günaydıon herkeslere hava fena içim karardı pöfffffff
böyle giderse yazı zor görücez biz
günaydın bugün yine herkes günaydın deyip gitmiş:)
yine kimseler yok melike bilem yok:)
bende gidiyim kahvaltı yapıcaz daha
aaa melikede gelmemiş kendi kendime günaydın diyim bari..
hoşgeldin canım olurmu herkesin canı sıkılıyor bişeylere takma kafana kızçeyi düşüngeldim geldim anca açabildim canım sıkkın eve gitmek istiyorum tüm gün zeynep le boğuşsam bile evde olmak istiyorum burayı sevmiyorum patrondan nefret ediyorum offfffffffffffffffffffffff
( gelmesem daha iyiydi değil mi geldim kırk satır şikayet yazdım )
hoşgeldin canım olurmu herkesin canı sıkılıyor bişeylere takma kafana kızçeyi düşün
Bu arada yasemin hiç yok :44:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi) ziyaretçi kim acepşşşşşşşşşş konuyu okuyanlar 2 satır yazın bakim
toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi) ziyaretçi kim acep
ben geldimmmm
herkes nasıl .. Resim yorumları için çok teşekkür ederiz teyzeleri .
Aman inanın tam kuduruk oğlum asla şikayet etmiyorum ki bende öyleyimdir yerimde duramam boş kaldığımda hep muzurluk düşünürüm
Dün bütün gün kucağımdan inmedi yapışık yaşadık .azı dii geliyoo çok fena kabarmış .. Aa bi bitse şu dişler ve bi konuşsalar razıyım susmasın ama ne istediğini söleyebilsin bütün böyle :84: Olmasın ..
ben geldimmmm
herkes nasıl .. resim yorumları için çok teşekkür ederiz teyzeleri .
aman inanın tam kuduruk oğlum asla şikayet etmiyorum ki bende öyleyimdir yerimde duramam boş kaldığımda hep muzurluk düşünürüm
dün bütün gün kucağımdan inmedi yapışık yaşadık .azı dii geliyoo çok fena kabarmış .. aa bi bitse şu dişler ve bi konuşsalar razıyım susmasın ama ne istediğini söleyebilsin bütün böyle :84: olmasın ..
hangi kitap bigecim? memeden kesmekmişuan hiç cesaretim yok bu beni mahfeder.. şuan psikolojim müsait değil böyle bi savaşa..
ama gerçekten yemiyo artık hiçbişey.. bugün kahvaltısını babası ettirdi.. (başkalarından yiyo çünkü) öğlen çorbasını ananesi yedirdi.. (he onlar yedirirken ben olay mahalinde değilim yoksa ozamanda yemiyo) sonra evdeydik ne meyve yedi ne yoğurt.. akşam ne yemek ne muhallebi...ben sürekli kıza bişey yedircek birini nerden bulucamki..:2:
şşşşşşşşşş konuyu okuyanlar 2 satır yazın bakim
carlos gonzales - çocuğum yemek yemiyor kitap sibelcim
umut da öyle haftasonları az yiyor çünkü meme var, hafta içi meme olmayınca acıktıkça yiyor sıpa
birinci satır
ikinci satır
Naaaaabıyonuz :89:
hoşgeldin canımhuuuu huuuuuuu
ben geldiiiimmmmmm
napıyonuz nasılsınız bakim heeee
huuuu huuuuuuu
ben geldiiiimmmmmm
seni konuşuyorduk hoşgeldin canımmmmm
hoşgeldin canım
kitap çok hoş canım tavsiye ederim
delüüüü 2 satır yazmış
iyiyiz bacım sen nabıyon
huuuu huuuuuuu
ben geldiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?