son iki haftada fark ettim bi şekilde dışkıda kan olduğunu bugünde denk geldi genelcerrahiye gittim muayne etti zaten dışarda bi tane hemoroid var içerde de çatlak varmış yukarı doğru bakmak için haftaya rektosigmoidoskopi yapılacak ondan sonra tedavi başlycak umarım ameliyat falan demez
iyi akşamlar .kızlar benim kuzu hala kaksını 3-4 günde 1 yapıyor.çok gazlanıyor tabi.tam gazı düzeldi demiştim gene döndü.kabusum.sizinkiler nasıl?
iyi akşamlar .kızlar benim kuzu hala kaksını 3-4 günde 1 yapıyor.çok gazlanıyor tabi.tam gazı düzeldi demiştim gene döndü.kabusum.sizinkiler nasıl?
burcu Allah babanı nur sakallı sağlık sıhhatli dede etsin inşallah.. Allah biran önce şifasını versin.. evet çok zor.. ama umarım torununun düğününü de görür.. ilk okula başladığı günü.. her şeye seninle tanıklık eder inşallah.. dualarım seninle.. güçlü ol annene destek ol.. birlikte göğüsleyin iyiyi yada kötüyü.. Allah sağlık versin biran önce inşallah..Ne zormus Arzu . Insanin sevdigi ilk adamin hasta olmasi yada artik nefes aliyor olmamasi. Bugun annemle konustuk . Hic iyi seyler soylemiyorlar. İki ihtimal var demisler . Bobrek veremi , damar ile ilgi bir hastalik . Kemoterapi gorcekmis. Dayimi aradim . Bana gercegi soyleyin diye bugun bagirarak agladim . Kemoterapi aldigina gore birisi bana yalan soyluyor . 1 ay oldu orda. Olumcul mu dayi dedim . Cevap vermedi bugun bana . Babamsiz bir hayat dusunmek bile istemiyorum .Tek istedigim iyi haber duymak babamdan.
burcu iyi olmana sevindim.. çok şükür.. Allah sağlıktan mahrum etmesin hepimizi..Slm kizlar. Yoldayim su anda koye donuyorum.isttanbula gelmisken demstocka ugradim.kiz bebegi olanlara tavsye ederim fiyatlar cok uygun AMA erkek bebegi olanlar gitmesin hic.orda hic bisi bulamayinca caddedeki marks spencere gittim bebek urunlerinin bayaa bi kisminda %40 indirim var bide 200 tlyi gecince yemek takimi hediye ettiler pasabahcenin gunluk kullanim icin guzell. Bu arada psik daha iyi gordu beni sevindim bende.... Burcu kalbim seninle, dualarimda...
selam canım bizim bebekler ne kadar benziyo ya bende gazı geçti diye seviniyodum bi kaç gündür kıvranıyo resmen gazdan bırak bizi artık pis gazzzzzzzz bebeklerimize yazık ya
benımkının de mubarek butun bezlerı kakalı
bu bebekler az yapsa dert cok yapsa dert[/Q
aynen öyle kardeş.:1hug:
kaderdaşım benim.Allah yardımcımız olsun:ecrin_bebek:
Slm kizlar. Yoldayim su anda koye donuyorum.isttanbula gelmisken demstocka ugradim.kiz bebegi olanlara tavsye ederim fiyatlar cok uygun AMA erkek bebegi olanlar gitmesin hic.orda hic bisi bulamayinca caddedeki marks spencere gittim bebek urunlerinin bayaa bi kisminda %40 indirim var bide 200 tlyi gecince yemek takimi hediye ettiler pasabahcenin gunluk kullanim icin guzell. Bu arada psik daha iyi gordu beni sevindim bende.... Burcu kalbim seninle, dualarimda...
geçmiş olsun funda biranönce geçsin valla gitsin pis gazlarselam canım bizim bebekler ne kadar benziyo ya bende gazı geçti diye seviniyodum bi kaç gündür kıvranıyo resmen gazdan bırak bizi artık pis gazzzzzzzz bebeklerimize yazık ya
kızlar,emır delırmıs gıbı dudak,dil ve parmak emiyo;
dılını agzında cıgnıyo cognıyo sonra ıkıye katlıyo baslıyo emmeye,ondan sıkılınca ust dudagını emmeye baslıyo...
dogdu dogalı dızgınleyemedım şu çocugun emme güdüsünü :ecrin_bebek:
kaka yapması için zeytinyağı versem olur mu
şansına havada guzeldı
ii olmana svındım burcu
mina da oyle yapyor
7 gunde 1 olması normalmış sırf anne sutu alanlarda
geçmiş olsun funda biranönce geçsin valla gitsin pis gazlar
iki el agzında mınanında o eler nasıl sıgıyorsa pek tatlı gelıyor eli yalancı meme emsen ya dıyorum ben hala
çocuk yalancı meme bırakma çagına gelecek :)
bu arada ben de yazmayı unutuyorum.zeycan .pelinciğim benimkisi hem mama hemde beni emiyor.biz ortaya karışık yiyioruz.ondan mı acaba midesi hazmedemiyor
teşekkürler inş.çok geçmiş olsun dilerim geçer canını sıkma
geçmiş olsun canım ama amiliyat derse sakın olma çünkü tekrar hemoroid oluşuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?