melike teyzemiz çok teşekkür ederiz şimdi geldi hediyemiz oynuyoruz:)
bige'den soranlara selam var kızlaaaaaaaaaarrrrrrr
aleykümselaaam. ne güzel vakit geçiriyorlar ana oğul. biz de özledik ama bigeyi yaa.sizler sağolun var olun arkadaşlarım
çok şükür ikiside iyi cnm.
alışveriş merkezi gezip gelmişler.
paşayı uyutmuş
kendileride birşeyler atıştırmakla meşgullerdi
sağol sibelcim inşallah.ah canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınız..
herkese slm.. ctesi ameliyatımız var çok stresliyim.. dua edin minik kuzum için
tünaydın nevracıımherkese günaydınnnn ..
çabuk geçen güzel bi gün olur inşll .
canım iyiydi ama 2 gündür yüzünde ve sırtında benekler çıktı. dün doktora götürdük tahlil yaptılar hiçbir şey çıkmadı. alerji desen değil enfeksiyon başlangıcı desen deil. doktorda şaşırdı. bizde anlamadık.2011 e hastalıklarla başladık rabbim başka dert vermesin inş.
Estafurullah canım kusur ne demek teşekkürler tekrardan.geç oldu tatlım kusura bakma alışverişe gittim gideceğim geçen gün konuşmuştuk bunları inşallah sever güle güle kullansın oğluşuma layık değil ama
Müzeyyen çok geçmiş olsun Berkay paşaya yavrum demek rahatsızlığı var ki ondan uyanıyor aynen Canberkte de çok gaz oluyor tahminimce, geceleri karnı gurul gurul gözü kapalı ağlayıp duruyor memeyi dayayınca susuyor ama o da gazını artırıyor sanıyorum.aleykümselaaam. ne güzel vakit geçiriyorlar ana oğul. biz de özledik ama bigeyi yaa.
sağol sibelcim inşallah.
duarlarımız sizinle güzel kuzum problemsiz kolaylıkla atlatacak inşallah canım benim hiç üzülme göreceksin bak. hiç anlamadan olup bitecek.
tünaydın nevracıım
tülaycım tekrar geçmiş olsun anneciğine. allah beterinden saklasın canım.
dün akşam saat bir buçukta zar zor uyutmayı başardım kuzumu. 1 saat sonra çığlık kıyamet uyandı yavrum. çok kötü bir şekilde kusmaya başladı ne varsa çıkardı neye uğradığımızı şaşırdık. yavrum nasıl hırpalandı. ateşine baktım 37,6 dı. ateş düşürücü verdim. meğersem bol miktarda gazı varmış alttan çıkaramayınca üste vurmuş. sonradan gazı da çıkarıd biraz rahatladı. ateşin sebebi de yolda olan azı dişimize bir de köpek dişimiz eklenmiş meğersem. ben de son azımızı çıkaruyoruz diye seviniyordum. en azından 1-2 hafta sakin geçer diyordum. neyse en büyük hastalığımız sıkıntımız diş olsun inşallah.
sağol nilgüncüm ben de ne yapacağımı şaşırdım artık. hala geçmedi özellikle diş çıkarma döneminde daha da artıyor gaz sancısı. nette okudum artarmış zaten. bir an önce geçse de rahatlasa yavrum.müzeyyen bu gaz sorunu ne zaman bitecek sizin
hala devam ediyor bu kadar uzun sürer mi yaw????
neyse geçmiş olsun çok
sağol ebrucum. aynı berkayın da öyle gur gur sesler geliyor karnından sürekli kıvranıyor uyanıyor. berkay emerken ben de öyle memeyi dayıyordum. şimdi o da yok. yalancı emzikle uyuyor zaten. o da biraz bastırıyor rahatlatıyor ama. kesin çözüm olmuyor tabi. bir de sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının ve poposunun altına bazı geceler iyi geliyor. bazen o bile fayda etmiyor.Müzeyyen çok geçmiş olsun Berkay paşaya yavrum demek rahatsızlığı var ki ondan uyanıyor aynen Canberkte de çok gaz oluyor tahminimce, geceleri karnı gurul gurul gözü kapalı ağlayıp duruyor memeyi dayayınca susuyor ama o da gazını artırıyor sanıyorum.
dün akşam saat bir buçukta zar zor uyutmayı başardım kuzumu. 1 saat sonra çığlık kıyamet uyandı yavrum. çok kötü bir şekilde kusmaya başladı ne varsa çıkardı neye uğradığımızı şaşırdık. yavrum nasıl hırpalandı. ateşine baktım 37,6 dı. ateş düşürücü verdim. meğersem bol miktarda gazı varmış alttan çıkaramayınca üste vurmuş. sonradan gazı da çıkarıd biraz rahatladı. ateşin sebebi de yolda olan azı dişimize bir de köpek dişimiz eklenmiş meğersem. ben de son azımızı çıkaruyoruz diye seviniyordum. en azından 1-2 hafta sakin geçer diyordum. neyse en büyük hastalığımız sıkıntımız diş olsun inşallah.
hay allah yaa ne zaman bitecek müzeyyencim paşamızın gaz problemi yazık kuzuma ne sıkıltılar çekiyo kimbilir ..rabbim korusun valla allh başka dert vermesin.. çok geçmiş olsun canımm
berkayın tahlil sonuçları çıkmış. daha doktora götürmedik ama hafif kansızlık var yine belli değerleri düşük. asıl kafama takılan lym ve neu diye 2 değerde yükseklik var. yarın 11:30 da kontrolumüz. inşallah sorun yoktur.
Müzeyyen geçmiş olsun canım sibel nazda ameliyatı inşallah bir an evvel sorunsuz atlattır kızlar ya melis grip olmuştu öksürük başladı ardından doktora götürdük öksürük şurubu yazmadı küçük daha önermiyoruz dedi gribal enfeksiyon geçiriyo dedi bol bol su içir ıhlamur ver dedi ama 15 gün oldu hala öksürüyo kuzum ya geceleri öksürükten uyanıyo hoş zaten öksürük olmayıncada uyanıyodu ama ne yaptıysam geçmedi bal pekmez ıhlamur bi fikri olan var mı ???
Müzeyyen geçmiş olsun canım sibel nazda ameliyatı inşallah bir an evvel sorunsuz atlattır kızlar ya melis grip olmuştu öksürük başladı ardından doktora götürdük öksürük şurubu yazmadı küçük daha önermiyoruz dedi gribal enfeksiyon geçiriyo dedi bol bol su içir ıhlamur ver dedi ama 15 gün oldu hala öksürüyo kuzum ya geceleri öksürükten uyanıyo hoş zaten öksürük olmayıncada uyanıyodu ama ne yaptıysam geçmedi bal pekmez ıhlamur bi fikri olan var mı ???
günaydın nevracım
ÇOK ŞÜKÜR CUMAAAAAAAAAAAAAAA
PAŞAMIN FOTOLARINA BAKTIM
MAŞALLAH NEVRACIM
41 BİN KERE MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ YAVRUM
RABBİM BAHTLARINI AÇIK ETSİN
HEPSİNİN HAYIRLI İNSANLAR İLE KARŞILAŞTIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?