slm kızlar ben hiç ii deilim dün depremi birebir yaşadım uykudan uyandm sallanıoz yavrumu kapmışım koşuyom sanki nereye gideceksem panikledm bayağa eşimn görevi icabı burdayz elazığda..dünden beri ağlıorm ya bidaha olursa yavruma bişey olursa diye..dünde yalnızdık oğlumla 5.5,5.3 ve 5.1 şiddettinde artçı depremlerde oldu çok korkuyorm ya
ay ben hiç olmadım daha yaa korkuyorum hamile filan olmayayımAllah iyiliğini versin senin emi :)))))) yaparız anam istersek 5 tane 10 tane bile yaparız Allah olmayanlara versin ama benim gözüm korkmadı daha yaparım kızım tek kalsın istemem ben daha olmadım süte güven olmuyormuş bazıları 1 sene olmuyor bazıları daha ilk aydan başlıyor olmaya
sen daha tecrübelisin bizden b urcu regl olmadan hamile kalma ihtimali varmı acep CADIARZUben 15 gündür sütü kestim hala tık yok( olsam iyi olur die düşünüyorum aslında....
Emzirdim guzel guzel koydum oyun halisina karsimda oynuyor . Bende gecmisi okumaya calisiyorum bi baktim yine tikandi .Elimde cay vardi nasil attiysam hemen . Alt vur acilmasini bekle olmadi ters cevir . Allahim bitsin artik ya
ay ben hiç olmadım daha yaa korkuyorum hamile filan olmayayım
sen daha tecrübelisin bizden b urcu regl olmadan hamile kalma ihtimali varmı acep CADIARZU
canım bilmiyorumki amannnn çok dikkat etmek lazım en iyisi hiç bişi yapmamak sempatiksalakcinni ama kalınıyo herhaldeki araları 1 yaş olan kardeşler olabiliyo :))
sen daha tecrübelisin bizden b urcu regl olmadan hamile kalma ihtimali varmı acep CADIARZU
canım bilmiyorumki amannnn çok dikkat etmek lazım en iyisi hiç bişi yapmamak sempatiksalakcinni ama kalınıyo herhaldeki araları 1 yaş olan kardeşler olabiliyo :))
korkutmak gibi olmasın ama arkadaşın kardeşi bebeği 2 aylıkken 1 aylık hamile olduğunu öğrendi kırkından sonra kaza oldu demekki uslu uslu oturun bakimlmaz:
korkutmak gibi olmasın ama arkadaşın kardeşi bebeği 2 aylıkken 1 aylık hamile olduğunu öğrendi kırkından sonra kaza oldu demekki uslu uslu oturun bakimlmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede Melikecim.....ben çok usluyum walla sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aferin sana ve bana bak ne rahat ohhhh kardeş kardeş :kedi:
slma.s. ben de hamilelik döneminde ara ara foruma yazıp sonra yazmadan izleyen hainlerdenimsempatiksalakcinni kızım AKYA 9 aralıkta dogdu kilo boy yazacagım diger foruma ilk ay kusmalardan azıcık kilo aldık ama sonra dr umuzun AR mama takviyesi ve gaviscon ile kusmalarımız bitti ve şu an boy ve kilo maşallah ii
bu arada bugün 3 ay kontrolümüz vardı bizim kız hep elleri agzında damaklarında geziyordu salya bir sürü veee sürpriz alttan 2 diş pırtlamış şok oldukkaydirigubbakcemile5
slma.s. ben de hamilelik döneminde ara ara foruma yazıp sonra yazmadan izleyen hainlerdenimsempatiksalakcinni kızım AKYA 9 aralıkta dogdu kilo boy yazacagım diger foruma ilk ay kusmalardan azıcık kilo aldık ama sonra dr umuzun AR mama takviyesi ve gaviscon ile kusmalarımız bitti ve şu an boy ve kilo maşallah ii
bu arada bugün 3 ay kontrolümüz vardı bizim kız hep elleri agzında damaklarında geziyordu salya bir sürü veee sürpriz alttan 2 diş pırtlamış şok oldukkaydirigubbakcemile5
burcu emzirdikten hemen sonra mi koydun oyun halisina?
senağlama biticek Burcucum Allah yardımcın olsun.....
bununla geçmiş olsun canım, geldimi bazen böyle herşey üstüste gelir ama ALLAH beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer
burcucum allah daha kötü bişey vermesin biliyoruzki bikaç aya geçicek bu. çok yorar sinirlerini yıpratır insanın eminim ama sen yinede çok stres yapmamaya çalış..
kaydirigubbakcemile3 biz bu dediğine uyuyoruz zaten:lepi:ay ben hiç olmadım daha yaa korkuyorum hamile filan olmayayım
Çok usluyuz vallahaohaoldumsmilekorkutmak gibi olmasın ama arkadaşın kardeşi bebeği 2 aylıkken 1 aylık hamile olduğunu öğrendi kırkından sonra kaza oldu demekki uslu uslu oturun bakimlmaz:
Aynen bendeboshayallersmil anam durun sezeryandan sonra 2sene bebiş olmamalı zatenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
450 mi kociş duysa doğur der akannehir
kaydirigubbakcemile3
bende nilayda 9 ay sonra olmuştum, bunda inşallah erkenden olurum bende bekliyorum dört gözle
maşallah canım senin kız aceleci demekki
slm :) adı çok güzelmiş kızının adıyla yaşasın....ahhh yerim ben onun o pirinç tanesi dişlerini
Peki benim gibi arada hafif akıntıyla gelen sonra hemen duran,yok mu aranızda?İç dikişlerden mi oluyor acaba diye düşünüyorm
[depremden 15günlülk bebek kurtarılmış enkaz altından.çok da tatlı.mynet haberde var.allah onu herzaman korusun canım benim.allah kimseyi annesiz,anneleri de bebeksiz bırakmasınmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?