2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sana da kimseyede , geçenlerde Ankara'da oldu gece tam bebeği emziriyordum, yanımdada büyük kızım uyuyordu, bir elimde bebek diğer elimle kızımı tuttum sanki ne yapabileceksem annelik işte

ay ben hiç olmadım daha yaa korkuyorum hamile filan olmayayım
ben 15 gündür sütü kestim hala tık yok ( olsam iyi olur die düşünüyorum aslında....
sen daha tecrübelisin bizden b urcu regl olmadan hamile kalma ihtimali varmı acep CADIARZU
Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya

burcucum allah daha kötü bişey vermesin biliyoruzki bikaç aya geçicek bu. çok yorar sinirlerini yıpratır insanın eminim ama sen yinede çok stres yapmamaya çalış..

oh be geçmişi okuyup ancak geldim . .hasta bebelere geçmiş olsun öncelikle Allah göstermesin kimselere . .
Annelerimizi babalarımızada saglıklı ömürler inşallah . .
Burcucum sana özeldende yazdım seni cok iyi anlıyorum aynen senin gibiyim ama benimki henuz tukruk cok fazla salgılamıyor . .ama kimseye bırakıpda ckamıyorum mecbur ikaç kez cıktıgımdada anneme bırakmıstım inan dedim bu koltuga otur onunede al bebişi sakın odayı terketme . .biliyorum şimdi mutfaga gıdcek yemek yapmaya calışcak felan inan geldimde kadın korkudan yerinden bile kıpırdamamış . .Allaha emanetler oncelikle sonucta uyuyoruz okuyup Allaha emanet diyoruz . .ama sanırım bi sure daha boyle mi olcak bilmiyorum . .Allah butun bebekleri korusun . .

yeni fotolar yükledim ayrıca bu kız mememe agu yapıyor bir sohbet bir sobet çok komik yaaa

slma.s. ben de hamilelik döneminde ara ara foruma yazıp sonra yazmadan izleyen hainlerdenimsempatiksalakcinni kızım AKYA 9 aralıkta dogdu kilo boy yazacagım diger foruma ilk ay kusmalardan azıcık kilo aldık ama sonra dr umuzun AR mama takviyesi ve gaviscon ile kusmalarımız bitti ve şu an boy ve kilo maşallah ii

bu arada bugün 3 ay kontrolümüz vardı bizim kız hep elleri agzında damaklarında geziyordu salya bir sürü veee sürpriz alttan 2 diş pırtlamış şok oldukkaydirigubbakcemile5

maşallah canım senin kız aceleci demekki

slm :) adı çok güzelmiş kızının adıyla yaşasın....ahhh yerim ben onun o pirinç tanesi dişlerini

burcu emzirdikten hemen sonra mi koydun oyun halisina?

yok 1 saat sonra filandi kusmadi zaten tukurukten yine.

senağlama biticek Burcucum Allah yardımcın olsun.....

bununla geçmiş olsun canım, geldimi bazen böyle herşey üstüste gelir ama ALLAH beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

Geccek insallah geccek .

Bu arada oznur doktor bana 40. gun kanaman bitsin 41.gun gunuyse kalabilrsin dedi. Regl olsanda olmasanda demisti. Gerci ben gecn gittim spiral taktircaktim 450 dedi adam

Depremden 15günlülk bebek kurtarılmış enkaz altından.çok da tatlı.mynet haberde var.Allah onu herzaman korusun canım benim.Allah kimseyi annesiz,anneleri de bebeksiz bırakmasınmafoldumben

slm :) adı çok güzelmiş kızının adıyla yaşasın....ahhh yerim ben onun o pirinç tanesi dişlerini

sagol canım kızımız zor geldi biraz 4 yıl bekledik tüp bebek vs ne tedaviler ama cadı dogal yolla geldikaydirigubbakcemile3 başından beri adı akya olsun dedik vee kız oldu şansımıza akya koyduk

darısı sizin meleklerinize inci gib,i dişler olsun inşallah

Peki benim gibi arada hafif akıntıyla gelen sonra hemen duran,yok mu aranızda?İç dikişlerden mi oluyor acaba diye düşünüyorm

walla Nazancım bende tık yok olsa aslında kiloda gider biraz ama nerde ben yine dokuz ay bekleyeceğim herhal yerimseniben

depremden 15günlülk bebek kurtarılmış enkaz altından.çok da tatlı.mynet haberde var.allah onu herzaman korusun canım benim.allah kimseyi annesiz,anneleri de bebeksiz bırakmasınmafoldumben
[

aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…