2009 Aralık Anneleri

canlarım benim inşallah artık hasta olmasınlar hiçbirisi
kıyamam yavrum acıkmış iyice eğer hasta yemek yiyorsa iyileşti demektir derler aman geçsin gitsin yaz gelsin bebeler iyileşsin

canlarım benim inşallah artık hasta olmasınlar hiçbirisi
kıyamam yavrum acıkmış iyice eğer hasta yemek yiyorsa iyileşti demektir derler aman geçsin gitsin yaz gelsin bebeler iyileşsin

ay evet yaa bu sene güneşi göremedik baharda doğru düzgün melikecim bir güneş bir bulut bir rüzgar hastalıktan kurtulamadı çocuklar. tam iyileşiyorlar ayberke okuldan bulaşıyor küçüğe de ağbiden hadii eve kapanıyoruz. yine iyileşiyorlar bunaldı çocuklar bir hava aldıralım diyoruz hadi yine hastalık illallah geldi valla. inşallah son olur kuzularımızın hiçbiri hastalanmaz artık.

sen nasılsın düzeldi mi moraliniz? turtacık iyi değil mi?

çok şükür hafta sonuda geldiiiiiiiiiiiiiiiii
inş hava düzelirde haftasonu parka götürürüm kuzumu

topiğin kadrolu anaları melike , sibel sanırımsizde olmasınz yandıkki ne yandık

sibel sıhhatler olsun cnm

düzeldi canım ne yapalım giden gitti bize birşey olmadı ya önemli olan o dedik kapattık konuyu turtam iyi tam gaz kuduruyor bazen diyorum bu erkek olsaydı ne olacaktı hiç kız gibi değil tüm gece boğuşuyoruz

canım biz olmasak konu kapanacak ben ondan korkuyorum

Arkadaslar selam artik pek gelen yazan yok
Dualariniza ihtiyacim var dun dr a gittim 5 cm ve 3 cm kistim varmis yine hamilelikten 1 yil once kist ameliyati olmustum eger buyurse yine ameliyat olmak zorunda kalacam dr folikul kistine benziyor dedi eger oylwyse dogum kontrol hapiyla erirmis bir kac ayda efeyi emmeden ayirip hapa baslamam lazim haftaya ayiracam ins cok zor olmaz kistten de kurtulurum kist atici sogan kurune basladim bugun tadi igrenc ama denemek z orundayim
Sizleri ve bebeleri optum

çok geçmiş olsuncanım. valla nazda hastayken diyodum şu bi yemek yesin dünyalar benim olacak diye.. ne zor çocuğun hastalığı..

ne tadilatı yaptırıyosun bakim evde..

sağol canım.. valla tam gaz nöbet halindeyiz melikeyle.. amam üzülüyorum gerçekten kimseler uğramıyo hani en azından bütün gün eskisi gibi durulmasa bile bi günaydın dense bi iyi olduğunu bilsek filan iyi olurdu (

çok geçmişo lusn canım. inşallah ilaçla geçer ameliyata gerek kalmaz..

efecikte memeden kolay ayrılır inşallahh..

canım çok geçmiş olsun soğan kürünü ben de duydum inşallah küçülür giderler ameli,yata gerek kalmaz

aynen katılıyorum sibel bir merhaba denilsdin zaten herkes haklı bende iş yerinde olmasa giremem çocuklar müsade etmiyor zaten artık bilg. da yok gitti eskiden 2 gün girmeyince herkes merak ediyordu şimdi hiç gelen olmuyor eee ne yapalım biz bize takılıyoruz

merhaba kızlar ya kimse yok
sanırım sonumuz diğer topikler gibi...
neyse biz hala izmirdeyiz haftaya gidioz 1 ay kaldım ya bu sefer
ii geldi ama yiğite de banada hatta kocamada:))(uzakalık ii oluyo bazen)
umarım hersey yolunda öpüyrum k.ib byee

merhaba canım ohh ne güzel yapmışsın güzeldir şimdi izmir gerçi bugün burası da çok güzel ama işteyim yarın izinliyim yarın şimdi hava bozar yağmur yağar

şimdi konuştum canım arayamamıştım kaç gündür haktan da o da düzelmiş iyilermiş şimdi p.tesi geleceğim dedi

oh oh iyi sevindim..

ya aynen zaten naz uyanıken pc yi açamıyorum bile direkt saldırıyo ağlıyo vs. ama o uyuyunca iki dakka da olsa öğlen yada akşam girmeye çalışıyorum..

ohh ne güzel valla okadar çok severimki izmiri.. aslında bende nalçacıya yerleşmiş ve orda akbankşubesinde çalışıyor olcaktım.. geçmiş zaman.. hadi sizde iyi bakın kendinize..

Bu hafta da bitti şükür babam gelsin çıkacağım herkese iyi pazarlar iyi hafta sonları hepinizi ve bebişlerimi öpüyorum

selam millet bende girememekten şikayetçiyim. gecenin köründe de girip 5 dakka olan geçmişi okuyup bişey yazamadan kapatıyorum. zeynep hanım gündüzleri artık 1 kez nadir 2 kez o da yarım saat uyuyo.ve yine de gecenin köründe gece uykusuna dalıyo o da zoruna. bende o uyuyunca hemen mutfağa yemek yapmaya çalışıyorum. o ayaktayken hiç bişey yapamaz oldum. tabureyi kaptığı gibi yanımda bitiyo tezgahta masada banyoda vs... 2 dakka göz önünden ayıramıyorum koltuk tepesinde camların mermerlerinde koltuk arkalarında vs dolanıp duruyo atlıyo zıplıyo her gün ne kadar dikkat etsemde kafada bi şişlik ve suratta morluk kask falan mı alsam diye düşünmüyo değilim tutsaaa...

okuduğum kadarıyla herks iyi gibi bu ara hastalıklar bitmiş maş. zeynebin bu hallerinden mi kaynaklı bilmiyorum ama ev basıyo beni bu aralar sürekli bi yerlerdeyim. dışarda hiç rahat edemesekte duramıyorum evde alıp başımı gidesim var anlıyacağınız ....

herkesleri öpüyorum kendinize ve bebelere ii bakın

şu yazıyı yazana kadar tam 45 dakka geçmiş ve benim cadı 3 kez uyandı gece bile rahat yok Allahım

herkese merhaba bir türlü aynı saatlerde giremiyoruz. herhalde hepinizi çok merek ediyorum.yasemin doğum yapmadın herhalde?pelin nilgün burcu daha aklıma gelmedi hepiniz iyisinizdir inşallah
dün ege doruk kafasını parkta kaldırımın kenarına çarptı herhalde kafasındaki şapka korudu dr yüreğim ağzıma geldi tamda arkasını vurdu yüreğim ağzıma geldi üstüne hemen kusunca çok korktum .simdi iyi Allahıma şükür .Çocuklarda bunaldı bizde bunaldık
bir dışarı çıkalım deddik Allahım benimkide içinde hepsini esirgesin kuzularınızı çok öptüm.

çok geçmiş olsun canım allah korumuş..

ya bende bi bende var sanıyodum.. evde duramıyorum ya felaket daralıyorum.. ben naz uyanıkken sadece onunla oynuyorum onun dışında başka HİÇBİRŞEY yaptırmıyo.. bide fırsat bulunca wc ye gidiyorum okadar.. o uyuyunca bende uyuyorum.. hiç iş yapmıyroum :)) düşünün yani ben!! allahtan engin şu ara rejimde akşamları yemiyo o yüzden yemek te pişirmiyorum.. hsonundan hsonuna engin kızla ilgilenirken çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum.. evi temizleyebildiğim kadar temizliyorum okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…