2009 Aralık Anneleri

burcu geçmiş olsun ya dün okudum ama bişey yazamadım.. bende ilk reglimi oldum.. ayın 6 sında mahvoldum ya görsen varya hayatımda böyle bişey görmedim..her yerim ağrıyor

desene startı aynı gün vermişiz bende fiziksel bi sorun olmadı ama çok üzüldüm sanki bebeğime ihanet etmişim gibi ne bilim değişik bişey bak seni doğurdum ama heran yenisini yapabilirim görüyomusun yumurtladım işte der gibi saçma ama işte hissettiğim oydu

ne değişik bişey hissetmişsin gerçekten ya Allah iyiliğini versin.. :))) karışık işte priskolojimiz... benim göbiş accık daha indi ben çok mutlu oldum bu nedenle.. ama çok yoğundu beni baya yordu.. doktor demişti eve gidince olabilirsin diye harbiden de oldu.. ikinciyi hemen düşünmüyosan spiral takalım dedi.. bende ikinciyi hmen değil hiç düşünmüyorum dedim..

evet göbek indi bendede yoğun oluyo anlayamadığım sadece anne sütü verdim bildiğim kadarıyla sadece anne sütü verince hemen regl olunmuyor 6 aya kadar gecikiyor bizde niye olmadı acep

Ben de pr,ma 4 numaraya geçtim 2gün önce.büyük gerçekten.arkadan ve önden ince yerlerini dışarı doğru katlayıp baya bir sıkıp öyle kullanıyorum:hulya:
evim daha 3 senelik bi ev sağlam mıışşş...allahbilir.çok kötüyd yaa
Allah bir daha yaşatmasın cnm.Düzce depremi 7 küsurdu bize de çok yakın çok korkunçtu hala korkusu içimdedir.arada da aklıma geliyor oğlumla yalnız olursam evde die.ALlah yardımcımız olsun inş.
evet göbek indi bendede yoğun oluyo anlayamadığım sadece anne sütü verdim bildiğim kadarıyla sadece anne sütü verince hemen regl olunmuyor 6 aya kadar gecikiyor bizde niye olmadı acep
geçen ay adet oldum sandım 2gün az oldu geçti.şimdi de arada hafif leke gibi oluyor.bir anormallik mi var bende anlamadım:gitme:

bu regl sütten kesene kadar düzensiz olabiliyor bi kere olup aylarca olmayanlar yada nehir gibi lekelenme gibi olanlarda olurmuş en idealı 8 ila 16 hafta arası olmakmış ama 18 aya kadar sarkan olurmuş

Allah iyiliğini versin senin emi :)))))) yaparız anam istersek 5 tane 10 tane bile yaparız Allah olmayanlara versin ama benim gözüm korkmadı daha yaparım kızım tek kalsın istemem ben daha olmadım süte güven olmuyormuş bazıları 1 sene olmuyor bazıları daha ilk aydan başlıyor olmaya

Normal mi yani bu ozaman bayılırım bu duruma.reglilerim hep ağrılı ve yoğun geçer mahveder beni bir süre daha böyle olsa süper olur:içelim:

ben konuyu kaçırmışım ama çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın

ben 15 gündür sütü kestim hala tık yok ( olsam iyi olur die düşünüyorum aslında....

ben genelde 2 satte bir emziriyorum gece 3 saate çıkıyor bazende 4 ama ben bıraksam saat başı emer çok emincede gaz oluyor diye oyalıyorum bende ama canını sıkma senin stresinde bebeğe geçer zamanla düzelir inşallah

Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya

Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya

burcu emzirdikten hemen sonra mi koydun oyun halisina?

senağlama biticek Burcucum Allah yardımcın olsun.....

bununla geçmiş olsun canım, geldimi bazen böyle herşey üstüste gelir ama ALLAH beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

inşallah çabucak düzelir, bununla geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…