oof bi atamadım neyse resmini çekince kızımn odasısnın eklerim ozmn
Aynen Canberkte yabancılıyor hatta buraya da yazmıştım geçenlerde.
Birisi onunla yakından ilgilenirse, konuşursa falan önce bakıyor bakıyor sonra dudakları büzüp basıyor çığlığı. Neredeyse bir aydır bu durumda.
Hatta önceleri abartıp annemi ve babasını da yabancılıyordu onlara alıştı şimdi. Ama annem bayağı alınıyordu yani.
günaydın herkese
kafam çok bozuk sanırım bilgisayarıma virüs girdi
fotolarına bişi olmasaaaaa eyvahedigeldismile
ok canım. ben daha kız doğmadan arabasından odasına döşedim herşeyi kaydirigubbakcemile3 görmemişin bi kızı olmuş misali
çok uykum var yatacagım hemen
sınav fena degildi
mınayı hıç uyutmadan anneme göturdum orda 1 saat uyumuş sabah 7 de kalkıp 1 e kadar uyumayınca tabı nakavt olmuş tam huysuzlugu artacagı zaman ben gelmiş oldum zaten heryer acayıp trafıkti sınava zor yetıştm bagdat caddesındeydı sınav yerım uyuz oldum gördugum her kıza :)))))) herkes çok zayıf çok bakımlı geldı gözume mınayı anemden alıp gezmeye gıttık dışarda gezmeyı sevıyor Allahtan mınaya bırkaç bişey aldık iç badıler kuçulmuştu ıyı oldu yazlıklar çıkmış heryerde mınayada banada almadım yazlık önumuzdekı ay mınaya alırımda ben bu yaz ne gıyecegım bılemıyorumdışarı çıkmak ewt çok ii geliyo am kendıme hıçbirşey alasım yok çok şişkoyum ya nasıl olacak bu iş offf offfffffffffffff
pelin resmen hislerime tercüman olmuşsun bizde pazar günü caddedeydik ya herkes mi çok zayıf ve bakımlı olur özelliklede gördüğüm bütün anneler incecikti acaip bunalıma girdim zaten hiç gidesim yoktu keşkede gitmeseymişim( yaz da geldi artık kiloları kapatmanın yolu kalmadı bir an önce kilo vermem lazım ama vermem gereken çok kilo var napacam bilemiyorum ya offffss
idrar tahlili yaptırdınmı hiçkabus geri benimki gene beni emiyor ne mama yiyor çıldıracağımmmmmmm.bu çocuğun nesi var Allahım bir türlü anlayamadık .................
ben normal dogum yaptım, dogumdan tam 3 ay sonra spor salonuna yazıldım, 20gün neredeyse her gun spora gıttım, hergun 1,5 saat yaptım(kzıma annem baktı bu arada) spora yazıldıktan sonra aşırı iştahlı olan kızım mememde cıglık atarak emmek ıstemıyordu (sadece anne sütü verıyorum ayrıca) bizde nazar degdı falan dıyoruz kızım emmek ıstemeyınce, sonra tesadufen bı tv programında sut verme donemınde spor konusu vardı. izledim. sut verme donemınde yapılan agır egzersiz vucuttakı laktık asıt sevıyesınde artma yapıyormus ve bu da sutun kalıtesını bozup sütün tadını ekşitıyormus. şok oldum resmen, hiç aklıma gelmeyen bişeydı bu. sonra laktik asitı arastırdım netten, gercektende vucutta fazla salgılandıgında sütün tadını bozouyormus. spora da tam alısmıstım,2 kg da vermıstım ne guzel, hiç bırakmak ıstemıyorum ama bırakcam gıbı gozukuyor bu durumda malesef. yanı dıcem şu şu agır spor yapmayın, direkt süt etkileniyor.
malesefkullandığımız çoğu şey uzakdoğu canım...yapıcak fazla bişi yok gibi görünüyo...:S
amaaa bişey sorcam, dönüşte kızımın amcasına uğradık, babanne dede hala herkes ordaydı. kızı sevmek için kim kucağına alsa önce suratlarına dikkatli dikkatli bakıp sonra 2 göz 2 çeşme ağladı dudağını büke büke. :s ben alıyorum susuyo. yabancıladımı acaba? bu ayda olurmuki? ve nasıl düzelir?
diş kaşıyıcı ne tavsiye edersiniz malum BPA .............
ya kimseyle kendini kıyaslama. sende olanlar da onlarda yoktur. ne biliyorsun onların ne aşamalardan geçtiğini ne durumda olduklarını . hiç dış görünüşe bakıp ta özenme bence. Hem bizler onlardan daha da güzel görüneceğiz gör bak. Hiçbir durum sürekli olamaz, bu da bir süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?