2009 Aralık Anneleri

amin yasemincim amin inşallah

ablamın tüp bebek 4. denemesi
ilk defa tuttu ondan bu kadar endişelendik, 9. haftadalar cinsiyetleri henüz belli değil ...

sütten nasıl kemeyi başarabildin, ne yaptın

amin yasemincim amin inşallah

ablamın tüp bebek 4. denemesi
ilk defa tuttu ondan bu kadar endişelendik, 9. haftadalar cinsiyetleri henüz belli değil ...

sütten nasıl kemeyi başarabildin, ne yaptın

allahım sağlıcakla almasını nasip etsin kucağına inşallah
her isteyenede istediği kadar çocuk versin
kimseye aratmasın

valla hiç bişey yapmadım
izne samsuna giderken arabada son kez emzirdim daha vermedim
süt içmediği için gece biberonla meyve suyu yada ıhlamur ara ara rezene verdim
göğsümde şişmedi hiç rahatsızlık duymadım
zorlanacağımızı özelliklede haktan çok düşkün olduğu onsuz uyumadığı için için epey uğraşacağımı sanıyodum ama öyle olmadı allah yardım etti işte
yanlızca duygusal olarak ben çok etkilendim
2 ay oldu nerdeyse((

selam burcu
eylül kuzusu nasıl

Odumu koparmakla mesgul Meral teyzesi. Mama sandalyesinde nasil becerdi bilmiyorum ama sımsıkı baglari nasil cozdu ayaga kalkti. Omrumden omur gitti. Mutfakta kahvalti hazirliyodum arkami bi dondum mama sandalyesinde ayakta duvarda tabloya dokunmaya calisiyo.

senin yaramaz sıpa seni
seni akıllı kuzu seni
yer meral teyzesi onu

maşallah burcu maşallah
artık bir an olsun gözlerimizi üzerlerinden ayıramıyoruz.

iyi ya maşallah diyeyim
inşallah bizimkide sorunsuz olur ben şimdi düşünmüyorumda zamanı gelince zor olur diye düşünüyorum

bu arada amin inşallah

Herkese selamlar. Nilgun ablana cok gecmis olsun .Kanamali hamilelik zordur insallah bir daha olmaz.

inşallah ya birde zor oldu ya onunki hepimiz diken üstünde bekliyoruz.

yaramaza bak sen, e büyüdüler
bedenleri akıllarına az geliyor
bakalım daha neler göreceğiz

nilgüncüm çok geçmiş olsun ablana ve arkadaşına .
ablan sorunsuz atlatır bu dönemi inşll sağlıkıyl akucağına alır bebişlerini

arkadaşınında allah yardımcısı olsun .. inşll hemen doğum yapmaz ..bebiş biraz daha kalır içerde sorun çıkmadan sağlıkla kucağına alır bebeğini ..

bak sen yaramazaa. arkanı dönmeye gelmiyoo ..
bizimkide bugün tabak kırmış . annem portal suyu sıkarken mutfak masasının üzerinden çekmiş ..
tabak ucta da değilmiş nasıl çektiyse artıkın .. çok şükür bişey olmamış allah korumuş valla ..

müzeyyencim alıntı yapmıştım ama ne oldu silindi heralde ..
nasılsın , paşalar nasıl
valla bende uykusuzum , yorgunum demekten sıkıldım . bu kadar mızmız biri değildim halbuki . neyse iyi olsunlarda bişekilde bu günler geçecek .. sen tecrubelisin .. gececek dimi ..

nevracım bak bu konuda tecrübeliyim diyemiycem çünkü ben ayberkim de hiç böyle zorlanmamıştım. bu sıpa canıma okuyor resmen tadı da başka zoru da başka ben de geçecek diye ümit ve dua ediyorum canım

Hep okudum bir türlü yazamadım valla zor olmaya zor ama çok tatlılar çok şekerler o yüzden insanın gözü başka şey görmüyor

geçecek geçecek şu yazıda bi atlatalım
normale dönecek inşallah
Rabbim sağlık versin de

geçecek geçecek şu yazıda bi atlatalım
normale dönecek inşallah
rabbim sağlık versin de

zaten aman kırkı çıksın aman ek gıdaya geçsin aman 1 yaşına gelsin diye diye koca dana oldular hala aynı teraneyi okuyorlar valla artık emzirirken kucağıma sığmıyor

hergün bir önceki günden daha yoğun çekmeye başladı
neler oluyor nasıl oluyor anlamıyorum
ömürde akıp gidiyor hemde çok hızlı
ve bu gidiş bazen beni korkutuyor ve düşündürüyor.

hergün bir önceki günden daha yoğun çekmeye başladı
neler oluyor nasıl oluyor anlamıyorum
ömürde akıp gidiyor hemde çok hızlı
ve bu gidiş bazen beni korkutuyor ve düşündürüyor.

sorma canım yaaa ..
düşündükçe insanın içi daralıyoo ..

neyse .
ben toplanayım yavaş yavaş ..
Herkese iyi akşamlar . öpüyorum hepinizii..

canım arkadaşım sanada iyi ve güzel bir akşam diliyorum
paşamıda senide öperim

bende toparlanayım ancak olur herhalde
hepicinizi öperim
haydim güle güle

canım arkadaşım sanada iyi ve güzel bir akşam diliyorum
paşamıda senide öperim

bende toparlanayım ancak olur herhalde
hepicinizi öperim
haydin meral kaçaaaarrrr

Nilgüncüğüm hepsi üst üste gelmiş canım
ablanın ve bebeklerin iyi olmasına sevindim ilk satırı okuyunca yüreğim hopladı bir an (bu arada yazdıysan da gözümden kaçmış ikizmiş he)
Allah sonuna kadar götürüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşın hakkında da hayırlısı olsun bir mucize olsun inşallah o da sağlıkla kucağına alsın bebeğini.
Annen tabii ki şu dönemde ablanın yanında ve doğumdan sonra da sanıyorum epey bir süre onun yanında olacak değil mi k.valde de şehir dışında yaşıyor anladığım kadarıyla bu durumda kalıcı bir çözüm bulmak gerekecek gibi Gökkuş için
Allah hayırlı kapılar açsın canım bulunur elbet bir çözüm yolu.

keşke emse kuzum emsede ondan uykusuz kalsam
ay ben çok üzgünüm emzirmediğim emziremediğim için((((
ayy canım uzulme sen ısteyerek mı kestın sankı,,hem bayada emzırdın cok şukur...6. ayda sebepsız sutten kesenler var ya bırak onlar uzulsun hallerıne,,sen annelık gorevını en guzel şekılde yaptın bak kolayda unutmuş maşallah,,hem erkek adam buyudu artık yaff yeter aldı o alacağını:))
fatmaaaa bige arıyormuş dünden beri telefonana bakacakmışsın

off sorma nılgun ya telım bozuk kaç haftadır kapalı oyle duruyo..benımde aklıma duştu bıge hatta gecen bı ara actım aradığını gordum am hemen kapandı tel..vodafonedan tarıfelı telefon aldım bu hafat acılacak numaram ınş ama ben yarın eşimin telınden arayayım inş.
ayıp oldu ya tuhhh,,unuttum ben patık almıştı bızede

geçmişe bakamıcam kızlar yorgunluktan ölmek üzereyim.. bi nilgünü gördüm canım herşey üstüste gelmiş allah yardımcıları olsun.. senin de tabi.. yasemincim sen niye üzdün bakim kendini.. canım benim:) ben hemen kaçar resim yorumlarına teşekkür ederim.. kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…