2009 Aralık Anneleri

selam kızlar yeni geldim eve...pc açık kalmış ondan online gözüküyorum...

sabah dersten sonra annemle nehiri hemgezdirel im hem de annemin kursuna ordanda babama uğrayalım eve gelelim dedik...nehirin keyfi yerindeydi ammaaa kucakta taşındığı sürece resmen 2 den 6ya kadar 1 saat uyuması dışında kucağımdaydı öldüm bittim belim koptu kollarım iflasss neden böyle yaptı anlamadım resmen taşıyın beni diye inletti ortalığı...

dönüş yolunda uykuyada dalamayınca ilk önce bir çiğ köftecide üstünü değiştirdim:)
sonra bir merdivende emzirdim cami avlusunda ve en son yaygarayı patlatınca deli gibi ! annemle caminin orta yerinde nehiri salladığımızı hatırlıyorum sanırım ötesinde debişi yok:)

üstümden kamyon geçmiş gibiyimresmen ...
yatıcam birazdan artık yarın görüşrüzzz
iyi geceler:)

uzun birsüre kamuoyuna karışmama sokaklarda dolaşmama kararı aldım aman yarabbbiiiiiiiiiiiiii

tam bir tatlı cadı doğurmuşum:)

adı üstünde tatlı cadııııııı:)
hadi dnlen sen yaramaz fena yormuş sizi belli:))
ii geceler

uzun birsüre kamuoyuna karışmama sokaklarda dolaşmama kararı aldım aman yarabbbiiiiiiiiiiiiii

tam bir tatlı cadı doğurmuşum:)

Amanın Seneeemm başım döndü okurken canınıza okumuş Nehir Hanım gerçekten. Maaşallah senin performansına da hayran kaldım ben Canberki evden arabaya taşıyana kadar belim kopuyor ama çaresiz kalınca ne yapacaksın değil mi.
Sonunda hep onların dediği oluyor.

1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / İsim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda

kızlar selam..
ben buaralar gündüz giremiyorum arda sürekli kucak istiyor üstelik kucağa alıp öyle oturamıyorum gezmemi istiyor beyfendi.. belimde inanılmaz ağrıyor bu yüzden.. tam uyuyor (kuş uykusu malum) ozaman da ufacık işleri hallediyorum.. sizlerle sohbeti özledim.. geçmişe şöyle bir baktım herkes iyi çok şükür bebişlerin huysuzlukları dışında.. buna da şükür diyelim.. girebilirsem gündüz görüşürüz arda uyuyalı 1 saat filan oluyor aşağı yukarı bende gidip yatayım.. herkese mışıl mışıl uykulu gazsız ağrısız ağlamasız güzel bir gece dilerim.. çok öptüm herkesii

günaydıııın.
ilk günaydınn benden olsun..
zeynep hanım uyumuyo yinr 5 te uyandı emzirdim çok terlemişti üzerini değiştireyim dedim. senmisin bun a teşebbüs eden gözler faltaşı gibi açıldı halada öyle elini yutmakla meşgul şuan:))
ama benim çok uykum var uyusa birazda bende yatsam..

gunaydınnnn
kabus gıbıydı dun
çok agladı mına sabah eşime bırakıp bankya gıtım kı eşimde durur mına telefon ettı eşim durmuyor dıye
ayy o telefondakı sesı mınanın eve nasıl geldıgımı bılemedım kucagıma aldım hemen anında sustu ama yarım saat sonra tkrar basladı saldırmasından anladımkı dişetleri resmn parmagımı kemırıyor havuç verdım elıne dolaptan birazrahatladı yarım saat 1 saat arayla çıglık şeklınde basladı diş jeli aldı akşam gelirken eşim o bıraz rahatlattı 2 kerede calpol verdım dun anca oyle geçti gun
ama resmen kabus gıbıydı çok derdı vrdı kuzumun ya
diş sezonunu açıyoruz sanırım ve bızımkı pek kolay geçmeyecek bellı ettı kendını yarın doktora gıdecegız kontrole anlayacagız bakalım
hep çok korkuyordum dişten basıma geldi
inşallah atesi falan olmadan çok fazla ishal olmadan çıkar
minada herşeyı agzına göturuyor huysuzlanıyordu 15 gundur ama dunkı çok farklıydı o huysuzlanma bişey degilmiş yanı
hiçbirşey yapamamak o kıvranıken ınsnı asıl uzen o
Allahım bebişlerimiz sana emanet yardım et onlara bu zor sureçlerde

günaydın herkese zemuszemus
uyuduk bu gece biraz :dance:
dün eşim işten gelince gezdirdik hava kararana dek,
yemeğe gittik hiç yaramaslık yapmadı oğlum
dışarıyı seviyo kerata gamyoncuiremsu
eeee siz nasılsınız ne var ne yok?

günaydın canım ya çok geçmiş olsun bizdede var aynı dert
tavsiyeyle aldığım jel fayda ediyo rahatlatıyo biraz
hem onlar ham bizim için zor bir süreç gerçektende
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…