2009 Aralık Anneleri

Yaw bu Canberk e de adam toplayacağım dışardan hem yabancılıyor kendisiyle muhattab olanı dudağını büze büze ağlıyor hem de misafire bayılıyor. Dün akşmki misafirlerin üç çocuğu vardı ikizleri 5 yaşında bir de Canberkten 3 ay büyük kızları. O vakte kadar beni çıldırtan çocuk bayıldı keyfinden gıkı çıkmadı kaç saat. Ben nereden bulacam hergün buna misafir yaa :sm_confused:

araba kullanabılıyosun cık cık gel bıze :)
ben pazar gunu kullandım annem ablam ablamın 2 kızı ve mına gezmeye gıttık kızkıza
ay ozlemişim araba kullanmayı bıle haftada 1 çıkıyorum arabayla babasına yarım saat bırakıp markete falan ama şöyle kafama göre gezdım ya pazar pek hoşuma gitti mınada dıkkatlıce bakıyor bana annem ne yapıyor dıye annanesının kucagında
Allahtan gezmeyı sevıyorlar masallah dıyeyımde 4100000000000 kere
keşke daha yakın olsaydık hepimiz bir uçtayız ıstanbulun hergun bırımıze giderdik 1-2 saatde olsa

Son düzenleme:

sağol canım gene birbirimize haber verelim ben de bekliyeceğim.eyvahedigeldismile

Vallaha ne güzel olurdu yakın olsak. Bizimkinde dönüş sendromu var. Giderken hiç sorunsuz tek başına oturuyor koltuğunda biraz bakınıyor sonra uyuyor ama dönerken aman Allahım nasıl bir ciyaklama sanırsın ki canlı canlı doğruyorlar ne oluyor bilmiyorum neden böyle yapıyor? O yüzden yalnız bir yere gitsemde dönüşlerde mutlaka biri olması gerekiyor.
Gezmek çok iyi geliyor gerçekten de hele bizim gibi gezenti evde oturmaya alışık olmayanlara. Mina olunca yanında daha rahat gezmişsindir tabii. Maaşallah diyelim evet hiç olmazsa o bakımdan rahat edelim yani.

Ya kollarim koptu bittim koydum biraz tv onune cok mu kotu anneyim ya
Ya benmkisi de durmuyor bugün birde 5-10dak uyuyup basıyor çığlığı.gözleri de kapalı ya bi yeri acıyor ya korkuyor gibi anlamadım bn arada ben de yapıyorum onu dayanılmıyor ya bazen
aynen bizimkisi de seviyor misafiri ama yüksek sesi asla sevmioyr korkuyor
ben valla wc ye gıderken mecbur koyuyorum tv önune yoksa hacet kalmadı olacak :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

sağol canım gene birbirimize haber verelim ben de bekliyeceğim.eyvahedigeldismile
ok cnm

ay hiç gulesım yoktu
canlı canlı dogruyorlar ha
tam benzetme valla
bazen mınada tam o dediğin gibi bagrıyor
noluyo ya oluyor insan
birgun bende bagıracagım oyle durduk yere az kaldı sınır sıstemımın çökmesıne :)

Biz burcuyla çok uzağı z hala görüşemedik:roflol:

ben ereglıde olsam hergun bırınızdeydım valla o kadar yakınsınızkı sahılde çarpışır ınsan be
buluşun artık valla ayıp
benım burcuya gıdip gelmem helekı haftaiçi olsa ereglıye gıtmem gıbı bışey hatta ereglıye daha kolay gıderım :))

rezene cayını gazı içinmi kullanıyorsunuz yoksa rutinmi veriyorsunuz

selam kizlar bende mecbur tvye bakiyo kizim cunku ev cok sessiz sadece ben varim kimse girip cikmiyo bende baby tvyi aciyorum bazen onda ingilizce falanda konusuyo bazen en azindan bebegin yaninda farkli dilleri konusursan okadar iyiymis yani mecbur bakiyo tvye ya buarada ben bunalima girdim gobegimden dolayi oyle kaldi ya ne giysem cok cirkin oluyo kendimi cok bakimsiz hissediyorumm

Biz burcuyla çok uzağı z hala görüşemedik:roflol:

hakkaten ya :)))) bide gün aşırı ben sizin oralardayım :))) benim mekanda çok uzak malum :)))) neyse haziranda yarı yaş partisi yaparsak o zaman görüşürüz Nazancım :)))

Canım sahil okadar kalabalık ki çarpışmadık henüzkaydirigubbakcemile3 hem havalardan sahile bir kere inebildik daha.ben kendim de bebişle evden çıkamadğım için öyle oldu.Burcu da otelde ya iş yeri sonuçta..ama ilk fırsatta eşimle gidecem aklımdaa

rezene cayını gazı içinmi kullanıyorsunuz yoksa rutinmi veriyorsunuz

gazını kendı çkryr mına artık ama arada karnı agrırsa kaka yapamadıysa
yada çok emmek ısterse benı o gun artık sut kalmadıysa mama vermym sut dolana kdr kansın biraz diye 1-2 verdm de devam etsemmı dıye srdum vercm arada

küçük ömer bugün 1,5 elma suyu içti....ve 4 kere kaka yaptı biri omuzlarında olmak kaydıyla...:)))) annem deiştiriyo altını dioki gelde şu üstü kurtaralım bari nereye kurtarıcan saçlarına ramak kalmış sepetin :))))

hakkaten ya :)))) bide gün aşırı ben sizin oralardayım :))) benim mekanda çok uzak malum :)))) neyse haziranda yarı yaş partisi yaparsak o zaman görüşürüz Nazancım :)))

Aa hazirana kadar görmicen herhal benii:) yok ben gelecem de haftasonu ancak onda da sen otelde misin bilemiyorum eşime otelin önünden geçerken yavaşlatıyorum oralarda görürüm belki die sen de gel cnm bigün eve ozaman

aynı ben :)))

dogru dedın :))

git valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…