ameliyat ptesi saat 11:30 da kızlar bu arada.. dualarınızı istiyoruz ogün.. hemencik bitsin gitsin sorunsuz kizımada şifa olsun inşallahh..
kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzelerikesin kız dedi doktorumuz
ebruu naber canım ya konuşamadık nezamandır. pek giremiyorum ben foruma şu aralar.. nezaman başlıyosun işe önümüzdeki haftamı..
arkadaşlar mehaba siz tecrübelisiniz diye buraya yazıyorum.kızımın ağzın pamukçuk oldu.karbonatla sil dediler.nasıl yapcam tam anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim
Ben yazarken sen de yazmışsın Öznur yarın iş başı
karaturp bala nasıl tepki verdibenim kardeşim çok hasta olurdu öksürürdü annem bir seferinde yapmış yedirmişti kardeşim bu sene 30 oldu hala turp yemiyor turp kokusundan bile midesi bulanıyor
bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )
kızlar selam izne çıktım 9 gün.. naz ptesi öğlen ameliyat olcak saati daha belli değil. ctesiydi ptesine ertelendi.. çok yorgunum bide akşam misafirim vardı hemen yatıcam valla sofrayı bile kaldırcak halim yok.. öptüm hepinizi..
kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzelerikesin kız dedi doktorumuz
benım sultanımda 14 aylık olmuşşş
meleğimm benım ,,ıyıkı varsın,ıyıkı hayatımızdasın...
butun bebeklere sağlıklı hayırlı uzun omurler yazsın rabbım
Günaydınnnn uyanalı cok oldu ama kalktıgımdan beri zeynoyla ugrasıyorum dün hafif öksürüyordu burnu akıyordu bugün şiddetlendi öksürügü peditus verdim onuda öksürürken kustu babamızda calısıyor hastaneyemi götürsem dr verecegi peditus atesi falan yok.Sibelcigim insallah yarın cabucak hayırlısıyla gecer kuzum iyilesiverir korkma bizim arkadasın kızına da yaptılar cok basit gerci ana yüregi ne desek üzüleceksin ama dularımız seninle.Yasemin fıstıga isim düsündünmü ayyy sana benziyecek kara kız olcak gibi geliyorrr.Heves ettim 2 .mi yapsamki:37 annem beni kıtır kıtır keserrrrr
Evettt yarın iş başı biter mi dedim 15 ay çok var daha dedim, ohoo şimdiden o günleri mi düşüneceğim dedim ve işte bitti geldi çattı çok şükür ki oğlum sağlıkla bu zamana kadar geldi büyüdü ortaya çıktı iyice.
Bakalım yarın nasıl bir gün olacak nelerle karşılaşacağım, gidip yatayım bakalım uyuyabilicek miyim yarın 8 30 iş başı.
günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim
bi müddet sonra devam yani
günaydın dünürümmmmm
allahım heeeep mutlu etsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?