evet cnm bnm bende beğenyorum fisher price bendede var salıncağı şimdide mama sandelyesini almak istiyorum ama 1aya kadar zaman var daha araştırıyorum bde emekleme arkadaşım var playskoolun o sanırım ondan alıcam çook tatlı bugğn baktım amaben yağmur ormanı dönenceden memnun kalmadım cnm[/QUOT
evet dönence güzel değil. hatta anakucağınıda beğenmedi bizim minik ama salıncaktan çok memnunum. biz e-bebekte alıyoruz bebiş beğenmezse değiştiriyolar. iyi oluyo yani. Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi - Oyun Halısı(,http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/13_70/products_id/2799) bunu da ben çok beğendim ama benim miniği henüz sırtüstü yatıracak adam anasının karnından doğmadı kaydirigubbakcemile3
evet cnm bende salıncaktan acaip memnunum çook rahat ettim evet o halıyı bende görmüştüm ama erken sanırım onun için ama insan heveslenio yaa ben bugün bitane yastık aldımm çok güzel bişey puff gibi şekilden şekle girio kızımda çook sevdi sırt stü yatırıom içine gömülü o bide nu ileri geri yaıca kafası içine girrio çook sevio oyun sanıo onukaydirigubbakcemile2evet cnm bnm bende beğenyorum fisher price bendede var salıncağı şimdide mama sandelyesini almak istiyorum ama 1aya kadar zaman var daha araştırıyorum bde emekleme arkadaşım var playskoolun o sanırım ondan alıcam çook tatlı bugğn baktım amaben yağmur ormanı dönenceden memnun kalmadım cnm[/QUOT
evet dönence güzel değil. hatta anakucağınıda beğenmedi bizim minik ama salıncaktan çok memnunum. biz e-bebekte alıyoruz bebiş beğenmezse değiştiriyolar. iyi oluyo yani. Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi - Oyun Halısı(,http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/13_70/products_id/2799) bunu da ben çok beğendim ama benim miniği henüz sırtüstü yatıracak adam anasının karnından doğmadı kaydirigubbakcemile3
çok şekeerrr. ya ben oyuncak hastasıyım, miniş azcık büyüsede bol bol alsam :) bugün e-bebekteydik kocam zor çıkardı. gerçi evdede netten alıyorum :kedi:
ben sezeryanla doğum yaptığım için başlayamıyorum. 6 ay geçmesi gerekiyormuş. evlenirken 48 kiloydum istiyoki hep öyle olayım. bende hiç sevmiyorum okadar zayıf. 50 olayım yeter. emziriyorum rejim yapamam diyorum sporada başlayamıyorum yapcak bişey yok. kızım için istersem 100 kilo olayım umrumda değil:)
kotları fırlatmadım ama fırlatmaktan beter ettim yerimseniben
yeni geldik eve gezmelerden:) sonunda kot alabildim kendime. e-bebektende kızıma deli gibi alışveriş yaptım.
amaaa bişey sorcam, dönüşte kızımın amcasına uğradık, babanne dede hala herkes ordaydı. kızı sevmek için kim kucağına alsa önce suratlarına dikkatli dikkatli bakıp sonra 2 göz 2 çeşme ağladı dudağını büke büke. :s ben alıyorum susuyo. yabancıladımı acaba? bu ayda olurmuki? ve nasıl düzelir?
Aynen Canberkte yabancılıyor hatta buraya da yazmıştım geçenlerde.
Birisi onunla yakından ilgilenirse, konuşursa falan önce bakıyor bakıyor sonra dudakları büzüp basıyor çığlığı. Neredeyse bir aydır bu durumda.
Hatta önceleri abartıp annemi ve babasını da yabancılıyordu onlara alıştı şimdi. Ama annem bayağı alınıyordu yani.
nehirde bundan yakşaık bir ay önce oldu bu yabancılama göçzleri yeni bi yere gittiğimizde sürekli beni arıyor...ve eğer çok yeni sima varsa basıyor yaygarayı veya huzursuz sesler çıkarıyor...ilk yaptığında bben şaştım kaldım ağlama krizinden ziyade bağırma krizen girdi mosmor oldu gözler döndü ters falan çevirdim düzelmeseydi doktora götürüyorudk meğersem yabancılamış cadııııııııııııı ::))))))))))))
Ben şu an tam 1,73 e 73 üm. On kilo fazlam var. Bir zamanlar 55 kilo idim.
Yalnız şöyle de bir şey keşfettim ben üzülüp moralim bozulunca acaip derecede iştahım kesiliyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. O zaman çok çabuk kilo veriyorum. Şu aralar Allahıma binlerce kere şükür moralimi bozan bir şey olmadığı için boğazı da tutamadığımdan kilo veremiyorum olsun ne yapayım.
Allah dert keder vermesinde tek sorunumuz kilo olsun.
nehirde bundan yakşaık bir ay önce oldu bu yabancılama göçzleri yeni bi yere gittiğimizde sürekli beni arıyor...ve eğer çok yeni sima varsa basıyor yaygarayı veya huzursuz sesler çıkarıyor...ilk yaptığında bben şaştım kaldım ağlama krizinden ziyade bağırma krizen girdi mosmor oldu gözler döndü ters falan çevirdim düzelmeseydi doktora götürüyorudk meğersem yabancılamış cadııııııııııııı ::))))))))))))
Ay töbe yarabbi ödün kopmuştur.
Öf yaaa bir rahat vermedi oğlan zırıldayıp duruyor hadi biz gidiyoruz yatmaya. Herkese iyi geceler.
iyi geceler kızlar :)
ewt kesınlıkle duru babaya ömer sana
benzıyor burcu gerçi durununda senın kızın olduguda bellı
dalgamı geçiyosun sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?