dün hepatit a aşımızın ilk dozunu olduk. ilk defa aşısında yanında değildim kuzumun. mükellefteydim akşama kadar aşıyı da ertelemek istemedim geçen hafta boğaz enfeksiyonundan dolayı ertelemiştik zaten. akşam eve geldiğimde kolunu gösterip gösterip bir naz yapıyor bana. mır mır mırlanıyor. nazladık durduk artık paşayı.
geçmiş olsun paşama müzeeyyenim
nazlıycan tabe
hem yanında olma hemde nazlama olurmu hiç
dikkat et 4. günde ateş yapabilir cnm
bizde öyle oldu...
sen nasılsın cnm
ay inşallah olmaz ama dediğin iyi oldu başımıza gelirse panik olmayalım neden diye.
iyiyim canım bu sabah çok yağmur yağıyordu evde çalışayım dedim. bir yandan kuzuyla yuvarlanıyorum bir yandan çalışıyorum işte. birazdan büyük paşam da gelecek onu bekliyorum. sen nasılsın meralimm?
söylemesi kolay yapması zor biliyorum sibelcim
hep diyorum en büyük şansım katı gıdaya başlarken o kitabı okumak oldu benim...daha sorun baş göstermeden düzen oturdu çok şükür..
gündüzleri memeden kesmeyi düşünmez misin sibel?
dün hepatit a aşımızın ilk dozunu olduk. ilk defa aşısında yanında değildim kuzumun. mükellefteydim akşama kadar aşıyı da ertelemek istemedim geçen hafta boğaz enfeksiyonundan dolayı ertelemiştik zaten. akşam eve geldiğimde kolunu gösterip gösterip bir naz yapıyor bana. mır mır mırlanıyor. nazladık durduk artık paşayı.
ay inşallah olmaz ama dediğin iyi oldu başımıza gelirse panik olmayalım neden diye.
iyiyim canım bu sabah çok yağmur yağıyordu evde çalışayım dedim. bir yandan kuzuyla yuvarlanıyorum bir yandan çalışıyorum işte. birazdan büyük paşam da gelecek onu bekliyorum. sen nasılsın meralimm?
hangi kitap bigecim? memeden kesmekmişuan hiç cesaretim yok bu beni mahfeder.. şuan psikolojim müsait değil böyle bi savaşa..
ama gerçekten yemiyo artık hiçbişey.. bugün kahvaltısını babası ettirdi.. (başkalarından yiyo çünkü) öğlen çorbasını ananesi yedirdi.. (he onlar yedirirken ben olay mahalinde değilim yoksa ozamanda yemiyo) sonra evdeydik ne meyve yedi ne yoğurt.. akşam ne yemek ne muhallebi...ben sürekli kıza bişey yedircek birini nerden bulucamki..:2:
nazlıycan tabii işimiz ne
NE ÇALIŞMAK NE ÇALIŞMAKTIR SENİN DURUMUN BEN EVDE ÇALIŞTIĞIMI DÜŞÜNEMİYORUM HELE SENİN GİBİ HESAP İŞİ IHHHHHH
BİLİYORLAR BİZİM DOYURACAĞIMIZI BENİM Kİ EKSTRA KİMSEDEN YEMİYOR ÇÜNKÜ NE ZAMAN YEMESE BEN GİDİP DOYURDUM AHHHHHHHHHHHH BEN DE KESEMEM EMSİN 2 YAŞINA KADAR SONRA İSTERSE AÇ KALSIN
günaydınlar biz bu sabah erkenciyiz,canım hiç bişi yapmak istemiyor bugün açılamadım daha
Benimkide başkasından yemiyor sadece babası ve ben den yiyor.hepsi ayrı bi çeşit bunların:))
ehe bende trakyalıyımmTrakya usulu öss sorusu 2011:)
üseyin agasıyla beraber meyanede otururlarken ikisininde biraları aynı anda biter.meyaneci biraları aynı anda bira musluklarının altına koyar 1. musluk bir 30 cc lik barda 30 sn de doldurur 2. musluk ise bir 30 cc lik barda 45 sn de doldurur.meyaneci birinci musla 70 cc lik bardak ikinciye de 50 cc lik bardak koyarsa bardaklar ne kadar zamanda dolar bea? A)Biraz sonra dolar işte bea B)Üj bej dakkaya dolar C)Meyanecide saroştur o yüzden bardak taşar D)Barddak çatlak olduğundan iç dolmaz E)Biralar dolmadan babaları kızancıkları yakalar döve döve eve götürür
bizimki de ben ve annem dışında kimseden yemiyor. deli oluyorum. valla ben de yerinde olsam 2 yaşından önce memeden kesmezdim ama gündüz emzirme olayını biraz azaltman kesinlikle faydalı olacaktır. en azından denemeye çalışsan.hangi kitap bigecim? memeden kesmekmişuan hiç cesaretim yok bu beni mahfeder.. şuan psikolojim müsait değil böyle bi savaşa..
ama gerçekten yemiyo artık hiçbişey.. bugün kahvaltısını babası ettirdi.. (başkalarından yiyo çünkü) öğlen çorbasını ananesi yedirdi.. (he onlar yedirirken ben olay mahalinde değilim yoksa ozamanda yemiyo) sonra evdeydik ne meyve yedi ne yoğurt.. akşam ne yemek ne muhallebi...ben sürekli kıza bişey yedircek birini nerden bulucamki..:2:
nazlıycan tabii işimiz ne
NE ÇALIŞMAK NE ÇALIŞMAKTIR SENİN DURUMUN BEN EVDE ÇALIŞTIĞIMI DÜŞÜNEMİYORUM HELE SENİN GİBİ HESAP İŞİ IHHHHHH
aynen canım hepsi ayrı bir alemGünaydınlar biz bu sabah erkenciyiz,canım hiç bişi yapmak istemiyor bugün açılamadım daha
benimkide başkasından yemiyor sadece babası ve ben den yiyor.hepsi ayrı bi çeşit bunların:))
Trakya usulu öss sorusu 2011:)
üseyin agasıyla beraber meyanede otururlarken ikisininde biraları aynı anda biter.meyaneci biraları aynı anda bira musluklarının altına koyar 1. musluk bir 30 cc lik barda 30 sn de doldurur 2. musluk ise bir 30 cc lik barda 45 sn de doldurur.meyaneci birinci musla 70 cc lik bardak ikinciye de 50 cc lik bardak koyarsa bardaklar ne kadar zamanda dolar bea? A)Biraz sonra dolar işte bea B)Üj bej dakkaya dolar C)Meyanecide saroştur o yüzden bardak taşar D)Barddak çatlak olduğundan iç dolmaz E)Biralar dolmadan babaları kızancıkları yakalar döve döve eve götürür
inşallaaaaaahhhhhgünaydın kızlar.. güzel bir gün olur inşallah..
kimseler uğramamış sabahtan beri nazara mı geldi topiğimiz:26:
herkes kaçıyor hepsi gitti bir ben kaldım bekçi olarak
melike naber canım napıyosun
aaa okadar gittim geldim bir sürü iş yaptımkimseler gelmemiş.. anlaşılan yaza kimse kalmıcak
iyiyim canım sen ne yapıyorsun bu resimi ya değiştir yada ben yakalarsam bu bal suratı ısırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?