2009 Aralık Anneleri

Ayyyyyyy yasemiiiiinn cook sevindim inan Senin icin ayyy Ben de demistim amaaaa ay zamani gelince bana da nasip etsin innss gozunaydin Cnm
Sibelcim simdiden cok gecmis olsun nazima bugun dogum gunune gittik o bebekde olmus ayni ameliyati bi sorun cikmamis oldu bittiye gelir insss

ameliyat ptesi saat 11:30 da kızlar bu arada.. dualarınızı istiyoruz ogün.. hemencik bitsin gitsin sorunsuz kizımada şifa olsun inşallahh..

inşallah çabucak kolaycacık atlatır bebişim dua edeceğim bol bol anneme de söyledim tekrar hatırlatırım o da eder hemen bitecek güzel gözlümün ameliyatı inşallah

Günaydınnnn uyanalı cok oldu ama kalktıgımdan beri zeynoyla ugrasıyorum dün hafif öksürüyordu burnu akıyordu bugün şiddetlendi öksürügü peditus verdim onuda öksürürken kustu babamızda calısıyor hastaneyemi götürsem dr verecegi peditus atesi falan yok.Sibelcigim insallah yarın cabucak hayırlısıyla gecer kuzum iyilesiverir korkma bizim arkadasın kızına da yaptılar cok basit gerci ana yüregi ne desek üzüleceksin ama dularımız seninle.Yasemin fıstıga isim düsündünmü ayyy sana benziyecek kara kız olcak gibi geliyorrr.Heves ettim 2 .mi yapsamki :37 annem beni kıtır kıtır keserrrrr

dünürrrrrrrrrrrrrr sobeeee

gittmişşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
yasemiin canım çok sevindim bu habere.. bi garip oldum şimdi bak ne güzel bi heyecan yeniden allah sağlıkla kucağına almayıda kısmet etsin inşallah..

sibelcim canım bütün dualarım sizinle inşallah kolayca atlatırsınız biter gider bu mesele...öp benim için güzel kuzuyu..

Yaseminn çok sevindim kızmış demek he Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.

Eda geçmiş olsun Zeynoya umarım fazla ilerlemeden iyileşir.

Nazın da ameliyatı yarına ertelenmiş he hadi bakalım hemencecik girip çıkar inşallah hayırlısıyla.

ebruu naber canım ya konuşamadık nezamandır. pek giremiyorum ben foruma şu aralar.. nezaman başlıyosun işe önümüzdeki haftamı..

arkadaşlar mehaba siz tecrübelisiniz diye buraya yazıyorum.kızımın ağzın pamukçuk oldu.karbonatla sil dediler.nasıl yapcam tam anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim

Evettt yarın iş başı biter mi dedim 15 ay çok var daha dedim, ohoo şimdiden o günleri mi düşüneceğim dedim ve işte bitti geldi çattı çok şükür ki oğlum sağlıkla bu zamana kadar geldi büyüdü ortaya çıktı iyice.
Bakalım yarın nasıl bir gün olacak nelerle karşılaşacağım, gidip yatayım bakalım uyuyabilicek miyim yarın 8 30 iş başı.

arkadaşlar mehaba siz tecrübelisiniz diye buraya yazıyorum.kızımın ağzın pamukçuk oldu.karbonatla sil dediler.nasıl yapcam tam anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim

yarım bardak kaynamış sonra ılıtılmış suya 1 kaşık karbonat koyun mendille silin.. bunun için ilaçlarda var sürmek için eczanede genelde bunu verir doktorlar..

karaturp bala nasıl tepki verdi benim kardeşim çok hasta olurdu öksürürdü annem bir seferinde yapmış yedirmişti kardeşim bu sene 30 oldu hala turp yemiyor turp kokusundan bile midesi bulanıyor

ee haklı ama bana da yapılsaydı bende yemezdimm ..

bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm ( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )

ee hadi gözün aydın melikeee

ahh canım hafta sonu hep aklımdaydınız .. ellime ne zaman telefonu alsam yaa burak ağladı yada başka şeyler çıktı ..

dualarımız güzel nazımızla .. allahın izniyle çabucak atlatacaksınız inşill. şimdiden gelmiş , geçmiş olsun ..

kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzeleri kesin kız dedi doktorumuz

yuppiii ben demiştimm kordon olsun , kız olsun bizim olsun diyeeee ..
yasemincim çok sevindim allah sağlıkıyla kucağına almayı , büyütmeyi nasip etsin .. rabbim haktanıda , kardeşini de analı- babalı büyütsün ..

benım sultanımda 14 aylık olmuşşş
meleğimm benım ,,ıyıkı varsın,ıyıkı hayatımızdasın...
butun bebeklere sağlıklı hayırlı uzun omurler yazsın rabbım

maşallah azra sultanaa .. nice aylar, yıllara ..

çok geçmiş olsun edaa .. daha iyidir inşll zeynepcikk .

ebru hayırlısı olsun .. inşll çabucak alışırsınız ikinizde sıkıntı yaşamazsınız..

günaydın herkeseeee

SİBELim çok geçmiş olsun herşey anlamadan kolayca olsun bitsin geçsin inşallah

CANIM ARKADAŞLARIM
hepinizde çok sağolun güzel dilekleriniz için
valla hayırlı olsun sağlıklı olsun en başta bu önemli olan tabi ama
nasıl sevindim anlatamam kız deyince doktor
kocişimde havalara uçtu resmen
amanın hala inanamıyorum kızım olcak benimdeeee

heee bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun

ve hepinizinde mevlit kandili mübarek ettiğiniz dualar kabul olsun

günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…