günaydınnnnnnn ..
bu ne yaaa işler neden bu kadar yoğunlaştı .. off offff tatill istiyorummmm ..:84::84:
günaydın meralcim
nasılsın , öykücük nasıll
canııııııııııımmmmmmmmm
çok şükür bende öykümde iyi canım. iyice fettan oldu. neler neler yapıyor bir görsen.
artık iyice tatlandı doyamıyorum hiç kuzuma
siz nasılsınız paşam nasıl?
burak da durumlar aynı dimi.
yapmadıkları anlamadıkları yok artık kuzuların
evet canım yaa bal oldular iyicene .. tahmin edebiliyorum burakta aynı çünkü herşeyi anlıyoo valla şaşırıyorum bazen yaptığı hareketleri çokta komik oluyorlar.. akşamları yetmiyo valla doyamıyoruz .. hafta sonu gelsede balımla daha çok vakit geçirelim diye dört gözle bekliyorum valla
amin nilgüncüm en önemlisi o şükür bu halimizegeçecek geçecek şu yazıda bi atlatalım
normale dönecek inşallah
Rabbim sağlık versin de
maaşallah kuzularımızazaten aman kırkı çıksın aman ek gıdaya geçsin aman 1 yaşına gelsin diye diye koca dana oldular hala aynı teraneyi okuyorlar valla artık emzirirken kucağıma sığmıyor
ben de ben deegünaydınnnnnnn ..
bu ne yaaa işler neden bu kadar yoğunlaştı .. off offff tatill istiyorummmm ..:84::84:
günaydın meralimmgünaydıııııın
canııııııııııımmmmmmmmm
çok şükür bende öykümde iyi canım. iyice fettan oldu. neler neler yapıyor bir görsen.
artık iyice tatlandı doyamıyorum hiç kuzuma
siz nasılsınız paşam nasıl?
burak da durumlar aynı dimi.
yapmadıkları anlamadıkları yok artık kuzuların
evet canım yaa bal oldular iyicene .. tahmin edebiliyorum burakta aynı çünkü herşeyi anlıyoo valla şaşırıyorum bazen yaptığı hareketleri çokta komik oluyorlar.. akşamları yetmiyo valla doyamıyoruz .. hafta sonu gelsede balımla daha çok vakit geçirelim diye dört gözle bekliyorum valla
yerim ben o tatlı ballı kuzuları.
günaydın kızlar. bugün düşüp kalmazsam bir yerde bir daha bana birşey olmaz sanırım. sabaha kadar uyumadık yine. sonra sağlık ocağına gidip kan aldırdık. kuzum nasıl içli içli ağladı. sonra eve bıraktım doğru işe. bir sürü iş beni bekliyor yine ama aklım kuzumda.
günaydın müzeyyencim .. hay allah yaa yine mi uyutmadı berkaycık .. kan tahlili rutin kontrol için dimi .. inşl temiz çıkar tahlilleriniz ..
bizde 19 gidicez dr. şimdiden korkmaya başladım ben de :18: kıyameti koparacak bizimkide :84:
selam müzeyyencimamin nilgüncüm en önemlisi o şükür bu halimize
maaşallah kuzularımıza
ben de ben dee
günaydın meralimm
yerim ben o tatlı ballı kuzuları.
günaydın kızlar. bugün düşüp kalmazsam bir yerde bir daha bana birşey olmaz sanırım. sabaha kadar uyumadık yine. sonra sağlık ocağına gidip kan aldırdık. kuzum nasıl içli içli ağladı. sonra eve bıraktım doğru işe. bir sürü iş beni bekliyor yine ama aklım kuzumda.
günaydın müzeyyencim .. hay allah yaa yine mi uyutmadı berkaycık .. kan tahlili rutin kontrol için dimi .. inşl temiz çıkar tahlilleriniz ..
bizde 19 gidicez dr. şimdiden korkmaya başladım ben de :18: kıyameti koparacak bizimkide :84:
her zamanki gibi uyutmadı nevracım. sabah annem gelince biraz uyuyp dinleniyordum işe öyle geliyordum. sağlık ocağına gitmek gerektiği için de onu da yapamadım. leyla gibiyim valla. evet canım kontrol için tahlil. 6 aylıkken yapılmıştı biraz kansızlık vardı bizim hepimizde var zaten. 1 yaşında yaptırmam gerekiyordu aslında geciktirdik biraz. cuma günü doktorumuza gidicez aşıya yarın alırız gösteririz. şimdiden allah kolaylık versin canım.
sağol meralcim inşallah. öyle canım şükür ki sağlıkları yerinde elimizden geldiğince her imkanı sunmaya hiçbirşeylerini eksik etmemeye çalışıyoruz. sevgimizi desen ölesiye veriyoruz. ama hep kafamızda soru işaretleri aklımız yüreğimiz kuzularda geliyoruz işe. çok korkuyorum büyüdüklerinde bana neden bizi bebekken bırakıp işe gittin anne deyip hesap sorarlar mı diyeselam müzeyyencim
berkayıma geçmiş olsun
inş kan değerleride normal çıkar
sonuçta yapılanlar kuzuların iyiliği için ama gelde anne yüreği dayan değilmi
aklımız hep evde vallahi...
haftasonlarını iple çeker oldum.
o 2 gün bebaber nefes alıp vermemeize rağmen yetmiyor ve hooooooooop pazartesi işe
aman sağlıkları yerinde olsunda varsın 2 gün birlikte olalım diyede teselli ediyorum kendimi
sıpaya bak yaaaaaaaa
ne gecesi belli ne gündüzü
şimdi paşam mışıl mışıl uyur ama annesi çalışmak zorunda
sağol meralcim inşallah. öyle canım şükür ki sağlıkları yerinde elimizden geldiğince her imkanı sunmaya hiçbirşeylerini eksik etmemeye çalışıyoruz. sevgimizi desen ölesiye veriyoruz. ama hep kafamızda soru işaretleri aklımız yüreğimiz kuzularda geliyoruz işe. çok korkuyorum büyüdüklerinde bana neden bizi bebekken bırakıp işe gittin anne deyip hesap sorarlar mı diyeinşallah onlar da bugünlerin bizim için ne kadar zor olduğunu anlarlar ileride.
sorma sabah sağlık ocağına götürürken de uyuyordu o kadar sevdim kokladım giydirdim arabasına bindirdim bana mısın demedi gözünü açmadı sıpa. kan aldıracağımız zaman uyandırdım zorla. az önce annemle konuştum kahvaltıyı zor etti hemen uyudu diyor
Günaydınnnnnnnn
günaydın mı
Bende yeni gelebildim yani işe değil buraya
selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?