2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnn ..

bu ne yaaa işler neden bu kadar yoğunlaştı .. off offff tatill istiyorummmm .. :84::84:

günaydın meralcim

nasılsın , öykücük nasıll

canııııııııııımmmmmmmmm
çok şükür bende öykümde iyi canım. iyice fettan oldu. neler neler yapıyor bir görsen.
artık iyice tatlandı doyamıyorum hiç kuzuma
siz nasılsınız paşam nasıl?
burak da durumlar aynı dimi.
yapmadıkları anlamadıkları yok artık kuzuların

evet canım yaa bal oldular iyicene .. tahmin edebiliyorum burakta aynı çünkü herşeyi anlıyoo valla şaşırıyorum bazen yaptığı hareketleri çokta komik oluyorlar.. akşamları yetmiyo valla doyamıyoruz .. hafta sonu gelsede balımla daha çok vakit geçirelim diye dört gözle bekliyorum valla

evet cnm bende aynı
haftasonunu iple çekiyorum.
akşamlar kesinlikle yetmez oldu bizede

geçecek geçecek şu yazıda bi atlatalım
normale dönecek inşallah
Rabbim sağlık versin de
amin nilgüncüm en önemlisi o şükür bu halimize
zaten aman kırkı çıksın aman ek gıdaya geçsin aman 1 yaşına gelsin diye diye koca dana oldular hala aynı teraneyi okuyorlar valla artık emzirirken kucağıma sığmıyor
maaşallah kuzularımıza
günaydınnnnnnn ..

bu ne yaaa işler neden bu kadar yoğunlaştı .. off offff tatill istiyorummmm .. :84::84:
ben de ben dee
günaydıııııın
günaydın meralimm

yerim ben o tatlı ballı kuzuları.

günaydın kızlar. bugün düşüp kalmazsam bir yerde bir daha bana birşey olmaz sanırım. sabaha kadar uyumadık yine. sonra sağlık ocağına gidip kan aldırdık. kuzum nasıl içli içli ağladı. sonra eve bıraktım doğru işe. bir sürü iş beni bekliyor yine ama aklım kuzumda.

günaydın müzeyyencim .. hay allah yaa yine mi uyutmadı berkaycık .. kan tahlili rutin kontrol için dimi .. inşl temiz çıkar tahlilleriniz ..
bizde 19 gidicez dr. şimdiden korkmaya başladım ben de :18: kıyameti koparacak bizimkide :84:

her zamanki gibi uyutmadı nevracım. sabah annem gelince biraz uyuyp dinleniyordum işe öyle geliyordum. sağlık ocağına gitmek gerektiği için de onu da yapamadım. leyla gibiyim valla. evet canım kontrol için tahlil. 6 aylıkken yapılmıştı biraz kansızlık vardı bizim hepimizde var zaten. 1 yaşında yaptırmam gerekiyordu aslında geciktirdik biraz. cuma günü doktorumuza gidicez aşıya yarın alırız gösteririz. şimdiden allah kolaylık versin canım.

selam müzeyyencim
berkayıma geçmiş olsun
inş kan değerleride normal çıkar
sonuçta yapılanlar kuzuların iyiliği için ama gelde anne yüreği dayan değilmi

aklımız hep evde vallahi...
haftasonlarını iple çeker oldum.
o 2 gün bebaber nefes alıp vermemeize rağmen yetmiyor ve hooooooooop pazartesi işe
aman sağlıkları yerinde olsunda varsın 2 gün birlikte olalım diyede teselli ediyorum kendimi

koparacak ama kaçışda yok nevracım
sağlıklarıyla ilgili konularda taviz yok
anne yüreği dayanmıyor ama herşey onların iyiliği için değilmi

sıpaya bak yaaaaaaaa
ne gecesi belli ne gündüzü
şimdi paşam mışıl mışıl uyur ama annesi çalışmak zorunda

sağol meralcim inşallah. öyle canım şükür ki sağlıkları yerinde elimizden geldiğince her imkanı sunmaya hiçbirşeylerini eksik etmemeye çalışıyoruz. sevgimizi desen ölesiye veriyoruz. ama hep kafamızda soru işaretleri aklımız yüreğimiz kuzularda geliyoruz işe. çok korkuyorum büyüdüklerinde bana neden bizi bebekken bırakıp işe gittin anne deyip hesap sorarlar mı diye inşallah onlar da bugünlerin bizim için ne kadar zor olduğunu anlarlar ileride.
sıpaya bak yaaaaaaaa
ne gecesi belli ne gündüzü
şimdi paşam mışıl mışıl uyur ama annesi çalışmak zorunda

sorma sabah sağlık ocağına götürürken de uyuyordu o kadar sevdim kokladım giydirdim arabasına bindirdim bana mısın demedi gözünü açmadı sıpa. kan aldıracağımız zaman uyandırdım zorla. az önce annemle konuştum kahvaltıyı zor etti hemen uyudu diyor

Son düzenleme:

anlarlar inşallah müzeyyencim
tüm bu uğraşlar ve eziyetler hepsi onlar için cnm.
inşallah hepsi ailesine, devletine hayırlı insanlar olurlar

kıyamam yaaaaaaa o kadar uykusuz işte paşam
annesi ne yapsın
annesine kim acısın dimi ama:82:

günaydın mı

Bende yeni gelebildim yani işe değil buraya

selam herkese

aynen canım ya ancak açabildim o yüzden şaşkın günaydın yazdım

Dünürcük sana da selam canım nasılsın bebiş 1 bebiş 2 nasıl hala % 100 erkek demediler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…