2009 Aralık Anneleri

hadı ya adamın teklıfte ıyıymış valla
neyse kısmet artık verdın kararını bahara ıstanbulda gezılmedık park bahçe bırakmayız artık :) brunch falan yaparız alkisalkisalkis

süper olur valla.. sen toplar ordakileri arabaya atar getirirsin yıldız parkı çok güzel oluyo yazın :)))

valla süper olur hem yaza büyümüş olurlar, oynarlar kızlar da. bizde kafa dağıtırız. öznur sen de anadolu yakasında mısın?

slm kızlar ben hiç ii deilim dün depremi birebir yaşadım uykudan uyandm sallanıoz yavrumu kapmışım koşuyom sanki nereye gideceksem panikledm bayağa eşimn görevi icabı burdayz elazığda..dünden beri ağlıorm ya bidaha olursa yavruma bişey olursa diye..dünde yalnızdık oğlumla 5.5,5.3 ve 5.1 şiddettinde artçı depremlerde oldu çok korkuyorm ya

4 numara beze gecen varmı çok buyuk geldı gıbı

pelincim geçmiş olsun darısı başımıza :) ben otelde 4 numara prima evde 3 numara huggies kullanıyorum :)) neden dersen sabahtan otele geliyoruz hergün burdada annem baktığı için 3 numaranın küçük olduğunu ve çocuğu sıktığını sölüyo :)))) biraz büyük hakkaten ama rahat en azından....

babam bızı almaya geliyor
anneme bırakacak ordan girerim belki
yarım gunmu çalışacaksın acaba dıye sordum esra
yıldız ulus gezerız valla sonra bu tarafa çamlıca moda
ayy Allahım inşallah o gunlerıde göruruz saglıkla

ay Allah yardımcınız olsun
yasatmasın bırdaha

:gitme: çok çok geçmiş olsun canım Allah göstermesin bidaha...çok haklısın çok korkmuşsundur tabii ( evde bi hasar yoktur inş.

geçmiş olsun canım, benim da arada aklıma geliyo deprem olursa kızımı nasıl korurum diye. tehlike geçmiştir eminim orda da artçılara hazırlıklı olmak lazım.

evet yarım gün .alışıcam sabahçıyım süt izniyle falan boş bi günümde olacak diğer günler öğlen evdeyim

yaaa ben çalışıcam ama gezmeye bende gelicem bana ne bana ne eşim bugün nihayet arabayı aldı 2006 polo 56000 km bayandan 19.500 yarın satışı alıcaz atlar arabaya gelirim

ay canım benim ya inşallah ev sağlamdır evin güvenilirse rahat olmaya çalış Allah hiç kimseye yaşatmasın

yaaa ben çalışıcam ama gezmeye bende gelicem bana ne bana ne eşim bugün nihayet arabayı aldı 2006 polo 56000 km bayandan 19.500 yarın satışı alıcaz atlar arabaya gelirim

canım güle güle kullanın Allah kazadan beladan korusun....

baban nasıl oldu esra?

babam iyi çok sükür toparladı kendini epey tabi bundan sonra hiç sigara içmemesi lazım yediklerine dikkat etmesi sağlıklı yaşaması lazım stresten uzak durması lazım sigara içmiyor artık ama türk babası işte hayatınde sebzeyi kaç kere yemiş kurufasulye pilavla geçmiş ömrü yeni sitil epey zorluyor babamı:)

canım güle güle kullanın Allah kazadan beladan korusun....

sağol birtanem

ya bu arada kızlar akşam ne yemek yapsam aklıma hiçbir şey gelmiyor acaba kız uyumadı yapamadım mı desem kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm sempatiksalakcinni

burcu geçmiş olsun ya dün okudum ama bişey yazamadım.. bende ilk reglimi oldum.. ayın 6 sında mahvoldum ya görsen varya hayatımda böyle bişey görmedim..her yerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…