2009 Aralık Anneleri

offff canım zor bir süreç hakikaten (( umarım ağlama dışında fizksel sıkıntıları olmaz...pelin bide bu fileler varya ondan denesen içine hafif serin elma koyup belki oda rahatlatır...bu dönemin en önemli ürünleri:caljeL + calpol + senin parmağın.:))

bakalım bizimki neler yapıcak o dönemde şimdiden salyalar bir küçük köpüş gibi :)

günaydınlar herkese
.....10 da kalktık ya allah bismillah........

pelin geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda atlatırlar...nehirinde eşlleri ağzında hep
öznur senin kızda ne erkenci anammmm yatsada biraz zilli sende dinlensennn cadı bunlsar yaaa

:)

pelin ve senem pek görünmedi bugün..nerdelerki acep?

dün sabah dersten sonra annemle nehiri hemgezdirel im hem de annemin kursuna ordanda babama uğrayalım eve gelelim dedik...nehirin keyfi yerindeydi ammaaa kucakta taşındığı sürece resmen 2 den 6ya kadar 1 saat uyuması dışında kucağımdaydı öldüm bittim belim koptu kollarım iflasss neden böyle yaptı anlamadım resmen taşıyın beni diye inletti ortalığı...

dönüş yolunda uykuyada dalamayınca ilk önce bir çiğ köftecide üstünü değiştirdim:)
sonra bir merdivende emzirdim cami avlusunda ve en son yaygarayı patlatınca deli gibi ! annemle caminin orta yerinde nehiri salladığımızı hatırlıyorum sanırım ötesinde debişi yok:)

işte böyle öznur fena yani
cezalıyız evde oturcazzz

15:nick: senemsss:senem& nehir

1.Nick : 24.5 / ısim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / ısim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / ısim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / ısim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
15:nick: senemsss:senem& nehir
16:Nick:bhcg/isim Övünç/ Dünya

cezayı haketmiş minik tatlı cadııııı kaydirigubbakcemile3
günleri günlerini tutmuyoki canım
ilk gezmemizde eve kendimi nasıl attım hatırlamıyorum ama şimdi sesi soluğu çıkmıyo hoşuna gidiyo
ama buda şimdilik,
sonrası ne olur bilemiycem tabi :))))))

Öznuuurrr hala yatamadın mı yoksa??

Ay Allahım şimdi de diş huzursuzluğu mu başladı.Yazık bu yavrulara ya.
Canberk te de böyle çığlık şeklinde ağlamalar var. Bir anda oluyor ama m esela emiyor gayet mutlu mesut bir anda bırakıp başlıyor ciyaklamaya sonra gene devam emmeye. Dişten mi oluyor anlamadım ki.
Bizde de öyle eller sürekli ağızda ne bulsa hemen ağzına götürüp deli gibi dişlerini kaşıyor.

:))))
aman gülmekten de öldüm zaten yollarda bir o kadar zorlandımsa da
napim ya öyle yada böyle büyücek :):)
hiç ağlamadan da olmaz ama hergün yeni yeni huylar geliştiriyor:)
kanguru denicem birde:) akıllanmadım:)

nevin ilk 4 ay mama takviyesi yaptın mı ki ek gıdaya geçtin
mamayı canım 2 kez verdim cok zor yedi..röntgen cekılıncede devam mamasından verdim ac oldugundan yedi..ama asla baska zaman mama yemıyor bende kasık maması olan cam şiselerdeki 4.aydan itibaren meyve püresinden az az verdim..biraz yedi..bendeki amaç tatsın..eger kolum kırılmasaydı meyve püresini ben yapıp yedircektim.hazır almış oldum..dün de aşilarını yapttırdık..iyi bakalım 7200 kğ olmuş

ben kanguruda gezdiriyorum rahat oluyo ama
biraz sırtın ağırıyo çooooooook gezersen
haktan seviyo onda gezmeyi
en sevdiği şeyler oluyo çünkü
hem ayaktayım hem o kucağımda hem yürüyorum hem dışardayız kaydirigubbakcemile3

bende tadımlık veriyorum herşeyden,
geçmiş olsun yeğenime :))))

Herkeslere Gunaydin

Dun Eylülü yikayalim dedik allahim kuvete bi koyduk nasil agladi cadi elimiz ayagimiz karisti valla esimle .
Yatagini da ayircam dedim dun konustuk esimle gece bi kustu Allahtan yanimda yatiyorda duydum . Gece 4 de uyandi emzirdim bir daha da uyumadi boyle kesik kesik bi derdi oldugu belliydi aslinda. Sanirim gelin olana kadar bizimle yatcak

:)))))))) eylül olayı çözdü artık....kokuna alıştı.....derdi falan yoktur (hiç bi zamanda olmasın) olay seni kontrol etmek bence...bakıyo canı istemediği her olayda ağlarsa iş çözülüyo.....şampiyon EYLÜL :hooray:

bence içindende alkisalkisalkis :teytey: :dance: sürekli bunları yapıyo....

Valla ufacik boyunla beni parmaginda oynatiyor gecen gunde dedim ya sana oksuruyor simdi bogazina tukuruk kacti once tikanmis gibi yapti bakti ben gelmedim oksurup devam etti cok cadi ya

nehir hanım bugün yine formun da..oyna benle gezdir beni konuş benle dolaştır beni...
yarabbim herkül gücü nasip eyle banaa

Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim

Vallaha Burcu ben bir PTT calışanı olarak bu soruya cevap vermek isterdim ama hiç gişede çalışmadığım ve hepi topu 2 ay çalışabildiğim için bilemiyorum.

Bu arada sen duyduğum kadarıyla emzirme önlüğü kullanıyormuşsun. Nasıl bir şey memnun musun işe yarar mı bende alsam. Dışarda falan kullanılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…