2009 Aralık Anneleri

benimki de aynıydı dün felaket oldu emdi azcık birden bööööööö sen de 2 bardak ben diyim 3 kustu. çeşme gibi. gaz sıkışıyor ve çıkmıyor. çok heyecandan birden sarılıyorlar memeye bak benim 3. ay senin gibi. gerçi erken doğdu da 3. ay ama neyse öyle işte. sonra korktu hiç ses seda hareket yok uyudu kaldı ama beni düşün artık.....

Baslayamiyorum ki zaten . Ucretsiz izin alcam . Bakici filan kimse benim gibi kontrol etmez onu babasi bile etmiyor ki bakici etsin

ben de başlayamıyorum.bu gidişle başlamak ta imkansız. para alan kimse çocuğuma iyi bakamaz. trilyon saysan daha çok bekler...

bugün geçmişi okumayı bitirdim şükür. Arkadaşlar bugün birşeyi anladım ki bebeklerimiz uyurken bizlerde dibinde yer ayarlayıp uyuyabilmeliyiz. ben aylardır uyumuyormuşum. uyku olsa da beyin dinlenmiyormuş.Dün şöyle yaptım. bizde uzun koltuk ve tekli koltuk var. tekli koltuğu açtım yanlarında yastıkla muntazam bariyer oluşturdum üstüne güzelce örtü...kızımı yatırdım ben de dibinde uzunda yattım elimi uzattım ben yanındayken anlıyor sanırım ses kesildi uyudu. ben de uyudum. uyuyuş o uyuyuş.2 kere kalkıp emzirmeler dışında akşam 6 dan sabah 4 e kadar vurmuşum kafayı. ne kötü rüyalar allahım neee...ordan anladım reme geçtiğimi. aylardır rüya görmüyorum. hamilelikte de hiç uyumadım ben. bir öneri yapabilmeye çalışın.boğazımdaki düğüm üzerimdeki sinir gitti diyebilirim. tiroid tahlili yaptırcam aşımı vurduracağım zaman. kızlar siz kendi aşınızı ne zaman vurduracaksınız? hani hamileyken 1 tane vurulmuştuk tetanozdu sanırım. benim 15inde 2.

ben gecen ay vuruldum

gözn aydn pelin sıra bize gelio inş bzde rahat atlatırız
bn aşımı yazın olcm malum burda tetanoz yok :)

Geçmiş olsun canım, 4. ayınıza girmişsiniz, yoğurt yemeye başladınız mı?

sagol denız nbr ıdıl nasıl
yok ben 1 ay daha duşunmuyorum denızcım 1 ay sonra bakacaz doktora gıdınce kılosuna karar verecegız

gözn aydn pelin sıra bize gelio inş bzde rahat atlatırız
bn aşımı yazın olcm malum burda tetanoz yok :)

inşallah sizinde rahat gecer cnm

ne var ne yok kızlar dun ası sonrası rahat gectı çok şukur atlattık

geçen gün patronumla konuşmaya gittim pelin işe başlamayacağımı söylemek için.. öyle özlemişimki çalışmayı oraya gidince farkettim bi ara dedim acaba bişey demeden gelip devammı etsem çalışmaya(
konuştuk baya çok yoğun bi döneme girdiler dört gözle beni bekliyolardı kayıt yenilemeler başlıyo bu ay adam dumur oldu tabi gelmicem diyince.. bende sana şu bikaç ayı atlatalım sonrasında istediğin kadar izin vermeyi düşünüyodum dedi yazı geçirir sonra döndüğünde tekrar bi işin olurdu dedi nasıl üzüldüm anlatamam.. zeynep biraz daha uslu bi bebek olsaydı keşke bende düzenimi hiiç bozmasaydım(

ben de bıraktım canım işi, hem işten de sıkılmıştım bi süredir sorunlar olmuştu, hem de kimseye güvenip bırakamayacağımı biliyordum kızımı, tabii 10 senelik iş hayatından sonra hiç de kolay olmuyo eve kapanmak ama yine de bırakamam ben kızımı.anca 4-5 yaşında kreşe gidene kadar. sen sonradan mı karar verdin çalışmamaya?

hadı ya adamın teklıfte ıyıymış valla
neyse kısmet artık verdın kararını bahara ıstanbulda gezılmedık park bahçe bırakmayız artık :) brunch falan yaparız alkisalkisalkis

sende takıl bıze bebişle işi bırakanlar kendını gezmeye veriyor

evt cnm yeni karar verdim hep tekrar dönerim diye düşünüyodum ama hiçbirşey düşündüğümüz gibi olmuyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…