2009 Aralık Anneleri

günaydın öznurcum...
oooooooo erkenciymiş seninki:)
seni tahmin edebiliyorum:)
nehirde gece saat başı uyandı şaka gibiydi saatlere baktıkça inanamadım:S :)))
sabah en son saat 7 30 da uyanma gibi bir grişim gösterdi tüm şirinliğiyle ama kaptığım gibi hamağına görütdüm kandırmayı başardım:))))))) uyudu uyandı şimdi yine yattı...
evi silip süprümenin ve etrafın toplu olmasınınv erdiği sonsuz huzurla oturuyorum
birzdan kızım uyanınca yine dağıtcaz

merhaba arkadaslar benm kızımda aralık 15 te doğdu,yani aralk annesym . bişey sorablrmiyim sizlere kızm cook hareketsiz hiç dönmüyo mesala sizin bebişler dönebilyomu acaba bu ayda ne yapablmesi beklenr, baya endişelenyorm.

Benimde istiyor bende ogrendigim gun biraktim sigara ve alkolu .

aynen bzide günaydın canım

Gunaydinlar

Eylüllde 6 da kalkti bu sabah gazi vardi cikarana kadarda uykusu kacti . Babamizda saatin alarmini en yuksege kurmus .

Hayirlisi olsun oncelikle . Herkesinki farkli oluyor .

http://www.webanne.com/bebekgelisimi3.html

burdan bakiyorum bende . Yardimci olacaktir.

benımde canım ıstıyor arada ama eşim içince mutfakta kızıyorum leş gibi koktu dıye sanırım ben içemiyorum dıye :))))))))
ben sıgarayı bırakınca 3 kılo aldım hemen 1 ayda şimdide onun eksıklıgınden hala yıyesım var bışeyler

gunaydınn karın agrısı yoksa rahatsız etmyrsa bırak elleme öznur mınada en son pazar yapmıştı alıştık bız

rotarix aşısı askıya alınmış 6 hafta bilginiz varmı ?
aa o ne demekkı bızım haftaya olmamız lazım
gunaydın senem zor bır geceymış yazık sana
şu hamagı nerden aldın foto ekle kaça aldın bızde görelım fikir olsun

hayırlı olsun bebişin
biz 1,5 ay kadar buyuguz senınkınden o yuzden bışey dıyemycem ama
yenı yenı baslayacaklar dönmeye zaten hem her çocuk bır olmazkı
kıyaslarsak kafayı yerız burda bebişleri ilk konuştu ilk yurudu ilk bezi bıraktı derken akıl kalmaz kıyaslamaya kalksak meraklanma zaten doktorlarda aylık kontrolde muayene edıyor hareketlerınıde soruyor bıze telaşlanma bence

kızımla ilk kez başbaşa dışarı çıkalım dedim dışarı dedimse markete gidicektik.giyindik bi güzel aşağı indik arabadan pusetini alıcaz..açtık arabayı alarm çalmaya başladı anahtar b ozulmuş alarm susmuyo(
1 saat arabanın başında uğraştım zeynepte yanımda bi yandan..sonunda aküde bitti sanırım.. bukadarmı şanssızlık olur yaa bıraktım kapıcıya anahtarı eve geldim tabi birazdanda servis geli bakıcak..üstüne kayınvalidem aradı tabi nasıl olurda ona haber vermeden markete giderim çağırsaydın bene beraber giderdik ben kucağımda götürürdüm zeynebi dedi..bilseydim böyle olacağını bende alır kangurusunu çıkardım allah allah yaa.haber vermeden tuvalete gidemicem artık offf offf sıkıldım

şanssızlık olmş be öznur tüüü

aman boşver kaynanayı falan ömür boyu birileriyle gezmek zorunda değiliz memelekete gdince benide öyle yapıyorlar çarşıya bile yalnız gidemem anneme gderim biri götürürü kendi evime gelirken annem geitirir falan sanki burda yalnız değlim allah allah adam göreve bi gidio 3 gün gelmio onu düşünen yok ama

hay allah aksilik olmuş öznur sıkma canını olur böyle şeyler cnm...hem her işte bir hayır vardır...
bende tek gitmek istiyorum sokağa , çok yere ama biraz daha bekliyorum zorlandım çokkereçünkü
oluyor yaaa gül geç sakla hatıran olsun:))))))))

yaa bende hazırlandım hatta çook uzun aradan sonra hafif makyaj bile yaptım kızı giydirdim dışarı çıkalım diye yağmur başladı( şu yaz bi gelsin artık..

mail. geldi şaşırdım yolluyorum sanada pelin bi bak

ben yaptrcgım 2. dozu zaten o yazıdada yaptrn dıyor ilkini yapılanlara

gule gule kullansın nehır

tühhh kısmet işte sen kaynanaya haber vermeden gıtmeye kalkarsan basına daha neler gelır :)))))))))))
şak be kızma hemen :)
dun ben halasına ordan eşimin işyerine gittim anakucagına koydum taksıyele gıttım ordan çıkınca eşimle mutfaga halı almaya gıttık kucakta dolaştırdım pek bir sevıyor mına kucakta olsun baksın dışarıya pazar da yıne avm deydık burcuyada dedım çıkın valla alın kucagınıza en olmadı markete gıdın pazarları eşinizle çıkın alışsınlar hem artık dışarısı ilgilerini çekiyor onlar aglıyacak dıye pazar gezmeyı unuttuk napalım alışsın bebişler ve babaları pazar gunu gezmelerıne
yaa bende hazırlandım hatta çook uzun aradan sonra hafif makyaj bile yaptım kızı giydirdim dışarı çıkalım diye yağmur başladı( şu yaz bi gelsin artık..

az kaldı çok azzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…