Alla alal neden boyle oldu ki acaba ?
neden oldu bilmiyorum ama kızım çok rahatsız.burnu tıkalı öksürüyor arada ateşi çıkıyor emmekte zorlanıyor ve tabi çok huysuz oldu..
ayy bilmiyorumki bak doğru söylüyporsuın bn hiç böle düşünmemiştim ama kalitesi düşmüştür sütünün diyince olabilir die düşündüm burda yiyecekler pek hoş deil herşeyi yiyemiyoruz bide kızım gaz sorunu var fasulye bulgur ve daha bi çok şeyi yiyemiyorum gaz yapacak die
kızımın keyfi yerinde neşesi iyi yani zaten mamayı yemiyor 20cc zor yediriyorum emmek istiyor hep
mamayı yedikten heömen sonra emziriyorum baya da emiyor bide türkiyeden yeni geldim buraya hava değişimi falanbmı yaptı dedim olabilir dedi doktorumuz bnde hasta olcak bişy olcak die korktum allah korusun inş bu kontrole gittiğimizde düzelmiştir kilo alımı biliyorum artık yavaşlıcak kilo alımları ama
bende gaz yapar diye yemiyordum birçok şeyi ama artık yemeye başladım.inş düzelmiştir canım.
çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
geçmiş olsun..