2009 Aralık Anneleri

geçen ay ilk defa gayet düzenli geldi ama bu ay birkaç gün gecikti bende endişeleniyorumeyvahedigeldismile belki normaldir ama bide size sorayım dedim

benımkıde aynen
yakın olsaydık alırdım senı ıslak hamburger yerdik :) nasıl olsa hemen uyanmazlar babalarıyla kalırlardı evde 1 saat

offf olsada yesek valla ben çok severım gece gece yenecek en pis ve guzel şeylerden biri :)
Aaaaaaayyyy canımı istettiniz gece gece.
Ben prima aktif bebek kullanıyorum.4no.ya geçtik biz de.ama büyük geliyor sanırsam yandan çıkıyor genelde ben de uyu oyna kötü diye duymuştum canm ya ama kullanmaıdım bilmiyorm tam.

Canım benim ya.Kemoterapiyi sadece onun için vermiyorlar diye duymuştum bazı hastalıklara da o iyi geliyormuş.inş.tedavi hemen sonuç verir de tez zamanda sağlığına kavuşur baban.:Saruboceq:

birimmmmmmmm:)
demek herkes uykuda yada işte..:)
günaydın şimdiden:)
nehir hanım beni gece saat başı diktiği için koptumartık....
şimdide erkenden kalktık o şekerlemede bende ev işlerinde...:)

çok geçmiş olsun canım. benim annemde 1 yıl kemoterapi gördü. 3 kez ameliyat oldu. çok zor bi süreç ama herzaman olumlu düşünün en önemli şey gerçekten moral. allah acil şifalar versin.

kaka yapması için zeytinyağı versem olur mu

canım benim kıza bi kere olmuştu derecenin demir ucunu zeytinyağına batırıp anal bölgeyi uyarmıştık. (doktor söylemişti) ve anında dereceyi çıkartırken yapmıştı fışkırtarak :s ama doktor bunu sık uygulamanın sakıncalı olduğunu çünkü alışırsa kendisi ıkınarak kaka yapamaz demişti. 3 gün olduysa bi dene istersen.

ya karılar
allah askına bebelerınızı nasıl uyutuyorsunuz yaaa
emerek uyuyo sadece ne sallama ne pişş pişş anowww kafamı yedı bu bebe

ben 4 gündür saat 22:30 da altını değiştiriyorum pijama giydiriyorum (rahat bi tulumunu pijama olarak kullanıyoruz) iki göğsümüde emziriyorum. sonra yatak odasında az ışıkla ayağımda sallıyorum 5 dk kadar ninni söylüyorum. 23:00 en geç 23:30 da uyumuş oluyoruz (maşallah:)) ve sabah 5 e kadar uyuyo. yalnız kollarını tülbentle bağlıyorum. yoksa kendini uyutmuyo uyusada el kol hareketinden uyanıyor.

Kızlar kanal d de doktorumprogramında 6 ayın sonunda ek gıdaya geÇen ve bır Çok gıdaya alerjısı olan bır bebeĞı gÖsterıyor dıkkat etmelıyız...

biranın içindeki maltın süt yapıcı özelliği varmış ama içinde alkol oldğu için belki sakıncası olur malt içecekleri biranın alkolsüz hali bende bu hafta onu deniycem bi.

Ya boyle fasil gibi turku gibi bi yere gidip icip gulesim , icip aglayasim , sarkilara dalasim , acaip sarhos olup dagitasim var...

yaaaa yarama bastın ama eskiden (bebiş yokken) her haftasonu türkü dinlemeye gider içerdim( ya bişey sorucam ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. bir yıl oldu ama hala canım istiyo normalmi ya

günaydınlaaar yada tünaydınlaaaar
nasılsınız arkadaşlar?
hiç uyumadık yine bu gece -tatlicadiarzu-
başım ağrımaya başladı :bbo:

normal canım
ben bulantılarım çoktu tiskindim sigaradan
bulantılarım geçince başlamadım daha
kokusu gelince aklıma geliyo yine ama 10 aydır içmiyorum ve içmeyeceğimde
kilo farkıda yapıyo sigarayı bırakmak :1closedeyes:

günaydınlaar yeni uyandık kızımla:)) gece 5 te uyandı kız ve uyumak bilmedi bide gülücükler atıyo zilli benim gözümden uyku akıyo..
bugün 3. gün kaka yapmadı zeynepte normaal diyolar ama ben yinede huzursuzum.
gidip kahvaltı yapayım gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…