olay bıra mayasında bıtıyo bacım haklısın bende bılıyorum onu..ama alkollu olan bıra sutun tadını bozuyor we bebek emmeyı bırakabılıyor..bende denıyecegım ama
olay bıra mayasında bıtıyo bacım haklısın bende bılıyorum onu..ama alkollu olan bıra sutun tadını bozuyor we bebek emmeyı bırakabılıyor..bende denıyecegım ama
sallayarakmı:1shok: gece uyanınca salııyonmu ayagında bacım
tracy hog muydu kadının adı yatır kaldır yontemını duyosun..bu ay baslanıyor ewet..benımkı bazen besıkte sallarkende uyuyo ama aglıyo ılk basta
gecelerı yatır kaldırı dınlemeyecek kadar kucuk cunku gece hala acıkıyor yaaa
ewet asıl bunu onerıyor dr larolumunekankayizsmile
yok ya gece ilk uykusu için sallıyrm gece yarısı uyanınca memede uyuyor uyumazsa memede emerken evı turluyrm o memedeyken dalıyor tekrar
burcu nbr
İyiymis gibi yapiyorum iste.
uyudumu eylul
Simdi zor zahmet uyudu .
benımkıde aynen
yakın olsaydık alırdım senı ıslak hamburger yerdik :) nasıl olsa hemen uyanmazlar babalarıyla kalırlardı evde 1 saat
Hhahah nerden geldi simdi islak hamburger haha hic gulesim yoktu he
Acaip icesim var ya
senem ve öznur sızıde alırdım hadı kusmeyın ses verın bee uyuyacagım bırazdan zaten
Ya boyle fasil gibi turku gibi bi yere gidip icip gulesim , icip aglayasim , sarkilara dalasim , acaip sarhos olup dagitasim var...
gazeteciler lokali yada sultanahmet v.s bir sürü adres var fasıllık süper gider valla billa
Ya boyle fasil gibi turku gibi bi yere gidip icip gulesim , icip aglayasim , sarkilara dalasim , acaip sarhos olup dagitasim var...
gazeteciler lokali yada sultanahmet v.s bir sürü adres var fasıllık süper gider valla billa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?