günaydın herkese diycem kimse yok ki
demekki Bige olmasa kimse gelmeyecek
nerdesiniz ulen?????
GÜNAYDIINNNN
offf sabah sabah bir sürü iş bitirdim ama hala etrafım dosya dolu .
burak paşam dn gece 2,5 uyudu .. benim uyku kaçtı .. bütün gece dön dön uyuyamadım ...
uykum var , yorgunumm .. ne zaman biter bu koşuşturma. :26:
yasminim karnında büyümeye başladı dikkat et kendine güzelimyapışık ikizler gibi geziyoz haktan efendiyle evin içinde
hoşumada gitmiyo değil hani sürekli sarılayım öpeyim sırmaşayım kedi gibi okşatayım kendimi derdinde ama bu kadan olmaz ki:))))
GÜNAYDIINNNN
burak paşam dn gece 2,5 uyudu .. benim uyku kaçtı .. bütün gece dön dön uyuyamadım ...
kuzum rahatsız değildir inşallah
uykusuz uykusuz çalış çalışabilirsen hadi
günde geçmez sana bugün((
yasminim karnında büyümeye başladı dikkat et kendine güzelim
evet kedi gibi sırnaşıyorlarbenimde çok hoşuma gidiyor ama
wc ye göndermiyor bazen o derece
günaydın nevracım allah kolaylık versin
ğpaşam ne die o saatlere kadan uyumadı
ağrısı sızısımı vardı acaba:26:
aman iyi olsunlar kuzuların nilgünümkolay gelsin herkese
sağlık sıhhat olsunda gerisi bir şekilde gelip geçiyor işte,
meralim iyiler şükür bir yaramazlık yok şimdilik
yeni dişimiz geliyo sanırsam .. baktırmıyo da .. ama artık anlıyoruz gün içinde çığlık çığlığa bağırıyosa ve gece zor uyuyosa dişimiz geliyoo arkasından..
bizde yapışık geziyoruz akşamları .. bende iniyoo babasına , babasından bana geliyoo tekrar ..
send e dikkat et kendine büyümüştür karnın iyicene . zorlama çok kendini ..
günaydın canım .. dişimiz geliyo sanırım onun huysuzluğu var ..
sen nasılsın .. öykücük nasıl
aman iyi olsunlar kuzuların nilgünüm
sağlık herşeyin başında gelir evet cnm da senin canın sıkkın gibi geldi bana
kıyamam paşama
inşallah bir çırpıda çok zorlamadan çıkar nevracım
öykücük iyi maşallah
hergün dahada bir tatlanıp bal oluyor yavrucum
sizdede öyledir nevracım
hergün yeni şeyler öğrenip yeni şeyler yapıyor
geçmiş olsun atlatmışsınız nazan biz de yarın gidicez hem kontrole hem aşıyaCok Sagolun arkadaslar hepiniz
Pelin sanaayrica teşekkür ederim sac ve kilo konusundaki yorumun icin
Oğlum bugün su çiçeği aşısı oldu zaten Dr U görünce cok ağlıyor zor oldu ası
Herkesler bebeğinize iyidir inssss görüşmek üzere
sibel çok beğendim güzel olmuş yeni saçlar güle güle kullan canımresim ekledim :)) hep bebişlerin resmini mi eklicez bu sefer kendi resmimi ekledim :))
kuzum yaa nasıl zorlanıyordur dolayısıyla sen de. allah ikinizin de yardımcısı olsun öznur çabucak çıksın inşallah dişleriiyi akşamlaaar..
hiçç takip edemiyorum haftalardır bi yaramazlık yoktur umarım..
zeynebin 8 dişi birden çıkıyo bi azı dişi patladı diğerleride çıksada rahatlasa kuzum..
bende bitik vaziyetteyim tabi..
sibelcim çok yakışmış saçın güle güle kullan..
valla benim de uykusuzluktan fatma. her gün en fazla 3-4 saat uyku ile büroya gelip akşama kadar deli çıkıyorum işler de felaket yoğun. allahım aklıma mukayyet oldepresyon kocatanlarınızdan mı ,,amaannn sallayın gıtsın yaaa
benım depresyon gece uykusuzluğundan olacakzombı gıbıyımmm
tünaydın canım geçen haftadan beri çok uzun giremiyorum. şöyle bir bakıp toptan yazıp çıkıyorum. çok yoğunuz bunaldım valla.günaydın herkese diycem kimse yok ki
demekki Bige olmasa kimse gelmeyecek
nerdesiniz ulen?????
sana da tünaydın meraliiim öycüm iyi mi?cümleteeeeeeen günaydııııııııııın diycem
:82: ana kimse yok
aman dikkat et yasemin çok güzel tadına doyulmuyor ama yorma kendini. berkay da her sabah üstümü değişmeye başlayınca geliyor yanıma bacağıma yapışıyor. zar zor giyiniyorum. kapıdan çıkana kadar bacağımda sürükleniyor benle kuzum.yapışık ikizler gibi geziyoz haktan efendiyle evin içinde
hoşumada gitmiyo değil hani sürekli sarılayım öpeyim sırmaşayım kedi gibi okşatayım kendimi derdinde ama bu kadan olmaz ki:))))
tünaydııın nevracım. al benden de o kadar artık uykusuzum demek bile sıkıcı geliyorGÜNAYDIINNNN
allah kolaylık versin cacım çabucak çıksın dişi rahatlasın paşam. biz de birini yeni patlattık son azımız da çıktı çıkacak.yeni dişimiz geliyo sanırsam .. baktırmıyo da .. ama artık anlıyoruz gün içinde çığlık çığlığa bağırıyosa ve gece zor uyuyosa dişimiz geliyoo arkasından..
aaamiiinnnnnnsorma canım iyicene bal oldular.. bi gülüşüyle herşeyi unutuyoruz .. her akşam yeni bişey var .. rabbim acılarını göstermesin hiç birinin.
ablamın kanaması oldu hem de çok
pazar gece hastanedeydik, doktor bekle gece gece kadın doğumcuda yok, evden geldi, bebekler iyi şükür , kesenin dışı kanamış, olurmuş ikiz bebeklerde
neyse sonra pazartesi sabahı 6 aylık hamile arkadaşım vardı haftasonu suyu gelmiş hastanede şimdi, bebek kör olur yaşamaz demişler arayamıyorumda kimsyle konuşmak istemiyor kuzenide arkadaşım kocasıda onlardan haber alıyorum ona çok canım sıkıldı.
birde annem artık ablamın yanında şimdilik kayınvalidem varda kadınceğiz zaten 2 aydır burda
ne zamana kadar kalabilir kocasıda var oda sorun yani
gökay ne olacak ne yapacağım birazda ona takıldım.
öyle işte ama bugün daha iyiyim
resim ekledim :)) hep bebişlerin resmini mi eklicez bu sefer kendi resmimi ekledim :))
pazar gece hastanedeydik, doktor bekle gece gece kadın doğumcuda yok, evden geldi, bebekler iyi şükür , kesenin dışı kanamış, olurmuş ikiz bebeklerde
neyse sonra pazartesi sabahı 6 aylık hamile arkadaşım vardı haftasonu suyu gelmiş hastanede şimdi, bebek kör olur yaşamaz demişler arayamıyorumda kimsyle konuşmak istemiyor kuzenide arkadaşım kocasıda onlardan haber alıyorum ona çok canım sıkıldı.
Birde annem artık ablamın yanında şimdilik kayınvalidem varda kadınceğiz zaten 2 aydır burda
rahatlatmak için söylemiyorum ama çoooook yakışmış canım güle güle kullan gözün alışana kadar yabancılık çekersin ama seni tamamen değiştirmiş rengi çok harika
off canım ya hem ablana hem arkadaşına geçmiş olsun ikisi de sağlıkla alsınlar bebişlerini kucaklarına :2:
amin nevracımsorma canım iyicene bal oldular.. bi gülüşüyle herşeyi unutuyoruz .. her akşam yeni bişey var .. rabbim acılarını göstermesin hiç birinin.
ablana çok geçmiş olsun cnm benimablamın kanaması oldu hem de çok
birde annem artık ablamın yanında şimdilik kayınvalidem varda kadınceğiz zaten 2 aydır burda
müzeyyen canıııııııımmmmmmmmmmgeçmiş olsun atlatmışsınız nazan biz de yarın gidicez hem kontrole hem aşıya
sibel çok beğendim güzel olmuş yeni saçlar güle güle kullan canım
kuzum yaa nasıl zorlanıyordur dolayısıyla sen de. allah ikinizin de yardımcısı olsun öznur çabucak çıksın inşallah dişleri
valla benim de uykusuzluktan fatma. her gün en fazla 3-4 saat uyku ile büroya gelip akşama kadar deli çıkıyorum işler de felaket yoğun. allahım aklıma mukayyet ol
tünaydın canım geçen haftadan beri çok uzun giremiyorum. şöyle bir bakıp toptan yazıp çıkıyorum. çok yoğunuz bunaldım valla.
sana da tünaydın meraliiim öycüm iyi mi?
aman dikkat et yasemin çok güzel tadına doyulmuyor ama yorma kendini. berkay da her sabah üstümü değişmeye başlayınca geliyor yanıma bacağıma yapışıyor. zar zor giyiniyorum. kapıdan çıkana kadar bacağımda sürükleniyor benle kuzum.
tünaydııın nevracım. al benden de o kadar artık uykusuzum demek bile sıkıcı geliyor
allah kolaylık versin cacım çabucak çıksın dişi rahatlasın paşam. biz de birini yeni patlattık son azımız da çıktı çıkacak.
aaamiiinnnnnn
nilgünüm ablana çok geçmiş geçmiş olsun kuzum. çok şükür bebişler iyiymiş. allah bir daha yaşatmasın inşallah böyle korku. sağlıkla kucağınıza almak nasip olur umarım canım.
arkadaşının bebeğine de çok üzüldüm canım yaa. allah sabır versin annesine babasına çok zor.
kayınvaliden de idare eder canım bence yaa ablanın durumu da zorunlu bir durum sonuçta. sıkma canını herşey hallolur. üst üste gelince bunlamışsın sen de iyice. allah beterinden saklasın bu kadarla kalsın inşallah.
selam herkese
nılgun cook gecmış olsun canım ya cok uzuldum ablana,,inş daha ıyıdır şimdi..
off azra bu ara ne gunduz ne gece hıç uyumjyor sureklı benı ıstıyor,,gecen hafatlarda ıyıydı bıraz yuzumu guldurdu uykudan yana sımdı canımı cıkarıyo canı sağolsun.bu sabah bı bucuk saat koltukta emzırırken oylece uyuyakalmışım bı uyandım kı heryerım uyşmuş,,bacağim ustune oturmuşum kan toplamış azra hanım hala cukk cuk emıyo
ayy valla bende sıkıldım uykusuzum demekten
başladı büyümeye karnım evet ama haktan durmuyo ki dinleneyimyasminim karnında büyümeye başladı dikkat et kendine güzelim
evet kedi gibi sırnaşıyorlarbenimde çok hoşuma gidiyor ama
wc ye göndermiyor bazen o derece
bi atlatsak şu diş çıkarma devreleriniyeni dişimiz geliyo sanırsam .. baktırmıyo da .. ama artık anlıyoruz gün içinde çığlık çığlığa bağırıyosa ve gece zor uyuyosa dişimiz geliyoo arkasından..
bizde yapışık geziyoruz akşamları .. bende iniyoo babasına , babasından bana geliyoo tekrar ..
send e dikkat et kendine büyümüştür karnın iyicene . zorlama çok kendini ..
geçmiş olsun atlatmışsınız nazan biz de yarın gidicez hem kontrole hem aşıya
tünaydın canım geçen haftadan beri çok uzun giremiyorum. şöyle bir bakıp toptan yazıp çıkıyorum. çok yoğunuz bunaldım valla.
aman dikkat et yasemin çok güzel tadına doyulmuyor ama yorma kendini. berkay da her sabah üstümü değişmeye başlayınca geliyor yanıma bacağıma yapışıyor. zar zor giyiniyorum. kapıdan çıkana kadar bacağımda sürükleniyor benle kuzum.
QUOTE]
inşallah sorunsuz ateşsiz kuzum anlamadan atlatırsınız şu aşı işini
su çiçeği aşısınımı olcak?
allah kolaylık versin canım hem uykusuzluk hem işte yoğunluk
evde şortla geziyorum ben çok sıcak evimiz, geliyo bacaklarımı öpüyo ben yemek yaparken
bilgisayara otururken
öpünce çıldırdığımı biliyo öyle kandırıyo beni kerata
bide güzel öpüyoki
bu nasıl güzel bi duygu yaaaa!!!!!!!!!!
selam herkese
nılgun cook gecmış olsun canım ya cok uzuldum ablana,,inş daha ıyıdır şimdi..
off azra bu ara ne gunduz ne gece hıç uyumjyor sureklı benı ıstıyor,,gecen hafatlarda ıyıydı bıraz yuzumu guldurdu uykudan yana sımdı canımı cıkarıyo canı sağolsun.bu sabah bı bucuk saat koltukta emzırırken oylece uyuyakalmışım bı uyandım kı heryerım uyşmuş,,bacağim ustune oturmuşum kan toplamış azra hanım hala cukk cuk emıyo
ayy valla bende sıkıldım uykusuzum demekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?