geçmiş olsun sana ama ben onun o minicik parmaklarını yerim :)) ay bu hastalıklar bitmicek.. Bahar havası dikkat etmek lazım.. E sonra yaz terler eser klima vs. Sonra kış soğuk ayy ayyy..
Melike ben de dün alsammı almasammı çok beğendim onları ama dediğim gibi benim kız direkt ağzına sokuyo..( yazmakla çizmekle işi yok anca kemirsin o yüzden vazgeçtim.. Ama ben o sitelerden çok alışveriş yaptım çok güzel şeyler oluyo vala dayanamıyorum :))
ben de yiyeceğim o parmakları
ben e reyondan aldım kalemleri unnado dan daha ucuza ben de dayanamıyorum aman taksit yaparım diyorum ama ama ama o yüzden bakmamaya çalışıyorum
benim kız bütün gün yazıyor ona 1 ajanda verdik sürekli yazma halinde ama duvara da yazmaya başladı
ya ne güzel benimkine kitapta versem yiyo kağıtta versem yiyo( tam kitap kurdu yani Bende çok istiyodum beraber kitap okuyalım resim yapalım filan ilerde inşallah..
cümleten selamlar
tüm hasta anne ve bebişlere geçmişler olsun tez zamanda sağlıkları gelsin ve bir daha gitmesin
melikecim sinir olma eli hayırlı gelsin duası çok yerinde bir duadır, benim de evime girdiği zaman duymuştum ve sinir olmuştum ama hakikaten hayırlıymış eli gidenler dolu dolu geri geldi ve ben ev sahibi oldum
günaydın melikecim..
selamm oğluşu uyuttum rahat rahat bi kahve içmek istiyorum inş. Uyanmaz hemen
yaptım canım aynen bizden başka uğrayan pek yok.sibel de naz hanımdan vakit buldukça gelebiliyor sanırım:)selam canım aman inşallah rahat bir keyif yaparsın eh kadro tamamlandı zaten toplam 3 kişiyiz
işte kk da olan 2. Annemizde geldi günaydın dünyalar güzeli nazın kainat güzeli annesi
yaptım canım aynen bizden başka uğrayan pek yok.sibel de naz hanımdan vakit buldukça gelebiliyor sanırım:)
herkese iyi akşamlaer bir türlü vakit bulup foruma giremiyorum ama hepinizi de merak ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir
Günaydın melike yine herzamanki gibi sadece biz varız
sibelin face bayadır açık ama belki pc başında değildirgünaydın canım evet birazdan naz uyuyunca sibel gelecektir o kadar
hihi geldim :)) faci i açmıştım da nazdan gelemedim başına şimdi uyudu geldim ama hemen gitcem bugün kocamın anneler günü hediyesi günü :)) hamam sauna buhar odası spa masajı vs vs :)) bi paket almış bana.. Hadi ben kaçtım dönünce görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?