2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 yazık bokluuuuu
ay bizimki zaten durmadan yapıyo dışına çıkıyo bide elma suyu içse ne olur bilemicem

Liste yalan mı oldu şimdi canan? Ne yapıyoruz?
hazırlamştım burcu eklicekti ilk sayfaya bilmiyorumkismile

aynı durumdayız dilek çok sıkıcı bi hayat ya

gel haziran gel geeel geeeeeeeeeeeeeeeeeel kötükedihüso

bizde bunu çok yaşadık günde 3 kez yıkadığımı biliyorum..4 gündür bizimki kakasını yapmadi:) sabırla bekliyoruz..:teytey:

bizimki hep öyle her bezi kakalı daha ek gıdaya bile başlamadım ben , başlayına düşünemiyorum bile Allahım Allahımlülülülülülü

sen gel bari canım bi gecede kalırsın :))) Nazandan umudu kestim...:sinifsinif:

masallah kuzuma yapsın rahatlasın
işiniz ne temizlyceksınız
lülülülülülü

Bu bir mucize olmalıııııııı.uyanıp duruyor du ağlayarak meme ağzına girince de uyuyordu bırakmak da istemiyordu son uyanışında emzik verdim ağzına pışpışladım şimdi emzik ağzında uyuyor alışır inş.yaaa

canımcımlarım,

bugün Duru hanım ve 3 arkadaşı gelicek...göya ödev yapıcaklar daha çok kudurma şeklinde geçicek bende kalkıyımda 2 makyaj felan yapıyım :))) öptüm sizi kocccaman...

amman nazar değmesin devamı gelir inşallah

canımcımlarım,

bugün Duru hanım ve 3 arkadaşı gelicek...göya ödev yapıcaklar daha çok kudurma şeklinde geçicek bende kalkıyımda 2 makyaj felan yapıyım :))) öptüm sizi kocccaman...

tabii yap kız çocukları öyle anneleri güzel olsun istiyor, gerçi sen her halinle güzelsin amma opuyorumnanaktan

sen gel bari canım bi gecede kalırsın :))) Nazandan umudu kestim...:sinifsinif:

geldin caddelerde gezdınde bir kahve içelim demedın utanmıycnmı ben ereglıye glnce de bklm lülülülülülü

inşallah ama pek heveslenme dengesız bu modeller heran cayabilir

canımcımlarım,

makyajmı o da ne :))))))))
iyisin ha burcu
makyajlar falan
hadi nazarım deymesın tutuuuu masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…