profilinize nerden resim ekliyosunuz niye ben bulamıyorum beceriksizmiyim ne:)
yukardaki kullanıcı paneline tıkla
solda profil resmini değiştir e tıkla
gelen sayfada ikinci seçenek bilg.yüklüyorum ben gözat a tıklayıp
günaydınlaar yeni uyandık kızımla:)) gece 5 te uyandı kız ve uyumak bilmedi bide gülücükler atıyo zilli benim gözümden uyku akıyo..
bugün 3. gün kaka yapmadı zeynepte normaal diyolar ama ben yinede huzursuzum.
gidip kahvaltı yapayım gelirim yine
ayyyyyyyyyyy son cümlemide nasıl kurmuşum öööööle :kedi:
devrik devrik
yaaaa yarama bastın amaeskiden (bebiş yokken) her haftasonu türkü dinlemeye gider içerdim ( ya bişey sorucam ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. bir yıl oldu ama hala canım istiyo normalmi ya
aynen bzide günaydın canım
günaydınlaar yeni uyandık kızımla:)) gece 5 te uyandı kız ve uyumak bilmedi bide gülücükler atıyo zilli benim gözümden uyku akıyo..
merhaba arkadaslar benm kızımda aralık 15 te doğdu,yani aralk annesym . bişey sorablrmiyim sizlere kızm cook hareketsiz hiç dönmüyo mesala sizin bebişler dönebilyomu acaba bu ayda ne yapablmesi beklenr, baya endişelenyorm.
normal canım
ben bulantılarım çoktu tiskindim sigaradan
bulantılarım geçince başlamadım daha
kokusu gelince aklıma geliyo yine ama 10 aydır içmiyorum ve içmeyeceğimde
kilo farkıda yapıyo sigarayı bırakmak :1closedeyes:
aa o ne demekkı bızım haftaya olmamız lazımrotarix aşısı askıya alınmış 6 hafta bilginiz varmı ?
gunaydın senem zor bır geceymış yazık sanagünaydın öznurcum...
oooooooo erkenciymiş seninki:)
seni tahmin edebiliyorum:)
nehirde gece saat başı uyandı şaka gibiydi saatlere baktıkça inanamadım:S :)))
sabah en son saat 7 30 da uyanma gibi bir grişim gösterdi tüm şirinliğiyle ama kaptığım gibi hamağına görütdüm kandırmayı başardım:))))))) uyudu uyandı şimdi yine yattı...
evi silip süprümenin ve etrafın toplu olmasınınv erdiği sonsuz huzurla oturuyorum
birzdan kızım uyanınca yine dağıtcaz
merhaba arkadaslar benm kızımda aralık 15 te doğdu,yani aralk annesym . bişey sorablrmiyim sizlere kızm cook hareketsiz hiç dönmüyo mesala sizin bebişler dönebilyomu acaba bu ayda ne yapablmesi beklenr, baya endişelenyorm.
çok güzel görünüyo güle güle kullanın
kızımla ilk kez başbaşa dışarı çıkalım dedim dışarı dedimse markete gidicektik.giyindik bi güzel aşağı indik arabadan pusetini alıcaz..açtık arabayı alarm çalmaya başladı anahtar b ozulmuş alarm susmuyo(
1 saat arabanın başında uğraştım zeynepte yanımda bi yandan..sonunda aküde bitti sanırım.. bukadarmı şanssızlık olur yaa bıraktım kapıcıya anahtarı eve geldim tabi birazdanda servis geli bakıcak..üstüne kayınvalidem aradı tabi nasıl olurda ona haber vermeden markete giderim çağırsaydın bene beraber giderdik ben kucağımda götürürdüm zeynebi dedi..bilseydim böyle olacağını bende alır kangurusunu çıkardım allah allah yaa.haber vermeden tuvalete gidemicem artık offf offf sıkıldım
kızımla ilk kez başbaşa dışarı çıkalım dedim dışarı dedimse markete gidicektik.giyindik bi güzel aşağı indik arabadan pusetini alıcaz..açtık arabayı alarm çalmaya başladı anahtar b ozulmuş alarm susmuyo(
1 saat arabanın başında uğraştım zeynepte yanımda bi yandan..sonunda aküde bitti sanırım.. bukadarmı şanssızlık olur yaa bıraktım kapıcıya anahtarı eve geldim tabi birazdanda servis geli bakıcak..üstüne kayınvalidem aradı tabi nasıl olurda ona haber vermeden markete giderim çağırsaydın bene beraber giderdik ben kucağımda götürürdüm zeynebi dedi..bilseydim böyle olacağını bende alır kangurusunu çıkardım allah allah yaa.haber vermeden tuvalete gidemicem artık offf offf sıkıldım
mail. geldi şaşırdım yolluyorum sanada pelin bi bak
tühhh kısmet işte sen kaynanaya haber vermeden gıtmeye kalkarsan basına daha neler gelır :)))))))))))kızımla ilk kez başbaşa dışarı çıkalım dedim dışarı dedimse markete gidicektik.giyindik bi güzel aşağı indik arabadan pusetini alıcaz..açtık arabayı alarm çalmaya başladı anahtar b ozulmuş alarm susmuyo(
yaa bende hazırlandım hatta çook uzun aradan sonra hafif makyaj bile yaptım kızı giydirdim dışarı çıkalım diye yağmur başladı( şu yaz bi gelsin artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?