Ya bende istiyorum boyle seyler :) Ama bizim doktor daha erken diyo belki bu ayki kontrolde verir
sen yine iyisin mehtap benm eşim 1 hafta yok göreve gitti
ayy evet cnm aklıma sen geldin zaten ama alışkın olmayıca
2 günlük falan gitmişti ama bu ilk uzun gidişi ve ben kızımlayım
koca bir hafta geçermi bilmiom :bbo:
ayy evet cnm zor geçer geçer ne iş yapıo eşin ccnm
hmm anlamıştım zaten göreve gitti diyince allah kavuştursun cnm:)asker mehtap eşim bnm :1ninca:
selam kızlar yeni geldim eve...pc açık kalmış ondan online gözüküyorum...
sabah dersten sonra annemle nehiri hemgezdirel im hem de annemin kursuna ordanda babama uğrayalım eve gelelim dedik...nehirin keyfi yerindeydi ammaaa kucakta taşındığı sürece resmen 2 den 6ya kadar 1 saat uyuması dışında kucağımdaydı öldüm bittim belim koptu kollarım iflasss neden böyle yaptı anlamadım resmen taşıyın beni diye inletti ortalığı...
dönüş yolunda uykuyada dalamayınca ilk önce bir çiğ köftecide üstünü değiştirdim:)
sonra bir merdivende emzirdim cami avlusunda ve en son yaygarayı patlatınca deli gibi ! annemle caminin orta yerinde nehiri salladığımızı hatırlıyorum sanırım ötesinde debişi yok:)
üstümden kamyon geçmiş gibiyimresmen ...
yatıcam birazdan artık yarın görüşrüzzz
iyi geceler:)
uzun birsüre kamuoyuna karışmama sokaklarda dolaşmama kararı aldım aman yarabbbiiiiiiiiiiiiii
tam bir tatlı cadı doğurmuşum:)
gunaydınnnn
kabus gıbıydı dun
çok agladı mına sabah eşime bırakıp bankya gıtım kı eşimde durur mına telefon ettı eşim durmuyor dıye
ayy o telefondakı sesı mınanın eve nasıl geldıgımı bılemedım kucagıma aldım hemen anında sustu ama yarım saat sonra tkrar basladı saldırmasından anladımkı dişetleri resmn parmagımı kemırıyor havuç verdım elıne dolaptan birazrahatladı yarım saat 1 saat arayla çıglık şeklınde basladı diş jeli aldı akşam gelirken eşim o bıraz rahatlattı 2 kerede calpol verdım dun anca oyle geçti gun
ama resmen kabus gıbıydı çok derdı vrdı kuzumun ya
diş sezonunu açıyoruz sanırım ve bızımkı pek kolay geçmeyecek bellı ettı kendını yarın doktora gıdecegız kontrole anlayacagız bakalım
hep çok korkuyordum dişten basıma geldi
inşallah atesi falan olmadan çok fazla ishal olmadan çıkar
minada herşeyı agzına göturuyor huysuzlanıyordu 15 gundur ama dunkı çok farklıydı o huysuzlanma bişey degilmiş yanı
hiçbirşey yapamamak o kıvranıken ınsnı asıl uzen o
Allahım bebişlerimiz sana emanet yardım et onlara bu zor sureçlerde
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?