alıntı yapamıyorum((((((((((( bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı tarttılar maşallah 6 olmuşuz boy 59 cm
salıncakta ayakta kucakta çarşafta beşikte ana kucağında denedik
2 koltuk arasına salıncak yaptık şimdi ağırlaştı koltukları çekiyo ağırlığı popo yerde
bizde tavana beton çivisiyle 2 çengel tutturduk salıncak yaptık odaya, şuan onda uyuyo
çoğu zaman işe yarıyo ama
alıntı yapamıyorum((((((((((( bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı tarttılar maşallah 6 olmuşuz boy 59 cm
Pelin gördüğüm kadarıyla öyle abartacak bir durumun yok yahu denize havuza giremeyecek kadar kilo milo takmam ben o durumda vazgeçemem vallaha denizden falan hem yavruşları sokacağız daha bu sene denize.
Ah kıyamam Mina'ya sana çok düşkün demek ki Pelin benim oğlan hiç aramaz anasını. Bırakıp giderim teyzeme iki üç saat oyalanır. Bilmem büyüdükçe değişir mi
valla bir an kendimizi gördüm :) bende iki koltuk arasına salıncak bile yaptım ama yok, şimdi bende odaya iki tane çengel asıp salıncak yapacağım bu gaz geldimi gitmiyor, kızımdan biliyorum ben, son çara salıncak inşallah durur orda
Katılıyorum . Hem deniz zayıflamamıza yardımcı olur . En iyi spor yüzmek.
bizde kot almaya çıktık bana caddeye. ben kot denedikçe eşim; hiç yakışmadı, bacakların çok kalın, popon kocaman, eskiden balık gibiydin, ne giysen yakışırdı vs vs insanın bişey alası kalmadı zaten. altı üstü 53 kiloyum yaaa.Çok üzgünüm çoook
ben normal dogum yaptım, dogumdan tam 3 ay sonra spor salonuna yazıldım, 20gün neredeyse her gun spora gıttım, hergun 1,5 saat yaptım(kzıma annem baktı bu arada) spora yazıldıktan sonra aşırı iştahlı olan kızım mememde cıglık atarak emmek ıstemıyordu (sadece anne sütü verıyorum ayrıca) bizde nazar degdı falan dıyoruz kızım emmek ıstemeyınce, sonra tesadufen bı tv programında sut verme donemınde spor konusu vardı. izledim. sut verme donemınde yapılan agır egzersiz vucuttakı laktık asıt sevıyesınde artma yapıyormus ve bu da sutun kalıtesını bozup sütün tadını ekşitıyormus. şok oldum resmen, hiç aklıma gelmeyen bişeydı bu. sonra laktik asitı arastırdım netten, gercektende vucutta fazla salgılandıgında sütün tadını bozouyormus. spora da tam alısmıstım,2 kg da vermıstım ne guzel, hiç bırakmak ıstemıyorum ama bırakcam gıbı gozukuyor bu durumda malesef. yanı dıcem şu şu agır spor yapmayın, direkt süt etkileniyor.
Ben şu an tam 1,73 e 73 üm. On kilo fazlam var. Bir zamanlar 55 kilo idim.
Yalnız şöyle de bir şey keşfettim ben üzülüp moralim bozulunca acaip derecede iştahım kesiliyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. O zaman çok çabuk kilo veriyorum. Şu aralar Allahıma binlerce kere şükür moralimi bozan bir şey olmadığı için boğazı da tutamadığımdan kilo veremiyorum olsun ne yapayım.
Allah dert keder vermesinde tek sorunumuz kilo olsun.
1.Burcu & Ömer & 24.52009 aralık anneleri isim, bebiş ve nickleri:
canan yolladım tuğla :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?