huggıesın 4 numarası çok buyukbıde demıştım ya yaz gelsın primaya dönecegım dıye bugun aldım prima 7-18 kılo uyu oyna sizd onumu kullanıyorsnuz aktıf bebek ıı degil diye okumuştm dogrumu bu uyu oyna ii gibi bakalım eskısı gıbı kakada ypmyr zatn belden çıkacak kadaro yuzden prima ince diye ona donuş yaptık siz ne alıyorsunuz primanın hangısını yazsanıza
kızımla ilk kez başbaşa dışarı çıkalım dedim dışarı dedimse markete gidicektik.giyindik bi güzel aşağı indik arabadan pusetini alıcaz..açtık arabayı alarm çalmaya başladı anahtar b ozulmuş alarm susmuyo(
1 saat arabanın başında uğraştım zeynepte yanımda bi yandan..sonunda aküde bitti sanırım.. bukadarmı şanssızlık olur yaa bıraktım kapıcıya anahtarı eve geldim tabi birazdanda servis geli bakıcak..üstüne kayınvalidem aradı tabi nasıl olurda ona haber vermeden markete giderim çağırsaydın bene beraber giderdik ben kucağımda götürürdüm zeynebi dedi..bilseydim böyle olacağını bende alır kangurusunu çıkardım allah allah yaa.haber vermeden tuvalete gidemicem artık offf offf sıkıldım
aktifbebek daha ucuzdu benım aldgm yerde
neyse aktıf bebekte alırım denerım ikisinide
evy baby kokusu süper gerçekten yegen kullanıyor bızım
evt cnm şanssızlık diyelim ama yılmadım en kısa zamanda yine deniyeceğim:))Sansa bak .Bende diger eve tasinsam cikcam artik orasi tam yesillik filan . Burasi cok esiyor ya
Prima eylüle pisik yapiyorya . Huggies 4 de buyuk geldi pacalardan cikiyor . Her kakadan kiyafet degistiriyoruz zaten az kaldi alisveris yapmam lazim .
selam kızlar.gezmekten bahsetmişsiniz biz şanslıyız İzmir çok soğuk olmuyor ben hep çıkarıyorum gezdirmeye sürekli parka gidiyoruz hemen hemen hergün çıkıyor dışarıya oğluşum ctesi pazarlarıda babyla hep beraber geziyoruz çok seviyor dışarıya.bazen kanguruyla bazende arabasıyla çıkartıyorum güneş aldın diye özen gösteriyorum güneşli havaları kaçırmıuyoruz hiç. doğal d vitaminiii.
evt cnm şanssızlık diyelim ama yılmadım en kısa zamanda yine deniyeceğim:))
ohh ne güzel olur burcu..burda beni yürüme mesafesinde gidebileceğim park filan yok ancak taksiyle gidebilirim yıldız parkına filan.. bide sahile ineriz havalar ısınınca babaannem iz izin verirse:)
yorumlar için teşekkur ederiz
tam uyku saatı çıkıyoruz evden bılerek 2 haftadır araba koltugunda uyuyor sonra araba koltugunla beraber alışveriş arabasına koyuyorum esra orda uyumaya devam ederken yemek yıyoruz bız uyanıncada kendı kendıne bakııyor gezerken yerınıdende kıpırdamadıgı için keyfı bozulmuyor masallah kuzu pazar gezmelerıne ızın verıyor artık bıze :)
4 huggıes çok buyuk gerçekten prima pişik yaptıysa evy babyı dene burcu yumuşak o da nehir primadan sonra ona basladı hıçte pişik yapmadı ablam memnun yanı
selam kızlar.gezmekten bahsetmişsiniz biz şanslıyız İzmir çok soğuk olmuyor ben hep çıkarıyorum gezdirmeye sürekli parka gidiyoruz hemen hemen hergün çıkıyor dışarıya oğluşum ctesi pazarlarıda babyla hep beraber geziyoruz çok seviyor dışarıya.bazen kanguruyla bazende arabasıyla çıkartıyorum güneş aldın diye özen gösteriyorum güneşli havaları kaçırmıuyoruz hiç. doğal d vitaminiii.
süperr valla kıymetını bıl fatma guneşin izmirin
ay bu saatler alındı ya benım çok hoşuma gıttı bu iş
yorumlar için teşekkur ederiz
tam uyku saatı çıkıyoruz evden bılerek 2 haftadır araba koltugunda uyuyor sonra araba koltugunla beraber alışveriş arabasına koyuyorum esra orda uyumaya devam ederken yemek yıyoruz bız uyanıncada kendı kendıne bakııyor gezerken yerınıdende kıpırdamadıgı için keyfı bozulmuyor masallah kuzu pazar gezmelerıne ızın verıyor artık bıze :)
turşusunu kuracaktım unıversıteyı bıtırene kadar benım kızın fatma ama vazgeçebilirim burcu ii bir kayınvalde bulmak lazım dıyınce hımmm oldum :))))))))
Ah İzmir ya . Valla cok sanslisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?