2009 Aralık Anneleri

iy akşamlar nevracım
bende gitmek istiyorum artık
başım çok ağrıyor yaw

geçmiş olsun nilgüncüm ya baş ağrısı fena aa sıkma canını hiç bişeye ya Allah dermansız dert vermesin kuzularını düşün:)

Cok Sagolun arkadaslar hepiniz
Pelin sanaayrica teşekkür ederim sac ve kilo konusundaki yorumun icin
Oğlum bugün su çiçeği aşısı oldu zaten Dr U görünce cok ağlıyor zor oldu ası
Herkesler bebeğinize iyidir inssss görüşmek üzere

iyi akşamlaaar..
hiçç takip edemiyorum haftalardır bi yaramazlık yoktur umarım..
zeynebin 8 dişi birden çıkıyo bi azı dişi patladı diğerleride çıksada rahatlasa kuzum..
bende bitik vaziyetteyim tabi..
sibelcim çok yakışmış saçın güle güle kullan..

çok sağol canım. zeynebe de sana da allah kolaylık versin canım. ah canım ya neler çekiyodur şimdi kıyamam..

Sibel güzel olmus sacın yakısmıs .Ya bugün iş cıkısı optimuma gittim biraz degişiklik olsun diye eşimde geldi eve biraz gec geldik nasıl vicdan azabı duydum kızım beni bekliyordur diye eve geldik nasıl sarılıyor bi babaya bir bana onsuz biyere gidemiyecegim ben heralde yaaaa

sağol canım valla bende geçen o uyurken caddeye gittim enginle nasıl vicdan azabı duydum uyandımı acaba ya uyandı beni göremediyse.. uyurken ben yanındaydım bi kalkıcak yokum vs. piskopata bağladım bidahada gitmem zaten.. hiç keyifte alamadım.. biraz büyümeleri lazım..

Sibel yakismis sacin facede gordum simdi buraya yazaym dedim yuzune renk veryr koyu renk insanin hem guzel renkmis ne renk tam olarak kizillik yok gibi yani sonra kolay donersin sariya kesimide guzel ama sadece fonsuz zor olmazmi ya oldm

Sibel yakismis sacin facede gordum simdi buraya yazaym dedim yuzune renk veryr koyu renk insanin hem guzel renkmis ne renk tam olarak kizillik yok gibi yani sonra kolay donersin sariya kesimide guzel ama sadece fonsuz zor olmazmi ya oldm

valla kuaför sadece sarı olan kısmı boyadı dibi kendi rengi zaten ama öyle bi tutturduki rengi sanki komple boyamış gibi görünüyo.. ne renk bende bilmiyorum tam olarak.. ama direkt röfle atabilirim üstüne.. ama boyunu hiç sorma adama dedim kıvırcık benim saçım toplanmasın tepeye ona göre kes dedim kuş etti beni saçmı yıkamaya korkuyorum. dün banyo yaptım hemen fön çektirdim :))

Ben diyorum ayri eve cikalim .. Sen ben pelin filan burdan da gelcek olanlara kapimiz acik olur. Haftada 2 gun orda kaliriz.. Nasil fantezi ?

Not : Kapicili ev olsun hahah

depresyon kocatanlarınızdan mı ,,amaannn sallayın gıtsın yaaa
benım depresyon gece uykusuzluğundan olacakzombı gıbıyımmm

günaydın herkese diycem kimse yok ki

demekki Bige olmasa kimse gelmeyecek
nerdesiniz ulen?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…