2009 Aralık Anneleri

inşallah düzelir canım..

sen kararlı mısın doğurmamaya ben 2 tane daha istiyorum bilmiyorumkismile

maşallah sana.ben ikinciyi şu an hiç düşünemiyorum ama eşim ısrarla istiyor..

aynı şeyi anneme dedim dün ilk aydaki halini çok özlüyorum diye.bu halleride çok güzel ama ne bileyim tuhaf bir his işte.o zamanda çabuk geçsin zaman diyordum.üç çocuğu olan arkadaşımda bana her anının tadını çıkar bu aylara bir daha geri dönemezsin diyordu gerçekten haklıymış..

Birden nasil gozumde buyudu ya . Pratik biseyler bulmaya calisiyorum simdi.

Esas sarmak is zaten

canım taşıma şirketiyle anlaşsana onlar sarıyor.paketliyor,taşıyor,kuruyor sen niye yoruluyorsun.ben hamileliğimin son ayında doğuma çok az zaman kala taşınmıştım rahat oldu..

duzeldımı kıznın yeme sorunu

kızlar ben doktora gidiyorum
serum yemessem iyi
çakıldım kaldım y atağa görüşrüz

yoruldum bittim delircem ya! ne duruyo ne yatıyo ne uyuyo(((((((
geceleri uyumuyodu gündüzleri ara ara uyuyodu bu gün 0 uyku ve aşırı huysuz
sinirlerim aşırı yıprandı bağırmaya başladım artık (((((
el kadar bebek ne anlar bağırmaktan diyorum!
içimdeki ikinci ses anlıyo anlamasa oturduğunda ağlayıp kalktığında susmaz diyo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae ben iyi değilim sanırım laelaelaelaelae

Belli oldu bu ay icinde tasiniyorum . Annemde yok yardimci nasil yapcam bakalim
kolay gelsin burcu, evden eve nakliye ile anlaşsan sen sadece sena özel olanları topluyorsun geri kalanların hepsini onlar

ne yorucu birgündü allahım
gece korktum bi ses geldi pat die uyuyamadım 3-4 gibi dalmışım sabah eşim gelmiş rüya gibi 8de dedim bn korktum nie aramadın dio nasıl arayayım görevdesin gelemezsin o saatte olsun diyo bize bakmauya gelmiş bi ihtiyacımız varmı diye canım ya özledim kızımı dio :)
dışarı çıkacaktım bugün hava günlük güneşlik ama müthiş rüzgar var çıkamadık yağmurda huysuz biraz nedense onu yıkadım yıkarken iyidik ama giyinirken kıyametler koptu savaş alanına döndü resmen ev anca topladım biraz çamaşırı vardı elde yıkadım eskittik cicileirmizi he yıkana yıkana :)
banyodan sonra uyurdu uyumak bilmedi zor uyuttum tırnak kestik bide o da ayrı merasim zaten kesene kadar canım çıkıyo neyse uyudu çayımıda aldım dinleneyim biraz :)))

burcu taşıncakmışsın allah yardımcın olsun ya annende yok zor olucak bnce nakliye şirketleriyle anlaş daha rahat olur yoksa çoçukla zor hemde çok zor bende yazın taşınıcam nakliyeclierle anlaşmayı düşünüyoruz

kızlar hep sorucam unutuyorum bebeklerinizin vücudunda doğum lekesi varmı ?

kızlar ben doktora gidiyorum
serum yemessem iyi
çakıldım kaldım y atağa görüşrüz
geçmiş olsun senem

yasemin yağmur nisa nın bir huyu var
uykusu gelince uyutmam lazım gözünü kaşısın yada kulağıyla oynamaya başlasın hemen alıpğ sallıyorum uyuyor
eğer uyutmazsam uykusu sapıyo başlıo ağlamaya huysuzlanmaya vs vs öldürüyo beni
uyku zamanı gelince uyku vakti geçtiyse bile ayağımda sllııyorum ağlıo bapıra bağıra sallıyorum yavaş yavaş ama hiç bozmuyorum tempoyuı yani ağlıo die hızlandırmıyorum
sonra susuyo 5 dk yada 10 dk bağpırıyo en fazla sonra uyuyo zaten yanmi diyeceğim ağlamasına kanmayın bebeklerin ağlamakla ele geçiriyorlar bizi resmen o ağladıkça yapın istediğnizi pusettede öyle ağlıo bağırıyo eline oyuncak veriyorum konuşuyorum bi süre sonra susup alıyor oyuncağı oynamaya başlıyo
aç olunca ağrısı sıkıntısı olunca farklı ağlıyorlar zaten artık her hareketleirni keşfettik :)

ah canan biliyorum uyku saati geçince huysuzlaşıyo ağlasada sallıyorum uyuyo ama bu sefer sökmedi
ayağımda kolumda beşiğinde salıncağında salladım en son ağlasanda sallayacam dedim 35 dakika ayağımda ağladı en son yaşlar akmaya başlayınca kaldırdım
hastamı sancısımı var diycem ama yok kalkıp ayakta gezince susuyo!
:Saruboceq: allah sen sabır güç ver tüüüüüüüüüüüüüm annelere!!!!!!! :Saruboceq:

oyun istiyo galiba senin sıpacık :)

yağmurun elinde beyaz bir leke var hiç beuyaz leke duymamıştım ben ilk kızımda gördüm sol elinde
garip olanda bnm de sol elimin üstünde bi leke vr ama kahve renkte bndeki

oyun istiyo galiba senin sıpacık :)

yağmurun elinde beyaz bir leke var hiç beuyaz leke duymamıştım ben ilk kızımda gördüm sol elinde
garip olanda bnm de sol elimin üstünde bi leke vr ama kahve renkte bndeki

o oyun ben dinlenme istiyorum boshayallersmile
uyudu şükürler olsun biraz uyusada az kendime gelsem

beyaz leke cildindemi yoksa sanki beyaz tüylerden oluşan biyermi
alnında öyle bişey var belli belirsiz

Ay bugün ve de birkaç gündür Canberkte öyle. Ana kucağına değiremiyorum bile, oyun halısında da durmuyor, memede uyuyor yatırıyorum iki dk sonra uyanıyor kucağımda bütün evi gezecekmiş onu istiyor vallaha derman kalmadı kollarımda yaa. IIIIIIInnnnhhhh şeklinde bağırıyor şu an. Kafayı yedim artık off

Evden eve ile tasincam ama paketlemeyi ben yapmak istiyorum atilcak filan bi suru sey var . Simdi onlar herseyi toplicak etcek bi suru fazladan sye gidicek o yuzden kolilemeyi ben yapcam

olumunekankayizsmile laelaelaelaelae
seni çooook iyi anlıyorum canım sempatiksalakcinni

o oyun ben dinlenme istiyorum boshayallersmile
uyudu şükürler olsun biraz uyusada az kendime gelsem

beyaz leke cildindemi yoksa sanki beyaz tüylerden oluşan biyermi
alnında öyle bişey var belli belirsiz
yok tüy falan değil böle küçük beyaz bi halka gibi
banyo yaptırsan uyur belki

Evden eve ile tasincam ama paketlemeyi ben yapmak istiyorum atilcak filan bi suru sey var . Simdi onlar herseyi toplicak etcek bi suru fazladan sye gidicek o yuzden kolilemeyi ben yapcam

bende yerinde olsam kendim yapardım
şimdi yapmazsan gittiğin evde geçirceksin herşeyi elden orda ayırcaksın attilcağı
hem garip bir durummu bilmem ama eşyalarımı bir başkasının düzeltmesini kaldırmasını istemem

yemınle mınayı tarıf edıyrsun
çıglık çıglık şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…