2009 Aralık Anneleri

şimdi nasıl peki geçtimi, yoksa tanımadıklarına devammı.

günaydınlar kızlar.ızmire yaz geldi .kısa kolluları bile başladık giyme.dün oğluşumu Bornova Foruma götürdük çok eğlceli onunla gezmek.hiç üzmüyor annesini dışarılarda sağolsun.çok hoşuna gidiyor gezmek..sizler nasılsınız bkl.herkese ii haftalar

dün malt içeceğinden almıştım şuan onu içiyorum bu hiç içilebilir bişi diil. böğğk. niye çukulata filan süt yapmazki kaydirigubbakcemile3

fotolarına bişi olmasaaaaa eyvahedigeldismile

sanmıyorum canım fotolar yedekli ama olmayanlarda vardı birde foto dışında milyon tane evrağım dökümanım var önemli... ama sabahın 8 nde kim var kim yok eşim kardeşim arkdaşlar anlayan kim varsa kaldırdım pcme bişii oldu diye :)))))))))))))))) panik yapma hallederiz dediler de rahatladım...haha ne tipim ben yaa

ok canım. ben daha kız doğmadan arabasından odasına döşedim herşeyi kaydirigubbakcemile3 görmemişin bi kızı olmuş misali

ayy olurmu cnm hiç görmemişlik:::::::::)sende bende almıştım arabasını herşeyini doğmadan insn çok heves edio işte ne yapalım ama ben odasını yeni yaptım 1ay oluo :I):dance:

günaydııııııın kaydirigubbakcemile2
biz geldik evimize :dance:
nasılsınız hatunlar?
biz uykusuz ama çok iyiyiz zemuszemus
dün bütüüüüüüüüün gün gezdik oğlumla :)
önce görümcemle çıktık araba aldık oğluma sonra eşimle çıktık gez gez gez :)))))))
oh be! dünya varmış biz unutmuşuz dünyayı:)
ay ne rahatladım ama ya!
oğlanda hiç ağlamadı :)))))) opuyorumnanaktan

pelin resmen hislerime tercüman olmuşsun bizde pazar günü caddedeydik ya herkes mi çok zayıf ve bakımlı olur özelliklede gördüğüm bütün anneler incecikti acaip bunalıma girdim zaten hiç gidesim yoktu keşkede gitmeseymişim ( yaz da geldi artık kiloları kapatmanın yolu kalmadı bir an önce kilo vermem lazım ama vermem gereken çok kilo var napacam bilemiyorum ya offffss

ya kimseyle kendini kıyaslama. sende olanlar da onlarda yoktur. ne biliyorsun onların ne aşamalardan geçtiğini ne durumda olduklarını . hiç dış görünüşe bakıp ta özenme bence. Hem bizler onlardan daha da güzel görüneceğiz gör bak. Hiçbir durum sürekli olamaz, bu da bir süreç...

kabus geri benimki gene beni emiyor ne mama yiyor çıldıracağımmmmmmm.bu çocuğun nesi var Allahım bir türlü anlayamadık .................
idrar tahlili yaptırdınmı hiç

çok ilginç gerçekten bende yürüyüş yapmaya başlıycam ama o ağır spor değildir heralde bide mekik çekiyorum göbek için ama bilmiyorumkismile

kullandığımız çoğu şey uzakdoğu canım...yapıcak fazla bişi yok gibi görünüyo...:S
malesef

bizimkide çok yabancılıyor ama benim kucağımda sevenlere gülücükler atıyoda başkasının kucağında durmuyo hatta annanesini bile ilk başta yabancılıyodu aslında ben çok girişken bir bebek olsun istiyordum ama ..

diş kaşıyıcı ne tavsiye edersiniz malum BPA .............

bende alacaktım geçenlerde ama araştırıp alim dedim henüz bilmiyorum

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremiyordum. geçen hafta okula başladım. programım çok güzel 3,5-4 saat ayrı kalıyoruz kuzumla. annem geliyo. bu aya kadar sütüm yetti ama artık yetmiyo çok üzülüyorum, üzüldükçe daha da azalacak diyede korkuyorum. aslında sütüm çoktu ama nedense geçen haftadan beri azaldı. herşeyi denedim. nette sütle ilgili yazan ne varsa 3 kilo aldım bu arada :) malt içeceğini deneyeceğim şimdi faydasını gördünüzmü. aslında sütüm var ama benim oğlum hep dolu dolu emmeye alıştığı için yine öyle istiyo. günde 2 keremama veriyorum.

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…