2009 Aralık Anneleri

günaydıon herkeslere hava fena içim karardı pöfffffff

günaydın bugün yine herkes günaydın deyip gitmiş:)
yine kimseler yok melike bilem yok:)
bende gidiyim kahvaltı yapıcaz daha

aaa melikede gelmemiş kendi kendime günaydın diyim bari..

geldim geldim anca açabildim canım sıkkın eve gitmek istiyorum tüm gün zeynep le boğuşsam bile evde olmak istiyorum burayı sevmiyorum patrondan nefret ediyorum offfffffffffffffffffffffff
( gelmesem daha iyiydi değil mi geldim kırk satır şikayet yazdım )

hoşgeldin canım olurmu herkesin canı sıkılıyor bişeylere takma kafana kızçeyi düşün
bu arada yasemin hiç yok :44:

ben geldimmmm

herkes nasıl .. resim yorumları için çok teşekkür ederiz teyzeleri .

aman inanın tam kuduruk oğlum asla şikayet etmiyorum ki bende öyleyimdir yerimde duramam boş kaldığımda hep muzurluk düşünürüm

dün bütün gün kucağımdan inmedi yapışık yaşadık .azı dii geliyoo çok fena kabarmış .. aa bi bitse şu dişler ve bi konuşsalar razıyım susmasın ama ne istediğini söleyebilsin bütün böyle :84: olmasın ..

ayyy kuzuma geçmiş olsun bizim de üstten aynı anda 2 arka azılardan 2 tane geliyor gerçi arkaların yarısı çıkmış ama dün gördüm uçlar çıkık üzerinde hala et var yavrum kıyamam bir bitse ne kadar canları yanıyordur

burdayım gibi görünsemde ara ara bakabiliyorum hanımın peşinde koşmaktan :)

geçmiş olsunburak paşaya azılar zor çıkmıştı bizde de onları atlattık ama şimdide köpek dişleri fena zorluyo dışardan gözüküyo ama patlamadı gitti

carlos gonzales - çocuğum yemek yemiyor kitap sibelcim
umut da öyle haftasonları az yiyor çünkü meme var, hafta içi meme olmayınca acıktıkça yiyor sıpa

şşşşşşşşşş konuyu okuyanlar 2 satır yazın bakim

birinci satır
ikinci satır

naaaaabıyonuz :89:

kitap çok hoş canım tavsiye ederim

delüüüü 2 satır yazmış
iyiyiz bacım sen nabıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…