2009 Aralık Anneleri

valla ben gezmeden duramam...bende taksiyle gidiyorum gitceğim uzak yerse yada eşim götürüyor çok kez annemle çıkıyorum yakıncivar yürüme işlerine ...hava gzüelse tabii...zaten nehir doğduktan 15 gün sonra özel dersler ara vermiştim bıraktığım yerden başladım:) hayattan kopmamak gerekli bizim psikolojimiz ii olursa bebeklermize daha iyi bakarız kendimizi ihmal etmeyelim kızlar derim ben:):)

minaya bakıyorummmmmmm

Biz de iki gündür Canberk'i Ataköy'de gezdiriyoruz. Dün hep uyudu bugün de etrafına bakındı durdu meraklı meraklı maaşaallah sesi hiç çıkmıyor pusetinde oturuyor güzel güzel.

Bu bebekler hergün yeni adet çıkarıyorlar. Zeynep sabah beşte uyanmış, Nehir de her saat başı.
Canberk'te günlerdir gece saat 12 gibi uyuyor ama on dakika sonra ağlayarak uyanıyor kıyamet kopuyor resmen emziriyorum susup yeniden dalıyor ve 2'ye kadar devam ediyor. Önceden böyle bir şey yoktu.
Bakalım daha neler göreceğiz.

aktif bebeği kullanıyorum yumusacık güzel kokuyor iyide dayanıyor uyu oyna hediye gelmişti pek beğenmemiştim bende tam tersi biliyorum aktif bebek kötüyse niye daha pahalı ki

ben evy baby aldım bu ay çok memnun kaldım kremli kokulu miss gibi ince

prima kullanıyordum aktif bebek oda çok güzel yağmur sürekli pişk olduğu için denemek istedim evy babyi

Sansa bak .Bende diger eve tasinsam cikcam artik orasi tam yesillik filan . Burasi cok esiyor ya

aktifbebek daha ucuzdu benım aldgm yerde
neyse aktıf bebekte alırım denerım ikisinide
evy baby kokusu süper gerçekten yegen kullanıyor bızım

aktifbebek daha ucuzdu benım aldgm yerde
neyse aktıf bebekte alırım denerım ikisinide
evy baby kokusu süper gerçekten yegen kullanıyor bızım

Prima eylüle pisik yapiyorya . Huggies 4 de buyuk geldi pacalardan cikiyor . Her kakadan kiyafet degistiriyoruz zaten az kaldi alisveris yapmam lazim .

Sansa bak .Bende diger eve tasinsam cikcam artik orasi tam yesillik filan . Burasi cok esiyor ya
evt cnm şanssızlık diyelim ama yılmadım en kısa zamanda yine deniyeceğim:))
ohh ne güzel olur burcu..burda beni yürüme mesafesinde gidebileceğim park filan yok ancak taksiyle gidebilirim yıldız parkına filan.. bide sahile ineriz havalar ısınınca babaannem iz izin verirse:)

yorumlar için teşekkur ederiz
tam uyku saatı çıkıyoruz evden bılerek 2 haftadır araba koltugunda uyuyor sonra araba koltugunla beraber alışveriş arabasına koyuyorum esra orda uyumaya devam ederken yemek yıyoruz bız uyanıncada kendı kendıne bakııyor gezerken yerınıdende kıpırdamadıgı için keyfı bozulmuyor masallah kuzu pazar gezmelerıne ızın verıyor artık bıze :)

selam kızlar.gezmekten bahsetmişsiniz biz şanslıyız ızmir çok soğuk olmuyor ben hep çıkarıyorum gezdirmeye sürekli parka gidiyoruz hemen hemen hergün çıkıyor dışarıya oğluşum ctesi pazarlarıda babyla hep beraber geziyoruz çok seviyor dışarıya.bazen kanguruyla bazende arabasıyla çıkartıyorum güneş aldın diye özen gösteriyorum güneşli havaları kaçırmıuyoruz hiç. doğal d vitaminiii.

Prima eylüle pisik yapiyorya . Huggies 4 de buyuk geldi pacalardan cikiyor . Her kakadan kiyafet degistiriyoruz zaten az kaldi alisveris yapmam lazim .

4 huggıes çok buyuk gerçekten prima pişik yaptıysa evy babyı dene burcu yumuşak o da nehir primadan sonra ona basladı hıçte pişik yapmadı ablam memnun yanı

süperr valla kıymetını bıl fatma guneşin izmirin
ay bu saatler alındı ya benım çok hoşuma gıttı bu iş

turşusunu kuracaktım unıversıteyı bıtırene kadar benım kızın fatma ama vazgeçebilirim burcu ii bir kayınvalde bulmak lazım dıyınce hımmm oldum :))))))))

Burasi oyle o konuda iyi ya yesillik yuruyus alanlari cok iyi. Ama bzim evin onu tam bogaz oldugu icn cok cok esiyo . diger eve tasininca hep cikcam vala migrosa da giderim

Cikcam ben de artik bi tasinayim nasil tasincaksam

4 huggıes çok buyuk gerçekten prima pişik yaptıysa evy babyı dene burcu yumuşak o da nehir primadan sonra ona basladı hıçte pişik yapmadı ablam memnun yanı

Ona bakayim bende ..

Ah İzmir ya . Valla cok sanslisin

süperr valla kıymetını bıl fatma guneşin izmirin
ay bu saatler alındı ya benım çok hoşuma gıttı bu iş

sorma cnm bencede çok güzel oldu iş çıkışları artık geziyoruz hep ii oldu çok.Pelincim ya maşallah çok gğzel minaya .vermezmisin oğluşumaaa

Ah İzmir ya . Valla cok sanslisin[/QUOTE]

gel burcucum senide transfer edelim İzmire gelinde yazın tatile buluşalım ya çok kıskanıyorum vallahi sizleride .hep buluşuyorsunzu bizler böyle uzaktan uzağa

aferin maşallah minaya:)

Ah İzmir ya . Valla cok sanslisin

gel burcucum senide transfer edelim İzmire gelinde yazın tatile buluşalım ya çok kıskanıyorum vallahi sizleride .hep buluşuyorsunzu bizler böyle uzaktan uzağa[/QUOTE]

Biz tatile giderken mutlaka 1 gun kalriiz İzmirde haberleselim :)

belimin ağrısı çok fena ...zaten fığım vardı geçti derken nehiri ileri geri taşı eğil kalk bittim ya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…