• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

mina uyudu hemen yatmam lazım belli olmaz mınaya 2 dk sonra kalkabilirdr y.odasına gdp lacivert storları çekeyım karanlık olmazsa uyuyamamda ben şimdi inşallah 1 saatten önce gelmem yanınıza

bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım

Oznur o tikanmalar bu ayda cok olcakmis . Eylülün her zamanki hali ben alistim artik ama

Gecmisi okuyamadim .. Dun ise gittik donuste biraz disarda arabayla dolanmak zorunda kaldik Eylül sersemledi eve gelince de uyudu . Sabah saat 4 den beri ayakta . Regl olmaya calisiyorum belim agriyor , uyumuyor deli olcam

havagüzel ben nehirle gezmeyegidiyorum ardakşar görüşrüz:) burcu dönicemşimdisanacanım

ya nasıl tek basınıza yıkıyorsunuz bende artık eşimi beklemeden yıkamak ıstyrm vucudunu yıkarımda kafasını nasıl becerırım kı bıde yıkandıktan sonra gydırmek mesele susmaz 40 saat yıkanma bıttı dıye

ben ilk banyosunu bile tek başıma yaptım tekken daha rahat hareket ediyorum sakin sakin

GÜNAYDINNNNNN ANNELERE VE KAYMAK BEBELERE :))))

sabah bi mail gelmiş paylaşmak istedim sizlerle kaydirigubbakcemile5

Eğitimin ilk başladığı yer ANA KUCAĞI "Baba ocağı"

Anneler bize ne ogretti??

Dualarin gücünü: Yat, kalk dua et ki baban müzik setinin bozuldugunu farketmedi.

Mantikli düsünmeyi: Ben öyle diyorsam öyledir!

Ileri görüslülügü: Çikmadan önce temiz bir çamasir giy. Yolda Allah korusun basina bir sey gelir, kirli çamasirla etrafa rezil olursun.

Trajikomikligi: Sen daha gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem.

Çeliskileri: Kapa çeneni çorbani iç!

Dayanikliligi: O ispanak bitene kadar sofradan kalmak YOK!

Meteorolojiyi: Su daginikliga bak.. Yabanci biri görse, odadan kasirga geçmis sanir.

Abartmayi: Sana 500 bin defa söyledim, kirli ayakkabilarinla içeri girme diye.

Korkmayi: Dinleme bakalim anne sözü dinleme. Kafana meteor düsecek kenara çekil diye bagirsam, onu bile dinlemezsin di mi?

Kiskanmayi: Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan, kaç milyon çocuk var biliyormusun?

Sabirli olmayi: Baban eve gelsin sen görürüsün.

Diyalog kurmayi: Sana bir sey sordugumda cevap ver! Ne söyleyeyim anne? Sus!! Bana cevap verme!

Tip bilgilerini: Gözlerini sasi yaparken bir gün öyle kalivereceksin.

Olgunlugu: Bu tabagin hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin.

Genetigi: Bütün kötü huylarin babadan geçtiğini.

Bilgeligi: Benim yasima gel de anlarsin o zaman.

Ve adaleti: Birgün senin de çocuklarin olacak. Insallah onlar da sana simdi bana yaptiklarini yaparlar...

çok hoş bayıldım

mina uyudu hemen yatmam lazım belli olmaz mınaya 2 dk sonra kalkabilirdr y.odasına gdp lacivert storları çekeyım karanlık olmazsa uyuyamamda ben şimdi inşallah 1 saatten önce gelmem yanınıza

inşallah canım biraz dinlenirsin

nilgün senın çocuklar nasıl oldu derse hız verdım merak etme bu arada :)
birde sevımlı suratın :nazar: yenı resmını ekle iyleşince buyumuştur görelım
İyler çpkşükür bayağı atlattık sanırım, iki hafta kaldı şurda azıcık zaman hız vermekte fayda var :) tamam eklerim yenilerini canım
aylayı buldum likapa
tüh bende yoksaydım tanımıyorum diye neyse eklerim tekrar
günaydın herkese
ya ben pelinin bahsettiği yürüme programını indirdim ama media player açmıyo sadece ses var açabilen varmı

bende bendeeeeee

ya nasıl tek basınıza yıkıyorsunuz bende artık eşimi beklemeden yıkamak ıstyrm vucudunu yıkarımda kafasını nasıl becerırım kı bıde yıkandıktan sonra gydırmek mesele susmaz 40 saat yıkanma bıttı dıye
bende 2. çocuğum ama yinede tek yıkayamıyorum hala
uyandııııııııııııııııııııııııııııııııııı

tüh azıcık bari uyusaydı sende dinlenirdin

VALLA BAŞA GELİNCE HERŞEY YAPILIYOR PELİN BUGÜNE KADAR ANNEMLERLE YIKAMIŞTIM HEP EVE GELİNCE EŞİMLE YIKADIM BAKTIM ELİ AYAĞI BİRBİRİNE GİRİYO AMAN KAYACAK AYY TUT AYY DÜŞÜO AYY AĞLIO AĞLIO YETER YETER FALAN FİLAN
AA DEDİM EN İYİSİ BN KENDİM YIKARIM ÇOÇUĞUMU kaydirigubbakcemile3
O GÜN BUGÜNDÜR BANA BİR CESARET GELDİ KÜVETİN ALTINA BÜYÜK BİR HAVLU KATLAYI KOYUYORUM HANİ KAYAR DÜŞER ALLAH KORUSUN TUTUYORUM AMA GARANTİYE ALMAK LAZIM FİLESİNİ TAKIYORUM ÜSTÜNE YAVAŞ YAVAŞ ONLA KONUŞARAK SAKİN SAKİN YIKANIYORUZ AĞLAMIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR GİYİNİRKEN ARADA YIKIYO ORTALIĞI AMA OLCAK O KDR
AZ ÖNCE MAŞALLAHI VARDI YORULDU İYİCE GİYİNİRKEN FALAN UYUKLUYORDU GİYDİRDİM SALLADIM UYUDU ŞİMDİ BNDE SÜPÜRGE FALAN YAPICAM BİRAZDAN O UYURKEN İŞLERİMİ HALLEDEYİM
bende istiyorum canan
bende tekbaşıma yıkayamıyorum yaa oturmaya başlayıca artık.
kızlar zeynebin saç derisi sarı sarı kepek gibi olmaya başladı konak deniyo galiba naapmam lazım günaşırıda yıkıyorum aslında neden oldu anlamadım
http://www.uzmantv.com/konak-nasil-gecer
ÖZNUR İZLE CNM
YAĞMURDADA ÇOK OLDU BN BANYODAN ÖNCE ZEYTİN YAĞI VE KARBONATI KARIŞTIRIP SÜRDÜM 10DK BEKLETTİM SONRA YIKADIM YIKARKENDE O KOINAK TARAKLARI VARYA ALBÜMÜNDE VARDI ALMIŞSIN SEN FIRÇA OLAN ONLA TARADIM SIK SIK YIKADIM ARTIK OLMUYOR O KONAKLARLA BİRLİKTE SAÇLARIMIZDA DÖKÜLDÜ YENİ ÇIKIYORLAR ŞİMDİ ONLARI TEMİZLE ÇÜNKÜ DERİNİN HAVA ALMASI LAZIMMIŞ ONLAR YÜZÜNDEN HAVA ALAMIYOR
[

Gecmisi okuyamadim .. Dun ise gittik donuste biraz disarda arabayla dolanmak zorunda kaldik Eylül sersemledi eve gelince de uyudu . Sabah saat 4 den beri ayakta . Regl olmaya calisiyorum belim agriyor , uyumuyor deli olcam

bu aralık annelerinin bebekleri uslandı herhalde bende yetişemiyorum artık geçmişe, arada gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın lütfen ,
babadan haber varmı ?

o 10 dk kestryor ona yetyr ama ben dalamıyrmkı hemen gözum kpnyr yaaaaaaa benım şuan o cin gibi bide bir konuşuyor ne anltyrsa agular gttı derken bu ne konuşma ya uykum var ya açılaym dıye ypyr sanrm

Ya bi de ben surekli yanindayim ya Pelin artik her an beni yaninda istiyor Eylül .Kalkiyorum yanindan babasi yaninda aslinda hemen agliyor .

bende 2. çocuğum ama yinede tek yıkayamıyorum hala

tüh azıcık bari uyusaydı sende dinlenirdin
dur bıraz yalvarayım minaya :roflol: belki acır
VALLA BAŞA GELİNCE HERŞEY YAPILIYOR PELİN BUGÜNE KADAR ANNEMLERLE YIKAMIŞTIM HEP EVE GELİNCE EŞİMLE YIKADIM BAKTIM ELİ AYAĞI BİRBİRİNE GİRİYO AMAN KAYACAK AYY TUT AYY DÜŞÜO AYY AĞLIO AĞLIO YETER YETER FALAN FİLAN
AA DEDİM EN İYİSİ BN KENDİM YIKARIM ÇOÇUĞUMU kaydirigubbakcemile3
O GÜN BUGÜNDÜR BANA BİR CESARET GELDİ KÜVETİN ALTINA BÜYÜK BİR HAVLU KATLAYI KOYUYORUM HANİ KAYAR DÜŞER ALLAH KORUSUN TUTUYORUM AMA GARANTİYE ALMAK LAZIM FİLESİNİ TAKIYORUM ÜSTÜNE YAVAŞ YAVAŞ ONLA KONUŞARAK SAKİN SAKİN YIKANIYORUZ AĞLAMIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR GİYİNİRKEN ARADA YIKIYO ORTALIĞI AMA OLCAK O KDR
AZ ÖNCE MAŞALLAHI VARDI YORULDU İYİCE GİYİNİRKEN FALAN UYUKLUYORDU GİYDİRDİM SALLADIM UYUDU ŞİMDİ BNDE SÜPÜRGE FALAN YAPICAM BİRAZDAN O UYURKEN İŞLERİMİ HALLEDEYİM

http://www.uzmantv.com/konak-nasil-gecer
ÖZNUR İZLE CNM
YAĞMURDADA ÇOK OLDU BN BANYODAN ÖNCE ZEYTİN YAĞI VE KARBONATI KARIŞTIRIP SÜRDÜM 10DK BEKLETTİM SONRA YIKADIM YIKARKENDE O KOINAK TARAKLARI VARYA ALBÜMÜNDE VARDI ALMIŞSIN SEN FIRÇA OLAN ONLA TARADIM SIK SIK YIKADIM ARTIK OLMUYOR O KONAKLARLA BİRLİKTE SAÇLARIMIZDA DÖKÜLDÜ YENİ ÇIKIYORLAR ŞİMDİ ONLARI TEMİZLE ÇÜNKÜ DERİNİN HAVA ALMASI LAZIMMIŞ ONLAR YÜZÜNDEN HAVA ALAMIYOR
[

bende filede ykyrm da artık ayaklar eller kıpır kıpır tırsıyrm kafasını yıkamaya masallah sana

Ya bi de ben surekli yanindayim ya Pelin artik her an beni yaninda istiyor Eylül .Kalkiyorum yanindan babasi yaninda aslinda hemen agliyor .

babaları basardı sonunda bıze alıştrmayı :)

yok be nilgun ya ayaktalar ya memede :)
gom player açyrms indir bari ben sbh yaptım oglenıde mınanın ızın vermesını bklyrm

Back
X