Günaydın kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun hafta sonum berbat geçtiği için kutlayamadım cumartesi günü evimize hırsız girdi hem de güpe gündüz saat 3 le 6 arası evde yoktuk 82 ekran lcd`, laptop inci kolye 2 ince bileklik yüzük kızımın minicik küpeleri saatim görümcemin seti ve saatini almış yatak odasını dağıtmış başka yere gitmemiş ama asıl takıları neyse ki bulamamış ama çok çok üzüldük şok olduk polis geldi parmak izi filan alındı ama giden gitti bulunacağını hiç sanmam
melıke cok cok geçmış lsun ya cok uzuuldum okuyunca,,Allah başka bır belayı def etmıştır boylece ınş.bende en cok fotolara uuzuldum onlardan ne ıstedıler acaba yaaa
çok geçmiş olsun melike ya. Allah bi daha göstermesin. o namertlerinde burunlarından fitl fitil çıkarsın inş. haram malın kime ne faydası olmuş . şükr ki siz evde değilmişsiniz daha iyilerini nasip etsin Rabbim inş.
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
fatmacım boyum 160 :)) valla nazı gönderim sana bir ay değil 15 gün yeter seni forma sokarbenim kız asla tek başına oyun oynamaz.. sürekli ya müzik açıp beraber dans edicez.. ya saklambaç oynıcaz.. ya yakalamaca.. ya beni alır çadırın içine sokar orda oynarız.. kucağıma gelir evin içinde gezmek orayı burayı kurcalamak ister.. sürekli ekşın yani :) he bide yemek yapmama müsade etmiyo.. dolayısılya yememede.. eğer mutfağa girersem kendini yerlere atıp ağlıyo.. eğer ilgilenmezsem bacaklarıma sarılıp ağlamaya öyle devam ediyo.. tabi bu durumda yürüyemediğimden bişey yapamıyorumda zaten :))
öyle yani.. naz bütün gün onunla ilgilenmemi istiyo.. wcye bile giremiyorum o derece yani..
babası da tahammülsüz.. iki mız mız yapsın bi bağırır iyice ağlamaya başlar.. zaten kucağımdan inmiyo iyice bana yapışır.. onunda işine geliyo heralde ben dayanamıyorum deyip hiçbişeyle ilgilenmemek..
zor olur şimdi kuzuya kalabalıktan yalnızlık.. sıkılır kıyamam..
Melike cok gecmis olsun allah cezalrini versin cok sukur ki karsilasmamissiniz ben cok kotu gribim kafami kaldrmyrm isin kotusu minada hapsurmaya basladi insallah ilerlemez onun ki.... Yaseminle konustuk hastaymis kayinvalidesindeymis kulagi iltahaplanmishaktanda rahatsizlnmis pazartesi evine donecekmis hepinize slm soyledi fatma azraya kocaman masallah valla
o zamn tam formuna sokmuş senı naz...ya acaba daha once az gorduğu ıcın mı boyle sıbel bu kuzu?yanı artık hep yanında olduğunu onla beraber olduğunu anladıkça bence azalacaktır bu duşkunluk huysuzlukları falan,,gecmış gunlerın acısını cıkarıyor gıbı sankı,bızım sandığımızdan daha zekıler kuçuk deyıp gecmemek lazım..benım bı arkadaşım vardı sakın cocucgunu en azından 4 yaşına kadar sensız bırakma derdı,benım annem benı hep ya babanneme ya anneanneme verırdıderdı bak 29 yıl gecmış hala unutamıyor kadın ,bana oyle bı endışeyle derdıkı bırakma sensız dıye...her hareketlerı donem donem zaten bunda gececektır ınş...foto yulemıyorsun artık ozledık kuzuyu:))
azra sandığım kadar etkılenmedı,,evde kovalamaca oynadık sureklı sanırım benı ozlemiş,,cunku yemektı ortalıktı evın kalabalığından pek ılgılenemedım azrayla...parka ındık oynadık falan,,cok şukur aramadı kalaabalığı((onunda bıraz kafası şişmiş demekkisabahın ılk sattınden yatana kadar 4_5 ses azraaa azraa canım kuzum dıye bağırıyor opuyo mncıklıyo eee kolaymı ))
Melike cok gecmis olsun allah cezalrini versin cok sukur ki karsilasmamissiniz ben cok kotu gribim kafami kaldrmyrm isin kotusu minada hapsurmaya basladi insallah ilerlemez onun ki.... Yaseminle konustuk hastaymis kayinvalidesindeymis kulagi iltahaplanmishaktanda rahatsizlnmis pazartesi evine donecekmis hepinize slm soyledi fatma azraya kocaman masallah valla
gecmış olsun mınaya,,ıyı cok şukur ateş olmamış...resım yorumun ıcın teşekkur ederız pelın,,hakkaten buyuduler artık,,bebeklıkten cıktılar ıyıce:)ben mına kuzumu da merak edıyorum foto koyunnnn...bu arada pelın ben face de sana ıstek atıyom suureklı neden kabul etmıyosun benı,,,fatma doğan dıye kayıtlıyım1,5 yas asisini oldu dun mina cok sukur ates yapmadi 5li karma ve agizdn cocuk felci hepatit a asisi harici asimiz kalmamis artik cok sukur
teşkur ederızz,,aza hastayken çekılmez oluyo onun dışında evde ıyı cok şukur.amann bende maşallah dıyeyım barı,,kendı nazarım değmesınMelike cok gecmis olsun allah cezalrini versin cok sukur ki karsilasmamissiniz ben cok kotu gribim kafami kaldrmyrm isin kotusu minada hapsurmaya basladi insallah ilerlemez onun ki.... Yaseminle konustuk hastaymis kayinvalidesindeymis kulagi iltahaplanmishaktanda rahatsizlnmis pazartesi evine donecekmis hepinize slm soyledi fatma azraya kocaman masallah valla
valla canım toplam 3 ay işe gittim hani uzun bi süre değil ve iki aydırda evdeyim.. bende ilk zamanlar öyle düşünmüştüm.. ama hiç değişmiyo bence yapısı o bana fazla düşkün.. foto hep face yüklüyorum orası daha kolayıma gidiyo :))
bak sen annesini özlemiş.. doğru aslında çocuklarda yoruluyo kalabalık ortamdan sonuçta..
pelincim tekrar çok geçmiş olsun inşallah minanınki ilerlemez diyelim.. ama aynı evin içinde zor.. ben ne zaman grip olduysam ardından naz oldu maalesef..
ay yasemine de üzüldüm hay allah kadın hamile hamile bide daktan çabuk iyileşirler inşllah..
herkese iyi aksamlar melike dün okudum da yazamamıstım cok gecmiş olsun iyiki siz yokmussunuz.Benim anlamadıgım koca lcd yi cıkarırken bir allahın kulu görmemişmi ya insan gidenede üzülüyorda en korkuncu evine yabancı birinin girmiş olması duygusu bizede işteyken girmişti .Yasemin Pelin hastalarmıs cok gecmiş olsun.Sibel nazın facedeki aglama videosuna bayıldım cok cadı buu ve cokkk tatlı
Günaydın herkese melikecim çok geçmiş olsun daha önce okudum ama cvp yazamamıştım.
arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin onlar yerine gelir yalnız ben laptopa üzüldüm
içinde doğum fotoları var falan demiştin onlar çok kıymetli işte yedekleri ya da
geri bulabilme imkanın yokmu..
Bizde günlerdir erenle uğraşıyoruz iyileşmedi hala kaç gündür hastaneye götürüyoruz
bronşiyalit tekrarladı 2 gecedir kusuyor keyfi falan yerinde ama öksürük-balgam geçmiyor.
dün gittiğimiz dr.da sadece öksürük şurubu verdi. Ben sizin yerinizde olsam ilaç kesinlikle kullanmam
doğal yollarla geçirmeye çalış bol bol emzir,ıhlamur,bitki çayları içir dedi.sadece havaya devam et dedi.
sibel sen faceden silmişsin beni
hıım bak iyi ozaman haklısın işi garantiye almak lazım ne zaman ne olacağı belli olmuyodoğum fotolarım var onları cd ye almıştım doğum günü fotolarım yoktu ama faceye yüklemiştim bir kısmını oradan indirmeye çalıştım valla kızlar yedekleyin fotolarınızı ben bellek çekmecede dururken yedeklemedim aklıma bile gelmedi
size de tekrar çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir kuzucuk
herkese iyi aksamlar melike dün okudum da yazamamıstım cok gecmiş olsun iyiki siz yokmussunuz.Benim anlamadıgım koca lcd yi cıkarırken bir allahın kulu görmemişmi ya insan gidenede üzülüyorda en korkuncu evine yabancı birinin girmiş olması duygusu bizede işteyken girmişti .Yasemin Pelin hastalarmıs cok gecmiş olsun.Sibel nazın facedeki aglama videosuna bayıldım cok cadı buu ve cokkk tatlı
günaydın demeyi unutmuşum günaydın herkese dün akşam minicik parmağını soktu gözüme nasıl ağrıyor gözüm gayet iyi görüyor ve görünüyor ama offf dr a gitmek zorunda kalmam inşallah
dün gece uyandığında ateşliydi fitil verdim sabah iyi heralde dün dışarda gezdi ama mantosu üstünde başı kapalı inşallah tekrar çıkmaz
Günaydın herkese melikecim çok geçmiş olsun daha önce okudum ama cvp yazamamıştım.
arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin onlar yerine gelir yalnız ben laptopa üzüldüm
içinde doğum fotoları var falan demiştin onlar çok kıymetli işte yedekleri ya da
geri bulabilme imkanın yokmu..
Bizde günlerdir erenle uğraşıyoruz iyileşmedi hala kaç gündür hastaneye götürüyoruz
bronşiyalit tekrarladı 2 gecedir kusuyor keyfi falan yerinde ama öksürük-balgam geçmiyor.
dün gittiğimiz dr.da sadece öksürük şurubu verdi. Ben sizin yerinizde olsam ilaç kesinlikle kullanmam
doğal yollarla geçirmeye çalış bol bol emzir,ıhlamur,bitki çayları içir dedi.sadece havaya devam et dedi.
sibel sen faceden silmişsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?