2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım ama amiliyat derse sakın olma çünkü tekrar hemoroid oluşuyo.

iyi akşamlar .kızlar benim kuzu hala kaksını 3-4 günde 1 yapıyor.çok gazlanıyor tabi.tam gazı düzeldi demiştim gene döndü.kabusum.sizinkiler nasıl?

benımkının de mubarek butun bezlerı kakalı
bu bebekler az yapsa dert cok yapsa dert

iyi akşamlar .kızlar benim kuzu hala kaksını 3-4 günde 1 yapıyor.çok gazlanıyor tabi.tam gazı düzeldi demiştim gene döndü.kabusum.sizinkiler nasıl?

selam canım bizim bebekler ne kadar benziyo ya bende gazı geçti diye seviniyodum bi kaç gündür kıvranıyo resmen gazdan bırak bizi artık pis gazzzzzzzz bebeklerimize yazık ya

burcu Allah babanı nur sakallı sağlık sıhhatli dede etsin inşallah.. Allah biran önce şifasını versin.. evet çok zor.. ama umarım torununun düğününü de görür.. ilk okula başladığı günü.. her şeye seninle tanıklık eder inşallah.. dualarım seninle.. güçlü ol annene destek ol.. birlikte göğüsleyin iyiyi yada kötüyü.. Allah sağlık versin biran önce inşallah..
burcu iyi olmana sevindim.. çok şükür.. Allah sağlıktan mahrum etmesin hepimizi..

kızlar,emır delırmıs gıbı dudak,dil ve parmak emiyo;
dılını agzında cıgnıyo cognıyo sonra ıkıye katlıyo baslıyo emmeye,ondan sıkılınca ust dudagını emmeye baslıyo...
dogdu dogalı dızgınleyemedım şu çocugun emme güdüsünü :ecrin_bebek:

şansına havada guzeldı
ii olmana svındım burcu

mina da oyle yapyor
7 gunde 1 olması normalmış sırf anne sutu alanlarda

selam canım bizim bebekler ne kadar benziyo ya bende gazı geçti diye seviniyodum bi kaç gündür kıvranıyo resmen gazdan bırak bizi artık pis gazzzzzzzz bebeklerimize yazık ya
geçmiş olsun funda biranönce geçsin valla gitsin pis gazlar

iki el agzında mınanında o eler nasıl sıgıyorsa pek tatlı gelıyor eli yalancı meme emsen ya dıyorum ben hala
çocuk yalancı meme bırakma çagına gelecek :)

bu arada ben de yazmayı unutuyorum.zeycan .pelinciğim benimkisi hem mama hemde beni emiyor.biz ortaya karışık yiyioruz.ondan mı acaba midesi hazmedemiyor

arzu gecmıse bakarken kanguruyla ılgılı yasadıklarını okudum.cıdden allah saklamıs oglunu.keske hemen aldıgın yere goturup kafalarına fırlatsaydın alsanaalsanasmile

huggıesın 4 numarası çok buyukbıde demıştım ya yaz gelsın primaya dönecegım dıye bugun aldım prima 7-18 kılo uyu oyna sizd onumu kullanıyorsnuz aktıf bebek ıı degil diye okumuştm dogrumu bu uyu oyna ii gibi bakalım eskısı gıbı kakada ypmyr zatn belden çıkacak kadaro yuzden prima ince diye ona donuş yaptık siz ne alıyorsunuz primanın hangısını yazsanıza

burcuk um canımm gozyaslarıma hakım olamadım..hayatımda ılk sewdıgım erkek babamm..
allahım saglık wersın canımm ınsallah hersey ıyı olucak allaha dua edıcem sızın ıcın gülüm

bu arada ben de yazmayı unutuyorum.zeycan .pelinciğim benimkisi hem mama hemde beni emiyor.biz ortaya karışık yiyioruz.ondan mı acaba midesi hazmedemiyor

mamada hazmetmsı zor oluruş canım ama mama kullanınca kabızlık içinmama ihl için mama var dıye bılyorum ben ablamın kızından bir arastır ıstersen
bide karnı agrıyıp ahatsız eder derecedeyse at sende 1 fitil rahatlasın zaten o fıtıl erımıyo hemen çıkıyo geri 1 dk da arkasındanda kaka gelıyor
buyuk bır gaz çıkıyor o gaz tıpa yapıp kakayı çıkarmıyor demişti bizim doktor

pelin yılın eşi seçmişsin beni cnm :):):) zemuszemus

ya karılar
allah askına bebelerınızı nasıl uyutuyorsunuz yaaa
emerek uyuyo sadece ne sallama ne pişş pişş anowww kafamı yedı bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…