kanguru çok rahat oluyor gerçektennn benimkide seviyor uyuyor bide onunla dolaşırken
evt fatma çok rahat ama uyurken rahatsız olmuyomu bebiş benimkide uyuyo orda gerçi ama rahatsızm ış gibi geliyo.bide sen hangisinden kullanıyosun
Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim
Vallaha Burcu ben bir PTT calışanı olarak bu soruya cevap vermek isterdim ama hiç gişede çalışmadığım ve hepi topu 2 ay çalışabildiğim için bilemiyorum.
Bu arada sen duyduğum kadarıyla emzirme önlüğü kullanıyormuşsun. Nasıl bir şey memnun musun işe yarar mı bende alsam. Dışarda falan kullanılabilir mi?
Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim
ayy burcu sabah yağmur bir tıkandı anlatamam sana uzun zamandıre olmuyordu ödüm koptu emzirdim gazını çıkarıyordum gıık dedi baktım gözler kızardı sulandı falan ellerini ayaklarını çırpmaya başladı yutkunmaya çalışıyo bi yandan gıık hıık die sesler çıkarıyo sırtına vurdum yok daha hızlı vurdum yok geçmedi elim ayağım titredi ağladım korkudan yalnızım kimsede yok kucağıma aldım sırtı bana doğru karnını hızla bastırdım bastırmamla beraber hem gaz çıkardı hem kustu ama ne kusmak püüüfff bişey kalmadı bütün emdiği çıktı dışarı gözleri kıpkırmızı yavrum korktu ağlamaya başladı temizledim üstünü değiştirdim hiç sesi çıkmadı uyudu masum masum o da çok korktu allah korusun bi daha yaşamak istemiyorum artık ya çok zor oluyor
amin funda saol cnm senin kız nasıl oldu mamaya devam ediyosun değiilmi sendegeçmiş olsun canım ya Allah bidaha yaşatmasın bu tarz bi olay bütün bebekleri korusun rabbim çok çkok zor:teselli:
dişeti sertleşmiş gerçkten dedı jel ii miş
demir burcu bızımkı az verılendenmiş digeri 8 damla dedi 7.aydan sonra et tuketrse sebze çorbsnın ıçınde kesecekmiş demiri ek gıda sutun yarıyor vermeyelım gyt ii kılo alımı dedi fileye meyva koyup diş eti için vereblrsın havuç elma soguk soguk ıı gelir dedi dişlikleri sevmyr mına diye
çapadan gelme bizim dr .oranın ek gıda geçiş programını verdi bilgileri birara yazarım
çok sık emyr yetmyr mu dedim nerdeyse 1 saatde emmek ıstmye basladı yıne dedım
azalır 6.aydan sonra özellıkle ama sutun bize lazım çok azaldgını anlarsan 15 gun sonra sebzeyle yada meyveyle baslarız dedı aksamları 90 cc mama onu kandrmalık oluyormuş doymaz o degil ii kılo almasının nedenı dmkkı sutun yaryr hala dedi 600 gr almış bu ay 2 cm uzamış masallah
bu rota karıştıurdı aklımızı iice ya
pelin ben chicconun diş kaşıyısını aldım dolapta soğutup veriyorum sende al istersen
http://www.ebebegim.com/DisKasiyicilar/ChiccoSuluDisKasiyici-Sapli.aspx
eliyle rahat kavrayıp kendisi tutabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?