2009 Aralık Anneleri

ah canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..

herkese slm.. ctesi ameliyatımız var çok stresliyim.. dua edin minik kuzum için

canım benim inşallah sorunsuz hallolur güzel gözlümün ameliyatı Allah sana kuvvet versin sakin olmaya çalış ki minicik de stres olmasın allah yardımcınız olsun

hehehe bu sefer gerçekten günaydın uyudu prenses bakalım birazdan kalkar kahvaltı yaparız ( daha doğrusu ben yaparım o yememek için savaş yapar )

sibelcim inşll sorusuz atlatırsınız .. dualarımız sizinle ..

hehehe bu sefer gerçekten günaydın uyudu prenses bakalım birazdan kalkar kahvaltı yaparız ( daha doğrusu ben yaparım o yememek için savaş yapar )

günaydın melikee

herkese günaydınnnn ..
çabuk geçen güzel bi gün olur inşll .

günaydın herkeze. pc göçtü koptum hayattan herkez iyiyimi. biri bana özet geçerse çok sevinrim. bide gün sırası kimdeyse ıban no alayım. son herhalde sonrada bendebiz iyiyiz çok şükür. bi yaramazlık yok.annemle uğraşıyoruz sadece hayırlısı bakalım

tüm dualarımız nazımız için sibelcim.
inşallah bir çırpıda olup bitecek ve kuzumda iyi olacak annesi

evet canım gözyaşı kanalları tıkalı ya onlar açılacak ay yazarken bile gözlerim doluyo o gün nasıl geçecek bilmiyorum
yapma böyle
allah başka büyük dert keder vermesin sibelcim.
bu operasyonlar basit artık
göreceksin çok kolay olacak.

günaydın afiyet olsun melikecim

sibelcim inşll sorusuz atlatırsınız .. dualarımız sizinle ..

günaydın melikee

herkese günaydınnnn ..
çabuk geçen güzel bi gün olur inşll .
günaydın nevracım
amin inşallah bugünde yarında çabuk geçer:97:

günaydın tülaycım
kayda değer birşey yok cnm

gün bende tülaycım
ben sana mail atıyorum şimdi

günaydın herkese

sibelim geçmiş olsun şimdiden, stres yap diycem yapacaksın , inşallah kolaylıkla atlatırsınız

tülay annen nasıl oldu canım, son durum nedir?

günaydın herkese

sibelim geçmiş olsun şimdiden, stres yap diycem yapacaksın , inşallah kolaylıkla atlatırsınız

tülay annen nasıl oldu canım, son durum nedir?

canım iyiydi ama 2 gündür yüzünde ve sırtında benekler çıktı. dün doktora götürdük tahlil yaptılar hiçbir şey çıkmadı. alerji desen değil enfeksiyon başlangıcı desen deil. doktorda şaşırdı. bizde anlamadık.2011 e hastalıklarla başladık rabbim başka dert vermesin inş.

bu ay kötü başladık, herşey üstüste geldi
biraz önce arkadaşım söyledi, Kuran- Kerimde geçiyormuş bu ay farklı bir aymış, insanın başına tatsız şeylerin geldiği aymış
detayını bilmiyorum ama

ne diyeyim ALLAh bunları unutturacak acı keder vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…