sorma cnm bencede çok güzel oldu iş çıkışları artık geziyoruz hep ii oldu çok.Pelincim ya maşallah çok gğzel minaya .vermezmisin oğluşumaaa
burcu ne dıyorsunnnn :roflol:
sabah kanıma girdin kaynana bul topikten dıye kız elden gıdıyor hamamda bakmak lazım kıza dıye facede banyo sefasıda koyduum :roflol::roflol:
damat degil kaynanan arıyorum fatmacıgım kızıma :))))) o yuzden nazım yoksa topraktan yakışıklısını mı bulcam :)))
pelin aktif bebek aldım aktif bebek alcam denicem iksinide yazmışsın bilmiyorumkismileaktifbebek daha ucuzdu benım aldgm yerde
neyse aktıf bebekte alırım denerım ikisinide
evy baby kokusu süper gerçekten yegen kullanıyor bızım
huggies çok klaın bir bez bn sevmiyorum o yüzden çift bez taktığım içn zor olurPrima eylüle pisik yapiyorya . Huggies 4 de buyuk geldi pacalardan cikiyor . Her kakadan kiyafet degistiriyoruz zaten az kaldi alisveris yapmam lazim .
aynen bnmde pelinsüperr valla kıymetını bıl fatma guneşin izmirin
ay bu saatler alındı ya benım çok hoşuma gıttı bu iş
biz şöyle yapalım mına arkadası eylulu alıp yazın sana gelsin sana haber vermeden gezsın tozsun evde iş yapmasın yan gelıp yatsın oyuncaklarını toplamasın o kadar seye bakalım fatma sen nasıl tepkı vereceksın birde arkadasınıda alıp gelmış olacakmısın ne dagınık pasaklı iş yapmıyor oglanı ayartıp gezmeye gıdıyor dıyecekmısın bir bakalım :roflol::roflol::roflol: ondan sonra bu işi bir şeye baglarız
pelin aktif bebek aldım aktif bebek alcam denicem iksinide yazmışsın bilmiyorumkismile
evet evybaby den çok memnun kaldım mis gibi kokuyor pişiğimize de ii geldi çok şükür bezlede ilgisi varmış sanırım pişiğin
tek kötü yanı kaka yapınca anlaşılmıyo bez kokulu olduğu için primada kaka yapınca koakrdı anlardım şimdi açıp bakıyorum yağmurda her baktığımda değiştireyim istiyor altını değştirmeyince basıyor çığlığı :)
huggies çok klaın bir bez bn sevmiyorum o yüzden çift bez taktığım içn zor olur
bizimde kıyafete ihtiyacımız var eskidiler yıkamaktan bide yağmur çok hızlı uzuyor maşallah kısalmaya başladı herşeyimiz boshayallersmile
burdada kıyafet bulmak almak sorun
aynen bnmde pelin
burda havalar çok güzel yaz geldi buraya soğukdan bunalanalrı beklerim güneş keyfi yapma a:)))
gel burcucum senide transfer edelim İzmire gelinde yazın tatile buluşalım ya çok kıskanıyorum vallahi sizleride .hep buluşuyorsunzu bizler böyle uzaktan uzağa
burcu ne dıyorsunnnn :roflol:
sabah kanıma girdin kaynana bul topikten dıye kız elden gıdıyor hamamda bakmak lazım kıza dıye facede banyo sefasıda koyduum :roflol::roflol:
damat degil kaynanan arıyorum fatmacıgım kızıma :))))) o yuzden nazım yoksa topraktan yakışıklısını mı bulcam :)))
biz şöyle yapalım mına arkadası eylulu alıp yazın sana gelsin sana haber vermeden gezsın tozsun evde iş yapmasın yan gelıp yatsın oyuncaklarını toplamasın o kadar seye bakalım fatma sen nasıl tepkı vereceksın birde arkadasınıda alıp gelmış olacakmısın ne dagınık pasaklı iş yapmıyor oglanı ayartıp gezmeye gıdıyor dıyecekmısın bir bakalım :roflol::roflol::roflol: ondan sonra bu işi bir şeye baglarız
Bence sen listeden Fatmayi cikar. Sen Minayi uzaga veremezsin
Biz tatile giderken mutlaka 1 gun kalriiz İzmirde haberleselim :)
rotarix aşısı askıya alınmış 6 hafta bilginiz varmı ?
bizde 2 aylıkken izmire gitmiştik hava öyle güzeldiki kış ortasında hergün dışarı çıkabiliyoduk süperdi gerçketen izmirin sıcağından nefret ederdim ama bu sefer çok iyi geldi çocuklu ailelere güzel havalar ilaç gibi geliyomuş meğer evy baby i bende deniyeyim bari primadan başka bezi hiç denemedim bu arada benimkide 4 aylık olduğundan beri gündüz uyukularını azalttı aman gece uyusunda dicem gece uykularıda 5 saate indi gene daha çok emiyo artık büyüdü ya ama bi içişte 100 ml zor geçiyo pelin senin kızda 5 aylık olacak ha maşallah kaşla göz arası kocaman oldu ek gıdaya gececen mi hafif taddırma babında olasa bile şu malt içeceğini bende deniyeyim çok methini duydum içki konusundada izmirdeykene gene bi kadeh şarap içtim kafayı buldum nerdeyse uzun süre alkol almayınca bünye kaldıramadı ama dahada içmedim insan kötü oluyo ya o gece süt sağdım falan aman çocuk etkilenmesin diye içtiğimdende bişey anlamadım sitten kesene kadar bi daha denemicem vicdan yapmaktan tadını da alamıyo insan içtiğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?