2009 Aralık Anneleri

kızlar bi albüm ekledim anne olmak demekdiye bi bakın bakim altındaki yorumlarla beraber kendinizden bişiler bulcakmısınız:)

süperrrrrr olmuş bayıldım, resmen hayatımızdan bir kesit....ellerine sağlık.....bebeğine ve sana upuzun sağlıklı bir ömür diliyorum....

Bu rotarix aşısının askıya alındığıyla ilgili internette malum site haricinde bir haber yok mu?
ılaç firmasına mail yazıp sorsak neymiş bu işin aslı astarı

hoppala için bebeklerde yürüyüş bozukluğu yaptığı söyleniyordu

yürüteç içinde parmak ucuna bastığı ve kendini ittiğinde oldukça ileri gidebildiği için adım atmayı geç öğreneceği ve bacak kaslarının gelişmeyeceğine dair bilgiler var. amaan biz böyle büyüdük bişi olmadı:) hem hoppala hem yürüteç alcam kızıma :lepi:

amerıkada rotarıxın içinde baska vırus tespıt edılıp askıya alınmış şuan vurulmuyormuş obur 3 dozluk olanın 2 dozuyla devam edılıyormuş şuan
ama avrupada yasaklanmamış bizim doktor almanyadan mezun arastırma içindeymiş kendı yegenlerıde var olacak ilk dozu olmuş olan o yuzden konuyu yakın takıpteymiş
ama diyorkı belkı yarın vaya öburgun avrupadada yasaklanır
şuana kadar bir sorun rastlanmadı ben kendı çocugumada yapmıştım belki ilaç firmalarının karalamasıdır ama belkıde degıldır avrupadada yasaklanabılır bu rıskı almam ben kendı çocuguma yapmam şahsen 2. dozu o yuzden amerıkadan gelecek açıklamayı bekleyelım benı ara 6.aya girmeden 2-3 gun önce dedı
kardesımede sordurdum gatada o o da dun arada rotarıx degilde öbur markanın 2.3. dozunu vurdurmamızı tavsıye etmışler ama ben kendı doktorumun dedıgını yapıp bekleyecegım inşallah haber gelir 6.aya1-2 gun kala

Liste yalan mı oldu şimdi canan? Ne yapıyoruz?
elbiseleri çok guzel dunyanın nerden alıyorsun bellı markası varmı cnm
maşallah pekde yakışıyor

mınada o zaman sureklı memede ve huysuzdu ama şimdide kalabalıkta hiç mutlu degil eve gelen 3-4 kişi bile rahatsız edıyor onu buyudu dıye ii olacagını sanmıyorum dahada farkında gelen gidenın ama napayım gelenlerde 5 aylık oldu görmek istyrlar tek tek hazırlanamam daha zor valla

sagol cnm amın

sagolasın umarım az huysuzlukla atlatırız

sağol pelin.ben kaç gündür paronoyak bir şekilde dolanıyorum.peki drun tek dozuda kalınırsa vurulan dozun bir zararı olup olmadığı konusunda birşey diyebildi mi?

1 seferde 80 cc mı burcu ben 25 verdım 2 kere yanı toplamda 50 cc
1 kerede 25 cc içti ilk defa daha önce sevmıyorduda
acaba versemmı arada çok mu gelir bilemedım

canım bilemedimki bitkisel bişey sonuçta bana susuzluğunu alıyo gibide geliyo...hergün vermiyorum ama dışarı çıkarsam çantama mutlaka hazırlayıp kouyuorum...sen ek gıdalara başladınmı??

sağol pelin.ben kaç gündür paronoyak bir şekilde dolanıyorum.peki drun tek dozuda kalınırsa vurulan dozun bir zararı olup olmadığı konusunda birşey diyebildi mi?

sordum aynı soruyu bılemem gibi bir surat ıfadesıyle
ben rotarixden kendı çocugumada yaptım seneler önce 2 doz dedi
o kadar çok olanda varkı dedı ben böyle bir açıklama varken yapmayı etık bulmuyorum dedıgım gıbı avrupada yapılmaya devam edıyor dedı
benım ablamın kızıda 2 doz vuruldu 2,5 yasında suan tam bır kaos şuan
yaptırılabilirde ama yarın avrupada yasaklandı dıye haber gelırse kötu olurum ben 2.yi bari yaptırmasaydım olurum bekleyecegım olmazsada yapılmayacak
ilk doz ıçınde denecek bırşey yok şimdilik cnm

canım bilemedimki bitkisel bişey sonuçta bana susuzluğunu alıyo gibide geliyo...hergün vermiyorum ama dışarı çıkarsam çantama mutlaka hazırlayıp kouyuorum...sen ek gıdalara başladınmı??

bende sıkıntısı olunca vereyım dıye duşundum bıtkısel dıye
ek gıdalara baslamadım
1 ay sonra baslamaya karar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…