her zamanki gibi uyutmadı nevracım. sabah annem gelince biraz uyuyp dinleniyordum işe öyle geliyordum. sağlık ocağına gitmek gerektiği için de onu da yapamadım. leyla gibiyim valla. evet canım kontrol için tahlil. 6 aylıkken yapılmıştı biraz kansızlık vardı bizim hepimizde var zaten. 1 yaşında yaptırmam gerekiyordu aslında geciktirdik biraz. cuma günü doktorumuza gidicez aşıya yarın alırız gösteririz. şimdiden allah kolaylık versin canım.
Ne ameliyatı sibelcim ysa göz icinmi
Allahım yardımcısı olsun kuzumun yavrum benimmm
ah canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..
herkese slm.. ctesi ameliyatımız var çok stresliyim.. dua edin minik kuzum için
hehehe bu sefer gerçekten günaydın uyudu prenses bakalım birazdan kalkar kahvaltı yaparız ( daha doğrusu ben yaparım o yememek için savaş yapar )
tüm dualarımız nazımız için sibelcim.ah canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..
yapma böyleevet canım gözyaşı kanalları tıkalı ya onlar açılacak ay yazarken bile gözlerim doluyo o gün nasıl geçecek bilmiyorum
günaydın afiyet olsun melikecimhehehe bu sefer gerçekten günaydın uyudu prenses bakalım birazdan kalkar kahvaltı yaparız ( daha doğrusu ben yaparım o yememek için savaş yapar )
günaydın nevracımsibelcim inşll sorusuz atlatırsınız .. dualarımız sizinle ..
günaydın melikee
herkese günaydınnnn ..
çabuk geçen güzel bi gün olur inşll .
günaydın herkeze. pc göçtü koptum hayattan herkez iyiyimi. biri bana özet geçerse çok sevinrim. bide gün sırası kimdeyse ıban no alayım. son herhalde sonrada bendebiz iyiyiz çok şükür. bi yaramazlık yok.annemle uğraşıyoruz sadece hayırlısı bakalım
günaydın herkese
sibelim geçmiş olsun şimdiden, stres yap diycem yapacaksın , inşallah kolaylıkla atlatırsınız
tülay annen nasıl oldu canım, son durum nedir?
günaydın herkese
sibelim geçmiş olsun şimdiden, stres yap diycem yapacaksın , inşallah kolaylıkla atlatırsınız
tülay annen nasıl oldu canım, son durum nedir?
canım iyiydi ama 2 gündür yüzünde ve sırtında benekler çıktı. dün doktora götürdük tahlil yaptılar hiçbir şey çıkmadı. alerji desen değil enfeksiyon başlangıcı desen deil. doktorda şaşırdı. bizde anlamadık.2011 e hastalıklarla başladık rabbim başka dert vermesin inş.
gün bende tülaycım
ben sana mail atıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?