mamada hazmetmsı zor oluruş canım ama mama kullanınca kabızlık içinmama ihl için mama var dıye bılyorum ben ablamın kızından bir arastır ıstersen
bide karnı agrıyıp ahatsız eder derecedeyse at sende 1 fitil rahatlasın zaten o fıtıl erımıyo hemen çıkıyo geri 1 dk da arkasındanda kaka gelıyor
buyuk bır gaz çıkıyor o gaz tıpa yapıp kakayı çıkarmıyor demişti bizim doktor
huggıesın 4 numarası çok buyukbıde demıştım ya yaz gelsın primaya dönecegım dıye bugun aldım prima 7-18 kılo uyu oyna sizd onumu kullanıyorsnuz aktıf bebek ıı degil diye okumuştm dogrumu bu uyu oyna ii gibi bakalım eskısı gıbı kakada ypmyr zatn belden çıkacak kadaro yuzden prima ince diye ona donuş yaptık siz ne alıyorsunuz primanın hangısını yazsanıza
ismim zeycan.artık cevapta yazamıyorummm
ya karılar
allah askına bebelerınızı nasıl uyutuyorsunuz yaaa
emerek uyuyo sadece ne sallama ne pişş pişş anowww kafamı yedı bu bebe
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bugün acil doktora gitmem gerektiği ve süt sağamadığım için aptamil aldık kıza çok geç kalırsak versinler diye neyse gerek kalmadı ama bi kaç kez daha evde olmıycam doktor olaylarından bu akşam bi deniyim dedim içicek mi diye içmedi tdını beğenmedi sanırım. bide kokusu çok garip gerçekten normali bu mu ben mi yanlış bişey yaptm yoksa yada başka bi mamamı denesem. ne önerirsiniz?
emzik de mi almiyo?
bide sab simplex dene istersen bize iyi gelmişti otesekkür ederim canım.gaz için zinco nurse harweys....kullandım.hiç fayda etmiyır.ne kullansam acaba
ben aktif bebek kullanıyorum uyu oyna bana biraz sert gibi geldi..bende prıma uyu oyna kullanıyorum.kokusu bıraz tuhaf gelıo bana,papatya ozluymus ama,incelıgı hosuma gıdıyo.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bugün acil doktora gitmem gerektiği ve süt sağamadığım için aptamil aldık kıza çok geç kalırsak versinler diye neyse gerek kalmadı ama bi kaç kez daha evde olmıycam doktor olaylarından bu akşam bi deniyim dedim içicek mi diye içmedi tdını beğenmedi sanırım. bide kokusu çok garip gerçekten normali bu mu ben mi yanlış bişey yaptm yoksa yada başka bi mamamı denesem. ne önerirsiniz?
teşekkürler inş.
benım annem ankara kocatepe camının orda bırıne olmuştu 10 yıl oldu tekrarlamadı zaten adamın yerı tıklım tıklımdı meshurmuş bu konuda
pelin yılın eşi seçmişsin beni cnm :):):) zemuszemus
ewt cnm gel öpeyım Şeniz
ayakta sallayarak gecelerı gunduz emerkn uyuyor gunduzkne uyuma dnırseya karılar
allah askına bebelerınızı nasıl uyutuyorsunuz yaaa
emerek uyuyo sadece ne sallama ne pişş pişş anowww kafamı yedı bu bebe
tesekkür ederim canım.gaz için zinco nurse harweys....kullandım.hiç fayda etmiyır.ne kullansam acaba
hıntlı bır doktor onermıştı onların orasının ılacıymış babulıne bızde işe yaradı kakayada ıı geldi gibiydi dene ıstrsen tamamen dogal o doktorda kıznı onla buyutmş diş çıkrırkende vermiş
aslında kokusuz olanı da varmış ama hangısı bılemedım kotu kokuyo yawbende prıma uyu oyna kullanıyorum.kokusu bıraz tuhaf gelıo bana,papatya ozluymus ama,incelıgı hosuma gıdıyo.
kötu kokuyo ewt normal ama unutma acılan paket 1 ayda btmezse kullnlmyck
yokkk ne mumkun öğürüyo emzıgı:gitme:
bu arada sutunun azligindan sikayetci olanlar bira icmeyi denesinler. ben birkac yerde okumustum bunu ama son birkac haftaya kadar icmedigim icin deneme sansim olmamisti. farkettim ki her biradan sonra goguslerim daha hizli sisiyor.
tabii emzirirken alkolu abartmamak lazim. deneyecek olursaniz emzirdikten hemen sonra icin, bir dahaki sefere kadar alkol kanda azalsin ve bir siseyi gecmeyin.
:içelim:
bide sab simplex dene istersen bize iyi gelmişti o
ben aktif bebek kullanıyorum uyu oyna bana biraz sert gibi geldi..
normali bu cnm bende aptamil almıştım ilk çok kötüydü tadı sonra similac verdi doktor onunda tadı aynı.zeynepte ilk yüzünü buruşturmuştu içerken ama alıştı şimdi.
bu arada sutunun azligindan sikayetci olanlar bira icmeyi denesinler. ben birkac yerde okumustum bunu ama son birkac haftaya kadar icmedigim icin deneme sansim olmamisti. farkettim ki her biradan sonra goguslerim daha hizli sisiyor.
tabii emzirirken alkolu abartmamak lazim. deneyecek olursaniz emzirdikten hemen sonra icin, bir dahaki sefere kadar alkol kanda azalsin ve bir siseyi gecmeyin.
oo bira içebiliyomuyuz yani e süpermiş niye bilmiyodum bunu ben yaa :içelim:
teşeekkür edeim.daha önce de duymuştum onu.sapimplex in orjinal olmayanları varmış onu nasıl anlarız acaba
teşeekkür edeim.daha önce de duymuştum onu.sapimplex in orjinal olmayanları varmış onu nasıl anlarız acaba
olay bıra mayasında bıtıyo bacım haklısın bende bılıyorum onu..ama alkollu olan bıra sutun tadını bozuyor we bebek emmeyı bırakabılıyor..bende denıyecegım amabu arada sutunun azligindan sikayetci olanlar bira icmeyi denesinler. ben birkac yerde okumustum bunu ama son birkac haftaya kadar icmedigim icin deneme sansim olmamisti. farkettim ki her biradan sonra goguslerim daha hizli sisiyor.
sallayarakmı:1shok: gece uyanınca salııyonmu ayagında bacımayakta sallayarak gecelerı gunduz emerkn uyuyor gunduzkne uyuma dnırse
tracy hog muydu kadının adı yatır kaldır yontemını duyosun..bu ay baslanıyor ewet..benımkı bazen besıkte sallarkende uyuyo ama aglıyo ılk bastao zaman al birak yontemini bi dene. yani kucaginda biraz salladiktan (ya da emzirdikten) sonra yatagina koy. viyaklamaya baslayinca kucagina al, sonra bi daha koy bi daha al bi daha koy bi daha al. eninde sonunda koydugunda uyurmus. sabir gerektiren bi yontem ama ise yaradigini cok duydum.
ben benimkini yavas yavas egittim o yuzden benim yontem simdi seninkinde pek ise yaramaz, 4 ayi gecmis. istersen bi dene yukardakini.
gecelerı yatır kaldırı dınlemeyecek kadar kucuk cunku gece hala acıkıyor yaaa
ewet asıl bunu onerıyor dr larolumunekankayizsmilealkolsuz bıra da aynı işe yaryr aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?