gunaydınnnn
kabus gıbıydı dun
çok agladı mına sabah eşime bırakıp bankya gıtım kı eşimde durur mına telefon ettı eşim durmuyor dıye
ayy o telefondakı sesı mınanın eve nasıl geldıgımı bılemedım kucagıma aldım hemen anında sustu ama yarım saat sonra tkrar basladı saldırmasından anladımkı dişetleri resmn parmagımı kemırıyor havuç verdım elıne dolaptan birazrahatladı yarım saat 1 saat arayla çıglık şeklınde basladı diş jeli aldı akşam gelirken eşim o bıraz rahatlattı 2 kerede calpol verdım dun anca oyle geçti gun
ama resmen kabus gıbıydı çok derdı vrdı kuzumun ya
diş sezonunu açıyoruz sanırım ve bızımkı pek kolay geçmeyecek bellı ettı kendını yarın doktora gıdecegız kontrole anlayacagız bakalım
hep çok korkuyordum dişten basıma geldi
inşallah atesi falan olmadan çok fazla ishal olmadan çıkar
minada herşeyı agzına göturuyor huysuzlanıyordu 15 gundur ama dunkı çok farklıydı o huysuzlanma bişey degilmiş yanı
hiçbirşey yapamamak o kıvranıken ınsnı asıl uzen o
Allahım bebişlerimiz sana emanet yardım et onlara bu zor sureçlerde
pelin ve senem pek görünmedi bugün..nerdelerki acep?
15:nick: senemsss:senem& nehir1.Nick : 24.5 / İsim : Burcu / Omer
2.Nick : yasil_haktanemin / İsim : Yasemin / Haktan Emin
3-Nick : Burcuk / İsim : Burcu / Eylül
4.Nick : babybay / İsim : Özlem / Duru
5-nick :hayat24/isim:canan/yağmur nisa
6-Nick :semyıl / isim:semra/ Ela
7-Nick : realisttt / sibel / naz
8-Nick : serinus/ isim : melike / zeynep
9-Nick :esrtml/isim:esra/asya
10-Nick:crstal18/isim : mehtap/güneş
11-Nick:nisabeyza/isim :kıymet / zeynep
12-Nick:lalsuu/isim nevin/ecem alya
13-Nick:lkeser/isim:lütfiye/beyza
14-Nick:meybon/isim:arzu/arda
dün sabah dersten sonra annemle nehiri hemgezdirel im hem de annemin kursuna ordanda babama uğrayalım eve gelelim dedik...nehirin keyfi yerindeydi ammaaa kucakta taşındığı sürece resmen 2 den 6ya kadar 1 saat uyuması dışında kucağımdaydı öldüm bittim belim koptu kollarım iflasss neden böyle yaptı anlamadım resmen taşıyın beni diye inletti ortalığı...
dönüş yolunda uykuyada dalamayınca ilk önce bir çiğ köftecide üstünü değiştirdim:)
sonra bir merdivende emzirdim cami avlusunda ve en son yaygarayı patlatınca deli gibi ! annemle caminin orta yerinde nehiri salladığımızı hatırlıyorum sanırım ötesinde debişi yok:)
işte böyle öznur fena yani
cezalıyız evde oturcazzz
günaydıııın.
ilk günaydınn benden olsun..
zeynep hanım uyumuyo yinr 5 te uyandı emzirdim çok terlemişti üzerini değiştireyim dedim. senmisin bun a teşebbüs eden gözler faltaşı gibi açıldı halada öyle elini yutmakla meşgul şuan:))
ama benim çok uykum var uyusa birazda bende yatsam..
gunaydınnnn
kabus gıbıydı dun
çok agladı mına sabah eşime bırakıp bankya gıtım kı eşimde durur mına telefon ettı eşim durmuyor dıye
ayy o telefondakı sesı mınanın eve nasıl geldıgımı bılemedım kucagıma aldım hemen anında sustu ama yarım saat sonra tkrar basladı saldırmasından anladımkı dişetleri resmn parmagımı kemırıyor havuç verdım elıne dolaptan birazrahatladı yarım saat 1 saat arayla çıglık şeklınde basladı diş jeli aldı akşam gelirken eşim o bıraz rahatlattı 2 kerede calpol verdım dun anca oyle geçti gun
ama resmen kabus gıbıydı çok derdı vrdı kuzumun ya
diş sezonunu açıyoruz sanırım ve bızımkı pek kolay geçmeyecek bellı ettı kendını yarın doktora gıdecegız kontrole anlayacagız bakalım
hep çok korkuyordum dişten basıma geldi
inşallah atesi falan olmadan çok fazla ishal olmadan çıkar
minada herşeyı agzına göturuyor huysuzlanıyordu 15 gundur ama dunkı çok farklıydı o huysuzlanma bişey degilmiş yanı
hiçbirşey yapamamak o kıvranıken ınsnı asıl uzen o
Allahım bebişlerimiz sana emanet yardım et onlara bu zor sureçlerde
cezayı haketmiş minik tatlı cadııııı kaydirigubbakcemile3
günleri günlerini tutmuyoki canım
ilk gezmemizde eve kendimi nasıl attım hatırlamıyorum ama şimdi sesi soluğu çıkmıyo hoşuna gidiyo
ama buda şimdilik,
sonrası ne olur bilemiycem tabi :))))))
mamayı canım 2 kez verdim cok zor yedi..röntgen cekılıncede devam mamasından verdim ac oldugundan yedi..ama asla baska zaman mama yemıyor bende kasık maması olan cam şiselerdeki 4.aydan itibaren meyve püresinden az az verdim..biraz yedi..bendeki amaç tatsın..eger kolum kırılmasaydı meyve püresini ben yapıp yedircektim.hazır almış oldum..dün de aşilarını yapttırdık..iyi bakalım 7200 kğ olmuşnevin ilk 4 ay mama takviyesi yaptın mı ki ek gıdaya geçtin
:))))
aman gülmekten de öldüm zaten yollarda bir o kadar zorlandımsa da
napim ya öyle yada böyle büyücek :):)
hiç ağlamadan da olmaz ama hergün yeni yeni huylar geliştiriyor:)
kanguru denicem birde:) akıllanmadım:)
mamayı canım 2 kez verdim cok zor yedi..röntgen cekılıncede devam mamasından verdim ac oldugundan yedi..ama asla baska zaman mama yemıyor bende kasık maması olan cam şiselerdeki 4.aydan itibaren meyve püresinden az az verdim..biraz yedi..bendeki amaç tatsın..eger kolum kırılmasaydı meyve püresini ben yapıp yedircektim.hazır almış oldum..dün de aşilarını yapttırdık..iyi bakalım 7200 kğ olmuş
Herkeslere Gunaydin
Dun Eylülü yikayalim dedik allahim kuvete bi koyduk nasil agladi cadi elimiz ayagimiz karisti valla esimle .
Yatagini da ayircam dedim dun konustuk esimle gece bi kustu Allahtan yanimda yatiyorda duydum . Gece 4 de uyandi emzirdim bir daha da uyumadi boyle kesik kesik bi derdi oldugu belliydi aslinda. Sanirim gelin olana kadar bizimle yatcak
:)))))))) eylül olayı çözdü artık....kokuna alıştı.....derdi falan yoktur (hiç bi zamanda olmasın) olay seni kontrol etmek bence...bakıyo canı istemediği her olayda ağlarsa iş çözülüyo.....şampiyon EYLÜL :hooray:
bence içindende alkisalkisalkis :teytey: :dance: sürekli bunları yapıyo....
4.ayda başlanabiliyo zaten burcu.. bu ay bize başlar kesin mama yerine ek gıdalara..
Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?