selam son okuduklarımdan anladığım kadarıyla topik tenhalaşmış iyice. Benim işler yoğun girersem takılır kalırım diye girmiyordum:) ay sonu tadilata başlıycam evde bir süre işe gelemiycem o yüzden tam kapasite çalışmaya çalışıyorum:)
bir haftadır oğluşlar hastaydı. Ikisinde de boğaz enfeskiyonu ve ateş. Ayberk de 39.5 berkay da 40.2 yi gördük ilk kez bu kadar yüksek ateş yaşadık çok korktuk. Ayberk normal soğukalgınlığı ilacıyla beykay da antibiyotikle atlatabildi. çok şükür bu sabah ikisi de ateşsiz ve keyifli uyandılar. Ilk kez bu sabah normal bir şekilde kahvaltılarını ettiler. Hatta berkay mammaa mammaaa hamm diye ortalığı inletti:)) şükür bugünümüze allah bir daha yaşatmasın. Sizler de ne var ne yok herkes iyidir umarım öpüyorum güzel kuzuları ve güzel analarını
canlarım benim inşallah artık hasta olmasınlar hiçbirisi
kıyamam yavrum acıkmış iyice eğer hasta yemek yiyorsa iyileşti demektir derler aman geçsin gitsin yaz gelsin bebeler iyileşsin
ay evet yaa bu sene güneşi göremedik baharda doğru düzgün melikecim bir güneş bir bulut bir rüzgar hastalıktan kurtulamadı çocuklar. Tam iyileşiyorlar ayberke okuldan bulaşıyor küçüğe de ağbiden hadii eve kapanıyoruz. Yine iyileşiyorlar bunaldı çocuklar bir hava aldıralım diyoruz hadi yine hastalık illallah geldi valla. Inşallah son olur kuzularımızın hiçbiri hastalanmaz artık.
Sen nasılsın düzeldi mi moraliniz? Turtacık iyi değil mi?
çok şükür hafta sonuda geldiiiiiiiiiiiiiiiii
Inş hava düzelirde haftasonu parka götürürüm kuzumu
Topiğin kadrolu anaları melike , sibel sanırımsizde olmasınz yandıkki ne yandık
Sibel sıhhatler olsun cnm
selam son okuduklarımdan anladığım kadarıyla topik tenhalaşmış iyice. benim işler yoğun girersem takılır kalırım diye girmiyordum:) ay sonu tadilata başlıycam evde bir süre işe gelemiycem o yüzden tam kapasite çalışmaya çalışıyorum:)
bir haftadır oğluşlar hastaydı. ikisinde de boğaz enfeskiyonu ve ateş. ayberk de 39.5 berkay da 40.2 yi gördük ilk kez bu kadar yüksek ateş yaşadık çok korktuk. ayberk normal soğukalgınlığı ilacıyla beykay da antibiyotikle atlatabildi. çok şükür bu sabah ikisi de ateşsiz ve keyifli uyandılar. ilk kez bu sabah normal bir şekilde kahvaltılarını ettiler. hatta berkay mammaa mammaaa hamm diye ortalığı inletti:)) şükür bugünümüze allah bir daha yaşatmasın. sizler de ne var ne yok herkes iyidir umarım öpüyorum güzel kuzuları ve güzel analarını
çok şükür hafta sonuda geldiiiiiiiiiiiiiiiii
inş hava düzelirde haftasonu parka götürürüm kuzumu
topiğin kadrolu anaları melike , sibel sanırımsizde olmasınz yandıkki ne yandık
sibel sıhhatler olsun cnm
Arkadaslar selam artik pek gelen yazan yok
Dualariniza ihtiyacim var dun dr a gittim 5 cm ve 3 cm kistim varmis yine hamilelikten 1 yil once kist ameliyati olmustum eger buyurse yine ameliyat olmak zorunda kalacamdr folikul kistine benziyor dedi eger oylwyse dogum kontrol hapiyla erirmis bir kac ayda efeyi emmeden ayirip hapa baslamam lazim haftaya ayiracam ins cok zor olmaz kistten de kurtulurum kist atici sogan kurune basladim bugun tadi igrenc ama denemek z orundayim
Sizleri ve bebeleri optum
Arkadaslar selam artik pek gelen yazan yok
Dualariniza ihtiyacim var dun dr a gittim 5 cm ve 3 cm kistim varmis yine hamilelikten 1 yil once kist ameliyati olmustum eger buyurse yine ameliyat olmak zorunda kalacamdr folikul kistine benziyor dedi eger oylwyse dogum kontrol hapiyla erirmis bir kac ayda efeyi emmeden ayirip hapa baslamam lazim haftaya ayiracam ins cok zor olmaz kistten de kurtulurum kist atici sogan kurune basladim bugun tadi igrenc ama denemek z orundayim
Sizleri ve bebeleri optum
ahanda melikecim gelmiş :)) yaseminden haberin var mı ya nasıl olduki acep..
merhaba kızlar ya kimse yok
sanırım sonumuz diğer topikler gibi...
neyse biz hala izmirdeyiz haftaya gidioz 1 ay kaldım ya bu sefer
ii geldi ama yiğite de banada hatta kocamada:))(uzakalık ii oluyo bazen)
umarım hersey yolunda öpüyrum k.ib byee
şimdi konuştum canım arayamamıştım kaç gündür haktan da o da düzelmiş iyilermiş şimdi p.tesi geleceğim dedi
aynen katılıyorum sibel bir merhaba denilsdin zaten herkes haklı bende iş yerinde olmasa giremem çocuklar müsade etmiyor zaten artık bilg. da yok gitti eskiden 2 gün girmeyince herkes merak ediyordu şimdi hiç gelen olmuyor eee ne yapalım biz bize takılıyoruz
merhaba kızlar ya kimse yok
sanırım sonumuz diğer topikler gibi...
neyse biz hala izmirdeyiz haftaya gidioz 1 ay kaldım ya bu sefer
ii geldi ama yiğite de banada hatta kocamada:))(uzakalık ii oluyo bazen)
umarım hersey yolunda öpüyrum k.ib byee
herkese merhaba bir türlü aynı saatlerde giremiyoruz. herhalde hepinizi çok merek ediyorum.yasemin doğum yapmadın herhalde?pelin nilgün burcu daha aklıma gelmedi hepiniz iyisinizdir inşallah
dün ege doruk kafasını parkta kaldırımın kenarına çarptı herhalde kafasındaki şapka korudu dr yüreğim ağzıma geldi tamda arkasını vurdu yüreğim ağzıma geldi üstüne hemen kusunca çok korktum .simdi iyi Allahıma şükür .Çocuklarda bunaldı bizde bunaldık
bir dışarı çıkalım deddik Allahım benimkide içinde hepsini esirgesin kuzularınızı çok öptüm.
selam millet bende girememekten şikayetçiyim. gecenin köründe de girip 5 dakka olan geçmişi okuyup bişey yazamadan kapatıyorum. zeynep hanım gündüzleri artık 1 kez nadir 2 kez o da yarım saat uyuyo.ve yine de gecenin köründe gece uykusuna dalıyo o da zoruna. bende o uyuyunca hemen mutfağa yemek yapmaya çalışıyorum. o ayaktayken hiç bişey yapamaz oldum. tabureyi kaptığı gibi yanımda bitiyo tezgahta masada banyoda vs... 2 dakka göz önünden ayıramıyorum koltuk tepesinde camların mermerlerinde koltuk arkalarında vs dolanıp duruyo atlıyo zıplıyo her gün ne kadar dikkat etsemde kafada bi şişlik ve suratta morluk kask falan mı alsam diye düşünmüyo değilim tutsaaa...
okuduğum kadarıyla herks iyi gibi bu ara hastalıklar bitmiş maş. zeynebin bu hallerinden mi kaynaklı bilmiyorum ama ev basıyo beni bu aralar sürekli bi yerlerdeyim. dışarda hiç rahat edemesekte duramıyorum evde alıp başımı gidesim var anlıyacağınız ....
herkesleri öpüyorum kendinize ve bebelere ii bakın
şu yazıyı yazana kadar tam 45 dakka geçmiş ve benim cadı 3 kez uyandı gece bile rahat yok Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?