:gitme: çok çok geçmiş olsun canım Allah göstermesin bidaha...çok haklısın çok korkmuşsundur tabii( evde bi hasar yoktur inş.
ay canım benim ya inşallah ev sağlamdır evin güvenilirse rahat olmaya çalış Allah hiç kimseye yaşatmasın
burcu geçmiş olsun ya dün okudum ama bişey yazamadım.. bende ilk reglimi oldum.. ayın 6 sında mahvoldum ya görsen varya hayatımda böyle bişey görmedim..her yerim ağrıyor
geçmiş olsun canım, benim da arada aklıma geliyo deprem olursa kızımı nasıl korurum diye. tehlike geçmiştir eminim orda da artçılara hazırlıklı olmak lazım.
ne değişik bişey hissetmişsin gerçekten ya Allah iyiliğini versin.. :))) karışık işte priskolojimiz... benim göbiş accık daha indi ben çok mutlu oldum bu nedenle.. ama çok yoğundu beni baya yordu.. doktor demişti eve gidince olabilirsin diye harbiden de oldu.. ikinciyi hemen düşünmüyosan spiral takalım dedi.. bende ikinciyi hmen değil hiç düşünmüyorum dedim..desene startı aynı gün vermişiz bende fiziksel bi sorun olmadı ama çok üzüldüm sanki bebeğime ihanet etmişim gibi ne bilim değişik bişey bak seni doğurdum ama heran yenisini yapabilirim görüyomusun yumurtladım işte der gibi saçma ama işte hissettiğim oydu
ne değişik bişey hissetmişsin gerçekten ya Allah iyiliğini versin.. :))) karışık işte priskolojimiz... benim göbiş accık daha indi ben çok mutlu oldum bu nedenle.. ama çok yoğundu beni baya yordu.. doktor demişti eve gidince olabilirsin diye harbiden de oldu.. ikinciyi hemen düşünmüyosan spiral takalım dedi.. bende ikinciyi hmen değil hiç düşünmüyorum dedim..
Ben de pr,ma 4 numaraya geçtim 2gün önce.büyük gerçekten.arkadan ve önden ince yerlerini dışarı doğru katlayıp baya bir sıkıp öyle kullanıyorum:hulya:pelincim geçmiş olsun darısı başımıza :) ben otelde 4 numara prima evde 3 numara huggies kullanıyorum :)) neden dersen sabahtan otele geliyoruz hergün burdada annem baktığı için 3 numaranın küçük olduğunu ve çocuğu sıktığını sölüyo :)))) biraz büyük hakkaten ama rahat en azından....
Allah bir daha yaşatmasın cnm.Düzce depremi 7 küsurdu bize de çok yakın çok korkunçtu hala korkusu içimdedir.arada da aklıma geliyor oğlumla yalnız olursam evde die.ALlah yardımcımız olsun inş.evim daha 3 senelik bi ev sağlam mıışşş...allahbilir.çok kötüyd yaa
geçen ay adet oldum sandım 2gün az oldu geçti.şimdi de arada hafif leke gibi oluyor.bir anormallik mi var bende anlamadım:gitme:evet göbek indi bendede yoğun oluyo anlayamadığım sadece anne sütü verdim bildiğim kadarıyla sadece anne sütü verince hemen regl olunmuyor 6 aya kadar gecikiyor bizde niye olmadı acep
desene startı aynı gün vermişiz bende fiziksel bi sorun olmadı ama çok üzüldüm sanki bebeğime ihanet etmişim gibi ne bilim değişik bişey bak seni doğurdum ama heran yenisini yapabilirim görüyomusun yumurtladım işte der gibi saçma ama işte hissettiğim oydu
babam iyi çok sükür toparladı kendini epey tabi bundan sonra hiç sigara içmemesi lazım yediklerine dikkat etmesi sağlıklı yaşaması lazım stresten uzak durması lazım sigara içmiyor artık ama türk babası işte hayatınde sebzeyi kaç kere yemiş kurufasulye pilavla geçmiş ömrü yeni sitil epey zorluyor babamı:)
Nilgün teşekkür edrim.ben cumartesi günü Doruğu akaya götürdüm.1 ay önce randevu almıştım.erkek dr mustafa bey bayan dr da denizay hnm var demişlerdi.ben de denizay hanımdan randevü aldım.emmesine tabiki doruk beni gene reddetti.bana şimdi böyleyse ek gıdalara geçince işin var dedi.gene canım sıkıldı.mamayı da eskisi kadar almıyor.30 en fazla 90 cc alıyor bir alışta. mamayı azlttık az alıypr diye seviniyordum ama beni doğrudürüst emmediği için bu ay 500gr almış.çok cam-nım sıkkın.kaç saatte bir emziriyorsun.acaba ben mi çok sık beslemeye çalışıyorum anlamadım ki
Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya
Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya
Tuhafim valla burcu . Yarin bi dayimi ariyim diye dusunuyorum bugun salak sacma seylere aglamaya basladim cunku . bu aralar babam rahatsizlandi benim . Kanserden suphelendiler 20 gun oldu nerdeyse Cerrahpasa arastiriliyor sukur bisey cikmadi kanser adina ama cok yorgun halsiz . Ben babami oyle gormedim hic . Eylüle sarki ararken İclal Aydinin Ucak Babama Selam soyle diye bi siiri var onu dinledim salya sumuk moda girdim ki bi dayimi ariim idyorum
ben 15 gündür sütü kestim hala tık yok( olsam iyi olur die düşünüyorum aslında....
uykusuz bir gecenin ardından günaydın herkese,
çok zor geçti gecem ağladıda ağladı oğlum bende onunla beraber tabi
gözlerim başım ağırıyo şimdide
helak oldu yavrum ya, ah bir düzelse :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?