2009 Aralık Anneleri

of sormayın kızlar ya biz nezaman öyle manken gibi olacağız.dün bende anneleri gördüm hep çıtıpıtıydılarrr...

ne o bugün sessiz buralar.. evi topla havalandır süpür kızı emzir alt değiş uyut ahanda bu saat olmuş. aslında kız uyurken bende kestiriim, dün uykusuz bi geceydi. bide bugün göğüslerim yumuşacık yine yaaa senağlama

geçen ay idrar tahlili yaptırdım.şükür bişey çıkmadı

ben kolumu kırdığım gün aksamında spora yazılmıştım aerobık 1 saat gittim süper terliyor insan..sonrasında duş da düşünce yarım kaldı spor...ama elim iyileşsin gitcem..sezaryan sonrası göbek aerobıkle gider ancak

Pelin gördüğüm kadarıyla öyle abartacak bir durumun yok yahu denize havuza giremeyecek kadar kilo milo takmam ben o durumda vazgeçemem vallaha denizden falan hem yavruşları sokacağız daha bu sene denize.

Ah kıyamam Mina'ya sana çok düşkün demek ki Pelin benim oğlan hiç aramaz anasını. Bırakıp giderim teyzeme iki üç saat oyalanır. Bilmem büyüdükçe değişir mi

yaa kızlar bu sıpa bensiz hiç durmuyo. uyutuyorum, yanında yatmazsam uyanıyo. yanında yatarsam 3 saat uyuyo. bugün bikaçkera dalınca kalkiim dedim yırttı kendini şuan memede uyuyo naapcam ben böyle çoğu zamanda memeden hiç ayrılmıyo zaten

benimkide öyle ne yazık ki alıştılar bu şekilde uyumaya :bbo:
şimdiden sonra epey zor olur ayrı yatmayı alıştırmak ama çare yok alıştırcaz bir şekilde :1no2:

benimkide öyle ne yazık ki alıştılar bu şekilde uyumaya :bbo:
şimdiden sonra epey zor olur ayrı yatmayı alıştırmak ama çare yok alıştırcaz bir şekilde :1no2:

nasıl ağlıyo anlatamam şakır şakır gözlerinden yaş akaraktan. içini çeke çeke. sonunda aldım yine memeye. zor sustu. ya ben işbaşı yapınca noolcak. senağlama tam 1 saattir ayağımda salladım yarım saat uyusun diye. ben işbaşı yapınca kimse oynamaz bunun nazıyla böyle

sanki haktan ı tarif ediyosun varya
yalancı emzik almıyo kesinlikle ve beni yalancı emzik olarak kullanıyo
1 saat sallıyorum 10dk.uyuyo
yanındaysam daha uzun uyuyo kalkarsam anında uyanıyo
en ufak seste uyanıyo alıp bir yerden bir yere koyamıyorum uyanıyo
çok hafif uykusu ağlamada aynen yaşlarını akıta akıta
en azından çalışmıyorum ama sen daha zor durumdasın canım ya aklın hep onda kalır işteyken

Kızlar ben malt ıÇıyorum ve tadını sevıyorum memnunum hatta bıttı tekrar sıparıŞ verceĞım Çok hoŞuma gıdıyor tadı ve lohusa Şerbetı ıyı gelıyor sÜt ıÇın nevıncıĞm geÇmıŞ olsun kolunu kırdıĞını yenı gÖrdÜm ben ıŞteyım bırazdan ÇaĞırır annem sÜt saatı ıÇın

salıncakta ayakta kucakta çarşafta beşikte ana kucağında denedik
2 koltuk arasına salıncak yaptık şimdi ağırlaştı koltukları çekiyo ağırlığı popo yerde
bizde tavana beton çivisiyle 2 çengel tutturduk salıncak yaptık odaya, şuan onda uyuyo
çoğu zaman işe yarıyo ama

ben iyiyim, oğluş dün akşam kötüydü, gazı vardı yıktı ortalığı, eşimde şehir dışında, annemle denemediğimiz şey kalmadı ama şimdi iyi şükür

oy kıyamaaaam
nedir şu gaz derdi yaaa! rezene gaz ilacı yağ ile karna masaj ayak altına masaj ne yaparsan yap geçmeyince geçmiyo illet!
tam geçecek gazları diş derdi başlayacak o zamanda
haktan da başladı bile(

malt hiç denemedim ben bol su içiyorum çikolata yiyorum bide:))))) cokacimcoook
çok şükür yetiyo ek bişey vermiyorum
biraz yapısal sanırım bu süt meselesi kiminde boooooooool olurken kiminde az oluyo

aynı naz valla bazen emerken uyuyo hiç kıpırdamıyorum bi yarım saat uyusun bari diye. emzik alıyo iki çekip atıyo. evde terlikle bile dolaşmıyoruz tık desen uyanıyo. bide gözleri bi açıyo sanki az önce uyuyan o değildi. hani bi uyku sersemliği filan yok anında cin oluyo. bikaç günüdür babişko salonda yatıyo biz yatakodasında beraber yatıyoruz. ama üçümüzde dinlendik böylece:) ama sürekli böyle yatılmazki.

alıntı yapamıyorum ((((((((((( bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı tarttılar maşallah 6 olmuşuz boy 59 cm

bende dün altım malt. tadını hiç sevmedim ya kolayla pekmezi karıştırmışlar gibi ki ben ikisinide sevmem zorla içiyorum. ah bu süt olayı içmediğim yemediğim kalmadı hala zoraki idare ediyoruz. ablam yeğenimi 2 yaşına kadar emzirdi. hem emzirirdi hemde sağardı dolapta buzlukta yer kalmadı diye atardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…