2009 Aralık Anneleri

resımlere yorumlarınız ıcın cook teşekkur ederımmm arkadaşlar..siması değişmiş demişsiniz bıze hıç ole gelmıyo ya anlayamıyoruz değişti mi değişmedımı bıze hep aynı gelıyo:)sureklı gorduğumuz ıcın sanrım..
rabbım butun bebişlerı aılelerıne bağişlasın hayırlı guzel omurler versın

bu arada dun surubu yanlış hatırlamışım adı TAVEGYL miş....

Son düzenleme:
bu arada dun surubu yanlış hatırlamışım adı TAVEGYL miş.......

çok teşekküer ederim fatma ilgin için inşallah canım iyileşir o öksürdükçe benim içim gidiyo..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/158125-oksuruk-icin-yapmaliyim-2.html funda surdaki bal karabiber surme isini cok duydm okudm ii geldgni dene istersen gecmis olsun

bunuda deniycem pelin dün karaturp bal denedim bide bunu deneyelim bakalım saol.

ayberkin sivrisinek alerjisi var. tavegyl i biz daha önce şiddetli kaşıntı ve alerjisi için kullanmıştık. allah allah öksürük için de kullanılıyor muymuş fatma??

recetesını okuduk hakkaten vardı kaşıntı alerjı tedavısı dıye,,doktoru aradık sorduk oksurukle ne ılgısı var dıye,,kullanın sız tabıkı ılgısı var kısa zamanda geccek oksuruğu dedı hakkatende gectı ..yanı bende bılemıyorum canım

bunuda deniycem pelin dün karaturp bal denedim bide bunu deneyelim bakalım saol.

karaturp bala nasıl tepki verdi benim kardeşim çok hasta olurdu öksürürdü annem bir seferinde yapmış yedirmişti kardeşim bu sene 30 oldu hala turp yemiyor turp kokusundan bile midesi bulanıyor

bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm ( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )

kızlar selam izne çıktım 9 gün.. naz ptesi öğlen ameliyat olcak saati daha belli değil. ctesiydi ptesine ertelendi.. çok yorgunum bide akşam misafirim vardı hemen yatıcam valla sofrayı bile kaldırcak halim yok.. öptüm hepinizi..

kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzeleri kesin kız dedi doktorumuz

kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:

sağlıklı olsun birtanem allah hayırlı evlat etsin çoook sevindim gözün aydın ne güzel kızıma arkadaş görümce geliyor ayyy çok güzel aman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah

Bugün duydugum en güzel haber allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin aay valla zeynebede ilk erkek dediler ne yalan söylüyeyim üzülmüstüm sonra kız dediler havalara uctum .Şimdi senin yazınıda okuyunca cok mutlu oldum

yupppppppiiiiiiiiiii
ben demıştımmmmmmmm ben demıştımm
cook sevındım yasmınnnnn yaaaaaaa,,sağlıkla kucağına al inşş
ayy yuregım kabardı valla bı hoş oldum,,,,ne guzel ya bı kız bı oğlan :))ıkısınınde tadını alıcaksın

benım sultanımda 14 aylık olmuşşş
meleğimm benım ,,ıyıkı varsın,ıyıkı hayatımızdasın...
butun bebeklere sağlıklı hayırlı uzun omurler yazsın rabbım

Son gunlerde duydugum en ii haber kiz geciyordu icimdende inan cok sevindim allah saglikli kucagina aldigiinida gostersin hayirli evlat olsun yasemin insallah

ayyy yasemin ne güzel :)) sağlıklı olsun hayırlı doğum hayırlı evlat olsun inşallah.. hadi gözünüz aydın bakalım...

benım sultanımda 14 aylık olmuşşş
meleğimm benım ,,ıyıkı varsın,ıyıkı hayatımızdasın...
butun bebeklere sağlıklı hayırlı uzun omurler yazsın rabbım

oy maşalah meleğine.. allah nice sağlıklı mutlu 14 yıllar göstersin canım..

ameliyat ptesi saat 11:30 da kızlar bu arada.. dualarınızı istiyoruz ogün.. hemencik bitsin gitsin sorunsuz kizımada şifa olsun inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…