2009 Aralık Anneleri

ben de yiyeceğim o parmakları

ben e reyondan aldım kalemleri unnado dan daha ucuza ben de dayanamıyorum aman taksit yaparım diyorum ama ama ama o yüzden bakmamaya çalışıyorum
benim kız bütün gün yazıyor ona 1 ajanda verdik sürekli yazma halinde ama duvara da yazmaya başladı

ya ne güzel benimkine kitapta versem yiyo kağıtta versem yiyo ( tam kitap kurdu yani bende çok istiyodum beraber kitap okuyalım resim yapalım filan ilerde inşallah..

cümleten selamlar
tüm hasta anne ve bebişlere geçmişler olsun tez zamanda sağlıkları gelsin ve bir daha gitmesin
melikecim sinir olma eli hayırlı gelsin duası çok yerinde bir duadır, benim de evime girdiği zaman duymuştum ve sinir olmuştum ama hakikaten hayırlıymış eli gidenler dolu dolu geri geldi ve ben ev sahibi oldum

aman inşallah canım ne yapalım zaten gitti giden eli hayırlı gelsin o zaman

herkese iyi akşamlaer bir türlü vakit bulup foruma giremiyorum ama hepinizi de merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir

işte kk da olan 2. Annemizde geldi günaydın dünyalar güzeli nazın kainat güzeli annesi

oy oy oyyy biz miyiz o

yaptım canım aynen bizden başka uğrayan pek yok.sibel de naz hanımdan vakit buldukça gelebiliyor sanırım:)

valla aynen öyle canım naz uyuyunca anca girebiliyorum ben uyanıkken mümkün değli..

herkese iyi akşamlaer bir türlü vakit bulup foruma giremiyorum ama hepinizi de merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir

iyiyiz canım zaten kimseler kalmadı.. siz nasılsınız..

hihi geldim :)) faci i açmıştım da nazdan gelemedim başına şimdi uyudu geldim ama hemen gitcem bugün kocamın anneler günü hediyesi günü :)) hamam sauna buhar odası spa masajı vs vs :)) bi paket almış bana.. hadi ben kaçtım dönünce görüşürüz..

ohhhhhhh mis gibi hadi keyfini yap gel

selam son okuduklarımdan anladığım kadarıyla topik tenhalaşmış iyice. benim işler yoğun girersem takılır kalırım diye girmiyordum:) ay sonu tadilata başlıycam evde bir süre işe gelemiycem o yüzden tam kapasite çalışmaya çalışıyorum:)

bir haftadır oğluşlar hastaydı. ikisinde de boğaz enfeskiyonu ve ateş. ayberk de 39.5 berkay da 40.2 yi gördük ilk kez bu kadar yüksek ateş yaşadık çok korktuk. ayberk normal soğukalgınlığı ilacıyla beykay da antibiyotikle atlatabildi. çok şükür bu sabah ikisi de ateşsiz ve keyifli uyandılar. ilk kez bu sabah normal bir şekilde kahvaltılarını ettiler. hatta berkay mammaa mammaaa hamm diye ortalığı inletti:)) şükür bugünümüze allah bir daha yaşatmasın. sizler de ne var ne yok herkes iyidir umarım öpüyorum güzel kuzuları ve güzel analarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…