2009 Aralık Anneleri

oof bi atamadım neyse resmini çekince kızımn odasısnın eklerim ozmn

çok şekeerrr. ya ben oyuncak hastasıyım, miniş azcık büyüsede bol bol alsam :) bugün e-bebekteydik kocam zor çıkardı. gerçi evdede netten alıyorum :kedi:

evet cnm yaa bende bayılıyrum kızımın odasınıda yaptım oyuncaklarla doldursam diorum dayanamıyorum

dalgamı geçiyosun sen ya

Aynen Canberkte yabancılıyor hatta buraya da yazmıştım geçenlerde.
Birisi onunla yakından ilgilenirse, konuşursa falan önce bakıyor bakıyor sonra dudakları büzüp basıyor çığlığı. Neredeyse bir aydır bu durumda.
Hatta önceleri abartıp annemi ve babasını da yabancılıyordu onlara alıştı şimdi. Ama annem bayağı alınıyordu yani.

Ben şu an tam 1,73 e 73 üm. On kilo fazlam var. Bir zamanlar 55 kilo idim.
Yalnız şöyle de bir şey keşfettim ben üzülüp moralim bozulunca acaip derecede iştahım kesiliyor ve hiçbir şey yiyemiyorum. O zaman çok çabuk kilo veriyorum. Şu aralar Allahıma binlerce kere şükür moralimi bozan bir şey olmadığı için boğazı da tutamadığımdan kilo veremiyorum olsun ne yapayım.
Allah dert keder vermesinde tek sorunumuz kilo olsun.

nehirde bundan yakşaık bir ay önce oldu bu yabancılama göçzleri yeni bi yere gittiğimizde sürekli beni arıyor...ve eğer çok yeni sima varsa basıyor yaygarayı veya huzursuz sesler çıkarıyor...ilk yaptığında bben şaştım kaldım ağlama krizinden ziyade bağırma krizen girdi mosmor oldu gözler döndü ters falan çevirdim düzelmeseydi doktora götürüyorudk meğersem yabancılamış cadııııııııııııı ::))))))))))))

Ay töbe yarabbi ödün kopmuştur.

Öf yaaa bir rahat vermedi oğlan zırıldayıp duruyor hadi biz gidiyoruz yatmaya. Herkese iyi geceler.

yok ebru ya cıdden kötu taktım canımı sıkıyor mına 5 aylık oldu vermem lazım artık kıloları ne gıyecegım yazın ya denız havuz yalan olur girmeyı bırak şort gymem ben bu halımle

minadada var 1-2 aydır ama tavan yaptı bu ay ,amcasına yaptı onu 1 saat susturamadık canı yanıyor gıbıagladı ınsanlarda çok uzuldu dunde markete gıdeyım dedım babanesı gıt gıt ben bakarım dedı babasıda ordaydı daha kapıdan çıkmadan basladı dıye aglamaya döndum ay bır soylenıyor bana içeri geri gelince kıyıpta bırakıp gıdemedım o söylenmesıne şok olduk

ewt kesınlıkle duru babaya ömer sana
benzıyor burcu gerçi durununda senın kızın olduguda bellı

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bu yabancılama işi çok gıcıktır ya abimi yabancılamıştı duru 3 aylıkken ondan sonra hep öle gitti...hala da çok girişken bi çocuk deildir...ömerin öle olmasını hiç istemiyorum dün yabancı bi kadın ama hakkaten yabancı ukraynalı bi kadın kucağına alınca büktü dudağını ama almadım kadından ordayken oyaladım alışsın insanlara ya...sonra kreş zamanı okul zamanı çok zor oluyo....

biraz mizaç meselesi oluyo galiba bu işler....

mina nasıl?? acık yeni foto koysanaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…