bebeğim 2 gündür çok huzursuz.memede bile susmuyor.birde memeyi alınca uzun süre emmiyor çoğu zaman.bir iki çekiyor bırakıyor,çekiyor bırakıyor hiç doğru düzgün emmiyor.doymazki böyle ve benide çok rahatsız ediyor bu durum.sürekli memeyi al bırak al bırak niye anlamadım.sütmü yok diyorum sıkıyorum geliyor ucuna ama ona göre azmı acaba.zor uyuyor,uykuya tam dalamıyor,uyku öncesi çooook ağlıyor,kucakta sallanarak uyumak istiyor.gazımı var diyorum öyle bacaklarını çeke çeke ağlamıyor.off şaşırdım valla ne yapacağımı.doymuyormu acaba..
Baslayamiyorum ki zaten . Ucretsiz izin alcam . Bakici filan kimse benim gibi kontrol etmez onu babasi bile etmiyor ki bakici etsin
bugün geçmişi okumayı bitirdim şükür. Arkadaşlar bugün birşeyi anladım ki bebeklerimiz uyurken bizlerde dibinde yer ayarlayıp uyuyabilmeliyiz. ben aylardır uyumuyormuşum. uyku olsa da beyin dinlenmiyormuş.Dün şöyle yaptım. bizde uzun koltuk ve tekli koltuk var. tekli koltuğu açtım yanlarında yastıkla muntazam bariyer oluşturdum üstüne güzelce örtü...kızımı yatırdım ben de dibinde uzunda yattım elimi uzattım ben yanındayken anlıyor sanırım ses kesildi uyudu. ben de uyudum. uyuyuş o uyuyuş.2 kere kalkıp emzirmeler dışında akşam 6 dan sabah 4 e kadar vurmuşum kafayı. ne kötü rüyalar allahım neee...ordan anladım reme geçtiğimi. aylardır rüya görmüyorum. hamilelikte de hiç uyumadım ben. bir öneri yapabilmeye çalışın.boğazımdaki düğüm üzerimdeki sinir gitti diyebilirim. tiroid tahlili yaptırcam aşımı vurduracağım zaman. kızlar siz kendi aşınızı ne zaman vurduracaksınız? hani hamileyken 1 tane vurulmuştuk tetanozdu sanırım. benim 15inde 2.
ne var ne yok kızlar dun ası sonrası rahat gectı çok şukur atlattık
Geçmiş olsun canım, 4. ayınıza girmişsiniz, yoğurt yemeye başladınız mı?
gözn aydn pelin sıra bize gelio inş bzde rahat atlatırız
bn aşımı yazın olcm malum burda tetanoz yok :)
sagol denız nbr ıdıl nasıl
yok ben 1 ay daha duşunmuyorum denızcım 1 ay sonra bakacaz doktora gıdınce kılosuna karar verecegız
iyiyim canım idil de iyi ana kucağında uyutmaya alıştırıyorum dünden beri onu. ayakta sallıyodum zor oluyodu. gündüzleri çok fazla uyumuyo bizim kız ama eskiye göre baya farketi keyfi yerine geldi mamaya başladıktan sonra.
sizde durumlar nasıl? mina kocaman olmuş ya :)) ne kadar farkediyo 1-1,5 ay
yok ben 1 ay daha duşunmuyorum denızcım 1 ay sonra bakacaz doktora gıdınce kılosuna karar verecegız
iyiyim canım idil de iyi ana kucağında uyutmaya alıştırıyorum dünden beri onu. ayakta sallıyodum zor oluyodu. gündüzleri çok fazla uyumuyo bizim kız ama eskiye göre baya farketi keyfi yerine geldi mamaya başladıktan sonra.
slm deniz nbr çalışmaya başlamadınmı daha? ben işten ayrıldım ama bakalım nasıl geçicek zaman..
hep öyle gunduz uykuları çok fazla degil denız
eskıyle kıyaslarsak ooo çok şukur halımıze
mına buyudu valla masallahı var tabı farkedıyorçok 1-1,5 ay
ama kılo olarak nerdeyse aynı 3.aydakılerle erken dogumlarda böyle olurmuş diger gelişimleri iyi çok şukur 4.ayda olması gereken gıbı masallah
maşallah cnm geçmiş olsun bunuda atlatmışsınız..Düzen bozulmamış bu kez neyseki
darısı basınıza öznur atlattık valla çok şukur
geçen gün patronumla konuşmaya gittim pelin işe başlamayacağımı söylemek için.. öyle özlemişimki çalışmayı oraya gidince farkettim bi ara dedim acaba bişey demeden gelip devammı etsem çalışmaya(
konuştuk baya çok yoğun bi döneme girdiler dört gözle beni bekliyolardı kayıt yenilemeler başlıyo bu ay adam dumur oldu tabi gelmicem diyince.. bende sana şu bikaç ayı atlatalım sonrasında istediğin kadar izin vermeyi düşünüyodum dedi yazı geçirir sonra döndüğünde tekrar bi işin olurdu dedi nasıl üzüldüm anlatamam.. zeynep biraz daha uslu bi bebek olsaydı keşke bende düzenimi hiiç bozmasaydım(
ben de bıraktım canım işi, hem işten de sıkılmıştım bi süredir sorunlar olmuştu, hem de kimseye güvenip bırakamayacağımı biliyordum kızımı, tabii 10 senelik iş hayatından sonra hiç de kolay olmuyo eve kapanmak ama yine de bırakamam ben kızımı.anca 4-5 yaşında kreşe gidene kadar. sen sonradan mı karar verdin çalışmamaya?
ben de bıraktım canım işi, hem işten de sıkılmıştım bi süredir sorunlar olmuştu, hem de kimseye güvenip bırakamayacağımı biliyordum kızımı, tabii 10 senelik iş hayatından sonra hiç de kolay olmuyo eve kapanmak ama yine de bırakamam ben kızımı.anca 4-5 yaşında kreşe gidene kadar. sen sonradan mı karar verdin çalışmamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?