2009 Aralık Anneleri

fatmacım boyum 160 :)) valla nazı gönderim sana bir ay değil 15 gün yeter seni forma sokar benim kız asla tek başına oyun oynamaz.. sürekli ya müzik açıp beraber dans edicez.. ya saklambaç oynıcaz.. ya yakalamaca.. ya beni alır çadırın içine sokar orda oynarız.. kucağıma gelir evin içinde gezmek orayı burayı kurcalamak ister.. sürekli ekşın yani :) he bide yemek yapmama müsade etmiyo.. dolayısılya yememede.. eğer mutfağa girersem kendini yerlere atıp ağlıyo.. eğer ilgilenmezsem bacaklarıma sarılıp ağlamaya öyle devam ediyo.. tabi bu durumda yürüyemediğimden bişey yapamıyorumda zaten :))

öyle yani.. naz bütün gün onunla ilgilenmemi istiyo.. wcye bile giremiyorum o derece yani..

babası da tahammülsüz.. iki mız mız yapsın bi bağırır iyice ağlamaya başlar.. zaten kucağımdan inmiyo iyice bana yapışır.. onunda işine geliyo heralde ben dayanamıyorum deyip hiçbişeyle ilgilenmemek..

zor olur şimdi kuzuya kalabalıktan yalnızlık.. sıkılır kıyamam..

çok geçmiş olsun melike ya. Allah bi daha göstermesin. o namertlerinde burunlarından fitl fitil çıkarsın inş. haram malın kime ne faydası olmuş . şükr ki siz evde değilmişsiniz daha iyilerini nasip etsin Rabbim inş.

melıke cok cok geçmış lsun ya cok uzuuldum okuyunca,,Allah başka bır belayı def etmıştır boylece ınş.bende en cok fotolara uuzuldum onlardan ne ıstedıler acaba yaaa

sağolun kızlar valla sinirlerimiz bozuldu 2 gece arabanın anahtarı yastığın altında ve kapı kilitli uyuduk ki evdeyken kilitlemezdim ben de en çok fotolara üzüldüm hele doğum günü fotolarını daha yaptırmamıştım neye yanıyorum evde 4 gb boş bellek var neden 2 sn onları yedeklemedim ki
ne duydum bu arada her hırsızlığı duyan hadi eli bereketli gelsin dedi bana saçma geldi diyecektim ne bereketi bereket adama geldi diye ama sustum

günaydıııııııınnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

o zamn tam formuna sokmuş senı naz...ya acaba daha once az gorduğu ıcın mı boyle sıbel bu kuzu?yanı artık hep yanında olduğunu onla beraber olduğunu anladıkça bence azalacaktır bu duşkunluk huysuzlukları falan,,gecmış gunlerın acısını cıkarıyor gıbı sankı,bızım sandığımızdan daha zekıler kuçuk deyıp gecmemek lazım..benım bı arkadaşım vardı sakın cocucgunu en azından 4 yaşına kadar sensız bırakma derdı,benım annem benı hep ya babanneme ya anneanneme verırdıderdı bak 29 yıl gecmış hala unutamıyor kadın ,bana oyle bı endışeyle derdıkı bırakma sensız dıye...her hareketlerı donem donem zaten bunda gececektır ınş...foto yulemıyorsun artık ozledık kuzuyu:))
azra sandığım kadar etkılenmedı,,evde kovalamaca oynadık sureklı sanırım benı ozlemiş,,cunku yemektı ortalıktı evın kalabalığından pek ılgılenemedım azrayla...parka ındık oynadık falan,,cok şukur aramadı kalaabalığı((onunda bıraz kafası şişmiş demekkisabahın ılk sattınden yatana kadar 4_5 ses azraaa azraa canım kuzum dıye bağırıyor opuyo mncıklıyo eee kolaymı))

Son düzenleme:
Melike cok gecmis olsun allah cezalrini versin cok sukur ki karsilasmamissiniz ben cok kotu gribim kafami kaldrmyrm isin kotusu minada hapsurmaya basladi insallah ilerlemez onun ki.... Yaseminle konustuk hastaymis kayinvalidesindeymis kulagi iltahaplanmis haktanda rahatsizlnmis pazartesi evine donecekmis hepinize slm soyledi fatma azraya kocaman masallah valla

1,5 yas asisini oldu dun mina cok sukur ates yapmadi 5li karma ve agizdn cocuk felci hepatit a asisi harici asimiz kalmamis artik cok sukur

sağol canım çok geçmiş olsun inşallah mina yakalanmaz yasemini anladım dün gelmeyince hastalanacağım diyordu aman ya şu havalar bir rayına girse bugün daha iyi sanki dün ben işyerinde dondum resmen

valla canım toplam 3 ay işe gittim hani uzun bi süre değil ve iki aydırda evdeyim.. bende ilk zamanlar öyle düşünmüştüm.. ama hiç değişmiyo bence yapısı o bana fazla düşkün.. foto hep face yüklüyorum orası daha kolayıma gidiyo :))

bak sen annesini özlemiş.. doğru aslında çocuklarda yoruluyo kalabalık ortamdan sonuçta..

pelincim tekrar çok geçmiş olsun inşallah minanınki ilerlemez diyelim.. ama aynı evin içinde zor.. ben ne zaman grip olduysam ardından naz oldu maalesef..

ay yasemine de üzüldüm hay allah kadın hamile hamile bide daktan çabuk iyileşirler inşllah..

1,5 yas asisini oldu dun mina cok sukur ates yapmadi 5li karma ve agizdn cocuk felci hepatit a asisi harici asimiz kalmamis artik cok sukur
gecmış olsun mınaya,,ıyı cok şukur ateş olmamış...resım yorumun ıcın teşekkur ederız pelın,,hakkaten buyuduler artık,,bebeklıkten cıktılar ıyıce:)ben mına kuzumu da merak edıyorum foto koyunnnn...bu arada pelın ben face de sana ıstek atıyom suureklı neden kabul etmıyosun benı,,,fatma doğan dıye kayıtlıyım
teşkur ederızz,,aza hastayken çekılmez oluyo onun dışında evde ıyı cok şukur.amann bende maşallah dıyeyım barı,,kendı nazarım değmesınyasmın de toparlar ınş ya doğumada az kaldı canım benım,,allah sabrını gucunu versın.

cok da az çalışmışsın doğru soyluyosun,,,ee sıbel ısım sirayet edermış yanı adını naz koyarken tahmın etmelıydın sankımmmyaa bı okadarda tatlı ama ya nasıl guzel bır yuzu var maşallahhhh,,allahtan soy adıyla bırleşınce koruyor kendı kendını

herkese iyi aksamlar melike dün okudum da yazamamıstım cok gecmiş olsun iyiki siz yokmussunuz.Benim anlamadıgım koca lcd yi cıkarırken bir allahın kulu görmemişmi ya insan gidenede üzülüyorda en korkuncu evine yabancı birinin girmiş olması duygusu bizede işteyken girmişti .Yasemin Pelin hastalarmıs cok gecmiş olsun.Sibel nazın facedeki aglama videosuna bayıldım cok cadı buu ve cokkk tatlı

valla nasıl görmediler aklım hala almıyor 82 ekran minicik değil ki üst komşu evde 2 çocuğu var sürekli hareket olan bir apartman ve ben mahalle içinde oturuyorum öyle site filan değil etrafta hep akrabalar gene birkaç kişiydi demek çünkü hem onu hem laptopu aynı anda indiremez
bana kapının hali yetti hani tamire gitse tv ve laptop tamir edilemez deseler bu kadar üzülmezdim ama gelip almaları sinir etti beni ne yapalım bize birşey olmadı deyip geçiyoruz
şimdi dokunduğu herşeyi yıkıyorum yoksa giyemem

günaydın demeyi unutmuşum günaydın herkese dün akşam minicik parmağını soktu gözüme nasıl ağrıyor gözüm gayet iyi görüyor ve görünüyor ama offf dr a gitmek zorunda kalmam inşallah
dün gece uyandığında ateşliydi fitil verdim sabah iyi heralde dün dışarda gezdi ama mantosu üstünde başı kapalı inşallah tekrar çıkmaz

Günaydın herkese melikecim çok geçmiş olsun daha önce okudum ama cvp yazamamıştım.
arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin onlar yerine gelir yalnız ben laptopa üzüldüm
içinde doğum fotoları var falan demiştin onlar çok kıymetli işte yedekleri ya da
geri bulabilme imkanın yokmu..

Bizde günlerdir erenle uğraşıyoruz iyileşmedi hala kaç gündür hastaneye götürüyoruz
bronşiyalit tekrarladı 2 gecedir kusuyor keyfi falan yerinde ama öksürük-balgam geçmiyor.
dün gittiğimiz dr.da sadece öksürük şurubu verdi. Ben sizin yerinizde olsam ilaç kesinlikle kullanmam
doğal yollarla geçirmeye çalış bol bol emzir,ıhlamur,bitki çayları içir dedi.sadece havaya devam et dedi.

sibel sen faceden silmişsin beni

doğum fotolarım var onları cd ye almıştım doğum günü fotolarım yoktu ama faceye yüklemiştim bir kısmını oradan indirmeye çalıştım valla kızlar yedekleyin fotolarınızı ben bellek çekmecede dururken yedeklemedim aklıma bile gelmedi

size de tekrar çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir kuzucuk

Son düzenleme:
hıım bak iyi ozaman haklısın işi garantiye almak lazım ne zaman ne olacağı belli olmuyo
sağol inş.iyileşiriz

ya sorma canım tatlı cadı işte bütün gün öyle dolanıyo ortalıklarda :))

geçmiş olsun sana ama ben onun o minicik parmaklarını yerim :)) ay bu hastalıklar bitmicek.. bahar havası dikkat etmek lazım.. e sonra yaz terler eser klima vs. sonra kış soğuk ayy ayyy..

ah kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun.. bize de dr ilaç vermiyo hastalanınca. mikrop yoksa vücudunda bişeye gerek yok diyo..

ah canım benim iş olayı bitince sevgili kocam faceden bankadaki herkesi silmiş ancak silerken tanımadığı için kk dan da bir sürü kişi silmiş şaşkın.. sen gönder ekleme talebi.. burcuyu filanda silmiş zaten ya niye herşeye burnunu sorakrsa..

melike ben de dün alsammı almasammı çok beğendim onları ama dediğim gibi benim kız direkt ağzına sokuyo.. ( yazmakla çizmekle işi yok anca kemirsin o yüzden vazgeçtim.. ama ben o sitelerden çok alışveriş yaptım çok güzel şeyler oluyo vala dayanamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…