2009 Aralık Anneleri

kanguru denedim evde
bizim zilli pek sevdi
alıcam ortepediğinden bir tane ancak haftasonu bakalım:)

kanguru çok rahat oluyor gerçektennn benimkide seviyor uyuyor bide onunla dolaşırken

kanguru çok rahat oluyor gerçektennn benimkide seviyor uyuyor bide onunla dolaşırken

evt fatma çok rahat ama uyurken rahatsız olmuyomu bebiş benimkide uyuyo orda gerçi ama rahatsızm ış gibi geliyo.bide sen hangisinden kullanıyosun

evt fatma çok rahat ama uyurken rahatsız olmuyomu bebiş benimkide uyuyo orda gerçi ama rahatsızm ış gibi geliyo.bide sen hangisinden kullanıyosun

valla benmkiii çok rahat gibi duruyor dışarıya çıktığımda uyuyor.canım markasına dikkat etmedim çünkü ablam verdi bana onun bebiş 2 yaşında

2010ların topiğinde yasil haktan emin ismi var yasemin sen hamilemisin yine nick bnzerliğimi anlamayamadım :1shok:

Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim

vewrmiyorlar burcu biz hep pttden para gönderip aldığımız için bliyorum vekaletname varsa veriyorlar evlilik cüzdanı falan kabul edilmiyor

ayyyyy alıntı yapmıştım hepsi gitti, tek elimle yapıyordum yanlış birşeye bastım sanırım,
pelin geçmiş olsun, kolay geçer diycem ama diş biraz sıkıntılı
onun dışında herkes genelde iyi okuduğum kadarıyle rutin uyku problemleri dışında

Ben cok memnunum valla bn isyerinde diktirmistim . her yerde kullaniyorum ben arabada disarda ve hic bi yerin gozukmuyor

Ya bu postanedeki parayi esimin alma durumu yok mu illa benim mi gitmem lazim

ben geçen hafta gittim parayı alamak için, sigortada eski soyadımla yeni soyadım olduğu için evlilik cüzdanı olmadan vermediler o kadarda sıra bekledim ama alamadım
eşine tövbe vermezler kaydirigubbakcemile2

ayy burcu sabah yağmur bir tıkandı anlatamam sana uzun zamandıre olmuyordu ödüm koptu emzirdim gazını çıkarıyordum gıık dedi baktım gözler kızardı sulandı falan ellerini ayaklarını çırpmaya başladı yutkunmaya çalışıyo bi yandan gıık hıık die sesler çıkarıyo sırtına vurdum yok daha hızlı vurdum yok geçmedi elim ayağım titredi ağladım korkudan yalnızım kimsede yok kucağıma aldım sırtı bana doğru karnını hızla bastırdım bastırmamla beraber hem gaz çıkardı hem kustu ama ne kusmak püüüfff bişey kalmadı bütün emdiği çıktı dışarı gözleri kıpkırmızı yavrum korktu ağlamaya başladı temizledim üstünü değiştirdim hiç sesi çıkmadı uyudu masum masum o da çok korktu allah korusun bi daha yaşamak istemiyorum artık ya çok zor oluyor

canan çok geçmiş olsun yasatmasın birdaha Allah
gçmş olsun dyenlere tsk alıntı ypmyrm mına kucgmda uyuyo gibi bişey :)

doktora gttık sbh rotayı vurmadı bılgınıze
6 aylık olmadan 1-2 gun içinde ara olumlu hbr çıkmışsa vururuz takıpteyım dedı
6 aydan sonra vurulamyrmuş zaten
kendı çocugum olsa vurmam şuan dedı bızde vurdurmadık bklmedeyız

geçmiş olsun canım ya Allah bidaha yaşatmasın bu tarz bi olay bütün bebekleri korusun rabbim çok çkok zor:teselli:

dişeti sertleşmiş gerçkten dedı jel ii miş
demir burcu bızımkı az verılendenmiş digeri 8 damla dedi 7.aydan sonra et tuketrse sebze çorbsnın ıçınde kesecekmiş demiri ek gıda sutun yarıyor vermeyelım gyt ii kılo alımı dedi fileye meyva koyup diş eti için vereblrsın havuç elma soguk soguk ıı gelir dedi dişlikleri sevmyr mına diye
çapadan gelme bizim dr .oranın ek gıda geçiş programını verdi bilgileri birara yazarım
çok sık emyr yetmyr mu dedim nerdeyse 1 saatde emmek ıstmye basladı yıne dedım
azalır 6.aydan sonra özellıkle ama sutun bize lazım çok azaldgını anlarsan 15 gun sonra sebzeyle yada meyveyle baslarız dedı aksamları 90 cc mama onu kandrmalık oluyormuş doymaz o degil ii kılo almasının nedenı dmkkı sutun yaryr hala dedi 600 gr almış bu ay 2 cm uzamış masallah

ay bıde 3 haftadada çıkar 1-2 ayıda bulur bellı olmaz dedi diş için
odayı ayır onumuzdekı ay dedı
daha erken 1-2 ay sonra asıl yabancılaması lazım dedı şaşırdı diycektım 2009 modeller boyle hocam :)))
ıvızr zıvır aramaya çekınıyrm baska doktora gdyrm haftasonu yoksunuz ara çekınme dedı ii oldu
denız suyu dıger burun açıcı spreylere benzemez onda 4 gun ara vermene gerek yok kullan rahatca dedı
alışkanlıkda yapmaz ilaç yok içinde dedicalpolude zorda kalmadıkça verme dedı ben çok aglıyor dıye hiç ilaç vermedım calpolude atesı oldnda verırıdım dedı

geçmiş olsun canım ya Allah bidaha yaşatmasın bu tarz bi olay bütün bebekleri korusun rabbim çok çkok zor:teselli:
amin funda saol cnm senin kız nasıl oldu mamaya devam ediyosun değiilmi sende

maşallah minaya
bakalım bizim yağmur hanım nasıl oldu perşembe gidiyoruz bizde doktora gecen ay kilo almadığı için mamaya başlatmştı doktor ama mama da yemiyor beni emiyor zorla en fazl 40cc yedirebiliyorum o da ağlaya ağlaya kıyamet kopuyor evde inş kilo almıştır boyunu ölçtüm metreye evde bnm ölçümüme göre baya uzamış yne selvi gibi bi kızım olcak galiba sengözlerimebaksanab

ultrason içinde gün alıcam hastaneyede gidicem perşembe günü malum kalça çıkılığımız var çift bez kullanıyoruz inş düzelmiştir dua edin bize yoksa alçıya alıyorlarmış sanırım belden aşağısını yada ameliyat falan yazıyor nette allahım koru kızımı inş yoktur bişeyi

meralle konuştm oyku de o da ıımış hepınıze slmı var hazıran 15 e kadar ucretsız ızndeymış
dun rotanın 2.sini vurulmuş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…