Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babaları basardı sonunda bıze alıştrmayı :)
yok be nilgun ya ayaktalar ya memede :)
gom player açyrms indir bari ben sbh yaptım oglenıde mınanın ızın vermesını bklyrm
babaları basardı sonunda bıze alıştrmayı :)
yok be nilgun ya ayaktalar ya memede :)
gom player açyrms indir bari ben sbh yaptım oglenıde mınanın ızın vermesını bklyrm
valla ya dün kızdım işten geldi yemek yedik saat daha 8 ben biraz uzanayım dedi sabaha kadar yaa bütün gün bekliyorum geçtim yardım etmesini bari otur 2 laf edelim veya araba çalışmam lazım çıklalım ama nerde uyudu sanki 80 lik dede sürekli uyuyor deli etti beni sanki bütün gün taş taşıdı gece sarılmak istedi arkamı döndüm ne oldu neden kızdın canım diyor yooo sana kızamam ki yüzünü görmüyorum neyine kızıyım dedim uyanınca da aşkım zeynep uyandı diyor sinir oluyorum
valla ya dün kızdım işten geldi yemek yedik saat daha 8 ben biraz uzanayım dedi sabaha kadar yaa bütün gün bekliyorum geçtim yardım etmesini bari otur 2 laf edelim veya araba çalışmam lazım çıklalım ama nerde uyudu sanki 80 lik dede sürekli uyuyor deli etti beni sanki bütün gün taş taşıdı gece sarılmak istedi arkamı döndüm ne oldu neden kızdın canım diyor yooo sana kızamam ki yüzünü görmüyorum neyine kızıyım dedim uyanınca da aşkım zeynep uyandı diyor sinir oluyorum
canım kızın ne alemde kilo alımı arttımı
günaydın arkadaşlaar. hayırlı cumalar herkese.
allah kolaylık versin melike. bizim babacık öyle bişey yapsa yıkaım ortalığı... akşam 6-7 gibi gelince yatana kadar babasının ya kucağında ya dizinde.. almak istesemde vermiyo benim herif:)
dün dr daydık 4900 olmuş.artıyor artık mamadan sonra.gerçi günde 4 kere 60 cc verdim ama dr günde 3 kereden fazla verme dedi.zor geçiriyorum saatleri ya doymuyor herhalde süt az geliyor yada alıştı biberonun kolaylığına uğraşmak istemiyor.
Hayırlı cumalar
Ya eylülün burnu cok tikali . Serum f. kullaniyorum duzenli aspiratorler temizliyorum odada nemlendirici var ama yok . Hele 2-3 gun oldu sanki geniz akintisi ile birlikte gibi. Burnunu cekince sanirim bogazina geliyo kusturmaya calisiyo surekli kendini
Bende indirdim onu kac kera yapcaz yaw .
ne oldu bunlara ya böyle hava dgşimimi acaba
gunde 3 defa 1 er kere vakıt olursa 2 kere 500 adım olanı yapyrz ilk 1 hafta
aman çenem yorulcagına elım yorulsun dıyıp artık laf etmycgım dayanabilirsem tabi :)
bide senı benım topikte görmeyeyım bıdaha :)
incirin içine cevız koy ye annem kardesıme yedryordu ordn bılıyrm bıde boza iç hem sut hem kılo ypyr
Ya eylülün burnu cok tikali . Serum f. kullaniyorum duzenli aspiratorler temizliyorum odada nemlendirici var ama yok . Hele 2-3 gun oldu sanki geniz akintisi ile birlikte gibi. Burnunu cekince sanirim bogazina geliyo kusturmaya calisiyo surekli kendini
nerdeydi şu yürüyüş şeysi bende yapayım bari
zeynebinde öyle sanki hırlıyomuş gibi ses çıkarıyo bide doktora söyledim dün çiğerlerinden gelmiyo ama burnu çok tıkalı dedi..dediğin gibi sanki geniz akıntısı var öksürse atacak gibi
düzenli yemek yiyebiliyomusunuz siz..benim öğle öğünüm artık yok mesela geçiştiriyorum sürekli
dobiş hande dobiş hande aklinialirimsmile :bbo:
ne oldu bunlara ya böyle hava dgşimimi acaba
bide senı benım topikte görmeyeyım bıdaha :)