğimi?
arkadaşınada allahım yardım etsin iyi haberlerini duymamızı nasip etsin
bebeğine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
ah analarımız hala evlat peşinde sürüklenip duruyolar
yavrularımız kaç yaşına gelirse gelsin onlar için endişelenmemiz hiç bitmiyo bak
allahım anacığınada yardımcı olsun
k.validendende allah razı olsun epeydir yanındaymış
eh artık annen gelene kadar idare etcekler mecbur
bunun farkındadır k.pederin idare eder bence
amin yasemincim amin inşallah
ablamın tüp bebek 4. denemesi
ilk defa tuttu ondan bu kadar endişelendik, 9. haftadalar cinsiyetleri henüz belli değil ...
sütten nasıl kemeyi başarabildin, ne yaptın
herkese selamlar. Nilgun ablana cok gecmis olsun .kanamali hamilelik zordur insallah bir daha olmaz.
selam burcu
eylül kuzusu nasıl
Odumu koparmakla mesgul Meral teyzesi. Mama sandalyesinde nasil becerdi bilmiyorum ama sımsıkı baglari nasil cozdu ayaga kalkti. Omrumden omur gitti. Mutfakta kahvalti hazirliyodum arkami bi dondum mama sandalyesinde ayakta duvarda tabloya dokunmaya calisiyo.
allahım sağlıcakla almasını nasip etsin kucağına inşallah
her isteyenede istediği kadar çocuk versin
kimseye aratmasın
valla hiç bişey yapmadım
izne samsuna giderken arabada son kez emzirdim daha vermedim
süt içmediği için gece biberonla meyve suyu yada ıhlamur ara ara rezene verdim
göğsümde şişmedi hiç rahatsızlık duymadım
zorlanacağımızı özelliklede haktan çok düşkün olduğu onsuz uyumadığı için için epey uğraşacağımı sanıyodum ama öyle olmadı allah yardım etti işte
yanlızca duygusal olarak ben çok etkilendim
2 ay oldu nerdeyse((
Herkese selamlar. Nilgun ablana cok gecmis olsun .Kanamali hamilelik zordur insallah bir daha olmaz.
Odumu koparmakla mesgul Meral teyzesi. Mama sandalyesinde nasil becerdi bilmiyorum ama sımsıkı baglari nasil cozdu ayaga kalkti. Omrumden omur gitti. Mutfakta kahvalti hazirliyodum arkami bi dondum mama sandalyesinde ayakta duvarda tabloya dokunmaya calisiyo.
ablamın kanaması oldu hem de çok
pazar gece hastanedeydik, doktor bekle gece gece kadın doğumcuda yok, evden geldi, bebekler iyi şükür , kesenin dışı kanamış, olurmuş ikiz bebeklerde
neyse sonra pazartesi sabahı 6 aylık hamile arkadaşım vardı haftasonu suyu gelmiş hastanede şimdi, bebek kör olur yaşamaz demişler arayamıyorumda kimsyle konuşmak istemiyor kuzenide arkadaşım kocasıda onlardan haber alıyorum ona çok canım sıkıldı.
birde annem artık ablamın yanında şimdilik kayınvalidem varda kadınceğiz zaten 2 aydır burda
ne zamana kadar kalabilir kocasıda var oda sorun yani
gökay ne olacak ne yapacağım birazda ona takıldım.
öyle işte ama bugün daha iyiyim
nevracım bak bu konuda tecrübeliyim diyemiycem çünkü ben ayberkim de hiç böyle zorlanmamıştım. bu sıpa canıma okuyor resmen tadı da başka zoru da başkaben de geçecek diye ümit ve dua ediyorum canım
geçecek geçecek şu yazıda bi atlatalım
normale dönecek inşallah
rabbim sağlık versin de
hergün bir önceki günden daha yoğun çekmeye başladı
neler oluyor nasıl oluyor anlamıyorum
ömürde akıp gidiyor hemde çok hızlı
ve bu gidiş bazen beni korkutuyor ve düşündürüyor.
Nilgüncüğüm hepsi üst üste gelmiş canımablamın kanaması oldu hem de çok
pazar gece hastanedeydik, doktor bekle gece gece kadın doğumcuda yok, evden geldi, bebekler iyi şükür , kesenin dışı kanamış, olurmuş ikiz bebeklerde
neyse sonra pazartesi sabahı 6 aylık hamile arkadaşım vardı haftasonu suyu gelmiş hastanede şimdi, bebek kör olur yaşamaz demişler arayamıyorumda kimsyle konuşmak istemiyor kuzenide arkadaşım kocasıda onlardan haber alıyorum ona çok canım sıkıldı.
birde annem artık ablamın yanında şimdilik kayınvalidem varda kadınceğiz zaten 2 aydır burda
ne zamana kadar kalabilir kocasıda var oda sorun yani
gökay ne olacak ne yapacağım birazda ona takıldım.
öyle işte ama bugün daha iyiyim
ayy canım uzulme sen ısteyerek mı kestın sankı,,hem bayada emzırdın cok şukur...6. ayda sebepsız sutten kesenler var ya bırak onlar uzulsun hallerıne,,sen annelık gorevını en guzel şekılde yaptın bak kolayda unutmuş maşallah,,hem erkek adam buyudu artık yaff yeter aldı o alacağını:))keşke emse kuzum emsede ondan uykusuz kalsam
ay ben çok üzgünüm emzirmediğim emziremediğim için((((
fatmaaaa bige arıyormuş dünden beri telefonana bakacakmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?