Sahibinden.com dan sattım Öznur. Yaramadı bu salıncaklar bize :))
Ben daha adet olamadığım için bir şey diyemeyeceğim.
benımkıde aynen
yakın olsaydık alırdım senı ıslak hamburger yerdik :) nasıl olsa hemen uyanmazlar babalarıyla kalırlardı evde 1 saat
Aaaaaaayyyy canımı istettiniz gece gece.offf olsada yesek valla ben çok severım gece gece yenecek en pis ve guzel şeylerden biri :)
Ben prima aktif bebek kullanıyorum.4no.ya geçtik biz de.ama büyük geliyor sanırsam yandan çıkıyor geneldehuggıesın 4 numarası çok buyukbıde demıştım ya yaz gelsın primaya dönecegım dıye bugun aldım prima 7-18 kılo uyu oyna sizd onumu kullanıyorsnuz aktıf bebek ıı degil diye okumuştm dogrumu bu uyu oyna ii gibi bakalım eskısı gıbı kakada ypmyr zatn belden çıkacak kadaro yuzden prima ince diye ona donuş yaptık siz ne alıyorsunuz primanın hangısını yazsanıza
Ne zormus Arzu . Insanin sevdigi ilk adamin hasta olmasi yada artik nefes aliyor olmamasi. Bugun annemle konustuk . Hic iyi seyler soylemiyorlar. İki ihtimal var demisler . Bobrek veremi , damar ile ilgi bir hastalik . Kemoterapi gorcekmis. Dayimi aradim . Bana gercegi soyleyin diye bugun bagirarak agladim . Kemoterapi aldigina gore birisi bana yalan soyluyor . 1 ay oldu orda. Olumcul mu dayi dedim . Cevap vermedi bugun bana . Babamsiz bir hayat dusunmek bile istemiyorum .Tek istedigim iyi haber duymak babamdan.
Ne zormus Arzu . Insanin sevdigi ilk adamin hasta olmasi yada artik nefes aliyor olmamasi. Bugun annemle konustuk . Hic iyi seyler soylemiyorlar. İki ihtimal var demisler . Bobrek veremi , damar ile ilgi bir hastalik . Kemoterapi gorcekmis. Dayimi aradim . Bana gercegi soyleyin diye bugun bagirarak agladim . Kemoterapi aldigina gore birisi bana yalan soyluyor . 1 ay oldu orda. Olumcul mu dayi dedim . Cevap vermedi bugun bana . Babamsiz bir hayat dusunmek bile istemiyorum .Tek istedigim iyi haber duymak babamdan.
kaka yapması için zeytinyağı versem olur mu
ya karılar
allah askına bebelerınızı nasıl uyutuyorsunuz yaaa
emerek uyuyo sadece ne sallama ne pişş pişş anowww kafamı yedı bu bebe
bu arada sutunun azligindan sikayetci olanlar bira icmeyi denesinler. ben birkac yerde okumustum bunu ama son birkac haftaya kadar icmedigim icin deneme sansim olmamisti. farkettim ki her biradan sonra goguslerim daha hizli sisiyor.
tabii emzirirken alkolu abartmamak lazim. deneyecek olursaniz emzirdikten hemen sonra icin, bir dahaki sefere kadar alkol kanda azalsin ve bir siseyi gecmeyin.
:içelim:
Ya boyle fasil gibi turku gibi bi yere gidip icip gulesim , icip aglayasim , sarkilara dalasim , acaip sarhos olup dagitasim var...
Kızlar kanal d de doktorumprogramında 6 ayın sonunda ek gıdaya geÇen ve bİr Çok gıdaya alerjİsİ olan bİr bebeĞİ gÖsterİyor dİkkat etmelİyİz...
yaaaa yarama bastın amaeskiden (bebiş yokken) her haftasonu türkü dinlemeye gider içerdim ( ya bişey sorucam ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. bir yıl oldu ama hala canım istiyo normalmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?