2009 Aralık Anneleri

BENİM KIZDA MEMEDE UYUYOR emerken dalıyor biraz bekleyip yatırıyorum bazen uyuyor bazen uyanıyor ve dalmamak için çok uğraşıyor ben malt içiyorum faydası var ben memnunum humana still tea var oda çok iyi ve bol su içiyorum

bu aylarda memede huysuzluk oluyomuş benimkide çok yapıyodu aynı dediğin gibi uykuda sorun yok yeni uyanıncada öyle ama gündüz emzirmek işkence halada devam ediyor bu ara iyice acıkmasını bekleyip öyle emziriyorum ozaman emiyor artık daha uzun süre aç kalabiliyolar vede meme istemediklerinde belli ediyolar bide etrafları çok ilgilerini çekiyor aç olsalar bile etrafa bakmaktan sesten emmeyi kesebiliyolar sessiz fazla uyaranın olmadığı biyerde emzirmek lazım 5 dk emse 6.dakikada başlıyo oynamaya 10 dakikaya tamamlayınca bayram ediyorum istiyorum ki diptedi yağlı sütüde alsın ama galiba alıp bitiriyoki bide sütümü sağınca eskisi gibi damlaya damlaya değilde foşur foşur akıyor ama miktar aynı bu bebeğin emme gücüsün artmasını gösteriyor doğal olarakta emme süresinin azalması başkaa uyutmak için emziriyorum iyice uykusu gelmeden uyutmuyorum o yüzden bi iki dakikada dalıveriyor uykusu yokken kesinlikle uyutmuyorum emziriyorum yürüyorum o arada uyuyor kısa sürdüğü için zormalıyor ama işte istiyorum ki yatağına koyayım orda uyusun bugün okuldaki öğretmen arkadaşlara sordum bebeklerinizi nasıl uyuturdunuz diye hepside yatağında demezmi allahım ben niye beceremiyorum bi tanesi yanına kendi esyasını koyarmış onu koklaya koklaya uyurmuş kızı yatağında öbürü yatapına koyarmış ninni söylermiş oda kendi kendine uyurmuş bende o gazla eve geldim modern anne işbaşında şeklinde asyayı yatağına koydum iyi geceler öpücüğü vererek odasından ayrıldım ciyak ciyak ağladı bi iki dakikak sustu sonra sonra bi başladı saatlerdir kucağımda değil yatağına kanepenin üzerine bile koyamadım o olaydan sonra 7e gelmeden uyuyan bebek şimdi uyudu anlayacağınız çok güzel kullanılıyorum bende araştırıyorum şimdi uyutma tekniklerini başarmalıyım ama ağlatmadan bi teknik arıyorum olmuyo ya

slm kızlar nasılsınız ben yalnızım bugün valla eşimin envanteri varmış o yüzden gece geç gelicek kızımla yalnızım off ne yapıcam ben sinir oluorum böle olunca zaten haftanın 4günü 10da geliodu bugün kaçta gelceği belli deil 1mi2mi off siniroldum sıkılıyorum sizler neyapıosunuz:...

benim kızda da emmede problem yaşıyoruz bu aralar dediğiniz gibi etrafına bakmaktan emmiyoruz. bende konuşarak yada şebeklik yapıp dikkatini üstüme çekip anca öyle emziriyorum.bu arada benimde sütüm eskiye nazaran azaldı. aslında yeme düzenim aynı ama bitki çayları falan içiyorum ama yine de göğüslerimde eski doluluk yok.bi de benim kız eline ne geçerse ağzına götürme eğilimi içnde.çıngırağını fena dişliyo (yani damaklıyo) annem baktı bugün alt damağı sertleşmiş dedi. doktora gittiğimizde bi göstericem bakalım bide diş problemimiz baş gösterirse eyvah ki eyvah.
bende bişey sormak istiyorum kızlar. gece uykusuna kaçta yatırıyosunuz bebişleri? zeynebi ben 23.30 a doğru yatırıyorum bazen hiç uyanmadan dalıyo bazende defalarca uyanıp dalamıyo uykuyo .bu ayda uyku düzeni oturtmak normal mi? dah çok küçük değiller mi bunun içn? bu arada benimki ayakta sallanarak uyuyo

canım uyku sorunu bizdede çok fazla..sen yeni başlamışsın ayakta sallamaya ben aylardır hep böyle uyutuyorum şimdi ordada uyumak istemiyo bizde pilates topunda yaylanarak uyuyoruz.. ve uykuyu derinleştirene kadar sallamaya devam etmem gerekiyo yoksa hemen uyanıyo..benim hiç umudum yok yok yatağına yatırıp kendi uyuduğu gğnleri göremeyeceğim sanırım

benim eşimde yok canım bu akşam kayınvalide umreden geliyo karşılamaya gitti sonra onu eve bırakıcak artık oğlunu ne zaman bırakırsa o zaman gelicek
(bizimki her sene rutin gittiğinden normal seyahate döndü. bide oğlu torun olduktan sonra kıymetli oldu )

benim kızda eskiden memede uyurdu ama şimdi çığlık çığlığa ağlıyor.malt bende deneyeceğim sanırım..

bende araştırmaya başladım uyutma tekniklerini.ama sanırım bebeğin yapısıyla alakalı.şansa artık öyle bırak yatağına uyusun.benimkide bıraktığım anda ağlamaya başlıyor sallıyorum beşiğini o zaman bile susmuyor..

kızımda geceleri çok sık kalkıyor..

aynen canım bende öyle..

desene bebişlerle yalnızız bu gece baksalım kaçta gelcekler

bi teknik buldum onu denicem benim bu kızdan anladığım sevmeye doyurduğunda istediğin yere bırak duruyo ama yalnız kaldığını hissettiği an hiçbişekilde kucak dışında biyerde durmuyor uyutmadan önce bunuda gözününde bulundurmak lazım yarın başlıcam gazam mubarek olsun 6.aya kadar hallolması gerekiyomuş uyku düzenihttp://www.main-board.eu/hamilelik-ve-cocuk-bakimi/309489-cocugunuzu-yataginda-uyutmak-icin-oneri.html

Ya bazen kollarim kopuyor vucudumun her yani agriyor resmen ya .

Ahh ahhh keske alissa Eylülde

kızlar selam,

nasılsınız?? biz artık bayaa katılara geçtik gibi...hergün yarım elma püresi yiyo...geçenlerde de hipp in bebe bisküvisinden almıştım....2 tane bisküviyi aptamille ezdim ondan yedirdim ama toplam 4 kaşık falan...akşamda sütlü pirinçli mamasından yedi...tabii bu sölediklerim epeyce sulu kıvamda...artık kakasıda daha farklı olmaya başladı...

sonra bugün ablasının okuluna gittik maskot gibi oldu öğretmenlerin kucağında...okul dağılınca çokcukların çığlıklarından ürktü yazık dudağını büzerek ağladı :teselli:

Ya bende istiyorum boyle seyler :) Ama bizim doktor daha erken diyo belki bu ayki kontrolde verir

ben her akşam 21:30 da prensesin altını değiştirip pijamalarını giydiriyorum. sonra iki memeyie 15 er dakka emziriyorum. yatak odasına geçiyoruz. sessiz ve loş ışıkta önce 2-3 dk ninni söylüyorum ayakta sallıyorum tabi sonra uyuyana kadar sallamaya devam ediyorum. her akşam rutine bağladık böyle uyuuyoruz.

bizikinede 4.ay da olan kasık mamasından verdim..meyveli yiyor ama az az..

sen yine iyisin mehtap benm eşim 1 hafta yok göreve gitti

valla öznur sabah nasıl olduysa benm kız oynarken beşiğinde kendi kendine uyumuş şok oldum yani allah devamını getirir inş da hep böyle uyur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…