idrar tahlili yaptırdınmı hiç
çok ilginç gerçekten bende yürüyüş yapmaya başlıycam ama o ağır spor değildir heralde bide mekik çekiyorum göbek için ama bilmiyorumkismile
malesef
bizimkide çok yabancılıyor ama benim kucağımda sevenlere gülücükler atıyoda başkasının kucağında durmuyo hatta annanesini bile ilk başta yabancılıyodu aslında ben çok girişken bir bebek olsun istiyordum ama ..
bende alacaktım geçenlerde ama araştırıp alim dedim henüz bilmiyorum
yok ebru ya cıdden kötu taktım canımı sıkıyor mına 5 aylık oldu vermem lazım artık kıloları ne gıyecegım yazın ya denız havuz yalan olur girmeyı bırak şort gymem ben bu halımle
minadada var 1-2 aydır ama tavan yaptı bu ay ,amcasına yaptı onu 1 saat susturamadık canı yanıyor gıbıagladı ınsanlarda çok uzuldu dunde markete gıdeyım dedım babanesı gıt gıt ben bakarım dedı babasıda ordaydı daha kapıdan çıkmadan basladı dıye aglamaya döndum ay bır soylenıyor bana içeri geri gelince kıyıpta bırakıp gıdemedım o söylenmesıne şok olduk
şimdi nasıl peki geçtimi, yoksa tanımadıklarına devammı.
yaa kızlar bu sıpa bensiz hiç durmuyo. uyutuyorum, yanında yatmazsam uyanıyo. yanında yatarsam 3 saat uyuyo. bugün bikaçkera dalınca kalkiim dedim yırttı kendini şuan memede uyuyonaapcam ben böyle çoğu zamanda memeden hiç ayrılmıyo zaten
selam herkese nasılsınız?????
benimkide öyle ne yazık ki alıştılar bu şekilde uyumaya :bbo:
şimdiden sonra epey zor olur ayrı yatmayı alıştırmak ama çare yok alıştırcaz bir şekilde :1no2:
nasıl ağlıyo anlatamam şakır şakır gözlerinden yaş akaraktan. içini çeke çeke. sonunda aldım yine memeye. zor sustu. ya ben işbaşı yapınca noolcak. senağlama tam 1 saattir ayağımda salladım yarım saat uyusun diye. ben işbaşı yapınca kimse oynamaz bunun nazıyla böyle
iyi canım sen nasılsın bebiş nasıl? opuyorumnanaktan
ben iyiyim, oğluş dün akşam kötüydü, gazı vardı yıktı ortalığı, eşimde şehir dışında, annemle denemediğimiz şey kalmadı ama şimdi iyi şükür
Kızlar ben malt İÇİyorum ve tadını sevİyorum memnunum hatta bİttİ tekrar sİparİŞ verceĞİm Çok hoŞuma gİdİyor tadı ve lohusa Şerbetİ İyİ gelİyor sÜt İÇİn nevİncİĞm geÇmİŞ olsun kolunu kırdıĞını yenİ gÖrdÜm ben İŞteyİm bİrazdan ÇaĞırır annem sÜt saatİ İÇİn
sanki haktan ı tarif ediyosun varya
yalancı emzik almıyo kesinlikle ve beni yalancı emzik olarak kullanıyo
1 saat sallıyorum 10dk.uyuyo
yanındaysam daha uzun uyuyo kalkarsam anında uyanıyo
en ufak seste uyanıyo alıp bir yerden bir yere koyamıyorum uyanıyo
çok hafif uykusuağlamada aynen yaşlarını akıta akıta
en azından çalışmıyorum ama sen daha zor durumdasın canım yaaklın hep onda kalır işteyken
Kızlar ben malt İÇİyorum ve tadını sevİyorum memnunum hatta bİttİ tekrar sİparİŞ verceĞİm Çok hoŞuma gİdİyor tadı ve lohusa Şerbetİ İyİ gelİyor sÜt İÇİn nevİncİĞm geÇmİŞ olsun kolunu kırdıĞını yenİ gÖrdÜm ben İŞteyİm bİrazdan ÇaĞırır annem sÜt saatİ İÇİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?