bu arada dun surubu yanlış hatırlamışım adı TAVEGYL miş.......
cok geçmiş olsun,,azrada grıp atlattı bızım oksuruğümüzde baya surmüştü az oksuruyodu fakat hergun sabahları oluyodu genelde,,bazende gece oksuurukle uyanıyodu,,bızım doktor da pedıtusu onermedı kullanmayın dedı içinde oksurukten antıbıotığe agrı kesıcıye kadar herşey aynı anda var kucuk bebklere onermıyoruz dedı,,travegery dıye bı surup verdı gunde 2 kere yarım olçek,,4 gun kullandık gectı cok şukur...umarım bı an once ıyıleşir melıs kuzusu..tekrar gecmış olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/158125-oksuruk-icin-yapmaliyim-2.html funda surdaki bal karabiber surme isini cok duydm okudm ii geldgni dene istersen gecmis olsun
ayberkin sivrisinek alerjisi var. tavegyl i biz daha önce şiddetli kaşıntı ve alerjisi için kullanmıştık. allah allah öksürük için de kullanılıyor muymuş fatma??
bunuda deniycem pelin dün karaturp bal denedim bide bunu deneyelim bakalım saol.
bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )
kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzelerikesin kız dedi doktorumuz
kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
benım sultanımda 14 aylık olmuşşş
meleğimm benım ,,ıyıkı varsın,ıyıkı hayatımızdasın...
butun bebeklere sağlıklı hayırlı uzun omurler yazsın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?