kızlar bi albüm ekledim anne olmak demekdiye bi bakın bakim altındaki yorumlarla beraber kendinizden bişiler bulcakmısınız:)
yani vurdurdun mu?rotarix mi rotatec ille mi devam ettin
Bu rotarix aşısının askıya alındığıyla ilgili internette malum site haricinde bir haber yok mu?
İlaç firmasına mail yazıp sorsak neymiş bu işin aslı astarı
1 seferde kaç cc rezene verıleblr
burcuk gulmeeeee
ben 80 falan veriyorum...milupanın olanından...
elbiseleri çok guzel dunyanın nerden alıyorsun bellı markası varmı cnmListe yalan mı oldu şimdi canan? Ne yapıyoruz?
merhabalar kızlar ara ara gelıyorum bakıyorum ama cogu zaman yazamıyorum
bıhterle meme savası verıyoruz aynen dedıgınız gıbı 1 emıyor 1 etrafa bakıyor ses olmasa bıle agzından cıkarıp benımle konus dıyor olmadı guluyor habıre 5 dk bıle zar zor emıyor sinir oldum emzırme ıskenceye donusdu bızde
uykuya gelınce artık cokcok azaldı hıcbırsey yapamıyorum artık
yorgunluk hat safhada,,gelen gıdende sagolsun bır bıtmedı hep ayakdayım nerdeyse
yakında camı acıp avazım cıktıgı kadar bagırıcam YETERRRRRRRRRRRRR dıye
cok sukur herkes ıyı yaramaz bısey yok
pelıncım mevlut yapacakmıssınız allah kabul etsın bızım mevlut kabus gıbı gecmısdı bıhter cok aglamıstı ama 40 gunluktuk
aklıma gelenler bu kadar sımdlık
sagol cnm amın[
walla bende Nilay' koydum, Gökay'ıda koyacağım kim ne derse desin, nilayda hiçbir zararını görmedim,zaten nette yada kitapta okuduğumuz yada doktorların söylediği herşeyi yapsak bu çocuklar büyümez, ben de Nilayda bir sürü okuduğum şeyi bebek üzerinde uygulamaya kalktım ama SONUÇ : HER ÇOCUK KENDİ KİTABINI KENDİ YAZIYOR; bazı şeylerde biraz onların istekleri birazda annelik içgüdüleri olayı çözüyor bence
ohhh ne güzel süper olmuş, şimdiden ALLAH kabul etsin hemde hepsi bir kerede çıkar
canım allah kolaylık versin. gerçi seninki şimdi biraz daha büyük belki daha kolay geçer benimkinin 40 ıçıkınca ilk haftasonu yaptık mevlidi alahım kabustu. bütün gün ağladı ve bütün gün memede durdu.sevmedi kalabalığı.
ya bu parti olayı süper olur ya. cidden keşke yapsak.a.s
1 seferde 80 cc mı burcu ben 25 verdım 2 kere yanı toplamda 50 cc
1 kerede 25 cc içti ilk defa daha önce sevmıyorduda
acaba versemmı arada çok mu gelir bilemedım
sağol pelin.ben kaç gündür paronoyak bir şekilde dolanıyorum.peki drun tek dozuda kalınırsa vurulan dozun bir zararı olup olmadığı konusunda birşey diyebildi mi?
1 seferde kaç cc rezene verıleblr
burcuk gulmeeeee
canım bilemedimki bitkisel bişey sonuçta bana susuzluğunu alıyo gibide geliyo...hergün vermiyorum ama dışarı çıkarsam çantama mutlaka hazırlayıp kouyuorum...sen ek gıdalara başladınmı??
Zaten sende.. Hadi neyse simdi demiyim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?