2009 Aralık Anneleri

valla bir an kendimizi gördüm :) bende iki koltuk arasına salıncak bile yaptım ama yok, şimdi bende odaya iki tane çengel asıp salıncak yapacağım bu gaz geldimi gitmiyor, kızımdan biliyorum ben, son çara salıncak inşallah durur orda

alıntı yapamıyorum ((((((((((( bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı tarttılar maşallah 6 olmuşuz boy 59 cm

benimki 26 aralık doğumlu seninkiyle yakın sanırım kaç kilo doğmuştu. benim miniş 2,5 kilo doğmuştu 47 cm di şuan 58 cm 5240 gr.

Katılıyorum . Hem deniz zayıflamamıza yardımcı olur . En iyi spor yüzmek.

:Saruboceq: durur inşallah canım bir çare işte
ama durmayacakları varsa onları hiiiiç bişry durduramaz tabi o ayrı bir mesele

ayy 1 kırmızxı tuğlam kaldı eksiğim 49/50 yaptım ayy ne gıcık bişimiş ya topla topla bitmedi gitti

melikecim maşalah zeynebe nazar değmesin :)

uyandı yeniden uyudu kerata
oooooooooooy anam oy nasıl uğraşmışsın benle ve 4 kız kardeşimle!!!!!!!

Allah dagina gore kar veriyor cidden . Aldigim 2-3 kg icin bana gak guk etse kocam dis gorunusumemi deger veriyorsun diye canina okurdum hakli olarak . Allah korusun bi hastalik gecirsen kortizon kullanip 10-15 kg filan alsan bosar seni demek ki :) Allah sabir versin sana gercekten.

Hheheh cok ilgincmis dikkat etmek lazim .

Can sıkıcı ama tek derdimiz bu olsun .

kendisi çocukluğundan beri düzenli spor yapıyo. bizim öyle bi lüksümüz olamıyo. bende işten eve geldiimde ev temiz yemek hazır olsa bütün gün cadılık yapan kızı iki sever inerim salona:)

alıntı yapamıyorum ben yaaaa sağolun kızlar maşallah yemelik oldu yakında yiyeceğiz benim turta 2830kg 48 cm doğmuştu

kızlar ya br liste yapsak şu nicklerden karıştırıyorum isimleri ve bebişleriii.eskiden çok sık girdiğimden karıştırmıyordum şimdi çok karışıyor.liste yapabilirmiyiz.birde çekiliş olayı ne oldu her ay ayın bebişi çekilecekti vbarmı bi gelişmeee

evet ya bu nickleri yapsak, bi de facedekine çözüm bulsak, belli arkadaşlar dışında ben karışırıyorum....

2009 aralık anneleri isim, bebiş ve nickleri:

1.Burcu & Ömer & 24.5

1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül

canan yolladım tuğla :lepi:

boşa gitti melike tığla ya ahh bu ahır canımı sıkmaya başladı inadım tuttu iyice senin yolladığını aldım tıkladım yok dio bu deil bi baktım at nalı düşmüş 9a tuğla 10muş zaten seninki kaldı duruyo yeni hesap açtım valla at nalı alayım die ondada hediye gönderme panelinde ben çıkmıom yok yok bu haır taktı inadına yapıyor
bu arada bnm kociş gitti kızlar 1 hafta yok yalnızım evde yağmurla allah yardımcın olsun dua edin bana da uslu dursun kızım tek başıma yanarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…