küçük ömer bugün 1,5 elma suyu içti....ve 4 kere kaka yaptı biri omuzlarında olmak kaydıyla...:)))) annem deiştiriyo altını dioki gelde şu üstü kurtaralım bari nereye kurtarıcan saçlarına ramak kalmış sepetin :))))
hazırlamştım burcu eklicekti ilk sayfaya bilmiyorumkismileListe yalan mı oldu şimdi canan? Ne yapıyoruz?
selam kizlar bende mecbur tvye bakiyo kizim cunku ev cok sessiz sadece ben varim kimse girip cikmiyo bende baby tvyi aciyorum bazen onda ingilizce falanda konusuyo bazen en azindan bebegin yaninda farkli dilleri konusursan okadar iyiymis yani mecbur bakiyo tvye ya buarada ben bunalima girdim gobegimden dolayi oyle kaldi ya ne giysem cok cirkin oluyo kendimi cok bakimsiz hissediyorumm
küçük ömer bugün 1,5 elma suyu içti....ve 4 kere kaka yaptı biri omuzlarında olmak kaydıyla...:)))) annem deiştiriyo altını dioki gelde şu üstü kurtaralım bari nereye kurtarıcan saçlarına ramak kalmış sepetin :))))
ben ereglıde olsam hergun bırınızdeydım valla o kadar yakınsınızkı sahılde çarpışır ınsan be
buluşun artık valla ayıp
benım burcuya gıdip gelmem helekı haftaiçi olsa ereglıye gıtmem gıbı bışey hatta ereglıye daha kolay gıderım :))
Bu bir mucize olmalıııııııı.uyanıp duruyor du ağlayarak meme ağzına girince de uyuyordu bırakmak da istemiyordu son uyanışında emzik verdim ağzına pışpışladım şimdi emzik ağzında uyuyor alışır inş.yaaa
amman nazar değmesin devamı gelir inşallah
canımcımlarım,
bugün Duru hanım ve 3 arkadaşı gelicek...göya ödev yapıcaklar daha çok kudurma şeklinde geçicek bende kalkıyımda 2 makyaj felan yapıyım :))) öptüm sizi kocccaman...
sen gel bari canım bi gecede kalırsın :))) Nazandan umudu kestim...:sinifsinif:
Bu bir mucize olmalıııııııı.uyanıp duruyor du ağlayarak meme ağzına girince de uyuyordu bırakmak da istemiyordu son uyanışında emzik verdim ağzına pışpışladım şimdi emzik ağzında uyuyor alışır inş.yaaa
canımcımlarım,
bugün Duru hanım ve 3 arkadaşı gelicek...göya ödev yapıcaklar daha çok kudurma şeklinde geçicek bende kalkıyımda 2 makyaj felan yapıyım :))) öptüm sizi kocccaman...
Burcuu bu sarışın kız sen misin?çok sevimli gözükğyor
Belli oldu bu ay icinde tasiniyorum . Annemde yok yardimci nasil yapcam bakalim
hadi hayırlı olsun burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?