2009 Aralık Anneleri

nevra maaşallah paşama yaa allah nazarlardan saklasın gözlerinin rengi de çok güzel bu resimlerde daha çok belli olmuş dikkatimi çekti

nevra maaşallah paşama yaa allah nazarlardan saklasın gözlerinin rengi de çok güzel bu resimlerde daha çok belli olmuş dikkatimi çekti

amin canımcım hepimizin çocuklarını kem gözlerden korusun rabbim .. sorma büyüyünce o gözler çok canlar yakacak gibi geliyo bana
yorumlar içinde teşekkür ederiz ederiz

yalnız sormuşsun nerede prensesin diye bende sana sorayım nerede prensesim

Son düzenleme:

ha haa haaa 5 sene garanti bekleme prensesini şekerim

.Çinli bilginlerin mutluluk icin KADINLARA 4 önerisi :

1- Ev islerinde ve zor islerde sana yardim edecek olan, ayni zamanda da iyi bir isi olan ERKEK bulman önemlidir.

2- Esprili, nuktedan ve seni güldürmesini bilen bir ERKEK bulman önemlidir.

3- Kendisine güvenebilecegin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir ERKEK bulman önemlidir.

4- Bu Uc özelligi tek ERKEKTE bulamayacagin için varmis gibi davranman çok önemlidir.

Çinli bilginlerin mutluluk icin ERKEKLERE 4 önerisi :

1- Ev islerinde ve zor islerde sana yardim edecek olan, ayni zamanda da iyi bir isi olan KADIN bulman önemlidir.

2- Esprili, nuktedan ve seni güldürmesini bilen bir KADIN bulman önemlidir.

3- Kendisine güvenebilecegin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir KADIN bulman önemlidir.

4- Bu Uc KADININ birbirlerini tanimamalari çok önemlidir..!

günaydın tatlı delim zaten kaç kişi kaldık ben de bazen gün boyu kendimle sohbet ediyorum burada

doğru valla melikecim günaydın.. enginle kavga dövüşüz yine.. bu sefer kıza bakma ve iş yapma derdine.. ne yardım ediyo ne kıza bakıyo deliricem ya bide diyoki gelme üstüme çıkar giderim üstüme iyilik sağlık yani.. buyur dedim.. gitti spora hey yarabbim..

bi selam veriyim dedim gecenin bu kör vaktinde. benim cadı iyice sapıttı uyku saatini daha yeni uyudu yarım saate uyanır sonra sabaha kadar yat kalk aynı kısır döngü.kesintisiz 2 saat uyusam kendime gelicem ama yok. delleniyorum sık sık ama ya sabır diyerek devam ediyorum günlere gecelere daha da tatlı olmaya başladılar anlayamadığım bi konuşma halinde söylediklerinin bazıları anlamlı ama çoğu bebekçe her derdini anlatıyo artık yada biz artık leb demeden leblebi kıvamına geldik sanırım:)

herkesler iyi olsun sağlığınız yerinde keyfiniz olsun bol arkdaşlarım . herkesleri öper bebelerinizi mıncıklarım eyvallah:90:

günaydınn günaydın türkiyem. sisili yağmurlu fırtanlı bi o kadar da sıkıcı bir günden herkze merhaba. buralar unutlmuş gene . herkez iyimi. işlerden bakamıyoruz. bizde iyiyiz çok şükür.

günaydın bugün yine herkes günaydın deyip gitmiş:)
yine kimseler yok melike bilem yok:)
bende gidiyim kahvaltı yapıcaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…